14:25 - 09/11/2019

Βόρεια Μασεντόνια τα ΣΚΟΠΙΑ. Θα μηνύεται όποιος τ αποκαλεί Βόρεια Μακεδονία από ομάδα Μακεδόνων νομικών και από εμάς

Μέχρι να επιτευχθεί η πλήρης ανατροπή του ονόματος , θα μηνύεται όποιος χρησιμοποιεί δημόσια το όνομα Βόρεια Μακεδονία από ομάδα Μακεδόνων νομικών , πελάτες των οποίων μεταξύ άλλων , έχουν υποστεί μεγάλη ζημιά από διαφυγόντα κέρδη εξαιτίας της παράλληλης χρήσης του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ σε πολλά ελληνικά προϊόντα από ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ

Το 1ο βήμα έγινε ( εδώ και καιρό από φίλους μας που ζουν στις ΗΠΑ ) . Εάν κάνετε search στη Google το όνομα Macedonia θα σας βγάλει την Ελληνική ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , εάν όμως κάνετε search το όνομα Macedonia θα σας βγάλει μια χώρα με πρωτεύουσα τα ΣΚΟΠΙΑ

Η google δηλαδή αντιστοιχίζει τη Βόρεια Μακεδονία ως «Macedonia», ενώ η ελληνική γράφεται με «k» (Makedonia), για να αποφύγει αγωγές εκατομμυρίων ευρώ , όπως την συμβούλευσαν οι νομικοί της . Ποιοι τους φόβισαν λέτε βάση σχεδίου;

Εάν όλος ο υπόλοιπος κόσμος την προφέρει Μασεντόνια , όποιος εντός Ελλάδας την προσφέρει σκόπιμα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ πράττει προδοσία κατά της χώρας . Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι και πριν την συμφωνία των Πρεσπών , ένα απ τα ονόματα που έπεσαν στο Τραπέζι ήταν Νόβα Μασεντόνια .

Εφεξής το όνομα των «Σκοπίων» να αποκαλείτε απ όλους τους Έλληνες Βόρεια Μασε(ν)τόνια. Ειδικά από τους Έλληνες δημοσιογράφους. Το νότια Μασε(ν)τόνια θα είναι το Νότιο Τμήμα του Κρατιδίου αυτού . Άλλο Ισλανδία και άλλο Ιρλανδία δηλαδή .

Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός πρόσφατα – εμπνεόμενος προφανώς από την δική μας παρέμβαση …και την google – φαίνεται να αποδέχτηκε παρόμοια πρόταση του ΣΕΒΕ για να διαχωρίζονται τα προϊόντα Ελλάδος και πρώην κρατιδίου των Σκοπίων ( εκεί υπήρξε ευαισθησία ) . Οι δύο προτάσεις που τέθηκαν στον Πρωθυπουργό αφορούσαν στις λέξεις «Macedonia» και «Makedonia» .

Άλλωστε , σε κανένα επίσημο έγγραφο της ίδιας της Συμφωνίας των Πρεσπών δεν ξεκαθαρίζεται η «γραμματική» ΜΕΤΑΦΟΡΑ της προφοράς του ονόματος από την Αγγλική στην Ελληνική , αφήνοντας ένα τεράστιο κενό .

Το δεδομένο έως τώρα ήταν , πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας ¨σλαβομακεδονικά¨: поранешна Југословенска Република Македонија , προφερόταν και προφέρεται : ποράνεσνα Γιουγκοσλοβένσκα Ρεπούμπλικα Μακε(ν)τόνιγια.

Προφανώς ο προσδιορισμός Ρεπούμπλικα Μακε(ν)τόνιγια δεν άλλαξε και έτσι πλέον ονομάζεται Δημοκρατία της Βόρειας Μακε(ν)τόνιας» ή (σλαβομ. Република Северна Македонија, ή Ρεπούμπλικα Σεβέρνα Μακεντόνιγια , ενώ η μεταφορά της «λέξης» Македонија στα Αγγλικά , γίνεται ως «Macedonia» και τελικά { Μασεντόνια} , Βόρεια Μασεντόνια αφού , ούτε και τονισμός εκεί ορίζεται

Γνωστή επίσης είναι με το ίδιο σκεπτικό η αναφορά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο για το όνομα της ομάδας Νορθ Ηστ Μασεντόνια (Ερασ.)

Εφεξής η Βόρεια Μασεντόνια με πρωτεύουσα τα ΣΚΟΠΙΑ είναι ένα πλαστό Κράτος που για να αποκτήσει υπόσταση , κλέβει από την Ελλάδα Ιστορία και σύμβολα και όχι μόνο , και πείθει τους απλούς πολίτες του να πιστεύουν ότι είναι απόγονοι του Μέγα Αλέξανδρου .

Συνεχίζεται με στοιχεία ΣΟΚ για ανθέλληνες !!

Σημ: Μην εκπλαγείτε αν δείτε να επιβάλλεται «μούγκα» για τα ανωτέρω και προσπάθεια γελοιοποίησης της ενέργειάς μας αυτής . Θα ξέρετε από ποιους και γιατί .

Με εκτίμηση!!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας Γεωπολιτικής Στρατηγικής )

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

 1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 11/09/2019 @ 3:55 ΜΜ

  MA-CEDONIA [ΜΑ-ΣΕΝΤΟΝΙΑ] ΛΟΙΠΟΝ… ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ.
  ΥΠΗΡΞΕ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ.
  ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ ΣΕΝΤΟΝΙ-ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΣΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ;
  SABANA-SABANAS….
  AΚΡΙΒΩΣ! ΣΑΒΑΝΟ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ.
  ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΛΕΞΗ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh