Ο Χριστός θα Διαγράψει τα Χρέη, ΟΧΙ οι Πολιτικοί-Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχει ρεπό και η Ρωσία ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ

 

«Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΠΠ»

Ο «ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ» ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ !!!

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ, ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ ΡΕΠΟ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ !!!

ΓΕΡΟΝΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ …

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ «ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ» ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥΣ … ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ … ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΜΕΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΝΑΛΩΘΕΙ ΣΕ ΠΥΡΕΤΩΔΕΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙΣ … ΘΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ …

ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΟΠΟΥ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΔΙΠΛΑ, ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΣΕΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ … ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΕΝΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΡΑΒΗΧΘΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ … ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ «ΦΟΥΣΑΤΩΝ»…

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ;

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ, ΕΝΩ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ … Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΑΦΟΥ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ … ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΛΑΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ … Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ … ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΙ ΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΟΜΟΤΗΤΕΣ … ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΡΩΣΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ … ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΩ ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ …

Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ;

Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ … ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ … Η ΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ «ΗΜΕΡΩΣΕΙ» ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ, ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ … ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ …

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ;

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ ΡΕΠΟ !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΜΕΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ … ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ, ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΙΩΝΩΝ ΠΟΥ ΤΗΣ ΦΕΣΩΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ … Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ, ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ !!! ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ … Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ: «ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΛΕΓΩΝ ΠΡΟΣ ΥΜΑΣ.ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΑΦ’ ΥΜΩΝ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΔΟΘΕΙ ΕΙΣ ΕΘΝΟΣ, ΚΑΜΝΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥ» (ΚΒ’ 43 ΜΑΤΘΑΙΟΣ), ΜΑΡΤΥΡΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ … ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ … ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Η «ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ» ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΖΩΗΣ !!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ !!! ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΕΟ … ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΚΟ, ΤΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΧΕΣ … ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΠΑΘΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΧΙΩΝ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΛΟΒΩΣΕΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΚΟΡΠΑΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ, ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ … ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΑ !!!
hellasforce.com

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

19 thoughts on “Ο Χριστός θα Διαγράψει τα Χρέη, ΟΧΙ οι Πολιτικοί-Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχει ρεπό και η Ρωσία ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ

 1. Ανώνυμος says:

  η ελλαδα δεν θα λαβει μερος αλλα απο την αλλη 3 μερες θα εχουμε πολεμο κ μετα θα φυγουν οι τουρκοι απο την ελλαδα,ενω ομπαμα μπλα μπλα μπλα..ο ομπαμα δεν ειναι προεδρος,,,τι αλλο θα διαβασουμε απο τον καθε ανευθηνο παπαρολογο..ελεος..φτανει πια με την υπνωση κ το σχεδιο του θεου κτλ κτλ..κατσε στον καναπε νεοελληνα κ περιμενε την βοηθεια εκ των ανω..αληθεια…γιατι να μας βοηθησει ο χριστος?τι καλο εχουμε κανει???

  • ΑΝ'ΩΝΥΜΟΣ says:

   ΝΑΙ ρε θα μας βοηθησει ο θεος γιατι εμεις βοηθούμε ολους τους κατατρεγμένους του πλανητη ανοιγουμε τα σπιτια μας ,τους περνουμε υπο την προστασια μας, 400 ευρω επιδομα ,πεταμε τους ιθαγενείς στο δρομο και περνουμε εργατες (επενδυτες) Τους φτιαχνουμε τσαμια ,τους θαβουμε στην γη μας οπου απαγορευετε η εκταφη τους,περνουμε συγχαριτηρια από ΠΑΠΑ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΕΕ ΟΗΕ ΤΙ άλλο θελετε για να μη μας αγαπα ο Θεος ε,τι.Γιαυτο καθόμαστε στον καναπε με την συνειδηση ηρεμη ότι όλα θα πανε καλα….

 2. ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΥΣΗΧΟΙ ΣΙΝΕΛΙΝΕΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΗ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΧΡΗΣΗΜΟΠΙΗ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΘΕΙΗΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ says:

  Εν Αγίω Όρει τη 13/26 Απριλίου 1941

  Προς την Αυτού Εξοχότητα τον Αρχικαγκελλάριον του ενδόξου Γερμανικού Κράτους Κύριον Αδόλφον Χίτλερ εις Βερολίνον.

  Εξοχότατε,

  Οι βαθυσεβάστως υποσημειούμενοι Αντιπρόσωποι των Είκοσιν Ιερών Βασιλικών Πατριαρχικών καί Σταυροπηγιακών Μονών του Αγίου Όρους Άθω, λαμβάνομεν την εξαιρετικήν τιμήν ν’ απευθυνθώμεν προς την Υμετέραν Εξοχότητα καί παρακαλέσωμεν Αυτήν θερμώς, όπως, ευαρεστημένη, αναλάβη υπό την Υψηλήν προσωπικήν Αυτής προστασίαν καί κηδεμονίαν τον Ιερόν τούτον Τόπον, του οποίου Ηγούμενοι καί αντιπρόσωποι τυγχάνομεν, διαδεχομένη εν τούτω τους ιδρυτάς καί Ευεργέτας του Ιερού τούτου Τόπου Βυζαντινούς Αυτοκράτορας καί διαδόχους τούτων.

  Το Άγιον Όρος, Εξοχώτατε, συνέστη εις Πανορθόδοξον μοναχικήν πολιτείαν, εις ήν
  ανέκαθεν διαβιούν εν αγαστή ομονοία μοναχοί ακωλύτως προσερχόμενοι από διάφορα ορθόδοξα Έθνη, κατά τον Θ΄ μ.Χ. αιώνα, πνευματικώς μέν εξαρτωμένων από του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, πολιτικώς δέ αυτοδιοικούμενον υπό της Ιεράς Συνάξεως των Αντιπροσώπων των Είκοσιν Ιερών καί Κυριάρχων Μονών καί πολιτειακώς υπαγομένων υπό την προστασίαν καί κηδεμονίαν των Βυζαντινών Αυτοκρατόρων καί των διαδόχων Αυτών.

  Το Αυτονομιακόν τούτο πολίτευμα περιεθριγκώθη δι’ αλλεπαλλήλων τυπικών καί Χρυσοβούλων των ιδρυτών καί ευεργετών των Ιερών μονών Βυζαντινών Αυτοκρατόρων Βασιλείου του Μακεδόνος(882), Ιωάννου Τσιμισκή(972), Κωνσταντίνου Μονομάχου(1046), Στεφάνου Δουσάν(1346) καί άλλων Σλαύων, Ουγγροβλάχων Ηγεμόνων καί των μετέπειτα Σουλτανικών Φιρμανίων τελευταίως δε υπό του Καταστατικού Χάρτου του 1926, ούτινος δύο αντίτυπα εσωκλείομεν.

  Το ουτωσί καθιερωθέν προνομιακόν καί αυτοδιοίκητον καθεστώς του Ιερού τούτου Τόπου, αποτελέσαν αντικείμενον συζητήσεων καί επικυρώσεων διαφόρων διεθνών συνθηκών περιεθριγκώθη τέλος, διά του 62ου άρθρου της Βερολινείου συνθήκης του έτους 1878, έχοντος ούτω, οι μοναχοί του Όρους Άθω οθενδήποτε καί αν κατάγωνται θα διατηρήσωσι τά κτήματα καί τα πρότερα αυτών δικαιώματα καί θ’ απολαύωσιν, άνευ ουδεμιάς εξαιρέσεως, πλήρους ισότητος δικαιωμάτων καί προνομίων.

  Των εν Αγίω Όρει ενασκουμένων Μοναχών, ανεξαρτήτως τόπου προελεύσεως καί Εθνικότητος, σκοπός καί αποστολή καθ’ όλον τον υπερχιλιετή βίον του Αγίου Όρους, υπήρξεν η διατήρησις, προαγωγή καί εξασφάλισις των Ιερών αυτού σκηνωμάτων, η διά της ακαταπονήτου φιλεργίας των εν αυτώ ενασκουμένων μοναχών καλλιέργεια της τε εκκλησιαστικής καί κλασσικής φιλολογίας καί καλλιτεχνίας, ο ασκητικός βίος καί η διηνεκής προσευχή υπέρ του σύμπαντος κόσμου.

  Την διατήρησιν του καθεστώτος τούτου της αυτονόμου μοναχικής πολιτείας, ικανοποιούντος πλήρως άπαντας τους εν Αγίω Όρει ενασκουμένους ανεξαρτήτως εθνικότητος Ορθοδόξους μοναχούς καί εναρμονιζόμενοι προς τον σκοπόν καί την αποστολήν αυτών, παρακαλούμεν καί ικετεύομεν θερμώς την Υμετέραν Εξοχότητα όπως αναλάβη υπό την υψηλήν προστασίαν καί κηδεμονίαν Αυτής.

  Τον Βασιλέα των Βασιλευόντων καί Κύριον των Κυριευόντων εξ όλης ψυχής καί καρδίας ικετεύοντες, όπως επιδαψιλεύση τη Υμετέρα Εξοχότητι υγείαν καί μακροημέρευσιν επ’ αγαθώ του ενδόξου Γερμανικού Έθνους.

  Υποσημειούμεθα βαθυσεβάστως.

  Πηγή: Ιστορικόν Διπλωματικόν Αρχείον του Υπουργείου Εξωτερικών

  • Heron says:

   Ο κόσμος το έχει τούμπανο , κι εσύ κρυφό καμάρι! Δεν είναι απο κανέναν μυστικό αυτό . Όλοι το ξέρουν και το ξέρανε απο την αρχή ! Αλλά απο έναν εγκάθετο τζάμπα μάγκα της φακής , μαϊμού Έλληνα που παριστανει το παλικάρι απο την ασφάλεια του σπιτιού του, τι θα περίμενε κανείς; Καλόγεροι είναι όχι κοτόπουλα για σφάξιμο ! Ας πήγαινες εσύ με μιά χούφτα παλικάρια να σταματήσεις τους Γερμανούς απο το να αρπάξουν τα αρχαία χειρόγραφα , αφού εσύ είσαι το»παλικάρι»και να κάνουν εσένα , σαν το τυρί απο τις σφαίρες και η ντροπή να μείνει στους «προδότες Χριστιανούς καλόγερους» λαμόγιο ! Δεν σου τα είπανε καλά . Απο τον καναπέ κι εγώ γίνομαι Μ.Αλέξανδρος , Ζορρό, Περικλής , Κολοκοτρώνης ακόμη και Σούπερμαν , και λέω προδότη όποιον δεν χωνεύω επειδή έτσι μου είπαν κι έτσι μου αρέσει! Τελευταίος και καταϊδρωμένος είσαι μπούληηηη. Επιπλέον είμαι 100% βέβαιος πως δεν έχεις πατήσει κατακεί ούτε κατα διάνοια ,αλλά σου πέταξαν την καραμελίτσα οι ομόφρονές σου. Αλλιώς θα είχες δεί τους επαίνους και τα ευχαριστήρια του Νεοζηλανδικού κράτους για τους Νεοζηλανδούς στρατιώτες που έκρυψαν και φυγάδεψαν οι «προδότες» καλόγεροι . Όλο αυτό ήταν μια έξυπνη διπλωματία για να σώσουν τα πολίτιμα αρχαία χειρόγραφα και τα αμύθητης αξίας για το έθνος ιστορικά κειμήλια αλλά εσείς εφαρμόζετε το γνωστό Γιάννης πίνει – Γιάννης κερνάει .

 3. Διομηδης says:

  Eτσι προδοθηκε και καταστραφηκε η Κων/λη.Με προφητειες και ευχολογια απο αστρατευτους καλογερους.Συνεχιζουν την ιδια και δοκιμασμενη συνταγη.

 4. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  Μόνον ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός γνωρίζει αν, πως, και πότε θα εκπληρωθούν οι προφητείες των σεβάσμιων γεροντάδων. Οπότε, περί τούτου οψόμεθα… Οι Δυτικοί ξέρουν πως σε μία κλασσικού τύπου πολεμική αναμέτρηση Ανατολής-Δύσης (Ρωσία-Κίνα εναντίον ΝΑΤΟ) θα τα βρουν σκούρα: 1) Κίνα και Ρωσία ελέγχουν την αχανή, απρόσβλητη γεωγραφική έκταση της Ευρασίας, 2) διαθέτουν ανεξάντλητους φυσικούς πόρους, 3) έχουν τεράστια βιομηχανική υποδομή, 4) απεριόριστο ανθρώπινο δυναμικό, 5) χώρες όπως το Ιράν, η Βόρεια Κορέα, η Βενεζουέλα κατά πάσα πιθανότητα θα ενταχθούν στο ανατολικό στρατόπεδο, 6) αίνιγμα θα αποτελέσει η στάση χωρών όπως: Ινδία, Πακιστάν, Βραζιλία που κάθε άλλο παρά σίγουρο είναι ότι θα συμμαχήσουν με την Δύση, 7) μόνον οι ΗΠΑ έχουν ένοπλες δυνάμεις ικανές για αναμέτρηση τέτοιου βεληνεκούς καθώς οι περισσότερες χώρες του ΝΑΤΟ έχουν πολύ μικρές και περιορισμένης εμβέλειας στρατιωτικές δυνατότητες, 8) η στάση του πληθυσμού των δυτικών κρατών είναι κι αυτή ένας απρόβλεπτος παράγοντας με σημαντικά τμήματα των δυτικών κοινωνιών συνηθισμένα σε έναν τρυφηλό, ειρηνικό τρόπο ζωής να αντιτίθενται σφοδρά στην επιστράτευση και την γενικότερη ιδέα ενός παγκοσμίου πολέμου, 9) σε χώρες των Βαλκανίων (Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία) ναι μεν οι ελίτ είναι κυρίως φιλοδυτικές αλλά οι λαοί στην πλειοψηφεία τους συμπαθούν την Ρωσία οπότε κι εδώ θα υπάρξει πρόβλημα. Όλα αυτά, φυσικά, οι στρατηγικοί σχεδιαστές του ΝΑΤΟ και στις δυο πλευρές του Ατλαντικού τα γνωρίζουν και τα έχουν αναλύσει βλέποντας τις περιορισμένες δυνατότητες της συμμαχίας. Ήδη το γόητρο του Ευρω-Ατλαντισμού έχει τρωθεί με την ήττα στην Γεωργία το 2008, την – προς το παρόν – «ισοπαλία» στην Ουκρανία, και την διαφαινόμενη νίκη του Άσσαντ στην Συρία, ενώ η Τουρκία του Ερντογάν δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στο ΝΑΤΟ με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της. Αν εκλέγονταν η Κλίντον, τότε κατά πάσα πιθανότητα η Δύση θα πήγαινε κατακέφαλα σε σύρραξη με το μπλοκ Μόσχας-Πεκίνου με τις πιθανότητες φανερά εναντίον της. Η στημένη εκλογή Τραμπ (η Κλίντον βγήκε πρώτη σε ψήφους) είναι ένα πονηρό τέχνασμα των Ευρω-Ατλαντιστών ώστε να ρίξουν στάχτη στα μάτια του Πούτιν και να διεμβολίσουν την συμμαχία Ρωσίας-Κίνας. Θεωρώ πως Ρώσοι και Κινέζοι είναι – τουλάχιστον – εξίσου πονηροί με τους Προτεστάντες-Σιωνιστές για να πέσουν σε αυτή την φτηνή παγίδα που τελικό στόχο έχει να στρέψει την Μόσχα ενάντια στο Πεκίνο.

 5. Γιώργος Γλυφάδα says:

  Ήθελα να ήξερα, αυτός που είπε όλες αυτές τις ανοησίες, αλλά πιο πολύ αυτός που τις μετέφερε και τις έγραψε, νομίζει ότι θα βρουν ανταπόκριση σε νοήμονες ανθρώπους και μάλιστα Έλληνες;;;;

   • Γιώργος Γλυφάδα says:

    Μάλλον σε Εβραίους αγράμματους περιπλανώμενους γιδοβοσκούς αναφέρεται, χώρια ότι είναι άκρως επικίνδυνος για την Ελλάδα, γιατί προτρέπει τους Έλληνες σε εφησυχασμό επειδή μόνον ο Χριστός θα μας σβήσει τα χρέη!!! Έλεος πιά με την προτροπή για ύπνωση των Ελλήνων!

 6. PANDAROS says:

  Καλησπερα αδελφια και χρονια πολλα στους εορταζομενους…..Ρε σεις αυτοι που γραφουν αυτα τα πραμματα διαβαζουν αραγε τα σχολια των κατοχικων?…..Διαβαζουν αραγε αυτα που γραφει ο κοσμος…..???………ΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΡΕ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΕΟΣ?…τι σχεση εχουν αυτοι με τα χρεη της χωρας μας?……………δεν ηξερα πως ο Χριστος ειχε σπουδασει οικονομικα ?….ποιοι ειναι αυτοι που γραφουν αυτες τις παπαριες και ξεφτυλιζουν τα Θεια?….[για οσους πιστευουν οτι υπαρχουν θεια]……………………ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΙΠΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ?……ΝΑΙ ,ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΑΠΑΤΡΑΓΟΙ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ…ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ …..η μαλλον εσεις καλα θα φατε οπως παντα και ο λαος θα πεινασει……….Μια ζωη αυτη η εκκλησια τα ιδια πραμματα, τα εχω γραψει και τα εχω ξαναγραψει,βαρεθηκα πια…………………….ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ ΟΛΑ…ΤΟΝ ΧΡΣΤΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ,ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ…ΟΛΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ…… και με τις μαλακιες που γραφουν δινουν και λαβη στους αλλους τους μυστηριους να σταζουν χολη και δηλητηριο εναντιων του χριστου και της παναγιας…………………..ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥςΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ, ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΡΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΟΜΑΛΑΚΕΣ …..[που δεν ειναι πλεον εξαιρεση ρε γαμωτο αλλο ο κανονας]……….. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΓΛΑΣΤΡΑ[ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΙΠΟΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ !!!] τα λεμε αδελφια, συγχυστηκα….

 7. Κωνσταντινος-Αλεξανδρος says:

  Επειδη η αποψη μας ειναι συμπερασμα των γνωσεων μας θα μοιραστω μια ιστορικη πραγματρικοτητα.
  Ειμαστε λιγο πριν την 28Η Οκτωμβριου 1940.
  Ο Ηγετης της ναζιστικης Γερμανιας σχεδιαζοντας την επιχειρηση Μπαρμπαροσα στελνει κρυφα στην Αθηνα τον ελληνικης καταγωγης Φον Καναρη.Ζητει ουδετεροτητα της Ελλαδος και μας προσφερει ολα τα καταληφθεντα απο τον Ελληνικο στρατο εδαφη της Βορειου Ηπειρου.Δυστυχως οι παλατιανοι ελληνοφωνοι αγγλοι πρακτορες δηλητηριαζουν τον γερμανοφιλο και στρατηγικο νου Ιωαννη Μεταξα οδηγοντας τον Ελληνικο στρατο σε εμπλοκη με την γερμανικη πολεμικη μηχανη τον Απριλιο με τα τραγικα επακολουθα,

  • Heron says:

   Αγαπητέ αυτά που λές πιθανόν να ισχύουν κατά 50% γιατί η κατάσταση όπως απδείχτηκε εκ των υστέρων ήταν μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα . Ούτε οι Γερμανοί ήθελαν και θέλουν το καλό μας ( δεν υπήρχε δηλ.περίπτωση να κρατήσουν την όποια υπόσχεσή τους )αλλά ούτε και οι «σύμμαχοι»οι οποίοι μας έχουν εξαπατήσει και καταπροδώσει πάμπολλες φορές . Έχω ρίξει μόνο μια κλεφτή ματιά στο ημερολόγιο του Μεταξά , αλλά δεν διέκρινα να έχει και καμιά ιδιαίτερη εκτίμηση προς τους Γερμανούς . Ίσως να πέφτω έξω γιατί δεν το διάβασα όλο , αλλά η δημιουργία της ΕΟΝ δείχνει μεγάλη επίδραση όσον αφορά τα οποια αισθήματα του προς τους Γερμανούς .Οστόσο η ΕΟΝ παρήγε έργο κατα την διάρκεια του πολέμου , ενώ ο Μεταξάς παρότι δικτάτορας έκανε τον κόσμο να χορτάσει ψωμί ,καθιέρωσε το οχτάωρο και διέγραψε μεγάλα χρέη της χώρας με δική του προτωβουλία. Αυτά τα έμαθα και απο ανθρώπους που τα έζησαν !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *