Βρέθηκε ο θρόνος του Αγαμέμνονα και τον έχουν κρυμμένο εδώ και ενάμιση χρόνο!

agamemnon

Βρέθηκε ο θρόνος του Αγαμέμνονα και τον έχουν κρυμμένο εδώ και ενάμιση χρόνο!

Ένα μεγάλο μέρος από το βασιλικό θρόνο που βρισκόταν πριν από τρεις χιλιετίες στο ανάκτορο της Ακρόπολης των Μυκηνών ανακάλυψαν Έλληνες και Αμερικανοί αρχαιολόγοι.

Σύμφωνα με την «Real News», το τμήμα του βασιλικού θρόνου βρέθηκε σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων από την Ακρόπολη των Μυκηνών. Το βάρος του ξεπερνά τα 50 κιλά και χρονολογείται από τον 13ο αιώνα π.Χ.

Το τμήμα του θρόνου, το οποίο βρίσκεται κρυμμένο ενάμιση χρόνο στις αποθήκες του Αρχαιολογικού Μουσείου των Μυκηνών, βρέθηκε τυχαία τον Ιούνιο του 2014 στο περιθώριο της ανασκαφής της Κάτω Πόλης των Μυκηνών.Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Η σημασία του ευρήματος είναι ανεκτίμητη γιατί πρόκειται για τον πρώτο θρόνο μυκηναϊκού ανακτόρου που έχει ανακαλυφθεί μέχρι σήμερα στον ηπειρωτικό χώρο της Ελλάδας.

Η σπουδαία ανακάλυψη για την οποία έχει ενημερωθεί το υπουργείο Πολιτισμού, ενδέχεται να αναδειχθεί σε ένα από τα πιο λαμπρά κληροδοτήματα του μυκηναϊκού πολιτισμού.

Το τμήμα του θρόνου βρέθηκε στην κοίτη του αρχαίου ποταμού Χάβου.

tribune

3 thoughts on “Βρέθηκε ο θρόνος του Αγαμέμνονα και τον έχουν κρυμμένο εδώ και ενάμιση χρόνο!

 1. Σιμωνίδης says:

  Το θέμα είναι ΓΙΑΤΙ ΕΊΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ?????????,ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ….ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.Παίζει το ενδεχόμενο να έχει επάνω κανένα αλφάβητο που να λέει …….ΑΝΑΚΤΑΣ.

  δέστε την φωτο σε αυτό το άρθρο ..

  diadrastika.com/2015/11/dios-kouroi-dioskouroi.html

  Οι Διόσκουροι αυτό που κουβαλάνε δεν είναι απλός σημαία ….αλλά κύλινδροι-ταμπλέτες με γράμματα του αλφαβήτου με κάποιο νόμο της Σπάρτης.

  Οι Ρωμαίοι είχαν και αυτοί το ίδιο… με τους Ρωμαίους Lictor (δείχνει ξεκάθαρα ίδιο ιερατείο μέσω των Καδμίων της Νάπολης και Κύμης της Ιταλίας)

  daviddarling.info/encyclopedia_of_history/R/Roman_Republic_institutions.html

  που στην ουσία κουβαλούσαν τους Νόμους και ήταν σύμβολο της δικαστικής -εκτελεστικής εξουσίας των Ύπατων κλπ.

  Το λοιπόν σαν δυο τέτοιους “πρωτόγονους-αρχαικούς” κύλινδρους βρήκαν στην Βοιωτία με γράμματα τις ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ αλφαβήτου από τους τάφους των Διοσκουρον Καδμείον του 1500 π.χ., .τα οποία είναι και αυτά φυλακισμένα ……
  Ο αρχαιολόγος είναι ο Σπυρόπουλος τον οποίον τον έδιωξαν όταν βρήκε τις 2 ταμπλέτες,είναι αυτός που βρήκε και την Ατλαντίδα στην Λακεδαίμονα & Κρήτη ….ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΝΑΕΔΙΩΞΑΝ….που στην ουσία βάση και του Μύθου είναι και η αρχέγονη καταγωγή των Διόσκουρον.

  ότι καταλάβατε καταλάβατε…

  άρα καταλαβαίνω γιατί δεν βγάζουν τον θρόνο και τι μπορεί να έχει επάνω….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *