ΥΠΟΠΤΟ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΟΣΟΙ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!!

evolio

ΥΠΟΠΤΟ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΟΣΟΙ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!!

Οι γονείς που αρνούνται να εμβολιάσουν τα παιδιά τους στην Αυστραλία θα εξαιρούνται των επιδομάτων πρόνοιας για παιδιά και οικογένειες, διακινδυνεύοντας την απώλεια ποσών που ανέρχονται σε 15.000 δολάρια ανά παιδί ετησίως.

Το μέτρο, που αναμένεται να εφαρμοστεί από την πρώτη Ιανουαρίου 2016 χαιρετίζεται ως μια ριζική αντιμετώπιση του προβλήματος που προκύπτει από την άνοδο των «αντιρρησιών εμβολιασμού», που εκμεταλλεύονται τα «παραθυράκια» του συστήματος διακινδυνεύοντας τη δημόσια υγεία, σύμφωνα με ανταπόκριση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Μπορεί το 90% των παιδιών κάτω των πέντε ετών να συμμετέχει στο πρόγραμμα παιδικού εμβολιασμού της Αυστραλίας, όμως ο αριθμός των αρνητών εμβολιασμού σημειώνει ραγδαία αύξηση, τα τελευταία χρόνια, καθώς εκτιμάται ότι 39.000 παιδιά κάτω των επτά ετών δεν είναι εμβολιασμένα – αριθμός κατά 24.000 μεγαλύτερος από τον αντίστοιχο της περασμένης δεκαετίας.

volcanotimes.com

Loading...

4 thoughts on “ΥΠΟΠΤΟ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΟΣΟΙ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!!

  1. Ανώνυμος says:

    Πολύ σωστό αυτό. Επίσης, κανονικά έπρεπε υποχρεωτικά να κάνουν κάθε χρόνο όλοι οι άνθρωποι το εμβόλιο κατά της γρίπης. Και όποιος δεν το κάνει να πληρώνει πρόστιμο και να έχει φυλάκιση Επίσης τις το HPV να κάνουν υποχρεωτικά όλοι οι άνθρωποι το εμβόλιο, άνδρες και γυναίκες και πάλι όποιος δεν το κάνει να πληρώνει πρόστιμο και να έχει φυλάκιση. Με το ζόρι πρέπει να τους καρφώνουμε όλους με τις βελόνες. Πώς αλλιώς θα βγάλουμε λεφτά οι φαρμακοποιοί και οι φαρμακοβιομηχανίες;;; Συν ότι θα μειώσουμε έτσι τον παγκόσμιο πληθυσμό που αυτή τη στιγμή μας κλέβει το οξυγόνο.

  2. Τ( says:

    Άρα, όσοι δεν έχουν ανάγκη από επιδόματα -οι πλούσιοι- θα μπορούν να αφήνουν τα παιδιά άνευ εμβολίου… οι υπόλοιποι θα τα κάνουν πειραματόζωα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *