ΤΣΙΠΡΟΚΡΑΤΙΑ: Προσαγωγή παπά στην Κάλυμνο επειδή έφερε σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας

Σήμερα το πρωί, αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή ιερέα, όταν εκείνος έβγαλε μια σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας προκειμένου να διαμαρτυρηθεί στο πρωθυπουργό κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Κάλυμνο.

Ο ιερέας οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και αφέθηκε ελεύθερος λίγη ώρα αργότερα, βάσει του ρεπορτάζ που εξασφάλισε ο Καλύμνιος δημοσιογράφος Μιχάλης Τεζάρης. Την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο ακριτικό νησί, όπου εγκαινίασε την σχολή εμποροπλοιάρχων, ακολούθησαν και άλλα… παρατράγουδα.

Σύμφωνα με γονείς παιδιών, μαθητές αναγκάστηκαν να παρευρεθούν στο χώρο της εκδήλωσης προκειμένου δείχνει γεμάτος ο χώρος γύρω από την σχολή όσο θα παράμενε εκεί ο Αλέξης Τσίπρας, με καθηγητές, να τους εφιστούν την προσοχή σε περίπτωση που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν πως «αν το κάνουν δεν θα πραγματοποιηθεί εκδρομή στην Θεσσαλονίκη» ενώ τους διαβεβαίωναν, μιας και τα γυμνάσια και τα λύκεια στην Κάλυμνο βρίσκονται σε κατάληψη, «πως θα μιλήσουν με τον Γαβρόγλου για να τους λύσει όλα τα προβλήματα».

Να σημειωθεί πως σε μαθητές που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν στον Αλέξη Τσίπρα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και για το Μακεδονικό, δεν τους επετράπη να προσεγγίσουν τον χώρο της εκδήλωσης.

meaculpa.grNicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


3 thoughts on “ΤΣΙΠΡΟΚΡΑΤΙΑ: Προσαγωγή παπά στην Κάλυμνο επειδή έφερε σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας

 1. Η βία πληρώνεται με βία! says:

  Πλάκα κάνουν τώρα έτσι;
  Λοιπόν από δω και στο εξής, ο ήλιος της Βεργίνας είναι το εθνόσημό μας.
  Είναι το σύμβολο της ταυτότητάς μας και το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού, που συνοδεύεται και από την απόδειξη της ταυτότητάς μας, ως οι αληθινοί Μακεδόνες, αληθινοί Έλληνες μέσω ενός χειροπιαστού αποδεικτικού στοιχείου που λέγεται D-N-A!
  Αν είχαμε μυαλό θα το φτάναμε το θέμα στον ΟΗΕ και θα γινόταν παγκόσμιο θέμα αλλά δεν πειράζει, δεν χρειάζεται να δώσουμε λογαριασμό πουθενά.
  Όποιος δεν σέβεται την ταυτότητά μας είναι δικό του πρόβλημα, όμως οποιαδήποτε επιβλητική ενέργεια εναντίων του δικαιωματός μας του αυτοπροσδιορισμού, θ’αντιμετωπιστεί με το ίδιο νόμισμα!

  Εν τέλη, δεν αναγνωρίζουμε τα όργανα που θα επιχειρήσουν την επιβλητική αυτή ενέργεια, ως όργανα του κράτους στο οποίο ανήκουμε, καθώς το κράτος έχει καταλυθεί, επομένως μας είναι δύνατον να μην τηρήσουμε το σύνταγμα, σχετικά με το τι προβλέπει, εφόσον το ίδιο καταλυθεί από οποιονδήποτε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *