ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ

Η Γερμανία “πέταξε” την Ελλάδα έξω από τη Συνθήκη Σένγκεν

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Η Συμφωνία ή Συνθήκη του Σένγκεν είναι εκείνη η συμφωνία της ΕΕ μεταξύ μελών της, που όριζε την σταδιακή κατάργηση των ελέγχων διακίνησης των πολιτών κρατών της ΕΕ και την καθιέρωση της ελεύθερης κυκλοφορίας αυτών στα κοινά σύνορα. Πήρε το όνομα από την κωμόπολη Σένγκεν του Λουξεμβούργου, όπου και υπογράφηκε αυτή η Συνθήκη στις 14 Ιουνίου 1985, από πέντε κράτη-μέλη των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων! Τη Γερμανία, τη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία και το Λουξεμβούργο! Πέραν της σταδιακής ελεύθερης κυκλοφορίας των πολιτών από χώρα σε χώρα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, οριζόταν και η αστυνομική και δικαστική συνεργασία των κρατών – μελών!

Η παραπάνω Συνθήκη, στις 19 Ιουνίου 1990 υπογράφηκε εκ νέου στο Σένγκεν (Σύμβαση Εφαρμογής της Συμφωνίας του Σένγκεν), συμπληρώνοντας και εξειδικεύοντας την αρχική Συνθήκη!

Μεταξύ των χωρών που υπέγραψαν τη Συνθήκη Σένγκεν ήταν και η Πατρίδα μας! Η Ελλάς υπέγραψε τα Πρωτόκολλα και τις Συμφωνίες προσχώρησης στη Συνθήκη Σένγκεν το 1992! Όπως και άλλα κράτη – μέλη των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και της Ευρωπαϊκής Ενώσεως (Ιταλία το 1990, Ισπανία και Πορτογαλία το 1991, Αυστρία το 1995, Δανία – Φιλανδία και Σουηδία το 1996)!

Στην Ελλάδα η Συνθήκη του Σένγκεν κυρώθηκε από την ελληνική Βουλή με το Νόμο 2514/1997!

Έτσι, με τη Συνθήκη Σένγκεν οι πολίτες των κρατών της ζώνης Σένγκεν ταξιδεύουν σε οποιαδήποτε χώρα της Ζώνης χωρίς να απαιτείται η επίδειξη διαβατηρίου! Κατ΄ αυτόν τον τρόπο δημιούργησαν στα αεροδρόμια τις θύρες για “πτήσεις εντός Σένγκεν” και “πτήσεις εκτός Σένγκεν”!


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όπως επίσης, διά μέσω της Συνθήκης έγινε ελεύθερη η διακίνηση των εμπορευμάτων, που είχε ως αποτέλεσμα να μηδενιστούν οι χρονοβόρες διαδικασίες ελέγχου στα Τελωνεία, προς εξυπηρέτηση – βεβαίως – των μεγάλων βιομηχανικών χωρών και κυρίως της Γερμανίας!

Αναβιώνουν ναζιστικές μεθόδους

Ωστόσο, το τελευταίο χρονικό διάστημα οι Έλληνες που ταξιδεύουν στη Γερμανία, βιώνουν μια ταπεινωτική μεταχείριση από τις γερμανικές υπηρεσίες των αεροδρομίων τους, που σημαίνει πως εκτελούν κυβερνητική απόφαση!

Δηλαδή, παρ΄ ότι η Ελλάς είναι χώρα – μέλος της Ζώνης Σένγκεν, εν τούτοις οι συμπατριώτες μας που ταξιδεύουν στη Γερμανία αναγκάζονται σε εξονυχιστικούς ελέγχους, που παραπέμπουν σε ελέγχους πολιτών εκτός της ζώνης Σένγκεν! Με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται και να εξευτελίζονται από τους υπαλλήλους των γερμανικών αεροδρομίων!

Η αντιμετώπιση από τους Γερμανούς που βιώνουν οι Έλληνες ταξιδιώτες στη Γερμανία, είναι άκρως ρατσιστική! Έχουν καταγγελθεί φρικαλέα παραδείγματα εξευτελισμού και ταλαιπωρίας μέσα στο κρύο! Αυτές οι καταστάσεις ξυπνούν μνήμες των θηριωδιών των Γερμανών Ναζί κατά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Και το ερώτημα είναι: Τι πράττει η ελληνική κυβέρνηση για να προστατέψει το ευρωπαϊκό κεκτημένο, όπως αποκαλούν το ευρωπαϊκό μοντέλο της ΕΕ των προυχόντων, οι εκάστοτε κυβερνήσεις μας;

Τι ακριβώς πράττουν προκειμένου να προστατέψουν τους Έλληνες πολίτες;

Απούσα και εκνευριστική η ελληνική κυβέρνηση

Δυστυχώς, η ελληνική κυβέρνηση, όχι μόνο δεν κάνει απολύτως τίποτε, αλλά αντιθέτως προσπαθεί να υποβαθμίσει τις γερμανικές στοχευμένες ενέργειες έναντι των Ελλήνων ταξιδιωτών!

Οι όποιες διαμαρτυρίες έγιναν στις Βρυξέλλες, έγιναν μεμονωμένα από Έλληνες ταξιδιώτες και η απάντηση της δουλικής Κομισιόν στη γερμανική κυβέρνηση, ήταν:

«Η Γερμανία μπορεί να επιβάλλει προσωρινούς ελέγχους στα σύνορά της, αρκεί να είναι στοχευμένοι και περιορισμένοι»!

 Δηλαδή, “πιάσε το αυγό και κούρευτο”!

Αυτό κατάφεραν – κυρίως – οι Μνημονιακές κυβερνήσεις στην Πατρίδα μας!

Να καταστήσουν την Ελλάδα χώρα – αποικία της Γερμανίας! Μια χώρα που δεν είναι πλέον ούτε ελεύθερη, ούτε ανεξάρτητη!

Αφού λοιπόν, η Γερμανία μας φόρτωσε χιλιάδες λαθρομετανάστες που έχουν πλημμυρίσει από άκρο σε άκρο την ελληνική Επικράτεια, τώρα μας κουνάει το δάχτυλο, χαρακτηρίζοντας μη ασφαλή χώρα την Ελλάδα! Με τη δικαιολογία ότι αυτή η “εποπτεία” γίνεται για το φόβο της γερμανικής κυβέρνησης από πιθανή είσοδο παράτυπων και παράνομων “μεταναστών” με πλαστά έγγραφα που απέκτησαν στην Ελλάδα!

Αμερικανική νότα για τρομοκρατικό χτύπημα

Σήμερα, εμείς δημοσιοποιούμε κατ΄ αποκλειστικότητα μια ταξιδιωτική οδηγία που εξέδωσαν οι ΗΠΑ και πιστεύουμε ότι έχει μεγάλη σχέση με τους ταπεινωτικούς ελέγχους που δέχονται οι Έλληνες ταξιδιώτες στα γερμανικά αεροδρόμια!

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ, λοιπόν, εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία που αφορά τους αμερικανούς πολίτες που βρίσκονται ήδη ή σχεδιάζουν να ταξιδέψουν σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, ώστε να είναι υποψιασμένοι για πιθανά τρομοκρατικά χτυπήματα! Αυτή η ταξιδιωτική οδηγία έχει ισχύ από 17 Νοεμβρίου 2017 έως 31 Ιανουαρίου 2018!

Επισημαίνεται ιδιαίτερα η Ελλάδα, αφού τρομοκρατικά χτυπήματα έχουν δεχτεί η Ρωσία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Αγγλία, η Ισπανία και άλλες χώρες!

Αυτές οι νέες επιθέσεις σχεδιάζονται από το Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ!

Ταυτόχρονα υπενθυμίζεται πως πέρυσι στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου είχαμε τρομοκρατικό χτύπημα! Όπως και την πρωτοχρονιά σε νυχτερινό κλαμπ της Κωνσταντινουπόλεως!

Σημειώνεται στην αμερικανική νότα πως, οι τρομοκράτες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν εξελιγμένες συσκευές επιθέσεων, όπως μικροσκοπικά όπλα που είναι δύσκολο να ανιχνευτούν και να εντοπιστούν!

Γι΄ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από όλους, στις μετακινήσεις σε αεροδρόμια, σταθμούς τρένων, μουσεία, μεγάλα εμπορικά κέντρα και όπου γίνεται μεγάλη μάζωξη πολιτών!

Κοινή διαπίστωση…

…πως “οι φίλιες” δυνάμεις (ΗΠΑ, Γερμανία) μας έχουν “κηρύξει” τον πόλεμο! Έναν πόλεμο, προς μια δική τους κυβέρνηση! Την απόλυτα υποταγμένη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Των υποτακτικών Τσίπρα και Καμμένου! Οι οποίοι όχι μόνο δεν πήραν τίποτε από το ταξίδι στις ΗΠΑ, αλλά με τη δουλικότητα και την υποχωρητικότητά τους τρώνε τη μια καρπαζιά μετά την άλλη! Ενώ αντίθετα ο Ερντογάν, που η ελληνική κυβέρνηση χλευάζει, παίζει το παιχνίδι του και με τις ΗΠΑ και με την Ρωσία!

ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

Loading...

6 thoughts on “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ

 1. HEKTOR says:

  «Τρια πουλακια καθονταν κι ο κουκος το βιολι του» . Καπως ετσι δεν το λεει η παροιμια ; Να χαιρομαστε εμεις πρωθυπουργο . Λεβεντιά ειναι ! Αργήσαμε αλλά τον πετύχαμε. Δέστε φάτσα, δέστε εικόνα !!

  • HEKTOR says:

   Και να μη θέλει κάποιος να γράψει ένα σχόλιο ειρωνικό δεν μπορεί. Με αυτά που βλέπει τι να χαρακτηρίσει και πως ! Αν ο πρωθυπουργός μιας χώρας δεν έχει κύρος και σοβαρότητα, τότε τι τον θέλει ο λαός; Ειναι για γελια .

   • HEKTOR says:

    Βέλγιο , Ολλανδία και Λουξεμβούργο είναι οι αποκαλούμενες χώρες με την επωνυμία Μπενελουξ . Τρεις σκληροπυρινικες χώρες που μαζί με τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ιταλία θα αποτελέσουν τον πυρήνα της Νέας Ενωμένης Ευρώπης μετά από της διάλυση της τωρινής. Οι εξελίξεις βαδίζουν γοργά και οι αλλαγές που έρχονται είναι απρόσμενες.

 2. Ανώνυμος says:

  Πάλι το έχουμε ξαναγράψει.
  Τα ίδια στους Γερμανούς που έρχονται Ελλάδα και μπουκοτάζ σε όλα τα γερμανικά προιόντα!!!!
  ΑΝΤΕ ΝΤΕ!!!!!!

 3. Ανώνυμος says:

  TO ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ …ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 4. Ξενος says:

  Όσο και δεν χωνεύω τους γουρμανους (ετσι τούς φωνάξω), αλλα αυτή κανουν κατι για το κράτος τους. Εχουν πιάσει μεχρι στιγμής 1000 ατομα με λαθραιες ταυτότητες. οποτε ωαζουν έλεγχο. Λογικο!! Αλλα τα δικα μας λαμόγια τι κανουν για να μην κυκλοφορούν ψεύτικα χαρτια και να προστατέψουν τους Έλληνες πολίτες;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *