09:48 - 06/06/2019

Βάλαμε με πυρά κατά του Τούρκικου Ελικοπτέρου …Αποκαλύπτει ο Στρατηγός Μανωλάκος

Το πρώτο εξάμηνο του 2018 είμασταν απο την Σαμοθράκη μέχρι το Καστελόριζο με το δάκτυλο στη Σκανδάλη αποκαλύπτει ο Επίτιμος Διοικητής της ΑΣΔΕΝ Στρατηγός ε.α Μανωλάκος

Στην εκπομπή Σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο Καταδρομέας Στρατηγός Μανωλάκος ήταν αποκαλυπτικός και σαν Μανιάτης δεν μάσησε τα λόγια του!

Είχαμε μεγάλη καθημερινή ένταση με την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο του 2018 αποκαλύπτει ο Στρατηγός και μετά τα αλλεπάλληλα γεγονότα στον Έβρο και στα νησιά (Αιχμαλωσία Στελεχών -Παραλίγο βύθιση του Περιπολικού ΓΑΥΔΟΣ ) υπήρχε κατήφεια και προβληματισμό στο προσωπικό των Ε.Δ

Αλλά ήρθε ένα γεγονός στο νησί της Κυρά της ΡΩ που αναπτέρωσε το Ηθικό του Στρατού μας ….Την Δευτέρα του Πάσχα Τούρκικο Ε/Π με σβηστά τα φώτα προσέγγιζε το νησί της Ρω !

Ο Υπολοχαγός της Φρουράς Σήμανε Συναγερμό και ενημέρωσε την Ηγεσία … Στην ΑΣΔΕΝ δώσαμε αμέσως την διαταγή των Κανόνων Εμπλοκής και η Φρουρά έβαλε με Τροχοδειοκτικά πυρά στην πορεία του Ελικοπτέρου , που αμέσως γύρισε πίσω πανικόβλητο !!

Οι Τούρκοι οτι λένε το κάνουν ανέφερε ο Στρατηγός και για εμάς είναι μέγιστο θέμα τι θα κάνουμε αν έρθουν να τρυπήσουν στο Καστελόριζο (Θυμίζοντας ταυτόχρονα άλλες αντιδράσεις το 87 που αναδιπλώθηκε η Τουρκία)

Σχόλιο:Το κακό για εμάς βέβαια οτι την ηγεσία της ΑΣΔΕΝ με την τεράστια εμπειρία και τεράστιο έργο ,φρόντισαν κάποιοι να την αποστρατεύσουν , φτάνοντας ακόμη στον Επιτελάρχη που ήταν και Αρχηγός της Τάξεως…

veteranos.gr

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*