Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
17:11 - 09/11/2021

Υπαινιγμός «ΒΟΜΒΑ» του Κούβελα για τους εμβολιασμένους στις ΜΕΘ – ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ανοίγει!!!

Άφησε αιχμές ο καθηγητής – Τι είπε για τις εγκύους

Για αναγκαιότητα εμβολιασμού των εγκύων έκανε λόγο την Δευτέρα, η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου στη σημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας κορωνοϊού στην Ελλάδα, ενώ οι «ειδικοί» επιμένουν πως στις κλινικές και στις ΜΕΘ οι ανεμβολίαστοι είναι περισσότεροι από τους εμβολιασμένους:

Ωστόσο, ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Δημήτρης Κούβελας, τόνισε:

«Στην Ελλάδα πρέπει να μας προσέχει η Παναγία Σουμελά, καθώς φαίνεται πως συνεχίζουμε να έχουμε περισσότερους νοσηλευόμενους ανεμβολίαστους από εμβολιασμένους, καθώς σε όλες τις άλλες χώρες υψηλού εμβολιασμού, ουσιαστικά τα ποσοστά είναι αντεστραμμένα.

Αυτό σημαίνει πως ο εμβολιασμός δεν ήταν αυτό που περίμεναν, όπως έλεγα, μιας και είμαι ειδικός στα φάρμακα.

Αν θέλουμε να δούμε αν τα φάρμακα κάνουν για τις εγκύους ρωτάμε τι data έχει! Αν η εταιρεία μας λέει data 0, τότε δεν το δίνουμε. Τώρα έχουμε data 0 για τις εγκυμοσύνες και τα δίνω και μάλιστα υποχρεωτικά»!

Δείτε το βίντεο:

el.gr

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΠάνοςΓέριμου 11/09/2021 @ 11:32 ΜΜ

    παράξενα λόγια, ίσως από κούραση, δέν είδα τό βίδεο, τό σχόλιον μού αρκεί… είτε είσαι εναντίον είτε υπέρ… Απόφαση Μηδέν = μή δέν…

  2. Καθ' οδόν 11/10/2021 @ 2:04 ΠΜ

    Αυτό που υπονοεί είναι ότι είμαστε η μόνη χώρα που διαστρεβλώνει τις στατιστικές, παρουσιάζοντας τα νούμερα ακριβώς αντίστροφα, προφανώς για να συνεχίσουν οι πολιτικοί το ίδιο παιχνίδι.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*