Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Πατούλης …“ο Γιώργος είναι πονηρός…”!!

Πριν από αρκετούς μήνες, πολλές φορές έχω γράψει, ότι ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου των Αθηνών, Γιώργος Πατούλης, έχει βάλει μέσα στο μυαλό του τη διεκδίκηση του Δήμου της Αθήνας, δίνοντας ακόμη γη και ύδωρ προκειμένου να πετύχει το σκοπό του! Τότε, μπορεί αρκετοί να μη με πίστεψαν, ωστόσο σήμερα που εμμέσως πλην σαφώς μας επιβεβαιώνει ο ίδιος, δικαιώνομαι για τα όσα έγραφα περί του θέματος!

Έτσι, επειδή “ο Γιώργος είναι πονηρός…” και επειδή γνωρίζει πως “των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”, φρόντισε “επίσημα” πλέον να ασχοληθεί με τον μεγαλεπήβολο στόχο του, από νωρίς, δυο χρόνια πριν από τις Δημοτικές εκλογές!

Γι΄ αυτό, επειδή τίποτε δεν αφήνει στην τύχη, ίδρυσε Όμιλο Ενεργών Πολιτών “Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά” (o πιθανός αυριανός τίτλος του συνδυασμού του) και απηύθυνε ανοικτή πρόσκληση στους Αθηναίους πολίτες, οι οποίοι θα ήθελαν να δουν ξανά να ζωντανεύει η πόλη τους και να λάβει ξανά τη θέση που της αξίζει στο παγκόσμιο γίγνεσθαι! Αυτή η πρόσκληση έγινε κάτω από τη σκιά της Ακροπόλεως σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με τα μέλη του ΔΣ του Ομίλου!

Αντιλαμβάνεσθε λοιπόν όλοι, πόσο καιρό πριν “δούλευε” το συγκεκριμένο εγχείρημα στο μυαλό του! Αλλά, θα διαρωτηθείτε, γιατί η ενεργοποίηση αυτή δυο ολόκληρα χρόνια πριν από τις δημοτικέs εκλογές;

Όλα τα πράγματα όπως γνωρίζετε, έχουν την εξήγησή τους!


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Και η εξήγηση είναι, πολύ μα πολύ απλή! Από τη Νέα Δημοκρατία, το κόμμα στο οποίο ανήκει ο κ. Πατούλης, διέρρευσαν οι υποψήφιοι διεκδικητές του Δήμου της Αθήνας! Αυτοί είναι: Όλγα Κεφαλογιάννη, Κώστας Μπακογιάννης και Γιώργος Πατούλης! Από μόνο του λοιπόν, φαντάζει ως πολύ δύσκολο το έργο του κ. Πατούλη, αφού μπροστά του θα έχει δυο μεγάλα “πολιτικά τζάκια”! Για να τα υπερκεράσει, θα πρέπει να αποδείξει πως, αυτός πρέπει να είναι ο εκλεκτός! Έτσι, δημιουργώντας τον Όμιλο Ενεργών Πολιτών, θα δημιουργήσει διά μέσω των εγγραφών πολιτών στον Όμιλο, ένα ισχυρό πρόκριμα έναντι των άλλων ανταγωνιστών!

Σας είπα “ο Γιώργος είναι πονηρός”! Το παιχνίδι το έχει ξαναπαίξει αρκετά χρόνια πριν, όταν από Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πεύκης, διεκδίκησε το Δήμο Αμαρουσίου που βρισκόταν επί δυο δεκαετίες στα “χέρια” του ΠΑΣΟΚ!

Στους αντιδρώντες τότε, που υποστήριζαν ότι: “δεν έχει καμιά σχέση με το Μαρούσι ο Πατούλης”, τους απαντούσε: “Μα, το ιατρείο μου βρίσκεται στο Μαρούσι”!

Τι φαντάζεσθε ότι είπε προχθές στη συνέντευξη Τύπου της παρουσίασης του Ομίλου;; “Για μένα προσωπικά, αυτό το εγχείρημα έχει πρώτα και πάνω από όλα, συναισθηματική αξία. Είμαι παιδί αυτής της πόλης (Αθήνας). Μεγάλωσα στη γειτονιά των Πετραλώνων…”!

Σας είπα “ο Γιώργος είναι πονηρός”! Θέλει να γίνει παντί τρόπω Δήμαρχος Αθηναίων! Για το καλό των πολιτών της Πρωτεύουσας; Όχι βέβαια! Θέλει να γίνει Δήμαρχος Αθηναίων, γιατί θεωρεί αυτόν τον θώκο ως τον βατήρα της επομένης διεκδίκησής του! Που είναι η Προεδρεία της Νέας Δημοκρατίας! Διά μέσω της οποίας θα γίνει Πρωθυπουργός! Γελάτε;; Μη γελάτε καθόλου! Σας λέω “ο Γιώργος είναι πονηρός”!

Όμως, το τραγούδι έχει και συνέχεια: “ο Γιώργος είναι πονηρός κι αυτά που λέει μην τα τρως…”

Το έδωσε ήδη το “δαχτυλίδι”…

Θα μου πείτε τι θα γίνει με το Μαρούσι;; Όπου φέρεται να είναι Δήμαρχος ο κ. Πατούλης! Ότι γίνεται τόσα χρόνια, που έχει τη διοίκηση του Δήμου! Έργα, έργα παντού, που ποτέ δεν ολοκληρώνονται! Ας ρωτήσει κάποιος τους πολίτες του Αμαρουσίου και τους εξωραϊστικούς του Συλλόγους! Δηλαδή, είναι ακέφαλο το Μαρούσι;; Όχι βέβαια! Το “δαχτυλίδι” έχει δοθεί από χρόνια στην πολύ φιλόδοξη σύζυγό του, την κ. Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη! Η οποία “προετοιμάστηκε” καταλλήλως ώστε να εκλεγεί Δημοτική Σύμβουλος στις τελευταίες εκλογές στο Δήμο της Πεύκης (ρε τι συμπτώσεις)!

Ωστόσο, πολύ κακές γλώσσες μας μετέφεραν πως, τον πολυάσχολο και πολυπράγμονα Γιώργο Πατούλη, τον υποβοηθά ατύπως προς το παρόν στη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, η κ. Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη!

Αν μπορούσε ας έκανε και αλλιώς ο κ. Πατούλης! Έχω άδικο Γιώργο μου!!

Ο έντιμος κ. Καμάρας!

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Παύλος Καμάρας παραιτήθηκε από τις Επιτροπές Παρακολούθησης Έργων της Περιφέρειας Αττικής καταγγέλλοντας με επιστολή του την Περιφερειάρχη κ. Ρένα Δούρου, για αδιαφάνεια! Καταγγέλλει επίσης πως, η Επιτροπή στην οποία μετείχε είναι διακοσμητική και νομιμοποιεί Προγραμματικές Συμβάσεις τις οποίες είναι αδύνατον να παρακολουθήσει!

Βέβαια, πολλά αρνητικά ακούγονται για την κ. Δούρου η οποία ως γνωστόν διαχειρίζεται στην Περιφέρεια πολλά εκατομμύρια ευρώ! Και η οποία πολιτικά, κρατάει μεγάλες αποστάσεις από τον Πρωθυπουργό και (κάποτε) επιστήθιο φίλο της, Αλέξη Τσίπρα!

Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι ο Παύλος Καμάρας υπήρξε Δήμαρχος Πεύκης, εποχή κατά την οποία Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πεύκης ήταν ο κ. Γιώργος Πατούλης! Και εξ όσων γνωρίζαμε, ο κ. Καμάρας είχε πολύ μεγάλα προβλήματα με τον κ. Πατούλη! Είναι έτσι ή όχι;;

Αλιεύοντας από το “σοφό” διαδίκτυο…

Κρατείστε με, θα σκίσω τα μνημόνια!

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *