Τρεις αγνοούμενοι στο Μαντούδι – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης δύο δήμοι

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης οι δήμοι Λίμνης – Μαντουδίου στην Εύβοια και Λοκρών στη Φθιώτιδα

Από την Πυροσβεστική επιβεβαιώνεται πως υπάρχουν τρεις αγνοούμενοι στην περιοχή του Μαντουδίου και ανάμεσα τους και ένα ηλικιωμένο ζευγάρι.

«Ολόκληρη η περιοχή της Αταλάντης έχει δεχθεί ένα βαρύ πλήγμα. Έχουν φουσκώσει όλα τα ρέματα και έχουν παρασύρει ότι ήταν μπροστά τους. Από χθες το βράδυ προσπαθούμε να σώσουμε ανθρώπους και περιουσίες» υπογραμμίζει ο δήμαρχος των Λοκρών Νίκος Λιόλιος που περιγράφει ως ιδιαίτερα εφιαλτικές τις εικόνες στην περιοχή του Θεολόγου.

«Έχουν πλημμυρίσει καταστήματα, έχουν πλημμυρίσει σπίτια έχουν χαθεί περιουσίες και σε κάποιες περιπτώσεις το νερό έφτασε και τα 4 μέτρα» δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Λιόλιος ωστόσο όμως υπογραμμίζει με έμφαση πως «Είμαστε τυχεροί που δεν έχουμε αγνοούμενους ή ανθρώπινα θύματα. Αν δεν είχαμε κόψει έγκαιρα τη συγκοινωνία από τη Μαλεσίνα προς το Θεολόγο θα θρηνούσαμε θύματα σήμερα και θα μιλούσαμε για νέα Μάντρα» όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Λιόλιος.

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

One thought on “Τρεις αγνοούμενοι στο Μαντούδι – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης δύο δήμοι

  1. HELL ON EARTH : 2018 says:

    Τα έλεγε ο πάτερ Μάξιμος !!!!! Το 2018 έρχεται το Τέλος του Κόσμου είπε, δεν τον άκουσαν, γελούσαν και είδατε;;;; Έγιναν ήδη τόσα πρωτότυπα φέτος, με τόσους νεκρούς. Δε φαντάζεστε τι έχει να γίνει στον πλανήτη μέχρι το Δεκέμβριο !!!!!! Το παγκόσμιο ΧΑΟΣ ήρθε !!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *