Χριστουγεννιάτικη …Ατλαντίδα;

simaia-tourkia

Πλησιάζει η μέρα, ίσως καί η νύχτα, κατά την οποία θα μας ριχτούν οι Τουρκαλάδες. Γνωστά πράγματα. Οι προφητείες (οι ορίτζιναλ), πάλι, λένε ότι θα καταλάβουν προσωρινά ένα νησί δικό μας – ίσως καναδυό ακόμη. Καί μετά θα φύγουν τρέχοντας, να πάνε στο ραντεβού με την Αρκούδα.

(Παρένθεση.

Στην παλιά Αθήνα, λέει, ήταν ένας λόγιος αρκετά νευρικός – νομίζω ο Παναγιώτης Σούτσος. Κάποια στιγμή, λοιπόν, οι λοιποί λόγιοι αποφάσισαν να του κάνουν μιά γερή πλάκα. Οπότε βάζουν έναν πιτσιρικά να τον βρεί στον δρόμο καί να του πεί ότι «…Ο κύριος Τάδε…» -ένας απ’ τους λόγιους της παρέας των χωρατατζήδων- «…σε περιμένει στις οχτώμιση το βράδυ πίσω απ’ τη Μητρόπολη, να σε γ_μήσει!»

Εκνευρισμένος ο δικός μας, ξεκινάει βιαστικά να πάει στο σημείο του ραντεβού, να σπάσει στο ξύλο τον θρασύ με την ανήθικη πρόταση. Λίγο πριν, όμως, βρίσκει τον στημένον επίτηδες Σουρή -επίσης στο κόλπο κι αυτός-, ο οποίος τον καλησπέρισε. Καί δήθεν καλοκάγαθα τον ρώτησε πού πάει τόσο βιαστικά.

«- Πάω να συναντήσω αυτόν, που είπε πως θέλει να με γ_μήσει!»

«- Καί τί βιάζεσαι;», λέει ο Σουρής. «Ακόμη είναι οχτώ καί τέταρτο!»

Καρα-ΛΟΛ!!!

Υπ’ αυτή την έννοια θα πάνε καί οι Τουρκαλάδες τρέχοντας να συναντήσουν την Αρκούδα! 🙂 )

Τώρα, διάφοροι γραφιάδες ανά τα ιντερνέτια (συμπληρώνοντας τις προφητείες – τις ορίτζιναλ) λένε πως τα υποψήφια γιά προσωρινή κατοχή απ’ τους Τούρκους νησιά είναι το Καστελλόριζο, ή ενδεχομένως η Σάμος, η Χίος, η Λέσβος. (Η Λέσβος κι η …Μυτιλήνη της διοικούσας μοσχαροκεφαλής! ΛΟΛ!!!)

Χμμμ….

Είχαμε ξαναπεί πως η σημαία της Τουρκιάς δεν είναι «μισοφέγγαρο κι αστέρι». Αλλά έκλειψη Ηλίου κι ο Βασιλίσκος. Πολύ συγκεκριμένα. Όχι ένα τυχαίο χ άστρο.

simaia-tourkia

Επίσης είχα εξηγήσει, πως αυτός ο συνδυασμός ουρανίων σωμάτων δείχνει την ημερομηνία της ενάρξεως της επιθετικής εκστρατείας των Ατλάντων, την εαρινή ισημερία του 9600 πΧ.

Πώς το ξέρουμε αυτό; Απλό.

(i) Είτε ζητάμε πληροφορίες από ένα πρόγραμμα Αστρονομίας. (Μόνον αυτό -απ’ όσα ξέρω- πάει τόσο πίσω σε ημερομηνίες. Αλλά, δυστυχώς, έναντι αρκετών ντάλλαρζ.)

(ii) Είτε πάμε πρακτικά καί χοντρικά.

Χωρίς να μπορώ να υπολογίσω πρακτικά εκλείψεις, στην εποχή μας ο Ήλιος περνάει μπροστά απ’ τον Βασιλίσκο κάθε 23 Αυγούστου περίπου. Άρα, στο πολύ περίπου, 2,200 χρόνια πίσω (δηλ. έναν «μεγάλο μήνα» πίσω) θα πέρναγε στις 23 Ιουλίου. Άλλα 2,200 χρόνια πίσω, το 2400 πΧ, θα πέρναγε στις 23 Ιουνίου. Καί ούτω καθ’ εξής, έως ότου φτάσουμε στις 23 Μαρτίου, δηλαδή πολύ κοντά στην εαρινή ισημερία, κάπου το 4600… 6800… 9000 πΧ.

Μας μένει, βέβαια, ένα διάστημα 600 ετών να δικαιολογήσουμε – μέχρι το 9600 πΧ. Αλλά επειδή, τώρα, η μετάπτωση του άξονα της Γής δεν είναι γραμμικό φαινόμενο, καταλαβαίνουμε ότι όντως ο Ήλιος πέρασε μπροστά από τον Βασιλίσκο στις 21 Μαρτίου του 9600 πΧ. Καί ότι ακριβώς τη μέρα εκείνη ξεκίνησαν οι Άτλαντες τον πόλεμο, διότι οι λόγοι είναι καί συμβολικοί.

Βλέπετε, η τυχούσα έκλειψη συμβολίζει τον (έστω καί προσωρινό) θρίαμβο του σκότους έναντι του Φωτός.

Αφού ξεμπερδέψαμε με τα συμβολικά, αν θέλουμε να κάνουμε σωστή έρευνα, μας μένει ένα πολύ σοβαρό ερώτημα (να προσπαθήσουμε) ν’ απαντήσουμε:

Από πότε έχουν οι Τουρκαλάδες τη συγκεκριμένη σημαία; Καί ποιός την εμπνεύστηκε;

Μιά ματιά στη Γουΐκι μας δείχνει ότι η σημερινή σημαία τους είναι δυόμιση αιώνων περίπου. Η χρήση της ξεκίνησε επί Μουσταφά του Τρίτου, λέει – να υποθέσω κάπου το 1760. Καθιερώθηκε επί της βασιλείας των δύο επομένων διαδόχων του, καί σταθεροποιήθηκε (από διαστάσεις κτλ) με προεδρικό διάταγμα επί Κεμάλ Σκατατούρκ στις 29 Μαΐου (!) του 1936.

Σημειώστε πως ο Μουσταφάς ο Τρίτος είναι αυτός, που ήθελε να μας ξεκάνει όλους – αφ’ ότου οι αδελφοί Ορλώφ εγκατέλειψαν τους Έλληνες σύξυλους.

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι το τουρκολάβαρο ξεκίνησε τον καιρό των… Δεν άκουσα καλά. Είπατε τη λέξη «Ιλλουμινάτοι»; Κι αργότερα: Γαλλική Επανάσταση… τέκτονες, Ιακωβίνοι, κτλ.

Είναι φανερό πως τέτοιες ιδέες δεν μπορούσαν να κατεβάσουν τα μεμέτια από μόνα τους. Αλλά τους τις έβαλαν στο κεφάλι τα φιλαράκια τους εκ Δύσεως (τύπου Έλγιν), που έτρεχαν κάθε λίγο να τους ανανεώσουν τον στρατό καί τον στόλο. (Οι Άγγλοι, γιά να μην προλάβουν οι Γάλλοι – καί αναπόδως. Μη καί χάσουν τη φιλία καί τη …συμμαχία τέτοιων …πολιτισμένων χασάπηδων.)

Άρα, ο Μουσταφάς ο Γάμμα εξέφρασε συμβολικώς την απόλυτη αντίθεσή του με τους Έλληνες, ακριβώς όπως το πάλαι ποτέ οι Άτλαντες. Γιά δε τον Κεμάλ, δεν χρειάζεται να προσθέσουμε ή ν’ αποκρύψουμε τί. Όλοι ξέρουμε τί κουμάσι ήταν ο εκλιπών. (Με την εξαίρεση του σάπιου δημογέροντος της Θεσσαλονίκης, ο οποίος τον θεωρεί κάτι σαν …φιλέλληνα.)

Άρα, σημαία Τουρκίας ίσον Ατλαντίδα – ξανά καί ξανά.

Εφ’ όσον, τώρα, έχουμε αυτή την ταύτιση, κι εφ’ όσον στον στρατό της Τουρκίας (όπως καί στον δικό μας, άλλως τε) αλωνίζουν οι ποδίτσες καί τα συναφή επαγγέλματα, να υποθέσουμε πως στην επικείμενη επίθεση των Τούρκων εναντίον μας θα ενσωματωθεί ο συγκεκριμένος συμβολισμός;

Το υποθέτουμε.

Θεωρώ, λοιπόν, ότι αυτό που σας είπα ενστικτωδώς κάμποσες μέρες πριν, ότι δηλ. θα μας την πέσουν μέχρι τα Χριστούγεννα (ίσως καί ανήμερα), μπορώ πλέον να το προσδιορίσω επακριβώς στις 22 Δεκεμβρίου 2015 (ημέρα Τρίτη), στις 06:48′ το πρωΐ, ως ημέρα καί ώρα της επίθεσης.

