Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Θήβα με θύμα έναν άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στον επαρχιακό δρόμο Χαλκίδας – Θηβών.
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Θήβα με θύμα έναν άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στον επαρχιακό δρόμο Χαλκίδας – Θηβών.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lamiareport.gr, φορτηγό με ρυμουλκό παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τoν άνδρα ο οποίος κινούνταν πεζός στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας. Αμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο όπου τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου. Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός και απλά επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.
Συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού
Σημειώνεται ότι την προανάκριση για το περιστατικό ανέλαβε το ΑΤ Θηβών. Οσον αφορά τον οδηγό, πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 41 ετών ο οποίος έχει συλληφθεί από τις Αρχές για το τροχαίο δυστύχημα που προκάλεσε.

Σαν πολλά τροχαία πάλι έεεε;;;;
κανενας Πακιστανος θα ηταν,απο τους πολλους που κινουνται στην περιοχη.εργαζομαι σε εργοστασιο της περιοχης και εκεινη την ωρα περναγαμε με το πουλμαν.Ξεπεταγονται εκει που δεν τους περιμενεις ή πεζη ή με ποδηλατο.Ο δρομος ειναι καρμανιολα.Δεν εχει μερος να περπατας πεζος ή νασαι με ποδηλατο.Ενας κωλοεπαρχιακος δρομος και τιποτα αλλο.Σιγουρα ο οδηγος του φορτηγου δεν εφταιγε.