Τριμελής οικογένεια κινδυνεύει με έξωση…

oikogenia

Η οικογένεια μένει στο νομό Μεσσηνίας είναι τριμελής και πριν λίγες μέρες ξανά βγήκε πάλι για να ζητήσει την βοήθεια των συνανθρώπων.

Για την οικογένεια αυτή είχαμε δημοσιεύει ότι κινδυνεύει με έξωση, τότε υπήρχαν άνθρωποι που ανταποκρίθηκαν στην απόγνωση της οικογένειας, αλλά δυστυχώς οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν τα έξοδα της.

Η οικογένεια θα ήθελε να μείνει ανώνυμη για λόγους ευνόητους γιατί το κοριτσάκι τους πάει σχολείο και καταλάβαινετε πέρα από λίγους πλέον σωστούς και ηθικούς ανθρώπους, οι υπόλοιποι ψάχνουν αφορμή για την κοροϊδια, κάτι το οποίο είναι άσχημο πράγμα, οποίος λοιπόν θέλει να βοηθήσει την οικογένεια, ας επικοινωνήσει μαζί τους στο 6985752454 το δικό μου όνομα είναι Γιώργος Λεντερης και δεν το λέω για να κάνω φιγούρα αλλά για λόγους που πρέπει να γνωρίζετε ποιος βρίσκεται πίσω από αυτό το κείμενο καθώς και για την εγκυρότητα των πληροφοριών που σας δίνω παραπάνω.

Ο Θεός μαζί σας.Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


www.pentapostagma.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *