ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

«Βόμβες» Καϊλή: «Υπάρχουν δεσμοί δικαστών με τον τεκτονισμό, ο κόσμος πρέπει να μάθει»

· Κατοχικά Νέα

Για παραβιάσεις του ευρωπαϊκού δικαίου και σκληρή αντιμετώπιση από τις αρχές μιλάει η Εύα Καϊλή.
«Πιστεύω ότι σε αυτήν την έρευνα υπήρξαν σαφείς παραβιάσεις του ευρωπαϊκού δικαίου, το τεκμήριο της αθωότητας και η αμεροληψία των δικαστών λείπουν εντελώς.

Υπάρχουν δεσμοί των δικαστών με τον Τεκτονισμό, έχουν προκύψει συγκρούσεις συμφερόντων, δεν υπάρχουν οι εγγυήσεις που υπάρχουν στην Ιταλία».

Αυτό δήλωσε η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Εύα Καϊλή, εμπλεκόμενη στην έρευνα για την λεγόμενη υπόθεση «Qatargate», σε συνέντευξή της στην Quarta Repubblica.

Πιο συγκεκριμένα διαβάζουμε στο πρακτορείο ANSA:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εδώ υπήρχε και υπάρχει μόνο το τεκμήριο της ενοχής, θα αποδείξω την αθωότητά μου και θα προκύψει ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη για τις κατηγορίες εναντίον μου.Με χρησιμοποίησαν για να δημιουργήσουν πολιτική υπόθεση», πρόσθεσε.

Κατηγορούμενη από την εισαγγελία των Βρυξελλών ότι βρίσκεται στο επίκεντρο ενός φερόμενου δικτύου διαφθοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που διαχειρίζεται ο πρώην ευρωβουλευτής Pier Antonio Panzeri, η Ελληνίδα πολιτικός πέρασε έξι μήνες σε προληπτική κράτηση πριν αποφυλακιστεί με όρους.

«Για να με πιέσουν, τις πρώτες μέρες μου είπαν ότι θα έστελναν την κόρη μου στις κοινωνικές υπηρεσίες, όλα αυτά για να με κάνουν να ομολογήσω κάτι που δεν διέπραξα», εξήγησε η Καϊλή, καταγγέλλοντας επίσης το σκληρό καθεστώς της προληπτικής φυλάκισης. «Είναι απαράδεκτο να συμβαίνουν τέτοιες παραβιάσεις δικαιωμάτων στην καρδιά της Ευρώπης. Ζήτησα να με ακούσουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αλλά αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη και νομίζω ότι είναι σωστό πριν τις ευρωεκλογές οι πολίτες να γνωρίζουν τι συνέβη».

intime photo/el.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Δημόσιες υπηρεσίες – ενδεικτική φωτογραφίαFEATURED

Στάσεις εργασίας στις εφορίες: Πανελλαδικό πρόγραμμα κινητοποιήσεων έως την απεργία της 25ης Νοεμβρίου

Πληρωμές και ευρώ – ενδεικτική φωτογραφίαFEATURED

ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: 71,78 εκατ. ευρώ σε 83.420 δικαιούχους από 19 έως 23 Οκτωβρίου – Όλες οι πληρωμές

Τηλεργασία – ενδεικτική φωτογραφία αρχείουFEATURED

Ακρίβεια καυσίμων: Ο ΟΤΕ διπλασιάζει προσωρινά την τηλεργασία στο 40% – Δύο ημέρες από το σπίτι για εργαζομένους

2 απαντήσεις στο “«Βόμβες» Καϊλή: «Υπάρχουν δεσμοί δικαστών με τον τεκτονισμό, ο κόσμος πρέπει να μάθει»”

  1. Σιγα το νεο ρε λαμογιο καιλη.
    Πως αλλιως οι σιωνιστες θα ελενχαν την δικαιοσυνη?
    Εσυ δεν ηξερες οταν τα επαιρνες οτι τα σκουπιδια αυτα θα σε κρατουσαν και θα χρησιμοποιουσαν σαν δουλα?

  2. Την χρησιμοποιούν σαν δούλα από εποχής ΠΑΣΟΚ όταν ήταν πιτσιρίκι.. όποιος κατάλαβε κατάλαβε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *