«Τρελός» Μητροπολίτης ζητά την απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου από τους βάρβαρους Αλβανούς- αλβανικό δημοσίευμα

Η δολοφονία του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα έχει προκαλέσει μια σειρά αντιδράσεων, τόσο από την πλευρά της Αλβανίας, όσο και από την ελληνική πλευρά, γράφει αλβανικό δημοσίευμα.

Στον απόηχο των αντιδράσεων είναι και ο Μητροπολίτης Κόνιτσας, Ανδρέας, , ο οποίος καλεί την ελληνική κυβέρνηση να ‘παρέμβει’ για την απελευθέρωση της ‘Βορείου Ηπείρου’.

Στην επιστολή του, όπως γράφει το αλβανικό δημοσίευμα, σημειώνει ότι «οι Αλβανοί μισούν τον Ελληνισμός», προσθέτοντας ότι «ανεξάρτητα από το πόσο πολύ οι Αλβανοί προσπαθούν, ο ελληνισμός στης Βορείου Ηπείρου δεν θα ξεριζωθεί».

«Όλοι πίστευαν ότι το τελευταίο έγκλημα των Αλβανών, θα ήταν η δολοφονία των 4 Ελλήνων παλικαριών στο Αλύκο στις 12 Δεκεμβρίου 1990, θα αποτελούσε πλέον παρελθόν, μαζί με την κομμουνιστική δικτατορία των Χότζα – Αλία. Όμως γρήγορα η αισιοδοξία παραχώρησε τη θέση της στη νέα αλβανική τρομοκρατία και το έγκλημα σε βάρος των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου. Έτσι τον Αύγουστο του 2010 δολοφονείται ένα παλικάρι από τη Χιμάρα, ο Αριστοτέλης Γκούμας. Το ‘έγκλημά’ του; Μιλούσε ελληνικά!»

Και τώρα, στις 28 Οκτωβρίου 2018, έρχεται η δολοφονία του λεβέντη Κωνσταντίνου Κατσίφα από τους Βουλιαράτες του Αργυρόκαστρου, επειδή ύψωσε την ελληνική σημαία- μεγάλων διαστάσεων- στο στρατιωτικό κοιμητήριο του χωριού του, όπου είναι θαμμένοι εκατό περίπου ήρωες του Έπους του 1940.
Το γενναίο αυτό Ελληνόπουλο προτού εκτελεστεί φώναξε, όπως μετέδωσαν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης- Ζήτω η Ελλάς- Ζήτω ο Ελληνισμός».


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Μητροπολίτης θα καταλήξει λέγοντας ότι για να σταματήσει ο κατατρεγμός των βορειοηπειρωτών από τους αδίστακτους Αλβανούς, μοναδική λύση είναι η Ένωση της Βορείου Ηπείρου με την Ελλάδα.

faxweb.al

The Hellenic Information Team

Loading...

2 thoughts on “«Τρελός» Μητροπολίτης ζητά την απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου από τους βάρβαρους Αλβανούς- αλβανικό δημοσίευμα

  1. Τσομπάνης says:

    Μην τσιμπάτε ρε στημένο είναι για να κοιτάμε προς Αλβανία μεριά. Toσα εγκλήματα κάνουν εδώ στην χώρα μα και τώρα τους έπιασε ο καημός?
    Απλά στο κοντινό μέλλον η Τουρκια θα αρπάξει κάτι από το αιγαίο και εμείς αναγκαστικα θα πάρουμε κάτι από πάνω. Έχουν ήδη συμφωνηθεί.

  2. Ανώνυμη says:

    Όλα παίρνουν τον δρόμο τους. Καιρός να αρχίσουν να χάνουν τον ύπνο τους κι αυτοί… Να δουν κι αυτοί την γλύκα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *