ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ : Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ «ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ»

· Κατοχικά Νέα

Μήπως σας θυμίζει τον…μουσουλμανικό φερετζέ ;;;

Υποχρεωτική θα είναι μάσκα από σήμερα, Σάββατο 18 Ιουλίου, στα σούπερ μάρκετ όλης της χώρας για τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές μετά από απαίτηση των λοιμωξιολόγων, οι οποίοι το βλέπουν ως ένα πρώτο βήμα για να επιβληθούν μάσκες σε όλους τους κλειστούς και ανοιχτούς χώρους.

Μάλιστα το πρόστιμο για όποιον τολμήσει να μπει στο σούπερ μάρκετ «ακάλυπτος» θα είναι 150 ευρώ, με το κόστος στην περίπτωση των εργαζομένων να επιβαρύνει τον εργοδότη.

Η απόφαση για υποχρεωτική μάσκα στα σούπερ μάρκετ σε εργαζόμενους και καταναλωτές προβλέπεται σε Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που υπεγράφη την Παρασκευή και ισχύει από σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε χθες κατόπιν σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης από σήμερα θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας εντός των σούπερ μάρκετ για όλους, δηλαδή και για εργαζόμενους αλλά και για καταναλωτές.

«Εφαρμόζοντας την απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του COVID-19, εκδίδεται ΚΥΑ με την οποία καθίσταται από αύριο, υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας στα σούπερ μάρκετ από τους εργαζομένους και καταναλωτές» αναφέρει στην ανάρτησή του ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Άγιο Όρος και Αθωνική ΠολιτείαFEATURED

Άγιο Όρος: Καταγγελίες, διώξεις μοναχών και το ερώτημα ποιος ελέγχει πραγματικά την Αθωνική Πολιτεία

Ελληνικά αγροτικά χωράφιαFEATURED

ΟΠΕΚΕΠΕ και ΟΣΔΕ: Οι «σκιές» στις δηλώσεις, τα χρήματα των αγροτών και το σύστημα που ζητά διαφάνεια

Μονή Παναγίας Σουμελά στην ΤραπεζούνταFEATURED

Παναγία Σουμελά: Γιατί κάθε τουρκική πρόκληση εκεί αγγίζει κάτι πολύ μεγαλύτερο από μία θρησκευτική τελετή

5 απαντήσεις στο “ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ : Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ «ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ»”

  1. Μασκα για εναν ”ιο”που δεν υπαρχει η που υπαρχει μονο στην αρρωστημενη φαντασια τον απανταχου κορωνολαγνων ..ποιος θα το πιστευε οτι θα φτάναμε σε τετοιες κωμικοτραγικες ψευτοκαταστασεις..Εγω παντως θα κυκλοφορω με μασκα καρναβαλιου και οχι με μασκα για το στομα…Ετσι για να κοροιδεψω και σατυρισω ολους τους κορονωλαγνους-κορονοπροβατα που ειναι εκει εξω

  2. μασκα ουτε εβαλα ουτε θα βαλω και οποιος μπορει να ερθει να με γραψει..να δουμε πιος θα εχει να χασει κατι..

  3. Καιρος να γυρισουμε στα παραδοσιακα παντοπωλεια, της γειτονιας μαςοπως ειμασταν πριν τα σουπερ μαρκετ

  4. Ας είναι αυτό και μια ευκαιρία για να απομακρυνθούμε από τα σούπερ μάρκετ. Υπάρχουν οι φούρνοι, τα μανάβικα, τα κρεοπωλεία κι τόσα αλλά μαγαζάκια της γειτονιάς. Ας ρίξουμε τον τζίρο των Lidl και των λοιπών μεγάλων. Και ας τα βρουν μεταξύ τους αυτοί οι μεγάλοι με την κυβέρνηση μετά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *