Τσίπρα: Ενώπιος ενωπίω με την Ιστορία

Άρθρο Γνώμης του Ευάγγ. Αθανασιάδη

Τώρα που διαμορφώνονται οι συσχετισμοί των δυνάμεων, για την πρόταση δυσπιστίας, η αξία του καθενός είναι κρίσιμη και καθοριστική.

Το άρθρο απευθύνεται σε όλους τους βουλευτές, αλλά κυρίως, σε εσένα κύριε Τσίπρα: Σήμερα και αύριο είναι η δική σου Ημέρα.

Θα σταθείς απέναντι στην Ιστορία, την Ελλάδα, το Έθνος, τις μελλοντικές γενιές.

Σήμερα είσαι στο σταυροδρόμι, που θα σημαδέψει και θα ακολουθεί το «είναι» σου.

Όλους κάποια στιγμή η ζωή, μας φέρνει μπροστά σε σημαντικά σταυροδρόμια που καθορίζουν την ζωή μας, την κοινωνική αποδοχή ή απαξία μας, έως και την υστεροφημία μας.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λειτουργούν σαν το μαρκάρισμα με πυρακτωμένο σίδερο, που σε σημαδεύουν ή και σε στιγματίζουν, ανεξίτηλα, για όλη σου την ζωή και ακόμη πέρα απ΄ αυτή, στην Αιωνιότητα.

Κύριε Τσίπρα, είσαι στο ιστορικό σου μονοπάτι και στέκεσαι στις Θερμοπύλες. Ένας τόπος, ένα τοπωνύμιο, δύο δρόμοι, δύο ονόματα, δύο συμπεριφορές, δύο προσεγγίσεις και οπτικές. Δύο στάσεις ζωής.

Και το αποτέλεσμα Ένα: Ιστορική Ζωή ή Ιστορικός Θάνατος. Περνάς στην Αιωνιότητα ή χάνεσαι στον Καιάδα. Δόξα ή Κατακραυγή.

Οι Πέρσες, της κατά κόσμον υπεροχής, απέναντι στους 300 Έλληνες, της κατά κόσμον αδυναμίας, αλλά της Υπεροχής του Πνεύματος και της Ιδέας.

Οι συμβολισμοί προκλητικοί. Ξανά 300, πρόμαχοι των Ελλήνων και του Πνεύματος και κάποιος έχει τον ρόλο του Λεωνίδα. Θα σταθούν επάξια στις περιστάσεις;

Και ξανά, προβάλουν εμπρός τους και εμπρός μας, τρείς λέξεις:
Θερμοπύλες, Λεωνίδας, αλλά και Εφιάλτης.

Και ο Λεωνίδας Μόνος, σαν τον Οδυσσέα δεμένος στο κατάρτι, πρέπει να περάσει και τις Σειρήνες, και τις Συμπληγάδες και την Σκύλα και την Χάρυβδη.

Η Ελλάδα θα περάσει, είναι βέβαιο, είναι το Ιστορικό της πεπρωμένο.
Ο Οδυσσέας θα περάσει…; Και με ποιες απώλειες, σε έρμους κωπηλάτες και ζημιές στο ταλαίπωρο σκαρί τους;

Είναι κάποιες στιγμές απύθμενης, απόλυτης Μοναξιάς.
Η στιγμή του σκληρού διλήμματος και της απόφασης. Της Μεγάλης απόφασης, που δεν έχει υπαναχώρηση και θα προδιαγράψει το μέλλον του Έθνους.

Όταν αυτό που σου ζητάνε, είναι Εθνικά επιζήμιο, όταν το δίλημμα είναι αδιέξοδο, εκεί κανταριάζονται οι Ηγέτες: Ή λες ΟΧΙ, ή αυτοκτονείς, ή αποχωρείς… και λες:
«Όχι», εάν είσαι Γίγαντας!
«Αυτοκτονείς», όταν είσαι Τίμιος, ανήμπορος και δέσμιος..
«Αποχωρείς», όταν είσαι μικρός, ειλικρινής και αδύναμος..
Λες «ναι», όταν είσαι Γελοίος, Τιποτένιος και Χαμερπής, … «γερμανογιουσουφάκι» …

Όσοι έχουν ασκήσει διοίκηση σε κρίσιμες θέσεις, ξέρουν ότι σε τέτοιες στιγμές υπάρχει μια μόνο ευχή: «Η μοίρα να μην σε φέρει σε τέτοια διλήμματα».

Μόνος, απέναντι στο ιστορικό άπειρο του μέλλοντος. Γύρω σου, κόσμος πολύς και σύμβουλοι. όλοι για σένα αμίλητοι. Και όταν μιλούν και θορυβούν, δεν σου ακούγονται. Απόλυτη Μοναξιά… Μέσα σε τόση οχλοβοή…!

Είσαι μόνος με την ιστορία, τις μελλοντικές γενιές αλλά και τους αποθαμένους. Μια τεράστια συστολή του ιστορικού χρόνου…

Ασφαλής σύμβουλος και μόνος οδηγός προβάλλουν τα ιστορικά πρότυπα. Το «Μολών λαβέ», τα «ΟΧΙ» και τη στάση του Παπαδόπουλου Τάσου. Και αλλοίμονο σε αυτούς που δεν έχουν Ιστορία ή δεν έχουν βιώσει την Ιστορία τους.

Παρέλαβες την έννοια της Μακεδονίας Ιστορικό φωτεινό Μετέωρο και δεν θα την παραδώσεις μεταλλαγμένο γενόσημο, Ξένο Κράτος.

Τάσος Παπαδόπουλος: Ένας ενάντια σε όλους. Αυτός όμως συνεπήρε τον Λαό του. Αυτός πέρασε στην Ιστορία, στην Αθανασία. Αυτός έγινε Σύμβολο.
Οι άλλοι σέρνονται ανάμεσά μας και εισπράττουν τον οίκτο και την καταφρόνια μας.

Είναι και ο δρόμος των «Τσολάκογλου» και των «Νενέκων», ονόματα που τόσο συχνά και περιφρονητικά τα αναφέρει η αριστερή φρασεολογία.

Τσίπρα, Πρωθυπουργέ της Ελλάδος, ο Θεός να σου δώσει την φώτιση και το Ηθικό Σθένος να σταθείς άξιος συνεχιστείς των εθνικών μας προγόνων.

Αλλιώς μια ελπίδα μας μένει. Ο Θεός να τυφλώσει με υπεροψία, την αδιαλλαξία των Σκοπιανών.

Η Λαϊκή Βούληση είναι δηλωμένη. Δεν σε εξουσιοδοτούμε για προδοτική υπογραφή.

Οι ξένοι δεν μας έκαμψαν το Εθνικό μας φρόνημα. Χάσαμε την οικονομία μας, χάσαμε την Εθνική μας Κυριαρχία, χάσαμε τα παιδιά μας, αλλά ΔΕΝ καμφθήκαμε και ΔΕΝ δίνουμε την Εθνική μας Αξιοπρέπεια. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε άλλο.

Από το να καταντήσουμε Εθελόδουλοι, προτιμούμε να Αυτοθυσιαστούμε…!

Το εκρηκτικότερο κοινωνικό μείγμα είναι ο Λαός που ζει στον άνεμο της Ελευθερίας και που δεν του έχει μείνει να χάσει τίποτα άλλο.

Ο «Πόλεμος του ΜΗ έχοντος», είναι προδιαγεγραμμένος σε Νίκη του αδυνάτου.

Θα μας βρεις μπροστά σου, θα μας βρεις στις επάλξεις, στα Εθνικά μετερίζια.
Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, τόπος Ηρώων και αδούλωτων Μαρτύρων.

«Οὐ καταισχυνῶ τὰ ὅπλα τὰ ἱερὰ, οὐδ’ ἐγκαταλείψω τὸν παραστάτην, …ἀμυνῶ δὲ καὶ ὑπὲρ ἱερῶν καὶ ὁσίων καὶ μόνος καὶ μετὰ πολλῶν. καὶ τὴν πατρίδα οὐκ ἐλάσσω παραδώσω…» (δλδ σε Νεοελ Αποδ.) «Δε θα ντροπιάσω τα όπλα τα ιερά, ούτε θα εγκαταλείψω τον διπλανό συμμαχητή μου, …θα αμυνθώ και για τα ιερά και τα όσια και μόνος και μαζί με πολλούς και την πατρίδα δε θα παραδώσω μικρότερη…»

Σου ευχόμαστε την ύστατη στιγμή, να δείξεις στάση γενναία και Ελληνοπρεπή.
Να περάσεις στην Αιωνιότητα και να μην χαθείς στον Καιάδα.

Κύριε Τσίπρα, είναι η μέρα σου. Ενώπιος ενωπίω με την Ιστορία
Αυτή η μέρα είναι μία, στην ζωή και μάλιστα τυχαίνει σε λίγους ανθρώπους.

Ο Ευάγγ. Αθανασιάδης είναι Συνταγματάρχης ε.α.

Loading...

10 thoughts on “Τσίπρα: Ενώπιος ενωπίω με την Ιστορία

 1. Γιωργος says:

  Πολυ που τον ενδιαφερει η ιστορια τον τσιπρα.
  Ρε πατε καλα?
  Ο ανθρωπος εξναι ενα πουλημενο τομαρι το καλυτερο εργαλειο της παγκοσμιοποιησης και της διαλυσης των εθνων για χαρη των τραπεζων.
  Ποσο ακομα θα χαιδευωμαστε?
  Η θα φυγουμε απο εε η θα τελειωσουμε δια παντος.

 2. απροβλεπτος! says:

  με ομορφα λογια κ αρθρα απο τον καναπε του σπιτιου μας δεν γινεται τιποτα.τωρα θελει αγωνα αγωνα αγωνα.ολοι στον δρομο.εκει που χασανε οι συμμοριτες κουμμουνιστες το 49 εκει θελει να υπογραψει το ξεπουλημα της ελλαδας αυτο το ανδρικειλο..λες κ ειναι περιουσια του ..ντροπη κ αισχος..

 3. GIOVANI says:

  ΠΑΤΡΙΩΤΗ ,ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΝΑ «ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ» ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ?ΘΑ ΠΥΡΠΟΛΙΟΣΟΥΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ?ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΞΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΜΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ? ΕΔΩ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ! ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ? ΠΟΤΕ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ ? ΤΟΤΕ ΠΟΙΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΦΥΛΑΧΘΗΚΑΝ? ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΩΡΑ?Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΟΧΗ ?ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ? ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ?

  • Vangelis Athanasiadis says:

   Σαφώς όχι…
   Ως προς το τόπο : …Θα βρώ πιο ρομαντικό τόπο…
   Ως προς τον τρόπο : …Σκεφτόμουν … να τους πηδήξω από το παράθυρο…
   Και ένας άλλος σκέφτηκε … να τους αυτοπυρπολήσει…
   Αλλά για αποκατάσταση των εννοιών, άλλο είναι η εθελοθυσία, πολύ κοντά είναι η αυτοθυσία και τελείως αντίθετα είναι η αυτοχειρία και ο αυτοπυρπολισμός

 4. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Επειδη αναφερθηκε και το θεμα του «μεγαλου οχι» του Τασσου στην Κυπρο απλα να ξυπνησω λιγο μνημες και να σας θυμισω οτι βασικα ο Τασσος ηταν το πρωτοπαλικαρο του Μακαριου που ελεγε συνεχεια ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ (σε παρομοια συχνοτητα που λενε ναι οι σημερινοι) και απετρεψε την ενωση με την Ελλαδα οταν ειπε ναι στους δυτικους κοιταζοντας μονο την παρτι του.

  Επισης βασικα δεν βγηκε να πει «μεγαλα» λογια για το «ΤΕΡΑΣΤΙΟ» ΟΧΙ του ο Τασσουλακος.

  Βγηκε και ΕΚΛΕΓΕ για αυτο που εκανε και ΜΕΤΕΦΕΡΕ την ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ στον λαο και μαλιστα αυτο το επιδωξε με καθε τροπο.

  Και ποιο ειναι βασικα το αποτελεσμα?

  Το Κυπριακο βρισκεται στο χειροτερο σημειο απο ποτε. Οι εποικοι εχουν πολλαπλασιαστει και τα προβληματα που βαριεμαι να τα αναλυσω εχουν φτασει σε ενα οριακο σημειο μετα που μαλιστα Ο «ΗΡΩΑΣ ΤΑΣΣΑΡΟΣ» ανοιξε τα οδοφραγματα.

  Επισης να θυμισω οτι ο βασικος του αντιπαλος στο ΟΧΙ ηταν ο Αναστασιαδης και μιλαμε βασικα για παραγματικο ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ και απο τις δυο πλευρες και για «μαλακιουλες» και αυτη η ιστορια συνεχιζετε και με τον γιο του που παρεμπιπτοντως ειναι προεδρος του ΔΗΚΟ το οποιο εχει χασει μεγαλο μερος της δυναμης του απο τοτε που εγινε προεδρος.

  Επισης να μην ξεχνατε οτι μετα που εχασε τις εκλογες ο Τασσος και δεν περασε στον δευτερο γυρο υποστηριξε το ΑΚΕΛ και δηλαδη τους αριστερους «προδοτες» που σε αλλες εποχες εκτελουσε ο Δευκαλιωνας για οσους γνωριζουν την ιστορια.

  Θελετε να σας πω ποιος ηταν ο Δευκαλιωνας και το πρωτοπαλικαρο του Μακαριου και ο κυριος εκφραστης του «Μακαριασμου»?

  Τι σας λεει ολο αυτο και σε οτι αφορα το θεμα του Αναστασιαδη που εχει εκλεγει ΔΥΟ φορες και μαλιστα πανυγηρικα ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΧΙ?

  • ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ says:

   Συμφωνώ σε όλα όσα είπες για τον Παπαδόπουλο και τον Αναστασιάδη, ως γνώστης των Κυπριακών δρωμένων. Να συμπληρώσω μόνο ότι ο Αναστασιάδης ήταν με το σχέδιο Ανάν που έδινε ΑΟΖ στις βάσεις Δεκελείας και Ακρωτηρίου (τα φιλέτα δηλαδή αν δει κανείς τον χάρτη της Κύπρου) λέγοντας ότι δεν υπάρχει ορυκτός πλούτος και επανεξελέγει γιατί παραδέχθηκε ότι υπάρχει ορυκτός πλούτος και ξεκίνησε τις συμφωνίες στην ΑΟΖ που είχε οριοθετήσει ο Παπαδόπουλος. Πάντως όπως είπες ο λαός της Κύπρου δεν εκτίμησε το ΟΧΙ του Παπαδόπουλου και δεν τον επανεξέλεξε. Ή προτιμά προδότες (έτσι έλεγε ο ένας τον άλλο τότε) ή παρασύρεται πολύ εύκολα!

   Και κάτι ακόμα, γιατί το ακούω συνέχεια, μιας και αναφέρθηκες στην Κύπρο. Λένε συνέχεια τα κανάλια ότι η Κύπρος βγήκε από τα μνημόνια με τον Αναστασιάδη ενώ η Ελλάδα δεν μπορεί! Ο Αναστασιάδης για να βγει από τα μνημόνια που μπήκε όπως εμείς, για να σωθούν οι τράπεζες δηλαδή, ΕΚΛΕΨΕ τα λεφτά των καταθετών (και μιλάμε για Δίς) πράγμα που ΔΕΝ έκαναν οι Ελληνικές κυβερνήσεις. Κι εκεί εκτός από την κλοπή των χρημάτων υπέστησαν πολύ μεγάλες μειώσεις μισθών και συντάξεων και υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα εργασίας (μην ρωτάτε τα παπαγαλάκια των καναλιών, ρωτήστε τους Κύπριους). Κι εκεί παίρνουν τα σπίτια του κόσμου πολύ πιο εύκολα απ’ ό,τι στην Ελλάδα γιατί εκεί δεν υπάρχει νόμος Κατσέλη για προστασία! Απλά, επειδή πληθυσμιακά η Κύπρος είναι μικρότερη από την Θεσσαλονίκη, το πρόβλημα δεν φαίνεται μεγάλο!

   Επειδή κατάλαβα ότι είσαι γνώστης της κατάστασης στην Κύπρο, επιβεβαίωσε ή διάψευσε όσα ανέφερα.

 5. kostas xortarias says:

  ΚΆΠΟΤΕ ΥΠΉΡΞΕ ΕΝΑ ΌΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ… Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ………
  ΤΩΡΑ ….. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΑΞΙΑΣ …….Ο ΤΣΙΠΡΑΣ….
  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΕ …..ΟΜΩΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ;;;;
  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΝ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ…ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ……..
  ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ; Τ Ω Ρ Α …. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ,ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ Ε Γ Ω ΜΕ ΧΑΡΑ….ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟΤΕ……
  ΧΑΛΆΛΙ…….ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΌΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…..
  ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ;;;;;;;;ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΡΚΕΤΑ!!!!

 6. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

  Τα άρθρο απευθύνεται στον χαζαρο καταγωγής ,που καμωνεται τον πρωθυπουργό,τον ψυχασθενή του mind control και μισελληνα τσογλανο που στεκόταν με τα πόδια ανοιχτα και τα χέρια στα αχαμνα του,στο μνημείο του αγνώστου Στρατιώτου,την ημερα εκείνη ηταν όρθιος,αλλη φορά ηταν στα τεσσερα,ρωτηστε και κάνα Γότθο πράκτορα.

 7. croif101 says:

  ΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ,ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ,ΚΑΘΕ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΟΛΟΓΙΚΗ.
  ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΙΧΩΡ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,ΑΠ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ,ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΑΛΗΘΙΝΟΣ,ΔΛΔ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΛΛΗΝ!!!
  ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ,ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ,ΟΤΙ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΕΣ,ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΜΕΣΟΝ!!!
  ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΕΣ,ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΛΕΞΗ,ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ.
  ΒΕΒΑΙΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
  ΓΕΛΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙΚΤΡΑ!!!ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΕΝΟΙΚΟΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ!!!ΜΟΝΟΝ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!
  ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΡΑ ΠΟΛΥ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΡΙΚΟΤΗΤΑ.
  ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΞΑΝΑ,ΧΩΡΙΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΥΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΟΣΟ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
  ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΤΣΙ,ΑΦΟΥ ΘΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΗΡΑ ΑΠ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ.
  ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΞΑΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ,ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ,ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ,ΚΑΙ Θ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟΝ,ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΥΠΗΡΕΤΗ,ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΑ!!!
  ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ,ΔΥΝΑΤΟΙ,ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ,ΑΦΟΥ ΜΕ ΧΡΕΙΣΤΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ.
  Ο ΑΛΩΝΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ,ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.
  ΙΣΧΝ+

 8. Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ says:

  ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΊΣΩ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΞΈΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΤΈΚΕΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΌΣ ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ…ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *