Τροφική δηλητηρίαση στη Σχολή Ευελπίδων! 60 σπουδαστές στα ιατρεία

Τροφική δηλητηρίαση “χτύπησε” τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων! Χθες 60 σπουδαστές παραουσίασαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης και επισκέφθηκαν τα ιατρεία της ΣΣΕ.
Το γεγονός έρχεται να προστεθεί στα παράπονα για μείωση της ποιότητας και της ποσότητας του φαγητού η οποία είναι αισθητή τους τελευταίους μήνες.

Να σημειωθεί ότι η κλίμακα τροφής για τους σπουδαστές των Στρατιωτικών Σχολών είναι αυξημένη λόγω της καθημερινής καταπόνησης που υφίστανται.

Επιπλέον έχει απαγορευτεί στους σπουδαστές να φέρουν μαζί τους κάποια ήδη διατροφής -μπάρες δημητριακών, ξηρούς καρπούς κ.α- προκειμένου να συμπληρώνουν τα γεύματά τους.

Το ΓΕΣ αν και η μαζική τροφική δηλητηρίαση παρουσιάστηκε χθες στη ΣΣΕ δεν έχει ανακοινώσει -κατά την προσφιλή του τακτική για τα “άσχημα τους τελευταίους μήνες- τίποτα για το γεγονός.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

3 thoughts on “Τροφική δηλητηρίαση στη Σχολή Ευελπίδων! 60 σπουδαστές στα ιατρεία

  1. Ανώνυμος says:

    Το ίδιο έχει συμβεί το 2014 στο Στρατόπεδο Αυλώνας. Ευτυχώς εγώ εκείνη την ημέρα δεν έφαγα το κρέας και την γλίτωσα. Μερικοί πήγαν και στο ιατρείο τότε!!!

  2. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ says:

    ακομα δεν το καταλαβατε; τα παντα ολα για τους ισλαμολαθροεποικους τις μελλοντικες γενιες δηλαδη. σταρχιδγια του χοντροπανουλι του αντινεοταξιτη για τον Ελλην στρατιωτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *