Τσουνάμι πλειστηριασμών στον Βόλο Έστελναν σε τράπεζες τα εξώδικα του Αρτέμη Σώρρα και τώρα κλαίνε…

Υπό την απειλή κατασχέσεων και πλειστηριασμών βρίσκονται Βολιώτες οφειλέτες, που πίστεψαν στον καταζητούμενο πλέον «σωτήρα» Αρτέμη Σώρρα και προχώρησαν σε εξώδικα σε τράπεζες, ζητώντας να διαγραφούν οι οφειλές τους από τα 600 δισ. αμερικανικά δολάρια, που ο «τρισεκατομμυριούχος» ισχυρίστηκε ότι διέθεσε υπέρ της ελληνικής κυρίαρχης Δημοκρατίας…

Τον Ιανουάριο του 2017, σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον 400 Βολιώτες είχαν απευθυνθεί στις τράπεζες και είχαν κοινοποιήσει εξώδικες δηλώσεις. Όσοι από αυτούς έμειναν αμετακίνητοι στη θέση τους και δεν προχώρησαν σε διακανονισμό των οφειλών τους έχουν ζημιωθεί με υπέρογκα ποσά, με προσαυξήσεις και τόκους και εναντίον τους κινούνται αναγκαστικά μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τραπεζικούς κύκλους, κανένα από τα εξώδικα -όπως βέβαια ήταν φυσικό και αναμενόμενο- δεν έγινε δεκτό. Τα πιστωτικά ιδρύματα προχώρησαν σε αλλεπάλληλες ειδοποιήσεις για τα χρέη, και όπου δεν υπήρξε συνεννόηση και συνεργασία με τους οφειλέτες, ανάλογα με το διάστημα των χρεών και το ύψος τους κινήθηκε ή πρόκειται να κινηθεί η προβλεπόμενη αναγκαστική διαδικασία, όπως βεβαίως συμβαίνει και με όλους τους οφειλέτες.

Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ακίνητα οπαδών του Σώρρα σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν ήδη βγει στο σφυρί, αλλά οι πλειστηριασμοί δεν είχαν αποτέλεσμα, λόγω της ματαίωσης των διαδικασιών με τις διαμαρτυρίες των μελών του Κινήματος Πολιτών Ενάντια στις Κατασχέσεις και Πλειστηριασμούς.

Να επισημανθεί πάντως ότι αφότου έγινε γνωστό ότι ο Αρτέμης Σώρρας καταδικάστηκε σε 8ετή κάθειρξη τον περασμένο Μάρτιο για υπόθεση υπεξαίρεσης, χωρίς η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, και άρχισε η αναζήτησή του από τις Αρχές, το κύμα κατάθεσης των εξώδικων δηλώσεων στις τράπεζες περιορίστηκε αισθητά, όμως δεν εξαλείφτηκε κιόλας.Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Οι πλειστηριασμοί του 2018

Στο μεταξύ, το επόμενο έτος αναμένεται να υπάρξει τσουνάμι πλειστηριασμών, κατά κύριο λόγο σε επαγγελματίες και νοικοκυριά που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία και δεν μπορούν να ενταχθούν στον εξωδικαστικό μηχανισμό ή τον Νόμο Κατσέλη αντίστοιχα. Από σήμερα και για το διάστημα μέχρι τον Ιούλιο του 2018 έχουν ανακοινωθεί 67 πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Βόλου.

Σε αυτούς θα προστεθούν και άλλοι πλειστηριασμοί, παλιοί που ματαιώθηκαν λόγω των διαμαρτυριών του Κινήματος Πολιτών Κατά των Κατασχέσεων και Πλειστηριασμών και δεν έχουν μέχρι σήμερα προσδιοριστεί. Να επισημανθεί ότι ο προσδιορισμός γίνεται σύμφωνα με τις προβλέψεις του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας. Σε ορισμένες εκποιήσεις μπορεί να παίρνει χρονικά και το διάστημα των πέντε μηνών.

Να επισημανθεί ότι το 2017 είχε ματαιωθεί η εκτέλεση 87 πλειστηριασμών από τράπεζες και 23 πλειστηριασμών με επισπεύδοντα το ελληνικό δημόσιο.

Επίσης, στους πλειστηριασμούς του 2018 θα προστεθούν και νέες εκποιήσεις ακινήτων που οι τράπεζες εδώ και καιρό δεν εκτελούσαν εν αναμονή και της έναρξης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου

11 thoughts on “Τσουνάμι πλειστηριασμών στον Βόλο Έστελναν σε τράπεζες τα εξώδικα του Αρτέμη Σώρρα και τώρα κλαίνε…

 1. Ανώνυμος says:

  Μα που αλλού θα έκανε κακουργήματα ο Σώρρας.Στον Βόλο φυσικά παρέα με τον ανυπότακτο απατεωνίσκο Ιεχωβά Ιωάννη Καραγεωργίου που με βάση τα άρθρα όλα διαμένει στην οδό Ελπίδος 12 στην Νέα Ιωνία.Και από το χεράκι είχανε και τον Απόστολο Παπανάκο κάτοικο Γερμανίας και κολλητό του Σώρρα και του Ιεχωβά.Ουδέν κρυπτών από τον ήλιο και όλα βγαίνουν στην φόρα.

 2. πρωην μισθοφορος says:

  ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ ΑΝΑΚΑΙΦΑΛΕΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΠΑΤΡΙΝΟ ΠΛΑΚΑ Κ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ!

 3. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ says:

  Να ξεκαθαρίσω ότι δεν με ενδιαφέρει ο Σώρρας και τα όσα λέει, δεν έχω δάνεια, δεν “έφαγα μαζί” με κανένα σαπιοκοιλιά και δεν περιμένω να με σώσει κανένας Σώρρας! Μου αρέσει όμως η εγκυρότητα του άρθρου και τα ατράνταχτα στοιχεία που παραθέτει: “σύμφωνα με πληροφορίες”, “σύμφωνα με πληροφορίες από τραπεζικούς κύκλους”, “σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες”, “αναμένεται να υπάρξει τσουνάμι πλειστηριασμών”. Πάντως σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από κύκλους αναμένεται μετά τον Χειμώνα θα έρθει η Άνοιξη!

 4. Heron says:

  Άσχετα με τον απατεώνα Σώρρα πάντως να μην ξεχνάμε οτι η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών έγινε με τα χρήματα του Ελληνικού λαού και χωρίς να ερωτηθεί μάλιστα ! Αυτά τα χρήματα δεν μετράνε για την εξόφληση των χρεών των κατοικιών των Ελλήνων ; Γιατί
  το κάνουν γαργάρα αυτό το θέμα ;

  • Heron says:

   Και για να πούμε την αλήθεια απορώ γιατί όσοι έχουν χρεoθεί με κόκκινα δάνεια , και κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους( όσοι είναι αδικημένοι εννοώ ) δεν μαζεύονται όλοι μαζί για κινηθούν δικαστικά εναντίον των τραπεζών που ενώ ξεκοκάλησαν τα χρήματα του Ελληνικού λαού( για την ανακεφαλαιοποίηση ) με το έτσι θέλω εξακολουθούν να τον έχουν χρεομένο με τα κόκκινα δάνεια ενώ λογικά δεν είναι χρεομένος !

 5. Ανώνυμος says:

  Τι διαβάζω ο άνθρωπος!!!!! αυτοί που δεν πληρώνουν, όπως κι αυτοί που έστειλαν εξώδικα (υποθέτω, γιατί δεν τον γνωρίζω το χώρο), δεν το έκαναν γιατί πίστεψαν ότι ο Σώρρας θα τα διέγραφε, αλλά γιατί πιστεύουν ότι δεν τα χρωστάνε. Άλλο το αν μπορούν να τα πάρουν κι άλλο αν τα δίνεις εσύ με τη θέλησή σου. Το κράτος έχει τους μηχανισμούς, το γνωρίζουμε, αλλά δεν θα στηθούμε και σας τις μαιμούδες στην ουρά για να πληρώοσυμε. Ας έρθουν να τα πάρουν. Κάνετε και τους αντιστασιακούς!τρομάρα σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *