Βίντεο για γερά νεύρα – Άσεμνες χειρονομίες στην ιερά εικόνα του Ταξιάρχη στη Μυτιλήνη από «πρόσφυγα»

Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, άσεμνη χειρονομία στην ιερά εικόνα του Ταξιάρχη στην Μυτιλήνη έκανε αλλοδαπός.

Το περιστατικό συνέβη σε περίπτερο και το κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Δείτε το βίντεο με το περιστατικό και τι είπε ο περιπτερούχος:

Περιστατικά σαν και αυτό είναι πλέον καθημερινά στη Μυτιλήνη όπου η υπομονή των κατοίκων δοκιμάζεται από τους «πρόσφυγες» που έχουν κατακλύσει το νησί αναφέρει το orthodoxia.online.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Το Δημοτικό Συμβούλιο Λέσβου έβγαλε ανακοίνωση καθώς το νησί πνίγεται από πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες. Σύνολο 8.000!

Στο σύνολο τους έχουν εγκλωβιστεί λόγω της συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας και αναμένουν να εξεταστεί το αίτημα ασύλου που έχουν υποβάλλει. Ας σημειωθεί, ότι ο αριθμός των εγκλωβισμένων αυξάνεται διαρκώς, και μάλιστα διπλασιάσθηκε τους τελευταίους τρεις μήνες λόγω της αύξησης των προσφυγικών ροών προς το νησί.

Όπως αναφέρει το Δημοτικό Συμβούλιο Λέσβου: «- Διαπιστώνοντας την παντελή απουσία πολιτικής βούλησης για την πραγματοποίηση της αποσυμφόρησης της Λέσβου, όπως πασιφανέστατα προκύπτει και από τα αποτελέσματα της πρόσφατης συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής, όπου συζητήθηκε η διαχείριση των προσφυγικών ροών

– Βλέποντας με αγανάκτηση τον στυγνό – πλέον – εκβιασμό που υφίσταται η τοπική κοινωνία μέσα από την αδράνεια του αρμόδιου υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και γενικότερα της κυβέρνησης

– Θεωρώντας αντισυνταγματικό και σαφέστατα αναποτελεσματικό το μέτρο του γεωγραφικού περιορισμού, το οποίο μετατοπίζει όλο το βάρος διαχείρισης του προβλήματος στα νησιά, καθιστώντας κατ’ ουσίαν τους συμπολίτες μας πολίτες δεύτερης κατηγορίας

– Έχοντας χρέος να προστατεύσει την κοινωνική συνοχή στην ακριτική και κατά συνέπεια κρίσιμης εθνικής σημασίας περιοχή της Λέσβου

– Επιδιώκοντας αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης για τους αιτούντες άσυλο και αρνούμενοι να χαθούν και άλλες ανθρώπινες ζωές.».

Βάσει των παραπάνω, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε:

«- Να απαιτήσει από την κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Ένωση την άμεση και ουσιαστική αποσυμφόρηση όλων των δομών φιλοξενίας, τη διατήρηση του αριθμού αιτούντων άσυλο που μπορούν να φιλοξενηθούν σε αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και με ασφάλεια από τις υφιστάμενες δομές και τη μεταφορά του πλεονάζοντος πληθυσμού σε δομές στην ηπειρωτική Ελλάδα.

– Να δηλώσει κατηγορηματικά την αντίθεσή του στην δημιουργία οποιασδήποτε νέας δομής φιλοξενίας, αλλά και στην σχεδιαζόμενη χρησιμοποίηση πλωτών κέντρων.

– Να ζητήσει α) την διερεύνηση των καταγγελιών ότι ΜΚΟ ή ορισμένα μέλη τους έχουν διασυνδέσεις με διακινητές, β) αστυνόμευση στα σημεία όπου βγαίνουν οι βάρκες με πρόσφυγες-μετανάστες, για να ελεγχθεί αν υπάρχουν άτομα που, όπως καταγγέλλεται, τους κατευθύνουν.

– Να αντισταθεί δυναμικά με κάθε τρόπο στην προσπάθεια μετατροπής της Λέσβου από το νησί της ανθρωπιάς, της ειρήνης και της αλληλεγγύης σε νησί φυλακή για χιλιάδες ανθρώπους

– Να αντισταθεί με κάθε τρόπο στον διαφαινόμενο κίνδυνο να διαρραγεί η κοινωνική συνοχή και να καταστραφεί η τοπική κοινωνία, με βάση το συμφέρον του τόπου μας.

– Να κλιμακώσει δυναμικά τις κινητοποιήσεις σε όλα τα κέντρα λήψης αποφάσεων σε περίπτωση που η παρούσα κατάσταση συνεχιστεί και δεν γίνει σεβαστή η βούληση της τοπικής κοινωνίας

– Σε περίπτωση μη ανταπόκρισης στα αιτήματα μας, να καλέσει το λαό της Λέσβου σε μαζική ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της ευρωπαϊκής πολιτικής του γεωγραφικού περιορισμού αλλά και της κυβερνητικής αδράνειας».

Όπως τονίζεται στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου, «τους καλοκαιρινούς μήνες του 2015 η Λέσβος με το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα, αντιμετώπισε μια από τις μεγαλύτερες ανθρωπιστικές κρίσεις για λογαριασμό της Ελλάδας και ολόκληρης της Ευρώπης.

Η τοπική κοινωνία με την καθοριστική και πολύπλευρη δράση του Δήμου Λέσβου, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και έπραξαν αυτό που επέβαλλε το ανθρωπιστικό καθήκον, συγκλονίζοντας την παγκόσμια κοινότητα, η οποία χαρακτήρισε τη Λέσβο το νησί της ανθρωπιάς, της ειρήνης και της αλληλεγγύης».

Όμως, συνεχίζει η απόφαση, «δύο χρόνια μετά την κρίση του 2015, οι υποσχέσεις από πλευράς ελληνικής κυβέρνησης, αλλά και Ευρωπαϊκής Ένωσης για αποσυμφόρηση των νησιών και αποτελεσματική διαχείριση του ζητήματος, δεν έχουν εκπληρωθεί.

Παράλληλα, η εφαρμοζόμενη από την ελληνική κυβέρνηση Ευρωπαϊκή πολιτική, που επιβάλλει τον γεωγραφικό περιορισμό, προκαλεί τον αποκλεισμό των αιτούντων άσυλο στη Λέσβο και συνεπώς τη σταδιακή μετατροπή του νησιού μας σε ένα νησί φυλακή, γεγονός για το οποίο έγκαιρα και με κάθε πρόσφορο τρόπο είχαμε προειδοποιήσει τους αρμόδιους παράγοντες».

Όπως ανέφερε, μιλώντας στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), ο δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, «οι συνθήκες κρίσης του 2015 έχουν παρέλθει και η κατάσταση σε σχέση με το προσφυγικό/μεταναστευτικό έχει αλλάξει ριζικά. Γι΄ αυτό το λόγο, πιστοί στο καθήκον της προστασίας του νησιού μας, αλλά και στο ανθρωπιστικό μας καθήκον πέρα και πάνω από κάθε πολιτική ή άλλη σκοπιμότητα, θεωρούμε χρέος μας να αντιδράσουμε δυναμικά, μαζικά, υπεύθυνα και υπερκομματικά στις πολιτικές που επιθυμούν να μετατρέψουν τη Λέσβο, το νησί της ανθρωπιάς, της ειρήνης και της αλληλεγγύης, αλλά και γενικότερα την ελληνική μεθόριο σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και καταρράκωσης κάθε ανθρώπινης αξιοπρέπειας».

pentapostagma

37 thoughts on “Βίντεο για γερά νεύρα – Άσεμνες χειρονομίες στην ιερά εικόνα του Ταξιάρχη στη Μυτιλήνη από «πρόσφυγα»

 1. Mpamphs says:

  Nai entaksi arakse tha provoume se alla pragmata…se ti re gkasma?????eseis den tous dexosastan prin kati xronia eseis den psifisate me pliopsifia pasok kai siriza meta eseis den vgenate kai legate oti kai autoi einai anthrwpoi………twra lousouta kai gine esu prosfigas!

  • Ανώνυμος says:

   Δυστυχώς ρε MPAMPIS παρά τα greekenglish σου έχει κάποιο δίκιο.
   Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τους κασμάδες αλλά και για άλλους Έλληνες κατοίκους νησιωτικών και μη περιοχών του … Ισλαμαπάντ!!!!!!

 2. ΗΛΕΚΤΡΑ says:

  Εγω λεω να του κόψουμε το δάχτυλο και να του το βάλουμε εκει που ξέρει. Βεβαια δεν ξερω κατα ποσο αυτο θα ειναι τιμωρια, γιατι μπορει να του αρεσει. Το γουρούνι!! Άι σιχτιρ πια.

  • Ανώνυμος says:

   τί να πει…θλίβεται που βλέπει τους κατοίκους να μην αντιδρούν σε δημάρχους κι όλους αυτούς που τους καθησυχάζουν για λόγους που γνωρίζουν οι ίδιοι, δύο χρόνια δεν μιλούν, τίποτα δεν θα πει ο Ταξιάρχης, κατά τον λαό και οι άρχοντες

 3. Ανώνυμος says:

  Χμ…. πολύ περίεργο… Για να το παίζουν αυτό τα ισλαμολάγνα, νεοταξίτικα και αντίχριστα ΜΜΕ κάτι μαγειρεύουν…. Έναρξη θρησκευτικού πολέμου και αστάθειας εντός των πυλών;

  • Ανώνυμος says:

   θυμάστε τον αλβανό που γκρέμιζε τους σταυρούς από τους τρούλους; πέθανε από καρκίνο κι όλη η οικογένεια έπαθε καρκίνο…είχαν ευκαιρία μετανοίας αν μετανόησε για τα ανοσιουργήματα του

   • Ακούων says:

    κι ο παισιος απο καρκινο πεθανε βρε κεφτε! αντε βλαμενοι με τα παραμυθια που σας εχουν μαθει να πιστευετε! αγγελοι, διαολοι, θεοι, δαιμονες, εσεις δινετε δυναμη στο κακο βρε θυματα των ιερατειων!

    • Ανώνυμος says:

     μόνο που ο όσιος Παίσιος τον ζητούσε τον καρκίνο από τον Θεό στην προσευχή του, έκλαιγε κι έλεγε καλύτερα να πάθω εγώ καρκίνο να φύγω και να σωθεί ένας οικογενειάρχης που έχει παιδιά και υποχρεώσεις, η ημιμάθεια είναι χειρότερη απ την αμάθεια, διάβαζε κανένα βιβλίο πριν πετάξεις τα τσιτάτα και τις προσβολές κακό τέλος είχαν έχουν και θα έχουν οι αμετανοήτοι, αυτό εννοώ προσβολή στον Θεό και αμετανοησία φέρνει δεινά και κόλαση, πιστοί καρκινοπαθείς Τον δοξάζουν με υπομονή αυτό είναι μαρτύριο

    • Ακούων says:

     τι κανετε dislike βρε ζωγαδια; δε σας αρεσει η αληθεια; αιντε φιληστε καμια παντοφλα και καμια ζωνη προβατακια! ειδωλολατρες!

 4. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

  Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ,ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑ ΣΑΣ . αρε καριολη μογγολε !τυχη βουνο ειχες!επρεπε να ημουν εγω ο περιπτερας ,να σου δωσω τ’αντερα στο χερι.

 5. ΝΙΚΟΛΑΟΣ says:

  ΕΣΥ ΤΥΠΑΚΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΙΚΕΤΕΥΕΙΣ ΝΑ ΜΕΣΙΤΕΥΣΕΙ ΣΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΕΙ .ΑΝΤΕ ΠΡΩΤΟΓΟΝΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΤΟΥ ΚΥΒΟΥ ΤΗΣ ΜΕΚΑΣ….ΕΧΕ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΦΑΣ ΚΛΩΤΣΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΡΤΟΥΝ….

  • Ανώνυμος says:

   έκανε πρόστυχες χειρονομίες στον Αρχάγγελο κι όταν τα τινάξει πού να ξερε ότι ο συγκεκριμένος Αρχάγγελος ο Μιχαήλ θα πάρει την ψυχή του, επίσης πού να ξερε κι αυτός κι οι όμοιοι του, ότι είναι και ο φύλακας του Ελληνικού Εθνους!! Επίσης που να ξεραν ότι η ανοχή του δεν είναι αδιαφορία, πού να ξεραν…

 6. Ανώνυμος says:

  εισαγγελείς δεν έχει η Μυτιλήνη; ή όλοι περιμένουν να αλλάξει το σύνταγμα για να διώκονται μετά οι ορθόδοξοι χριστιανοί;;; άμεση απέλαση στην χώρα του κι αυτός κι οι δικοί του, πριν απελαθεί να πει συγγνώμη δημόσια μπροστά στην εικόνα του Ταξιάρχη, τους δασκαλεύουν να τα κάνουν, οι μουσουλμάνοι δεν τα κάνουν αυτά

 7. Νέρια πρώην Ανώνυμη says:

  Χα!!! Για το μετανάστη λέτε; Για ψάξτε στα σχόλια του Κατοχικά για δικούς μας που μιλάνε πολύ πιο χυδαία απ’ τη χειρονομία του αλλόθρησκου. Στην Έλλάδα πρέπει να φοβόμαστε περισσότερο τους δικούς μας παρά τους ξένους. Είθιστε να βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας.

   • Νέρια πρώην Ανώνυμη says:

    Δεν αναφέρομαι σε κανένα πολιτικό της Ελλάδας αλλά σε σχολιαστές του Κατοχικά που κατά καιρούς βρίζουν ασύστολα τους Αγίους, την Ορθόδοξη θρησκεία και φυσικά όλους εμάς που είμαστε πιστοί της.

 8. Ανώνυμος says:

  ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΚΟΠΟΥΝ ΑΥΡΙΟ, ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ, ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Ή ΚΑΝΕΝΑ ΤΖΑΜΙ…ΘΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ…ΤΟ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙ.

 9. H AYTOI 'H EΓΩ says:

  ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥ…. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ..ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑΤΑ… ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Ο ΜΑΥΡΟΨΥΧΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.
  Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC

 10. ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΟΣ - ΑΝΤΙΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗΣ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΣ says:

  Σύγκρουση ειδωλολατρών χαχαχα. Αυτός κράζει όσους προσκυνούν ένα είδωλο αλλά ο ίδιος, είναι τόσο χαζός, που μαλώνει με ένα είδωλο. Με λίγα λόγια είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα…
  Τρελοκομείο έχουμε γίνει με τις φαντασιοπληξίες του καθενός.
  Βέβαια, αν πήγαινε άλλος χαζός και μάλωνε με άλλο είδωλο, π.χ. ένα ισλαμικό τέμενος, τότε τι θα γινόταν; Προφανώς θ’αντιδρούσαν σαν τρελοί. Τα δικά τους τα είδωλα να τα σέβονται θέλουν, τα είδωλα αλλωνών γιατί δεν τα σέβονται.

 11. κωσταντινος says:

  Oi Λεσβιοι διακρινοταν παντα για τα αριστερα φρονηματα τους και τωρα ερχονται αντιμετωποι με την πραγματικοτητα των διαχρονικων επιλογων τους.Αν καταλαβαν τις λαθος επιλογες τους -πραγμα που αμφιβαλλω-δεν εχουν παρα να παρουν την τυχη στα χερια τους και με ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ μεσα (βαρκες πλοιαρια πλοια) να ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ την αποβιβαση και αλλων ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ακολουθοντας το παραδειγμα των Ιταλων που εφτασαν μεχρι τα παραλια της Λυβιης για να εμποδισουν την εισδοχη στα ιταλικα χωρικα υδατα λαθρο.

 12. Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ says:

  ΑΥΤΟΙ ΛΥΣΑΞΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΣΑΧΛΟΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ.ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝΕ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΣ ΕΒΑΡΑΙΚΕΣ ΜΚΟ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΝΕ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΒΑΡΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΠΟΖΑΡΑΝ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΚΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ? ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΑΦΘΗΚΕ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ?

 13. Georgios K says:

  Ντόπιους δεν είδα ποτέ να βγαίνουν να λένε ότι τους αποδέχονται. Οι μόνοι τους υποδέχτηκαν και αποδέχονται είναι οι κουμουνες, ΜΚΟ και ο δήμαρχος Λέσβου. (Να αναφερθώ και στης μονάδες Πανεπιστημίου, που εξέφρασα σε ένα μάθημα την ανησυχία μου και κόπηκα? μηδενίστηκε το γραπτό μου). Όλοι όσοι γνωρίζω χρυσή αυγή ψήφησαν τι λένε οι άλλοι, δεν το καταλαβαίνω. Περιοχές όσες φιλοξενούν αλλοδαπούς χρυσή αυγή ψήφησαν τότες και είναι πλέον! Θα έλεγα πιο πολύ δεκτικοί είναι στην Αττική παρά στην Λέσβο

  • Georgios K says:

   Δεν έχετε παρά να μπείτε στο facebook του Σπύρου Γαληνού δήμαρχο Μυτιλήνης και να διαβάζετε τα μηνύματα στα ποστ που κάνει (πικρόχολα από το 2015-6).

  • Georgios K says:

   Και ένα τελευταίο σχόλιο και με απλή λογική σκέψη. Εάν ήμασταν εμείς στην Λέσβο δεκτικοί στους αλλοδαπούς, δεν θα ήταν 8000 στα κέντρα φιλοξενίας. Με 130.000 κάτοικους εάν υπήρχε έστω μια στάλα δεκτικότητας, θα φιλοξενούνταν στα σπίτια μας, όπως πράττεται εσείς στην στερεά Ελλάδα όπου τους φιλοξενείτε και σας βιάζουν. Ο δήμαρχος από όσο γνωρίζω χάρισε 30 σπίτια περίπου το 2015 στους αλλοδαπούς! Όσο για τον Ταξιάρχη, εγώ θυμάμαι το 2016 ότι ο Ιερέας του ναού είχε γεμίσει τους ξενώνες αλλοδαπους

 14. ΓΙΩΡΓΟΣ says:

  ΟΙ ΒΡΟΜΑΘΡΩΠΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΙΣΤΟΠΑΣΟΚΟΝΟΔΟΥΛΙΣΤΟΠΟΤΑΜΙΣΙΩΝ,ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *