ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

B O M B A ! «Χτυπήστε «στο όνομα της ΕΛΛΑΔΑΣ… !! Βρισκόμαστε σε ΠΟΛΕΜΟ.. !!!

· Κατοχικά Νέα

 

 

Με ποιο δικαίωμα προβάλλετε την πατρίδα μας με την αναισθησία σας ;

Με ποιο δικαίωμα προσβάλλετε τα όσια και ιερά μας , την ιστορία μας , τους προγόνους μας, με ποιο δικαίωμα υπονομεύετε το μέλλον της χώρα μας , το μέλλον των Ελλήνων το μέλλον μας , το μέλλον των παιδιών μας ;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με ποιο δικαίωμα «παίζεται» με την Εθνική μας ασφάλεια , με ποιο δικαίωμα χρησιμοποιείται την Εθνική ανασφάλεια για να ¨περάσετε ¨ το 4ο μνημόνιο ή να ρίξετε την κυβέρνηση … κάθε φορά ;

Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα για τόση υποχώρηση σε βάρος της Εθνικής Κυριαρχίας , σε βάρος της Ελληνικής Ιστορίας , σε βάρος της Αξιοπρέπειας και της Εθνικής υπερηφάνειας των Ελλήνων ;

Μήπως ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του;

Ποιος σας είπε ότι ο λαός αυτός – μετά από τόσο σωρευμένη προκλητικότητα από την μεριά της γείτονος — σας θέλει «κότες » , σας θέλει στα πλαίσια του δόγματος της ¨στρατιωτικής ψυχραιμίας ¨ να φιλάτε «κατουρημένες ποδιές » , σας θέλει να συστήνεται ψυχραιμία όταν «σας κατεβάζουν τα παντελόνια » ;

Παιδιά της Ελλάδας . Ακούστε την καρδιά σας , υπακούστε στην συνείδησή σας , φωτιστείτε από το άσβεστο φως του Ελληνισμού , φυλάξτε τις Θερμοπύλες και πιείτε από το κρασί του ( ΄ 21 ) , βάλτε στο μυαλό σας την Ελλάδα και το μέλλων των αγαπημένων σας προσώπων !!

….και θυμηθείτε !!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία !!

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ !!

Την επόμενη φορά …. θα του ρίξω με όλη μου την καρδιά , με όλη μου την ψυχή !!

Εμπιστευτείτε μας !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ omada.h.policing@gmail.com
hellasforce.com

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Πυρκαγιά και καπνοί - εικόνα αρχείου για τη φωτιά στη ΜάνδραΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ – Μάνδρα: Υπό έλεγχο η φωτιά στο Ξηροπήγαδο – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

Σχολικά βιβλία: Νέα αντιπαράθεση για τις αναφορές σε οικογένειες με ομόφυλους γονείςΕΛΛΑΔΑ

Σχολικά βιβλία: Νέα αντιπαράθεση για τις αναφορές σε οικογένειες με ομόφυλους γονείς

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Εύβοια, Αιγαίο και ΚρήτηΕΛΛΑΔΑ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Εύβοια, Αιγαίο και Κρήτη

16 απαντήσεις στο “B O M B A ! «Χτυπήστε «στο όνομα της ΕΛΛΑΔΑΣ… !! Βρισκόμαστε σε ΠΟΛΕΜΟ.. !!!”

  1. Μάθετε και μερικούς βασικούς κανόνες ορθογραφίας δεν είναι δύσκολο. Το τρίτο ενικό με αι το δεύτερο πληθυντικό με ε. Παραδείγματα.
    Με ποιο δικαίωμα παίζετε (εσείς) με την Εθνική Ασφάλεια.
    Λέγεται (από τον κόσμο) ότι άρχισε ο τρίτος ΠΠ.

    • Γιατι δεν πας στην ιστοσελιδα που δημιουργησε το αρθρο να κανεις της συστασεις σου , εδω το αρθρο ηρθε για να γινει ερευνα αλλου επιπεδου ..αν εχεις κοληματα με την ορθρογραφια πηγαινε σε αυτους και μην κανεις εδω αντινοηση ..μην μπερδευεις την επιφανεια … σκεψου πριν γραψεις το οτιδηποτε ..τζαμπα ειναι !

      • Ρε αφήστε τις αντινοήσεις και τις παρανοήσεις.Η ορθογραφία και το συντακτικό και γενικά να εκφραζόμαστε σωστά δεν είναι κόλλημα, είναι το Α και το Ω.Καλά τα γράφει ο τύπος…

      • …γιατί μαζί με όλα τ άλλα εχει γαμηθει κ η Ελληνική γλώσσα. Ανόητε κατάλαβες γιατί διορθώνει τα ορθογραφικά λάθη ο αναγνώστης/σχολιαστής???

      • Και συ να υποθέσουμε δεν κάθησες να το διαβάσεις πριν , όπως ήρθε έτσι και ανέβηκε …. Κλικ να ακούγονται και ας είναι οτι να ναι . Αλήθεια τι διαφορετική έρευνα να γίνει ? Μια ομάδα χαζομησόχαζων προτείνει σε μια άλλη ομάδα βολεμμένων χαζομησόχαζων να επιτεθούνε σε μια χώρα που στρατιωτικά είναι πλέον 10 χρόνια μπροστά . Μπράβο , πάρα πολύ έξυπνο. Μετά να γυρίσουμε στην εποχή του χαλκού όπως η Συρία. Ρε συνέλθετε μην είναι πολύ αργά. αφήστε τους πολέμους και σκ@στε μπας και φάτε κανα κομμάτι ψωμί . δεν έχετε να κάψετε σόμπα το χειμώνα να πάτε σε πόλεμο θέλετε. Πιοί ρε θα πολεμήσουν οι 250,000 που την κάνανε για εξωτερικό ή οι ντόπιοι με τις κοιλιές στα γόνατα και τα κόκκινα απο τους μπάφους μάτια?>

        • Φάε εσύ το ψωμί σου εκεί που είσαι,σταμάτα να μας βρίζεις και ασχολήσου με τους μαστουρωμένους πισωγλέντηδες της χώρας που διαβιείς.Όταν με το καλό τελειώσουν όλα θα σε παρακαλάμε γονυπετείς να’ρθεις πίσω να μας σώσεις.Τίποτε το προσωπικό και πολύ θα’θελα να σε γνωρίσω. Παρεμπιπτόντως η κοιλιά μου παρά παρά τα πρώτα ήντα είναι επίπεδη. ΚΩΣΤΑΣ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

          • Κώτσο θα σου μιλήσω ωμά. Τύποι σαν εσένα (πατριώτες χωρίς μυαλό) ξεκίνησαν ένα αντάρτικο στη Συρία πριν 6 χρόνια. Σήμερα , στο 2017 η Συρία είναι καμμένη γη και τα παιδιά της σφαγιάζονται σε κλινικές της Τουρκίας για εμπόριο οργάνων. Μιλάμε για παιδάκια που τους παίρνουν τα μάτια, τα νεφρά κ.ο.κ . Οι γονείς τους πιθανώς πατριώτες σαν εσένα βγήκαν στα βουνά να πολεμήσουν τον Ασαντ ή υπέρ του Ασαντ. Πραγματικά νομίζεις έχει καμιά σημασία?

            Βλακάκο βάλε στη θέση των Σύριων, τα παιδιά σου (αν έχεις). Τώρα συνεχίζεις να θες πόλεμο για 3 βραχονησίδες τις οποίες στην τελική δεν στις πήρε κανένας. Η ΑΟΖ σου είναι εδώ και ωριμάζει , η Κύπρο ήδη έδωσε οικόπεδα χωρίς να πέσει τουφεκιά. ΣΚΑΣΕ και περίμενε , εμείς έξω δουλεύουμε και για σας μέσα απλά ΣΚΑΣΕ Κώτσο απο την Καλαμπάκα.

        • Θεωρώ ότι η αντιπαράθεση μεταξύ σχολιαστών έστω κι αν ξεφεύγει είναι άκαιρη και άσκοπη ίδίως όταν χρησιμοποιούνται προστακτικές τύπου ΣΚΑΣΕ…Σου το επιστρέφω γιατί μάλλον το πήρες προσωπικά και σταματώ να αντιπαρατίθεμαι μαζί σου γιατί δεν έχει νόημα. Αν θεωρείς ότι διαθέτεις το παπικό αλάθητο στην κρίση σου τότε,καληνύχτα και καλή τύχη.. ΚΩΣΤΑΣ(ΟΧΙ ΚΩΤΣΟΣ)-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ.

    • Αν αυτό κατάλαβες απ’ όλο το άρθρο τότε φίλε μου ψάξε γιατί κάπου έχεις πρόβλημα.

  2. ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΝΓΚΕΣ ΑΡΑΧΤΕ ΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΣΑΣ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΨΑΧΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ! ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΛΛΑ…!ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ!! ΕΟΑ …. ΟΛΑ ΕΝΑΙ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ!! ΑΡΑΧΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ Κ ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΙΑΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥ SURVIVOR ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ….. ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ….Η ΠΟΛΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ …. ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ….! ΑΡΑΧΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

  3. Ναι! Εδώ και 40+ συναπτά έτη ο λεγόμενος και αυτοπροσδιορίζομενος “ελληνικός” λαός έχει δώσει πολλά δικαιώματα και πολιτικά συγχωροχάρτια με την ψήφο του! Ο λεγόμενος και αυτοπροσδιορίζομενος “ελληνικός” λαός είναι συνυπεύθυνος σε αυτό που έχει συμβεί στην χώρα των Ελλήνων. Από εκεί και πέρα πολλά δικαιώματα έχουν δώσει και οι υποτιθέμενοι ταγοί και φύλακες του έθνους, όπως οι Αρχιερείς, οι ανώτατοι Αξιωματικοί και ανώτατοι Δικαστές κ.λ.π. όλοι αυτοί δεν είναι κάτι το διαφορετικό από ότι είναι οι πολιτικοί. Και αυτό αποδείχθηκε το καλοκαίρι του 2015 στο δημοψήφισμα, που όλοι οι Εφιάλτες τάχθηκαν υπέρ του ναι. Σε αυτό ακριβώς το δημοψήφισμα υπήρξε και η μοναδική μαζικά αντιστασιακή και πατριωτική πράξη, (έστω και εκ του ασφαλούς) των κατοίκων της χώρας των Ελλήνων, όταν με την ψήφο τους βροντοφώναξαν ΟΧΙ… και αυτό το ΟΧΙ ήταν η μοναδική ελληνική πράξει που έκαναν στην ζωή τους, αυτό το ΟΧΙ ήταν αντάξιο των Ελλήνων. Αυτά.

  4. Ολα αυτα τα τρελα που εχουν γινει και θαγινουν ειναι απλα για να μας κανουν να πουμε σε ολα ναι αε αυτα που ερχονται! Μερικα απο αυτα ειναι : Πανθρησκεια,Η ΕΕ ομοσπονδιακο κρατος,Μια ευρωπαικη κυβερνηση,μια θρησκεια,μια γλωσσα,μια ιστορια,μια σημαια,ενας υμνος,ενας στρατος.Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΕ !!Οποιος ομως τολμαει ας σκεφτει πως θα ειναι χωρις την ΕΕ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά