19:50 - 30/01/2017

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Γελοιότης, βλακεία ή μαλακία;;; 

 

Ο νέος αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής κατά την ανάληψη των καθηκόντων του ως Α΄ ΓΕΣ, “τίμησε” τον πρώην Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο Ανδρέα Ηλιόπουλο με ένα προσωπικό δώρο κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής. Του παρέδωσε με καμάρι μια κορνίζα με τη φανέλα του Γιώργου Πρίντεζη, του κατά τα άλλα άξιου Έλληνα καλαθοσφαιριστή του Ολυμπιακού, όπου υπήρχαν και όλες οι υπογραφές των συμπαικτών του. Βλέπετε έχουν και οι δυο αδυναμία στον Ολυμπιακό.

Από εκεί και μετά αρχίζουν τα πολλά ερωτήματα γι΄ αυτήν την πρωτοφανή ενέργεια ενός ηγετικού στελέχους του Στρατού μας!!

Όταν κάτω από τη μύτη τους οι Ουτσεκάδες και οι Τσάμηδες εισχωρούν στο Στράτευμα της Πατρίδος μας και αύριο – μεθαύριο θα κληθούν να διαφυλάξουν την ακεραιότητά της και να υπερασπισθούν τον ελληνικό λαό, εκείνοι σιωπούν!! Αλλά αλήθεια ποια Πατρίδα θα υπερασπισθούν; Την Ελλάδα ή την Αλβανία;

Όταν η Ελλάδα με την αμέριστη σιωπή τους και ατολμία τους μετατρέπεται σε Ισλαμο-φασιστικό κράτος με τον εποικισμό χιλιάδων λαθρομεταναστών των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου και των παραμεθορίων περιοχών της χώρας!!

Όταν επιτρέπουν να μετατραπεί ο Στρατός μας σε ορντίναντσα και φιλιππινέζα όλων των παράνομων εισβολέων στην Πατρίδα μας και να διατίθεται το αρματαγωγό “Λήμνος” για ξενοδοχείο φιλοξενίας τους, όπου μεταβαίνει στο λιμάνι της Μυτιλήνης χωρίς να φέρει την Ελληνική Σημαία!!

Έ λοιπόν, πως μπορώ να χαρακτηρίσω αυτή την ενέργεια του νέου Αρχηγού του ΓΕΣ;

Ως γελοία, ως βλακώδη, ως μια ρηχή ενέργεια ή πρέπει τελικά να αρχίζω να φοβάμαι που ένας τέτοιος στρατιωτικός έχει τις τύχες του Στρατεύματος στα χέρια του;;;

Θεός φυλάξοι!!!

Καλπάζει η Μαρίν Λεπέν!!

Το “Εθνικό Μέτωπο” της Γαλλίας αφού σάρωσε στις πρόσφατες Περιφερειακές εκλογές της Γαλλίας του Δεκεμβρίου 2016, δημιουργεί επέλαση στις εκλογικές επιλογές των Γάλλων ψηφοφόρων και θεωρείται σίγουρη η είσοδος του κόμματος της Μαρίν Λεπέν στο δεύτερο γύρο το Μάιο του 2017, όπου θα διεκδικήσει την Προεδρεία της Γαλλίας.

Έτσι, σε ένα κόσμο που καθημερινά αλλάζει, ιδιαίτερα μετά το BREXIT στο Ηνωμένο Βασίλειο και την εκλογή Τραμπ στις ΗΠΑ, η εκλογή της Μαρίν Λεπέν στην Προεδρεία της Γαλλίας, θα σημάνει εν πολλοίς τη διάλυση της κάλπικης Ενωμένης Ευρώπης!!

Σαρώνει λοιπόν, στη Γαλλία η Μαρίν Λεπέν, έχοντας ως στόχους την έξοδο της Γαλλίας από την ΕΕ, την προστασία της Γαλλίας από την αθρόα λαθρομετανάστευση και τον πόλεμο που θα κηρύξει παντί τρόπω, κατά των ισλαμιστών τρομοκρατών που ισοπεδώνουν τη Γαλλία και έχουν σπείρει τον τρόμο σε όλη τη Γαλλική Κοινωνία!!

Δηλαδή, τους ίδιους ακριβώς στόχους που θα έπρεπε να έχει η Ελληνική Κυβέρνηση και όλα τα άλλα κόμματα του “Δημοκρατικού Τόξου”!!

Πρέπει να πούμε, μπράβο Πάνο ή πρέπει να ανησυχούμε;;

 

Πληροφορίες ανέφεραν ότι η κυβέρνηση σκέπτεται το χτίσιμο ή την ανακατασκευή φυλακίων σε νησίδες και βραχονησίδες, αλλά και την ενίσχυσή τους με μόνιμες φρουρές, ώστε η ελληνική παρουσία να είναι ορατή. Λένε ότι αυτό εντάσσεται σε ένα ευρύτερο σχεδιασμό της κυβέρνησης για εθνικούς λόγους, αλλά και για τη δημιουργία συνθηκών οικονομικής ανάπτυξης σε βραχονησίδες και σε πολύ μικρά νησιά του Αιγαίου (όπως πρόσφατα έγινε με τη Νήσο Παναγιά, σημείο αναφοράς του Ερντογάν).

Ως γνωστόν ο Ερντογάν και η Τουρκία αμφισβητούν την ελληνικότητα τέτοιων βραχονησίδων, αλλά και μικρών νησιών του Αιγαίου Πελάγους μας!!

Από εκεί και μετά, είναι τουλάχιστον ύποπτο έως περίεργο που το ζήτημα έφθασε μέχρι τη Βουλή των Ελλήνων!!

Είναι δυνατόν να δημοσιοποιούμε τέτοια στρατηγικής σημασίας σχέδια, ώστε να “ξυπνάμε” τους Τούρκους και να αρχίζει να “γαυγίζει” ο Ερντογάν;;

Είναι δυνατόν τέτοια σχέδια εθνικής σημασίας να αποκαλύπτονται δημόσια και να μην πραγματοποιούνται εν κρυπτώ;;;

Κρίμα βρε Ζωή!!

Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει τις τεράστιες ικανότητες αλλά και τις πολυδιάστατες γνώσεις που έχει η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ως Πρόεδρος της Βουλής, ήταν το βοτσαλάκι που τάραξε τα ατάραχα νερά της βρώμικης λίμνης που λέγεται Ελληνική Βουλή!! Έβαλε στον “τοίχο” τον Στουρνάρα, που η καθαίρεσή της από την Προεδρεία της Βουλής, τον γλύτωσε από τις χειροπέδες. Έφερε στο προσκήνιο το μεγαλύτερο πολιτικο-οικονομικό σκάνδαλο του αιώνα, το σκάνδαλο της Siemens που με τα “μαύρα” της ταμεία δηλητηρίασε την πολιτική ζωή του τόπου μας και εξαγόρασε συνειδήσεις πολιτικών προσώπων!! Δημιούργησε δεδικασμένο με την Επιτροπή και το πόρισμα που εξέδωσε για το δημόσιο χρέος!!

Έτσι, όλοι οι αγνοί Έλληνες, δεξιοί και αριστεροί χαιρέτησαν τη δημιουργία του κόμματός της, “Πλεύση Ελευθερίας”. Στην ιδρυτική διακήρυξη, στο Χυτήριο, ήμουν και εγώ εκεί, αποδεχόμενος την πρόσκληση της Ραχήλ Μακρή. Οι μόνες κουβέντες που είπα, ήταν: “Αφήστε κατά μέρος τις αριστερές ιδεοληψίες και ενώστε όλους τους Έλληνες. Τότε θα κάνετε Κυβέρνηση”!!

Δυστυχώς όμως, η Ραχήλ πήγε σπίτι της και η κ. Κωνσταντοπούλου θέλησε να είναι η Ζωή της Αριστεράς. Γι΄ αυτό θα αγωνισθεί σκληρά για να είναι στην επόμενη Βουλή!!

Ποιος πολιτικός αρχηγός και εκδότης εφημερίδων και σταθμού διατηρούν μεταφορική εταιρεία, όπου έχουν συνάψει σύμβαση με το Ελληνικό Δημόσιο, μεταφοράς τροφίμων και ένδυσης σε Hot spots με “πρόσφυγες – μετανάστες”;;;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Η ΦΑΝΕΛΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΙΜΕΝΕ 01/30/2017 @ 9:06 ΜΜ

    Kαταρχήν κ. Αρθογράφε γνωρίζεται προσωπικά τον Κ. Α/ΓΕΣ; έχετε υπηρετήσει κάτω απο τις διαταγές του; Η εθιμοτυπία σας ενόχλησε δίοτι θεωρώ αν αντί αυτού παρέδιδε μια πλακέτα δεν θα σας ενοχλούσε ΠΟΣΟ μα ΠΟΣΟ ρηχός είστε, πως σύνδεσες την φανέλα την Λεπέν τους μετανάστες. Καλό θα ήταν προτού αναβάσετε τέτοια άρθρα καλό θα ήταν να ρωτούσατε πόσοι απο τους εν ενεργεία και εφεδρεία Αξιωματικούς υπαξιωματικους και οπλίτες θα πηγαίναν να πολεμήσουν με μπροστάρη αυτου του μεγέθους Α/ΓΕΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh