23:01 - 17/06/2021

«ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ»!!! Εμπλοκή Ελλήνων επιστημόνων στην ιστορία με τον κορωνοϊό και την Κίνα;;; Ντοκουμέντα «φωτιά»

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Χαρακτήριζαν τους πάντες HOAX…

Στον απόηχο της έμμεσης παραδοχής των ηγετών της G7 για την εργαστηριακή προέλευση του κορωνοϊού (Δείτε ΕΔΩ), τον γύρο του κόσμου έκανε, όπως είδαμε ένα βίντεο που δείχνει νυχτερίδες μέσα σε κλουβιά να χρησιμεύουν ως πειραματόζωα στο κέντρο Ιολογίας της Ουχάν στην Κίνα!

Φυσικά οι «συμπτώσεις» που μαζεύονται είναι πολύ περισσότερες από εκείνες που μπορούν να αντέξουν «ειδικοί» και πολιτικοί.

Στην αρχή όχι μόνο μας έλεγαν, αλλά δαιμονοποιώντας κάθε αντίθετη άποψη, μας «βομβάρδιζαν» με ειδήσεις και δήθεν στοιχεία για την φυσική προέλευση του κορωνοϊού.

Στην Ελλάδα μάλιστα είχε δημοσιοποιηθεί μελέτη που διαβεβαίωνε για την φυσική προέλευση του κορωνοϊού. Στις 30 Ιανουαρίου 2020 έγραφε η εφημερία «Καθημερινή»: «Ερευνητές του ΕΚΠΑ και του Πανεπιστημίου Κρήτης, μελετώντας τα γενετικά χαρακτηριστικά του νέου ιού απέκλεισαν το ενδεχόμενο αυτός να προέρχεται από ερπετά, ενώ κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ένα νέο για τον άνθρωπο κορωνοϊό και όχι αποτέλεσμα πρόσφατης γενετικής ανάμειξης με άλλον ιό της ίδιας “οικογένειας”».

Σύμφωνα με την μελέτη, λοιπόν, το γενετικό υλικό του ιού 2019-nCoV δεν είναι αποτέλεσμα πρόσφατης γενετικής ανάμειξης με κάποιον άλλο κορωνοϊό ή ο ιός δεν έχει τροποποιηθεί πρόσφατα, πριν από την αρχική του μετάδοση στους ανθρώπους. Προήλθε δηλαδή από την φύση.

ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΠΟΝΗΘΗΚΕ Η ΜΕΛΕΤΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ, ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ HOAX ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ COVID;;;

Η μελέτη εκπονήθηκε από τον αναπληρωτή καθηγητή Δημήτριο Παρασκευή, την δρα Ευαγγελία-Γεωργία Κωστάκη και τον επίκουρο καθηγητή Γκίκα Μαγιορκίνη από το Εργαστήριο Υγιεινής Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής του ΕΚΠΑ, τον επίκουρο καθηγητή και αντιπρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας Γεώργιο Παναγιωτακόπουλο, τον καθηγητή κλινικής ιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Γεώργιο Σουρβίνο και τον καθηγητή Παθολόγο – Λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα, και αφορά τη γενετική ανάλυση πλήρους γονιδιώματος του νέου κορωνοϊού 2019-nCoV.

Γνωστά ονόματα;;;

Η μελέτη αποτέλεσε μέρος μίας ομαδικής επιστολής, υπογεγραμμένης από κορυφαίους ιολόγους που εμφανίστηκε στην αξιόπιστη επιστημονική έκδοση «The Lancet» (ΕΔΩ).

Αναφέρουν οι επιστήμονες που συνεργάστηκαν για την επιστολή:

Επιστήμονες από πολλές χώρες έχουν δημοσιεύσει και αναλύσει γονιδιώματα του αιτιολογικού παράγοντα, του σοβαρού οξέος αναπνευστικού συνδρόμου coronavirus 2 (SARS-CoV-2),1 και συμπεραίνουν συντριπτικά ότι αυτός ο κοραναϊός προήλθε από την άγρια ​​φύσηόπως και πολλά άλλα αναδυόμενα παθογόνα. (…) Οι θεωρίες συνωμοσίας δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να δημιουργούν φόβο, φήμες και προκαταλήψεις που θέτουν σε κίνδυνο την παγκόσμια συνεργασία μας για την καταπολέμηση αυτού του ιού.

ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ;;; Ακόμα και το Facebook δεν θα απαγορεύει πλέον την δημοσίευση θεωριών, που υποστηρίζουν ότι o κορωνοϊός δημιουργήθηκε από τον άνθρωπο.

Όπως γράφουν οι theepochestimes:

Τώρα μπορεί να ειπωθεί δημοσίως: Η μαζική δημόσια εκστρατεία για να πείσει ή και να αναγκάσει τον κόσμο να αποδεχθεί την θεωρία ότι ο SARS-CoV2, ο ιός που προκαλεί τον COVID-19, προέκυψε φυσικά από μια κρεαταγορά στην Wuhan, ήταν hoax. Οι φρικτές λεπτομέρειες περιέχονται σε μια αναλυτική έκθεση στο περιοδικό Vanity Fair (https://www.vanityfair.com/news/2021/06/the-lab-leak-theory-inside-the-fight-to-uncover-covid-19s-origins).

Η πρώτη ερώτηση που προκύπτει είναι: Πώς πήραμε μια επιστημονική και μιντιακή συναίνεση ότι ο SARS-CoV2 προήλθε εξ’ αρχής από την κρεαταγορά της Wuhan; Η απάντηση είναι μια ομαδική επιστολή υπογεγραμμένη από κορυφαίους ιολόγους που εμφανίστηκε στην αξιόπιστη επιστημονική έκδοση The Lancet

Με βάση το άρθρο, η επιστολή οργανώθηκε από έναν ζωολόγο που ονομάζεται Peter Daszak, ο οποίος ο ίδιος συμμετείχε σε έρευνα που χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ με στόχο την παραγωγή θανατηφόρων ιών σε (κινεζικά) εργαστήρια. Ο Daszak εργάστηκε σε συνεννόηση με τον Ralph Baric του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας. Ο Όμιλος του Daszak, η EcoHealth Alliance, συνεργάστηκε απευθείας με τα εργαστήρια της Κίνας στην Wuhan για να ερευνήσει κορωνοϊούς και δυνητικά να τούς κάνει περισσότερο μεταδοτικούς και περισσότερο θανατηφόρους.

Όταν όμως ο Daszak έμαθε ότι ένας ιός προκαλεί παγκόσμια καταστροφή, κινήθηκε γρήγορα ώστε να ευθυγραμμίσει μια ομάδα ιολόγων για να δηλώσουν, χωρίς καμία ξεκάθαρη απόδειξη, ότι ο COVID-19 είχε φυσική προέλευση.

ΜΠΟΥΜ!!! Εμπλέκονται οι Έλληνες επιστήμονες σε όλο αυτό;;; Κανείς δεν θέλει να το πιστέψει…

Η αλήθεια είναι όμως πως η μελέτη διαβεβαίωνε για την φυσική προέλευση του κορωνοϊού, ενώ τώρα λέγονται άλλα, όπως προκύπτει από την έκθεση από εθνικό εργαστήριο της αμερικανικής κυβέρνησης που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι είναι εύλογο πως ο ιός θα μπορούσε να έχει διαρρεύσει από το εργαστήριο της Ουχάν, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal αλλά και τα βίντεο που έχουν διαρρεύσει.

Και τι είχε δηλώσει ο Φάουτσι των ΗΠΑ; «Καταστρώσαμε μία συνεργασία με αξιοσεβαστους Κινέζους επιστήμονες που είναι παγκοσμίως ειδικοί στους κορωνοϊούς και το κάναμε μέσω μίας επιχορήγησης. Σκοπός ήταν να μετελετήσουμε τα αποτελέσματα από τη διεπαφή μεταξύ ανθρώπου και ζώου και να αποφασίσουμε εάν και κατά πόσο αυτοί οι ζημιογόνοι ιοί θα ήταν ικανοί να μεταφέρουν τη μόλυνση από ένα ζώο σε άνθρωπο».

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΡΑΓΕ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΚΠΟΝΗΣΕΙ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ;;;

el.gr

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Γιώργος 06/18/2021 @ 9:34 ΠΜ

    Εμπλέκονται!!! Είναι φως φανάρι ότι οι δικοί μας “ειδικοί” έπαιξαν “μπάλα” εγχώρια , για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο και φυσικά να τον οδηγήσουν στον εμβολιασμό του , που όπως φαίνεται θα σημάνει και το τέλος της επίγειας παρουσίας του!
    Υ.Σ. Μακάρι να διαψευστούν όλοι όσοι υποστηρίζουν ότι τα εμβόλια είναι θανατηφόρα!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*