Γιατί;

Διότι ακριβώς τότε λαμβάνει χώραν το χειμερινό ηλιοστάσιο του 2015. Το χειμερινό ηλιοστάσιο είναι η πλησιέστερη «σημαδιακή ημέρα», με χαρακτήρα σαν της 21ης Μαρτίου (του 9600 πΧ) : τέσσερεις τέτοιες μέρες έχουμε κάθε χρονιά, δύο ηλιοστάσια καί δύο ισημερίες.

Καί γι’ άλλους καναδυό λόγους.

Η Τρίτη είναι η μέρα του Άρη… επομένως, πόλεμος! Πολύ συμβολική μέρα να ξεκινήσεις πόλεμο. Η δε πρωϊνή ώρα συνάδει με τις στρατιωτικές δραστηριότητες.

Πάμε τώρα στον τόπο της επίθεσης.

Αν έχω δίκιο στους συλλογισμούς μου, το νησί που θα προσπαθήσουν να καταλάβουν…

santorini

«- Ρέ Εργοδότη, σού ‘στριψε; Τί να την κάνουν τη Σαντορίνη; Να πιούν Βινσάντο; Ή να κεράσουν τράκα τσιγάρα τους Αλβανούς, που δουλεύουν στις οικοδομές;»

«- Γιατί; Το Καστελλόριζο τί θα το κάνουν; Να δουν από κοντά το κάστρο των Ιωαννιτών, να μορφωθούν;»

«- Αλλά γιατί ειδικά τη Σαντορίνη; Επειδή ήταν η Ατλαντίδα κατά Μαρινάτο;»

«- Όχι απαραίτητα. Κάνε …κατακόρυφο, καί θα καταλάβεις! 🙂 «

«- Με βάζεις να κάνω γυμναστική, γιά να σε καταλάβω;»

«- Γύρνα τούμπα την οθόνη σου, ρέ μυστήριε! Πιό εύκολο είναι!»

Ά! καί πού ‘σαστε!

Ποιά νησιά όρμησε να καταλάβει ο στόλος του Μίνωα; Καί παλιότερα, ποιά νησιά κατέλαβαν οι Άτλαντες – είτε το 9600 πΧ, στις κυκλωτικές κινήσεις τους εναντίον της Ελλάδας, είτε στον «μικρό» πόλεμο του 3500 πΧ; Έ, ακριβώς τα ίδια είναι υποψήφια προς κατάληψη καί σήμερα!

Ειδικά περί Σαντορίνης, διαβάστε καί κανένα βιβλίο από περιέργεια, να δείτε τί άφησαν πίσω τους οι Άτλαντες καί τί καθάρισαν διά της λεπίδας οι Αργοναύτες. (Άσχετο αν δεν μιλάνε γι’ αυτό ο Απολλώνιος κι ο ψευδ-Ορφέας.)

Άρα, κατα ‘κεί πάει η δουλειά.

Θα μου πεις, η Σαντορίνη έχει νατοϊκή βάση (αεροδρόμιο καί ραντάρ), άρα οι Τούρκοι δεν θα τα βάλουν με το Νάτο. (Το Βορειο-Ατλαντικό Σύμφωνο!) Μην το δένετε κόμπο… Διότι καί η Κύπρος είχε κι έχει βάση της …εγγυήτριας δυνάμεως αγγλίτσας, ωστόσο τους Τουρκαλάδες ακόμη τους λούζεται.

Βέβαια, αν οι Τουρκαλάδες έχουν φαντασία, μπορεί να κάνουν διπλή επίθεση. Ξεκινώντας κανένα μισάωρο πρίν, στις 06:18′, ώστε να δώσουν καί «πυθαγόρειο» χρώμα, να επιτεθούν καί στο …Πυθαγόρειο της Σάμου!

Όμως, αυτά είναι καταντίπ ψιλά γράμματα, γιά έναν λαό που στον εθνικό του ύμνο φτύνει τον πολιτισμό.

Ειλικρινά, εύχομαι να πέσω έξω στην ανάλυσή μου. Όπως εύχομαι να έχουν πέσει έξω καί οι γεροντάδες, καί να μην ξαναπατήσει μεμέτικο βρωμοπόδαρο τα χώματά μας ούτε γιά μιά στιγμή.

Όμως, το μέλλον αόρατον. Αλλά καί λίαν κοντινό. Εδώ είμαστε, καί θα τα δούμε όλα.

Ελπίζω, όχι ως παθητικοί θεατές.

Υγ: Μαλάκες εγχώριοι ποδίτσες καραβανάδες, εάν «στο πεδίον της μάχης σας κάνει το σημείον αδελφός ιππότης Καδώς», ξεχάστε τους ηλίθιους ποδιτσ-όρκους σας καί πάρτε του το κεφάλι!

Αλλοιώς…

Ή μήπως θαρρείτε ότι παραέξω απ’ τις στοές δεν ξέρει κανείς άλλος το ότι φοράτε ποδίτσα;

Χριστουγεννιάτικη …Ατλαντίδα;

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

17 thoughts on “Χριστουγεννιάτικη …Ατλαντίδα;

 1. Ανώνυμος says:

  ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ………………………………………….ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ………………………………………….
  ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ………………………………………….ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ………………………………………….

 2. Ανώνυμος says:

  Τεράστιες διαφωνίες και χρόνου και τόπου. Καλοκαίρι θα γίνει με Καστελόριζο Ρόδο αγαθονησι να έχουν πέσει .και όποιος έχει διαβάσει προφητείες θα ξέρει ότι πρώτα η πραγματική και ολική πτώχευση 4-5 μήνες πριν.και ξέχασες και τον τεράστιο σεισμό (άνω των 8-8,5R).N. D

 3. tkp says:

  ΅Ειχε γραφτει στο μπλογκ «Ο Κωτσαρικος ξερει»
  το οποιο το κλεισανε….. διοτι (μαλλον) ηξερε πολλα…
  οτι :
  «»Τα νησια που θα μπουνε οι Τουρκοι, ειναι το Καστελλόριζο και και η Ροδος»
  Αυτο το ειχανε πει ΕΠΩΝΥΜΑ δυο Γερονταδες Αγιοριτες,
  μα δεν θυμαμαι τωρα ονοματα…

  Οποιος ειχε κανει save την ιστοσελιδα τους με τιτλο «Περι πολεμου» θα το βρει αυτα γραμμενα…

  Τελεια και παυλα.

 4. ανωνυμος says:

  Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 18 η ΜΟΙΡΑ ΤΟΞΟΤΗ.[ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΔΕΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΗ ]
  ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 26 η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ–ΙΧΘΥΩΝ=Ξ ΑΦΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ ΣΥΜΦΟΡΑ.

  ΟΜΩΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΄΄ ΠΕΡΣΕΑΣ ΄΄ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΄΄ ΣΠΑΣΕΙ ΄΄ Η΄΄ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
  ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2034.

 5. βασιλης says:

  ευχαριστως τους προτρεπω τη μυκονο να ξεβρομιση ο τοπος ΥΠ/.πλακα κανω το οτι κατι κακο θα γινει το διαισθανωμαι γ΄αυτο το σταυρο μας αγαπη και προσευχη, ταξιαρχη μανταμαδο μου ηγγικεν η ωρα.

 6. No-name says:

  Πολύ μανιταρι έπεσε σήμερα στο κατόχικα….να δω τι θα λεμε οταν παλι θα περασει η ημερομηνια κ θα κοιτιόμαστε μεταξύ μας. Κ οτι θα καταλαβουν την σαντορινη επειδη μοιαζει με την σημαια τους παρα ητανε μπουρουχα

 7. @#*%^( says:

  «Από πότε έχουν οι Τουρκαλάδες τη συγκεκριμένη σημαία; Καί ποιός την εμπνεύστηκε;»

  ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ?????

  ΠΟΙΟΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΙΕΣ?????

  ΕΘΝΟΛΟΓΙΑ ΟΕΑ (ΙΑ’ 1988), ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ…..

 8. Ανώνυμος says:

  Η σημαια της τουρκιας ειναι αντηγραφη της σημαιας της πολης του Βυζαντα,της πρωτης πολεως που χτηστικε στην »πενταλοφο».

 9. papakia says:

  mentality10.com/matrix1984/item/%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B9

 10. Liakos says:

  Για προγραμμα αστρονομικο που παει σε οποια χρονολογια θες ειναι stellarium.org/ και ειναι ανοικτου κωδικα και ειναι φυσικα χωρις χρεωση και ειναι φανταστικο σε αυτα που κανει.
  Αυτο χρησιμοποιησε και ο Μπουβω την δεκαετια του ´80 για την αποδειξη της θεωριας του για το ρολοϊ της Γκιζας (πυραμιδες). Φυσικα και ειναι εξελιγμενο το λογισμικο απο τοτε μεχρι σημερα. Το χρησιμοποιω χρονια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *