Το χαμηλό επίπεδο του πατριωτικού χώρου

Το χαμηλό επίπεδο του πατριωτικού χώρου

Του Ηλία Ευαγγελόπουλου

Έχω κατ’ επανάληψη γράψει ότι ο μόνος τρόπος για να ξεφύγει η Ελλάδα από την φυλακή υψίστης ασφαλείας που την έχουν βάλει οι δανειστές (ισχυροί) είναι να αποκτήσει ελληνική πατριωτική κυβέρνηση. Μελετώντας κάποιος την νεότερη ελληνική ιστορία, γνωρίζει τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε και παίζει ο αμερικανικός παράγοντας στη χώρα μας. Σ’ αυτό συνετέλεσε τόσο η παντοκρατορία των Η.Π.Α. όσο και η οικονομική βοήθεια που έδωσαν στη χώρα μας μέσα από το οικονομικό σχέδιο Μάρσαλ. Ο βρετανικός παράγοντας έπαιξε κυρίως ρόλο στο έγκλημα της Κύπρου με την βοήθεια και την συνεργασία των Η.Π.Α..

Φυσικά και όσοι κυβέρνησαν και κυβερνούν την χώρα μας μετά το Β’ παγκόσμιο πόλεμο είχαν και έχουν την έγκριση των Αμερικανών. Η παρέμβασή τους όμως που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην νεότερη ελληνική ιστορία, ήταν η δικτατορία των συνταγματαρχών. Δεν θα μείνω στο ότι οι συνταγματάρχες έκαναν καλύτερη οικονομική διαχείριση από τους πολιτικούς. Είναι γνωστό ότι και έργα πολλά έγιναν και δουλειές υπήρχαν την περίοδο της δικτατορίας όπως επίσης είναι γνωστό ότι η τελευταία παρέδωσε και ελάχιστο δημόσιο χρέος.

Ο ερχομός της δικτατορίας ήταν γνωστός στον πολιτικό κόσμο. Ο Παττακός είχε πει “ότι όλοι γνώριζαν ότι ερχόμαστε. Εάν ένας πολιτικός έβγαινε και έλεγε μην έρχεστε, δεν υπήρχε περίπτωση να ερχόμασταν”. Οπωσδήποτε οι συνταγματάρχες από την φιλαρχία τους επέτρεψαν στον αμερικανικό παράγοντα να τους χρησιμοποιήσει και να τους εξαπατήσει με κορυφαίο ανόητο τον Ιωαννίδη.

Για να εδραιωθεί η δικτατορική κυβέρνηση, έπρεπε να πατήσει σε σταθερές αξίες γι’ αυτό και πρόβαλε το σύνθημα: “πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια”. Ήταν όμως ένα σύνθημα. Στην πράξη ούτε την θρησκεία σεβάστηκαν, ούτε την οικογένεια και οπωσδήποτε ήταν οι κυρίως υπεύθυνοι για την τραγωδία της Κύπρου. Θα αναφέρω μόνο την περίπτωση που οι χουντικοί έστειλαν τρεις ψυχιάτρους στην Φλώρινα για να βγάλουν τρελό τον μακαριστό επίσκοπο Αυγουστίνο Καντιώτη γιατί τους έλεγχε για τις αντιχριστιανικές πράξεις τους.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δύο ήταν τα κυρίως κακά που έφερε η δικτατορία στη χώρα μας. Το πρώτο, η τραγωδία της Κύπρου. Το δεύτερο, η σύνδεση των εννοιών, πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια με την χούντα. Άνοιξε έτσι ο δρόμος στην νέα τάξη πραγμάτων να χτυπήσει την πατρίδα, την θρησκεία και την οικογένεια. Καθένας που μιλάει π.χ. για την πατρίδα στη χώρα μας χαρακτηρίζεται αμέσως ως ακροδεξιός!

Ερχόμενος κάποιος στις μέρες μας, αυτό που παρατηρεί είναι το χαμηλό πνευματικό επίπεδο των ανθρώπων του πατριωτικού χώρου και κυρίως των ηγετών του. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι ένας χώρος καλά ελεγχόμενος γιατί είναι ο μόνος χώρος που μπορεί να ανατρέψει τα σχέδιά τους. Έτσι δημιουργούν ελεγχόμενα κόμματα και ανεβάζουν στην ηγεσία τους υποκριτές και φαρισαίους, εμπόρους του Θεού και της πατρίδας που συνάμα είναι και άνθρωποι χαμηλών ηθικών αξιών. Όσοι τους γνωρίζουν από κοντά και έχουν αντίληψη, αηδιάζουν.

Το δεύτερο πράγμα που παρατηρείται είναι ο έλεγχος σχεδόν του συνόλου των λεγόμενων πατριωτικών ιστολογίων για να δίνουν χαμηλού επιπέδου πνευματική τροφή στους αναγνώστες τους. Ακόμα και η λέξη «Ελληναράς» είναι εισαγόμενη για να βλάψει τους αληθινούς Έλληνες. Ο υπέρμετρος πατριωτισμός και ο θρησκευτικός φανατισμός έχουν καθοδηγητές ξένες μυστικές υπηρεσίες. Ακόμα και ο υπέρμετρος αντισιωνισμός σκόπιμα καλλιεργείται από τις Εβραίους προς όφελός τους. Η συνωμοσιολογία είναι το πέπλο που καλύπτει την πραγματική συνωμοσία. Το χρήμα, τα πάθη και οι εγωιστικές ιδεοληψίες ανοίγουν το δρόμο προς την εθελούσια υποταγή και την προδοσία. Το χαμηλό πνευματικό επίπεδο των σημερινών Ελλήνων σε όποιο πολιτικό χώρο και αν αυτοί ανήκουν, τους κάνει έρμαιο στα χέρια των παγκοσμιοποιητών και των εχθρών της πατρίδας μας.

Όπως είχε πει κάποιος στρατιωτικός αναλυτής: “οι Έλληνες εάν θέλουν να σωθούν θα πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται σε ένα πιο προχωρημένο επίπεδο για να αντιληφθούν τα παιχνίδια που παίζονται στις πλάτες τους”.

Έχουμε χρέος όσοι αγνοί πατριώτες υπάρχουμε ακόμη, να μπούμε μπροστά στον αγώνα για τη σωτηρία της πατρίδας. Η άρνηση αυτήν την ύστατη ώρα, ισούται με προδοσία. Προσωπικά είμαι στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Περιμένω όμως και άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμα μου.

Ηλίας Ευαγελόπουλος
Economist

ptolemaidanews.gr

Loading...

34 thoughts on “Το χαμηλό επίπεδο του πατριωτικού χώρου

 1. Τρέμει ο δημοκράτης μη τον πουν φασίστα. says:

  Μισές αλήθειες είναι χειρότερες απο ψέμα κύριε Ευαγγελόπουλε. Οπως και το έμμεσο φόρτωμα της εθνικής τραγωδίας στον μόνο ΕΘΝΑΡΧΗ αν και δεν τον κατονομάζεις. Η χουντα του Ιωαννίδη είναι η πραγματική χουντα και ξενοκινούμενη . Αυτό που εσυ λες χουντα ήταν επανάσταση λοιδοριμένη οσο δεν πέρνει. Ηταν κυβερνηση Εθνική+Ελληνική που δούλεψε για το καλό της πατρίδας.
  Και γιατί ξεχνάτε κύριε Η.Ε. τον γιαλατζι εθναρχη; http://katohika.gr/ellada/kipros-keitai-makran/

  • ΗΛΕΚΤΡΑ says:

   Θα συμφωνήσω μαζι σου με 1000000+++++++++
   Αντε στα τσακιδια που θα μιλήσουν για τον Παπαδοπουλο. Σιχάματα!!! Τωρα παρακαλάμε για εναν Παπαδοπουλο, αλλα δυςτυχως δεν…..

 2. Γεωργιος says:

  Καλά οκ.αλλα με ποιον τρόπο είσαι στην πρώτη γραμμή και ποιο το είδος αντίστασης που κάνεις. Και ποιοι είναι οι προδότες; αυτά στα λέω γιατί δεν έγραψες κάποιον τρόπο αντίστασης και στην τελική υπάρχουν πολλοί αντιστασιακοί πίσω από κάποιο πληκτρολόγιο.

  • Ανώνυμος says:

   πολυ σωστος… το θεμα δεν ειναι πχ να φυγουν τα μνημονια αλλα τι θα κανουμε για να εχουμε ενα βιωσιμο χρεος. δυστυχως ομως μονο φωνες ακουω απο γραφικους του πληκτρολογιου

  • ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ says:

   ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ: ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ: ΝΙΚΗΣΕΣ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ…
   ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΗΓΕΤΗ; ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΕΔΡΙΑ…

   • Γεωργιος says:

    Βασικά το πρόβλημα είναι ότι όλοι περιμένουν τον σούπερ ηγέτη που θα τους ελευθερώσει από τα μνημόνια έτσι μέχρι τότε όλοι κάθονταν στα τέσσερα και τον τρώνε σιωπηλά μη τυχόν και χάσουν τις πενταροδεκαρες που παίρνουν από το κράτος είτε με τη μορφή σύνταξης είτε με τη μορφή μισθού (βλέπεις οι περισσότεροι δίναν κωλο για μια θέση στο δημόσιο ). Από την άλλη έχουμε τους ελεύθερους επαγγελματίες που είτε βγάζουν πολλά και δεν τους καίγεται καρφί, είτε χρωστάνε παντού και δεν τολμούν ούτε να ανοίξουν το στόμα τους. Όσο για την αντίσταση παύση πληρωμών και ανυπακοή ο καθένας σε προσωπικό επίπεδο για αρχή

 3. Hermes says:

  Να σού πώ ξεκάθαρα: Δεν θα σε σώσει καμμιά κυβέρνηση, σώσε τον εαυτό σου καί θα σωθείς. Επίσης ποτέ δεν είσαι μόνος.

  Ηλίας Α. Λυμπέρης

 4. ΨΕΥΔΟΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ says:

  ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΜΑΘΑΝΕ Η ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΕ,ΟΤΑΝ ΕΠΙ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ 6 + ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΔΡΟΜΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΚΛΠ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΤΡΩΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ,ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕ 55 ΠΛΗΡΕΙΣ ΜΑΧΙΜΕΣ ΤΑΧΙΑΡΧΙΕΣ ΜΕ ΤΑ Α7 ΚΟΡΣΑΙΡ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΛΕΟΝΟΣΜΑ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΣΑΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΟΜΟΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 1975 ΣΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕ .
  ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΟΤΑΝ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΑΙ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΟΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΚΑΝΕ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ ΚΤΛ.
  ΑΡΑ ΕΔΩ ΨΕΥΔΕΥΣΤΕ ΚΥΡΙΕ Η ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ ΦΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΜΕ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΜΕ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΛΥΣΤΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΚΡΥΠΤΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΣΤΟ ΔΥΡΡΑΧΙΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΘΩΣ ΤΡΙΓΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩ ΔΟΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑΤΟ ,ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ.
  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ .
  Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΛΗΣΜΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΙ Η ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΑΠΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΕΜΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΝΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΩΡΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.
  ΦΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΤΑΙ ΚΥΡΙΕ

  • Ανώνυμος says:

   η προπαγανδα εχει και τα ορια της. το δημοσιο χρεος εκτοξευτικε στην 7ετια απλα λογω των εργων που γινανε ανεβηκε το ΑΕΠ και σε συνδυασμο δεν φαινοταν υψηλο του ποσοστο εθνικου χρεους. το λαθος που κανανε ηταν οτι κανανε ολα τα εργα συστηματικα και ταυτοχρονα με αποτελεσμα οταν τελειωσανε να πεσει το ΑΕΠ και να φανει το προβλημα. Η Ελλαδα ακριβως πριν την 7ετια ηταν που σημειωσε την μεγαλυτερη ανθιση στην οικονομια της και μαλιστα ηταν δευτερη μετα την Γερμανια στην Ευρωπη… και οχι δεν ηταν πολιτικοι που εφεραν αναπτυξη αλλα ο λαος που εργαστηκε σε Γερμανια, Βελγιο και επενδυσε τα κερδη του στην Ελλαδα δημιουργοντας την πρωτη εμπορικη ναυτιλια του κοσμου και την εγκαθυδριση εργοστασιων παραγωγης.

   • Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ says:

    Πλήθος από εκθέσεις του ΟΟΣΑ αναφέρονται για την οικονομία της Χούντας:

    Ας δούμε όμως τι έλεγαν αυτές οι εκθέσεις για το χρονικό διάστημα του 1966, εκεί ΔΕΝ υπήρχαν ευνοϊκά σχόλια διαπίστωναν ότι η Εσωτερική και Εξωτερική ισορροπία είχαν κλονιστεί , η αύξηση των τιμών είχε επιταχυνθεί , το ισοζύγιο πληρωμών είχε πάθει καθίζηση, τα συναλλαγματικά αποθέματα είχαν μειωθεί και μεταξύ των πολλών δυσμενών κατέληγε ότι οι προβλέψεις για το 1967 ήταν άσκημες.

    Στην Ετήσια έκθεση 1967 του Ευρωπαϊκού Νομισματικού Συμφώνου του ΟΟΣΑ αναφέρεται στην Ελλάδα « …………Κατά το έτος 1967 , η Ελληνική οικονομία αντιμετώπισε με επιτυχία σειρά ολόκληρη εξωτερικών οικονομικών κρίσεων και πέτυχε αύξηση του εθνικού προϊόντος κατά 5% ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μειώθηκε το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου……….»

    Στη 10η Ετήσια Έκθεση Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Νομισματικού Συμφώνου του ΟΟΣΑ για το 1968 μιλά για έξοδο της Ελληνικής οικονομίας από το τέλος του 1967 από την προηγηθείσα ύφεση και τονίζει τις ευνοϊκές προοπτικές κατά το 1968, ιδιαίτερα επισημαίνεται η βελτίωση της παραγωγικότητας.

    Η έκθεση του ΟΟΣΑ κατά τα έτη 1967-1968 και τις προοπτικές του 1969 γίνεται λόγος για τα μέτρα που πάρθηκαν και αισιοδοξεί για τις προοπτικές του 1969, ιδιαίτερο λόγο κάνει για την γεωργική παραγωγή και τις εξελίξεις στο Χρηματιστήριο , τέλος γίνεται ανάλυση για το πενταετές πρόγραμμα 1968-1972.

    Στο 6ο τεύχος της τριμηνιαίας Οικονομικής Επιθεώρησης του ΟΟΣΑ (Δεκέμβρης 1969) γράφει ότι «……..η Ελλάς κατέλαβε την 2η θέση διεθνώς , μετά την Ιαπωνία από απόψεως ρυθμού αναπτύξεως της οικονομίας κατά το 1969……..».

    Στην Ετήσια έκθεση του 1969 της Διευθυνούσης Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Νομισματικού Συμφώνου του ΟΟΣΑ υπογραμμίζεται η επιτάχυνση του ρυθμού αναπτύξεως σε 8,5% , αναφέρεται το πλεόνασμα του Τακτικού Προυπολογισμού που άφησε 2.500.000.000 δραχμ (ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ), η θεαματική αύξηση εξαγωγών βιομηχανικών προϊόντων και βελτίωση Ισοζυγίου Πληρωμών.

    Η Επιτροπή Οικονομικής Πολιτικής του ΟΟΣΑ σε έκθεσή της τον Ιούλιο 1970 λέει «…….. η Ελλάς θα πραγματοποιήσει τον υψηλότερο μετά την Ιαπωνία ρυθμό ανάπτυξης…….» και τον υπολογίζει σε 7,6% «………θα υπερβαίνει ουσιωδώς τον μέσο ρυθμό όλων των χωρών μελών του ΟΟΣΑ που προβλέπεται σε 5,1% και των Ευρωπαϊκών που προβλέπεται σε 4,7%………», χαρακτηρίστηκα ο ΜΟ ανάπτυξης των ισχυρών κρατών της ΕΟΚ (Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ιταλία και Λουξεμβούργου) ήταν 5,2% «Ναυτεμπορική» 8/6/1970 σελ 1.

    Στο ετήσιο τεύχος του ΟΟΣΑ το 1969 έχει εθνικούς λογαριασμούς των χωρών μελών για τα χρόνια 1950-1965 και τα συγκρίνει με τα στοιχεία της οικονομίας της Ελλάδος του 1968, στο τέλος βγάζει το συμπέρασμα ότι :

    Α. Η Ελλάδα έχει το υψηλότερο κατά κεφαλή εισόδημα μεταξύ των χωρών μελών του ΟΟΣΑ

    Β. Την μεγαλύτερη μετά την Ιαπωνία αύξηση των δεικτών του συνολικού και του κατά κεφαλήν ακαθαρίστου εθνικού προϊόντος σε αγοραίες τιμές.

    Γ. Την μικρότερη τιμή αύξησης του δείκτη του καταναλωτή.

    Στην έκθεση του ΟΟΣΑ (Ιανουάριος 1971) γράφει:

    «……..η Ελλάς κατέλαβε μια από πρώτες θέσεις από απόψεως ρυθμού ανόδου του εθνικού εισοδήματος , μεταξύ των χωρών μελών του ΟΟΣΑ και ότι ο ρυθμός ανάπτυξης της παραγωγής ήταν ανώτερος εκείνου όλων των χωρών , με προοπτική περαιτέρω αυξήσεως στο μέλλον……………»

    Στην Ετήσια έκθεση για το 1970 αναφέρεται στις εξαγωγές ελληνικών προϊόντων που αυξάνεται με ταχύ ρυθμό, είναι αισθητά ανώτερος από τις οικονομίες των χωρών της Ν Ευρώπης και γράφει ευνοϊκά για την επιτάχυνση εξαγωγών βιομηχανικών προϊόντων, εμφανίστηκε για ΠΡΩΤΗ φορά να είναι περισσότερες οι βιομηχανικές από τις αγροτικές εξαγωγές προϊόντων!!!!!!! Η συγκρίσεις που γίνονται με τις οικονομίες Ισπανίας, Πορτογαλίας και Γιουγκοσλαβίας δείχνουν μεγάλη υπεροχή υπέρ της Ελλάδος. «Ναυτεμπορική» 9/6/1971 σελ 4.

    Διεθνή συγκριτικά στοιχεία που δημοσιεύονται τον Απρίλιο του 1972 στο μηνιαίο δελτίο (Μain Economic Indicators) και αφορούν την περίοδο 2/1971 με 1/1972 η ελληνική βιομηχανία έχει την πρώτη θέση από πλευράς ρυθμού αυξήσεως παραγωγής μεταξύ όλων των χωρών μελών του ΟΟΣΑ. Αυτό φαίνεται με συγκριτικά στοιχεία της περιόδου 7/1971 με 6/1972 εκεί βλέπουμε τα εξής εκπληκτικά :

    Α. Ο ρυθμός ανόδου της βιομηχανικής παραγωγής έφτασε στο 10,5% δηλαδή διπλάσιο της Φιλανδίας που ήταν 8,8%

    Β. Έχουμε αύξηση της παραγωγής της μεταλλουργικής βιομηχανίας 26,8% ενώ η Ολλανδία είχε 15,6%

    Γ. Η βιομηχανία χημικών προϊόντων είχε αύξηση 20,1% ενώ η δεύτερη Ολλανδία είχε 13,4%.

    Στην Ετήσια έκθεση Νοέμβριος 1972 του ΟΟΣΑ επισημαίνεται:

    «Αι τρέχουσαι συγκυριακαί τάσεις της οικονομίας είναι ευνοικαί , παρά την επιβράδυνσιν της οικονομικής αναπτύξεως εις το εξωτερικόν και την αισθητήν κάμψιν του ρυθμού των εξαγωγών, και η ελληνική οικονομία εσημείωσεν ικανοποιητικήν άνοδον κατά το 1971…………. Παραμένει γεγονός ότι η Ελλάς επέτυχε να αποφύγει μέχρι τούδε τον πληθωρισμόν…………ο όγκος του ακαθαρίστου εγχωρίου προϊόντος εις αγοραίας τιμάς ηυξήθη κατά 8% μεταξύ 1970 και του 1971 ……….. Η μετανάστευσις εσημείωσε σαφή κάμψιν κατά το 1971………..Αι επενδύσεις του κράτους και των Δημοσίων επιχειρήσεων αυξάνονται ταχέως………….Αι προβλέψεις αναφέρουν αύξησιν 10,2% του όγκου του ακαθαρίστου εγχωρίου προιόντος εις αγοραίας τιμάς εις το διάστημα 1971-1972 Ο ΔΕ ΡΥΘΜΟΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΗ ΡΕΚΟΡ ………Αι προοπτικαί αναπτύξεως δια το 1973 δύνανται επίσης να χαρακτηριστούν ως ευνοικαί………… Τα ευνοϊκά αποτελέσματα κατά του πληθωρισμού ………………..εις την ασκηθείσαν πολιτικήν εις το θέμα ημερομισθίων και τιμών…..απεσκοπήθει η συγκράτησις των μέσων ονομαστικών αυξήσεων εντός των ορίων της ζητήσεως της παραγογικότητος. Η επιτυχία εις τον τομέα αυτόν της Ελλάδος υπήρξε μεγαλυτέρα εκείνης την οποίαν επέτυχον αι περισσότεραι χώραι μελών του ΟΟΣΑ…………

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ . Η Ελληνική οικονομία διανύει φάσιν ταχείας οικονομικής αναπτύξεως. Η πραγματική αύξησις του πραγματικού εθνικού προϊόντοςυπολογίζεται κατ επισήμους εκτιμήσεις εις 8,5% ………………ο ρυθμός είναι ανώτερος των παρατηρουμένων ρυθμών εις πολλά άλλα κράτη μέλη του ΟΟΣΑ.

    Η Ελλάσς συγκαταλέγεται μεταξύ των ολίγων κρατών μελών τα οποία διαθέτουν μακροχρόνιον Πρόγραμμα (δια 15 έτη έως το 1987) με το οποίον θα συνδέωνται τα μεσοπρόθεσμα (5ετή) ως και τελικώς τα ετήσια προγ΄ραμματα……………..Η βιομηχανία ανεπτύχθη ταχέως κατά τα τελευταία έτη…….(αναφέρεται στην προσπάθεια υποβοήθησης της Ελλάδος σε κράτη υποανάπτυκτα)……………»

    Στην Ετήσια έκθεση Ιούνιος 1975 του ΟΟΣΑ (μετά την μεταπολίτευση) επισημαίνεται:

    Α. Η σημειωθείσα αύξηση του ΑΕΠ κατά 8,9 δηλαδή διπλάσια του ΜΟ των χωρών του ΟΟΣΑ δεύτερη μετά της Ιαπωνίας.

    Β. Κατά την περίοδο 1967-1972 η Ελλάδα είχε τον μικρότερο ρυθμό αύξησης του τιμαρίθμου (2,6% ετησίως)απόΟΛΕΣ τις χώρες του ΟΟΣΑ.

    • Ανώνυμος says:

     ειδες οτι δεν λες κατι διαφορετικο απο αυτο που ειπα; ο Ελληνας εφτιαξε αυτα τα νουμερα και ας τα αντεγραψες απλα. δεν υπαρχει ενα νουμερο να αναφερει δανεια που παρθηκαν… αν διαφωνεις με κατι που λεω μπορεις απλα να μου το πεις

   • Ανώνυμος says:

    αν το σχολιο ειναι για μενα δειξε στοιχεια, το να λεω οτι ειχαμε το πιο σκληρο νομισμα και αλλα γενικολογα δεν εχει νοημα. αν διαφωνεις με αυτα που λεω πες τι λεω λαθος και ασε τα διαβασε.

 5. Ανώνυμος says:

  ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΗ

  Είδαν το όλον και το λάτρεψαν και τους ονόμασαν ειδωλολάτρες.
  Μα σήμερα οι άνθρωποι λατρεύουν ό,τι τα μάτια τους θα δουν, εκεί δίνουν όλη την σημασία της αγάπης και χωματολατρούν· μακράν του πνεύματος της λευκής περιστεράς, ψυχές μαρμάρινες σε ζωντανούς ανθρώπους.

  Η ζωοφόρος φλόγα τους στάχτες στο διάβα της ζωής να αφήνει πίσω.
  Απάνθρωποι και μη άνθρωποι, αντίχριστοι, που τον Χριστό στην ανθρωπιά τους ξεφτιλίζουν και στην βασιλεία των ουρανών κανείς τους δεν έγνων τον Θεόν, διότι τον Θεό από την ανθρωπιά του αποκεφάλισαν, και αντί με το ολύμπιο πνεύμα να φωτίζουν τον άνθρωπο, χώρισαν το ζεύγος το ιερό από την τριαδική μοναδικότητά του.
  Δημιούργησαν τον άνθρωπο απάνθρωπα, να ζει μονάχα για την ύλη.

  Χώρισαν την Ελλάδα από το πνεύμα της και ξεχώρισαν την ανθρωπιά σε άρσεν και σε θήλυ, γαλουχημένους σκλάβους, να ζει ο δούλος για το αφεντικό και πως δύο κοκόρια γέννησαν το αυγό.
  Για λύτρωσή του να έχει την σκλαβιά και την ειρήνη να την κρατά με τον πόλεμό του.
  Να πολεμά δράκους και φαντάσματα νοερά, και πως ό,τι αγαπά είναι αυτό που πρέπει να πεθαίνει.
  ***

  Η ανθρωπιά του Θεού ήρθε κάτω στην γη και μας το εξήγησε.
  Η ιστορία του Ιησού Χριστού με το έργο Του είναι η πορεία που βαδίζουμε εμείς το Έθνος του Ελληνισμού.
  Ως άστρο αυγής στο ξημέρωμα της νύχτας τους.
  Και σαν αστραπή έρχεται στο γένος των ανθρώπων ο Αναστάντας Ελληνισμός στο Σώμα του Χριστού μας.
  Ξύπνα μαρμαρωμένε βασιλιά.
  Ξύπνα θυγατέρα και μάνα γλυκιά, άκου πώς χτυπούν τα φτερά, τα λευκά περιστέρια που έχεις στην καρδιά.
  Ξύπνα Ελλάδα μου ξημέρωσε η αγάπη.

  Ιωάννης βασιλεύς ηγούμενος της εν Αθω βασιλειας.

 6. βρεγμενη σανιδα που θελετε. says:

  Καλα ρε Ευαγγελοπουλε η οπως αλλιως σε λενε. Εισαι κουτορνιθας;
  Μας εγραψες οτι μας εγραψες και δεν εισαι αξιος του γραπτου σου λογου να μας υποδειξεις εναν τροπο αντιστασης.
  Μα τι στο διαολο ρε πουστη μου, στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζουμε.
  Μην μπαιναιτε να γραφετε στο ιντερνετ αν δεν μπορειτε ρε. Τι ειστε σεις ρε ; χειροτεροι των χειροτερων .
  Τι φοβασε ρε ευαγγελοπουλε μη σε καλεσει ο κυρπουστρας εισαγγελεας και σου πει δυο λογακια για την αντισταση σου;

 7. Γιαννης says:

  Τι μαλακίες είναι αυτές που διαβάζω…
  Έχει λαλήσει τελείως ο αρθρογράφος..
  Σημεία των καιρών και της αριστερής θολοκουλτούρας.

  φάτε Αριστερή νεοταξίτικη Δημοκρατία..τώρα
  με τραβέλια, πουστραρδέλια, και συριζαίους

 8. Β.ΚΟΡΕΑ = ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ says:

  Έχει και ένα δίκιο ο αρθογράφος, αυτά συμβαίνουν στο παρασκήνιο του πατριωτικού χώρου και σας το επιβεβαιώνω γιατί τον έχω γυρίσει. Τώρα σ’ότι αφορά την επταετία: Ο Ιωαννίδης ήταν το πρόβλημα και όχι ο Παππαδόπουλος. Είναι γνωστό ότι η δύση, ήθελε να φέρει την Χούντα στην αρχή, για να εξασφαλίσει, ότι η επιροή της Σοβιετικής Ένωσης, δεν θα μπορέσει να εγκαθιδρυθεί εδώ.
  Απλά ο Παπαδόπουλος, ξέφυγε από τον έλεγχο των δυτικών και έτσι αποφασίσαν να τον ρίξουν. Ο Ιωαννίδης την έκανε την ζημιά.
  Τώρα κι ο Παπαδόπουλος, ούτε κι αυτός ήταν τέλειος αλλά τουλάχιστον »γεωπολιτικά» είχε πάρει τον ορθό δρόμο και πήγε να κάνει την Ελλάδα »δύναμη»

  • ΤΙΤΑΝΑΣ says:

   Μη με ρωτήσετε που κολλάει ο τίτλος Β.Κορέα – Προπύργιο της Κίνας, καταλάθος το κράτησε από σχόλιο σε άλλο άρθρο…

 9. ΗΛΕΚΤΡΑ says:

  Απο τα dislike που βαζουν καποιοι σε όποιον μιλάει για την 7ετια καταλαβαινω πως οι Ελληνες δεν βαζουν μυαλό με τιποτα, παρ ολα οσα πάθαμε. Μαλλον πρεπει να πάθουμε κι αλλα για να ξυπνήσουμε και να καταλαβουμε τι γινεται γύρω μας, ποιοι ειναι οι εχθροί και ποιοι οι φιλοι, ποιοι οι πατριωτες και ποιοι οι προδοτες κλπ, κλπ. Αυτοι οι ηλίθιοι αριςτεροι συνεχίζουν να μισούν και να καταςτρεφουν την Ελλαδα. Κανουν αυτο που ξερουν να κανουν καλύτερα. Να μισούν την Ελλαδα και να μην καταλαβαίνουν την προπαγάνδα που εχουν φάει, οπως επισης και τον σανό που τους τάιζαν τοοοσα χρονια. Ειδικα για την 7ετια.

  • ΕΜ says:

   ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ; ΑΙΝΤΕ ΑΙΝΤΕ ΠΗΔΑ ΚΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΓΙΝΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ Ε; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗ ΔΕΞΑ ΤΗ ΧΑ ΤΟ ΚΚΕ ΚΛΠ ΚΛΠ Ε ΤΟΤΕ ΣΩΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ

   • ΗΛΕΚΤΡΑ says:

    ΕΜ
    Αυτο κατάλαβες οτι είπα;;; Για σκέψου λιγο τι αλλο μπορει να εννοω;;; Μπορεις να σκεφτείς η θέλεις βοηθεια;;; Άιντε απο δω, που το παίζετε καποιοι έξυπνοι, αλλα απο νιονιό κουκούτσι.
    Λοιπον, για να σε βοηθήσω θα σου πω τι εννοω. Αυτοι που ειναι εναντιον της ….χούντας…..ειναι οι αριςτεροι. Και ειναι αυτοι επιςης που έριξαν τοοοση λάσπη και τοοοση προπαγάνδα, που καποια ζωα την πάτησαν την πεπονόφλουδα. Ιςως γιατι οι …..οι χουντικοί….κηνυγησουν τους αριςτερους. Τωρα βεβαια το κυνήγησαν εντός εισαγωγικών, γιατι αν τους κυνηγούσαν πραγματικά, τωρα δεν θα επρεπε να υπάρχει ουτε ρουθούνι αριστερό για να μας λέει πως οι λαθρο ειναι ταξικά μας αδελφια. Η να μας λενε όλες αυτες τι …προοδευτικές…μπούρδες. Ο Παπαδόπουλος εκανε το λαθος να στέλνει τους αριςτερους διακοπές στην Μακρόνησο, αντι να τους στήσει στο εκτελεστικό απόσπασμα για εσχάτη προδοςια. Οποιος λοιπον δεν ειναι ….χουντικός….δεν ειναι κατ´αναγκη αριστερός, αλλα ολοι οι αριςτεροι μισούν την 7ετια. Κατάλαβες τι εννοω η ακομα;;;

   • ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ says:

    Γιατι ρε φιλε πρεπει να εισαι χουντικος για να θελεις την πατριδα σου δυνατη ελευθερη και ανεξαρτητη; επι ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ηταν και δυνατη και ελευθερη και ενεξαρτητη δεν τολμουσε τουρκος να παραβιασει ελληνικα συνορα ουτε πακιστανος να παρει την βαρκα απο απεναντη και να περασει με το ετσι θελω εμεις δεν θελουμε χουντα αλλα εναν ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ να κυβερνισει δημοκρατικα και ΕΛΛΗΝΙΚΑ οπως πηγε να κανει το 73 αλλα δεν προλαβε τωρα πλεον δεν υπαρχει δεξιος αριστερος η κεντρο τωρα ολοι ειναι νεοταξιτες και εχουν το ιδιο αφεντικο εμεις αυτο δεν θελουμε αν εσενα σου αρεσει ο νεοταξιτικος τροπος ζωης τοτε ειμαστε εχθροι αν οχι τοτε ειμαστε συμμαχοι

 10. PANDAROS says:

  ηταν η δεν ηταν χουντα Αμερικανοκινητη? επαιξε η δεν επαιξε ρολο ο ΟΒΡΑΙΟΣ ΑΛΑΖΡΑΚΗΣ στο στησιμο της χουντας?…….. ηταν η δεν ηταν μασονοι οι χουντικοι?……ειναι η δεν ειναι το εβλημα της χουντας ιδιο με το εμβλημα της ,μασονικης στοας αθηνων?……Τοτε για πιο πατριωτισμο μιλαμε αδελφια…….??/?? ………………………………………………..πειτε μου που κανω λαθος?……ΟΤΑΝ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ…..ΟΤΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΜΟΣΑΝΤ ΜΕΣΩ ΑΛΑΖΡΑΚΗ ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ………ΟΤΑΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ,ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ, ΦΥΛΑΓΑΝΕ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΣΤΡΑΒΗ………ΟΤΑΝ Η ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΕΣΤΕΙΣΑΝ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ,ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΥΤΟ ΜΠΟΥΚΑΡΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ………………….τοτε για πια ελλαδα και πατριωτισμο μιλαμε αδελφια?…………………………………………………………….βλεπω φιλους σχολιαστες και σχολιαστριες που κοριδευουν τον εαυτο τους…….μιλανε για προδοσια και προδοτες και εξυμνουν τους μεγαλυτερους προδοτες της ΕΛΛΑΔΑΣ…….ΕΞΥΜΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ !!!!!!!!! ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΣΙΤΗΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ………ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝ ΑΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΦΟΡΕΣΕΙ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΒΕ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…………………………………………………………………….Να αυτα ειναι αδελφια,γιαυτο εχουν τετοιο επιπεδο οι ανθρωποι του λεγομενου πατριωτικου χωρου………ενω τα ξερουν ολα αυτα που εγραψα.. ,κανουν οτι δεν υπαρχουν…και αυτοκοροιδευονται……………………………μεσα στο μυαλο τους εφτιαξαν τους γερμανοτσολιαδες,στην κατοχη και μασονους και κατασκοπους της cia και της μοσαντ..και προδοτες της κυπρου ….ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!!………χαχχαχαχχαχαχαχ…τι αλλο θα ακουσουμε!!

  • ΜΑ says:

   ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΓΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΛΙΓΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ… ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ…

 11. Ανώνυμος says:

  Μεγάλη συμπροσευχή στην Αθήνα – Παρούσα η κυβέρνηση, απών ο Χριστός

  Φωτογραφίες – Μουσουλμάνοι, Εβραίοι και ινδουιστές παρόντες – Διάβασαν Παλαιά Διαθήκη!!

  Για όσους δεν γνωρίζουν η παγκοσμιοποίηση, η οποία στην τελική της μορφή προβλέπει μία παγκόσμια κυβέρνηση, επιδιώκει να έχει, μεταξύ άλλων, μία κοινή θρησκευτική πλατφόρμα για όλους τους πολίτες, προκειμένου να τερματιστούν, δήθεν, τα μίση και οι αλληλοσπαραγμοί.

  Οι θρησκείες θα καταργηθούν και θα συγχωνευτούν σε μία και μοναδική, η οποία θα περιέχει τα πάντα, εκτός από τα λόγια του Χριστού. Αυτός είναι άλλωστε και ο πραγματικός σκοπός, συν το «μάντρωμα» όλων σε ένα μεγάλο μαντρί, αντί για τα πολλά μικρά που υπάρχουν.
  Αυτό που συνέβη στην Ελλάδα δεν το μετέδωσε κανείς, πλην της ιστοσελίδας της κρατικής τηλεόρασης.

  Την Τρίτη 23 Μαΐου στο ξενοδοχείο Divani Caravel πραγματοποιήθηκε το 3ο Εθνικό Συμπόσιο

  Ειρήνης, υπό την αιγίδα της Αχμαντίγια Μουσουλμανικής Κοινότητας Ελλάδος. Υπό την αιγίδα των μουσουλμάνων δηλαδή.

  Ο ειδικός στο Ισλάμ, επίκουρος καθηγητής Ιστορίας Θρησκευμάτων της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Μιχάλης Μαριόρας, έκανε μια μικρή παρουσίαση της κοινότητας Αχμαντίγια, μιλώντας, όπως σχολιάζει η ΕΡΤ, με θέρμη για τον πνευματικό της ηγέτη, Χάντρατ Μίρζα Μασρούρ Άχμαντ, τον οποίον γνώρισε από κοντά στο Λονδίνο.
  Τον ενωτικό τόνο του διαθρησκευτικού διαλόγου έθεσε ο πρεσβευτής της Δημοκρατίας της Τσεχίας, Jan Bondy, διαβάζοντας ένα κείμενο του πρώην προέδρου της Τσεχίας και θεατρικού συγγραφέα Βάτσλαβ Χάβελ, με το οποίο καλούσε το 2001 τις παγκόσμιες θρησκείες να ενωθούν σε μία πνευματική συμμαχία!!!
  Την Πανθρησκεία δηλαδή υπό την αιγίδα του παγκόσμιου κράτους.

  Εκεί ήταν και ο ραβίνος Αθηνών Γκαμπριέλ Νεγρίν, ο οποίος μίλησε για την κοινή καταγωγή όλων μας από τον Γιαχβέ (καμία σχέση με τον Χριστό).
  Αναφέρθηκε και στο προσφυγικό, λέγοντας πως η ευρωπαϊκή οικογένεια καλείται να αγκαλιάσει έναν αδερφό από τον ίδιο πατέρα (τον Γιαχβέ-Αλλάχ): την μουσουλμανική κοινότητα. Ούτε λόγος να πάνε «πρόσφυγες και μετανάστες» προς το Ισραήλ.
  Χρησιμοποίησε δε και την Παλαιά Διαθήκη!
  «Τι ωραιότερο και τι θερμότερο, να συνευρίσκονται τα αδέρφια» (Ψαλμός 133 Δαυίδ).

  Εκπρόσωπος της ορθόδοξης εκκλησίας δεν φαίνεται να έδωσε το «παρόν».
  Ωστόσο, υπήρχε εκπρόσωπος της ελλαδικής κυβέρνησης. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάρκος Μπόλαρης, τόνισε την σημασία του διαθρησκευτικού διαλόγου (Πανθρησκεία) ως «γέφυρας επικοινωνίας για έναν κόσμο με πρόταγμα την ανθρωπιά».

  Από την πλευρά του, ο ιμάμης της ελληνικής κοινότητας Αχμαντίγια, Atta-Ul Naseer, εξήρε το…

  «ανοιχτό μυαλό» των παρευρισκομένων στο συμπόσιο εκπροσώπων όλων των θρησκειών. Είναι ο εκπρόσωπος στην Ελλάδα του Χάντρατ Μίρζα Μασρούρ Άχμαντ, Χαλίφη του Ισλάμ.
  Λανθασμένα υπογράμμισε πως το Ισλάμ δεν διδάσκει τη βία εναντίον αθώων ανθρώπων, καθώς στο Κοράνι υπάρχουν χωρία που διατάσσουν την σφαγή και τον βασανισμό απίστων.
  Στο συμπόσιο παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων και ο πρέσβης της Βραζιλίας στην Ελλάδα, Cesario Melandonio Nedo, ο πρόεδρος της κοινότητα Σιχ του Ταύρου Rajbeer Singh, εκπρόσωποι του ιταλικού καθολικού κινήματος των Φοκολάρι, καθώς και εκπρόσωποι πολλών πρεσβειών και κοινοτήτων της Αθήνας.

  Η εμβληματική φράση της κοινότητας Αχμαντίγια «Αγάπη για όλους, Μίσος για κανέναν» τους βρήκε όλους σύμφωνους. Το συμπόσιο έκλεισε με μία κοινή προσευχή όλων για την… ειρήνη, την έλευση δηλαδή ενός παγκόσμιου βασιλιά, ο οποίος θα την εξασφαλίσει, όπως ορίζουν τα ιερά βιβλία των απανταχού θρησκειών, εκτός από αυτούς που ακολουθούν μόνο τα Λόγια του Χριστού.
  Προς τα πού προσευχήθηκαν! Ίσως να γνωρίζει να μας πει ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης!

 12. Ανωνυμος says:

  Το χαμηλό επίπεδο του πατριωτικού χώρου ??? Δηλαδη ε4ννοεις οτι οι αλλοι του μη πατριωτικου εχουν ψηλο ? α ρε κακομοιρη Ευαγγελοπουλε η ανοησια ειναι αμαχητη τελικα …..

  • ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ says:

   ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ, ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΒΠΠ ΟΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2.5 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΣΑΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΕ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.

   • ΚΑΙ says:

    ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ «ΛΑΘΗ» ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ.

 13. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ says:

  Το θέμα, δεν είναι το τι είπε ο αρθογράφος για την επταετία. Η επταετία είναι παρελθόν και όχι το ζητούμενο. Το ζητούμενο, είναι ότι πάντα, σ’όλες τις εποχές »οι ευγενείς, καίγονται για τα κτήματά τους και το δήθεν κύρος τους» όπως στην εποχή μας, κάνουν τα κινήματα του πατριωτικού χώρου, που δεν υπάρχει περίπτωση, να κάνουν αυτά που θέλετε συνέλληνες, γιατί θα χάσουν, αυτό που οι ίδιοι ονομάζουν κύρος γι αυτούς, ενώ κύρος, είναι στην πραγματικότητα το τι είσαι, όλα όσα είσαι, ο εαυτός σου και όχι το τι θέλουν άλλοι. Αν το καλοσκεφτούμε, ούτε καν έχουν κύρος, απλά κοιτάνε να είναι αρεστοί.
  Το νόημα λοιπόν, είναι ένα: ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ

  • Ο ΝΩΟΝ ΝΟΕΙΤΩ says:

   »Ότι φέρνει ανατροπή, είναι από το κατεστημένο, παράνομο. Ότι δεν φαίρνει ανατροπή και απλώς κρατά τους αντιδρώντες απασχολημένους, είναι νόμιμο»
   ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ, ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟΥΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *