Τσίπρας σε Παυλόπουλο: Έχουμε συμφωνία στο Σκοπιανό

Τσίπρας σε Παυλόπουλο: Έχουμε συμφωνία στο Σκοπιανό

Loading...

3 thoughts on “Τσίπρας σε Παυλόπουλο: Έχουμε συμφωνία στο Σκοπιανό

 1. Πρακτωρ says:

  Καλησπέρα αδέλφια
  Παρακαλώ διαβάστε ,,, τα αποσπάσματα…
  Α, Το τότε σχέδιο είναι τώρα γεγονός ,,,,,
  Β, Οι προδότες που άφησαν τους Γερμανους να περάσουν και να μας καταλάβουν τώρα παίρνουν τα εύσημα,, και την αμοιβή τους ,
  Η εισβολή στη Γιουγκοσλαβία (επίσης γνωστή ως Επιχείρηση 25) άρχισε στις 6 Απριλίου 1941 και έληξε με την άνευ όρων παράδοση του Βασιλικού Γιουγκοσλαβικού Στρατού στις 17 Απριλίου. Οι εισβάλουσες δυνάμεις του Άξονα (Ναζιστική Γερμανία, Φασιστική Ιταλία, Ουγγαρία και Βουλγαρία) κατέλαβαν και διαμέλισαν το Βασίλειο της Γιουγκοσλαβίας. Ενώνοντας τη Βοσνία και την Ερζεγοβίνη, μερικά τμήματα της Κροατίας και τη Συρμία, δημιουργήθηκε το «Ανεξάρτητο Κράτος της Κροατίας» (Nezavisna Država Hrvatska, NDH) από τη Γερμανία και την Ιταλία. Στη Σερβία και το Μπανάτ δημιουργήθηκε το κράτος της «Nedić’s Serbia» από τους Γερμανούς. Στο Μαυροβούνιο δημιουργήθηκε το «Ανεξάρτητο Κράτος του Μαυροβούνιου» ως ιταλικό προτεκτοράτο.

  Β.
  Η Γερμανική Εισβολή στην Ελλάδα, με την κωδική ονομασία Επιχείρηση Μαρίτα (Unternehmen Marita), ήταν αποτέλεσμα και συνέχεια του Ελληνοϊταλικού Πολέμου. Στις 6 Απριλίου 1941 ο γερμανικός στρατός εισέβαλε στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ άλλα στοιχεία του εξαπέλυαν επίθεση στη Γιουγκοσλαβία. Η διάσπαση των γιουγκοσλαβικών γραμμών στη νότια Γιουγκοσλαβία επέτρεψε στους Γερμανούς να στείλουν ενισχύσεις στα πεδία των μαχών της βόρειας Ελλάδας. Τα γερμανικά στρατεύματα υπερκέρασαν τις ελληνικές οχυρώσεις της Γραμμής Μεταξά.

  Χρωστάμε μία μάχη σε αυτά τα σύνορα ,,,,,
  Καλή δύναμη και ο Θεός μαζι μας

 2. Αpo11 says:

  ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ 2 , ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΡΕΤΑΛΙ & Εξ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ Ο ΛΟΓΙΟΣ…. ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΛΑΓΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ !!!

  ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΕ Κ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΝΕ… ΤΟΣΑ ΦΑΓΑΝΕ…. ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ….
  ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ….. H MAΥΡΗ ΜΠΕΤΥ….ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ….

  https://www.youtube.com/watch?v=I_2D8Eo15wE

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *