Τους Προδότες Τσίπρα, Καμμένο και Κοτζιά προστατεύουν Αλβανοί, Τούρκοι και Σκοπιανοί στρατιώτες

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.)

Η πατρίδα μας η Ελλάς έχει προδοθεί, η χώρα μας είναι υπό κατοχή και οι μαχόμενοι Έλληνες αιμορραγούνε προστατεύοντας την πατρίδα.

Ετελέσθει εσχάτη προδοσία, βαπτίζοντας τους Σκοπιανούς Μακεδόνες, και τους κοιτάμε ακόμα στα μάτια και ζητάμε να επέμβει ο Στρατός και οι Εισαγγελείς. Μην περιμένετε βοήθεια από κανέναν, όλοι αυτοί είναι με τους εχθρούς της πατρίδος μας, είμασταν και είμαστε όπως πάντα μόνοι μας οι Έλληνες.

ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ «ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ» ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Οι Προδότες, ΑΛΕΞΗΣ ΤΡΙΠΡΑΣ, ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ και οι συνωμότες τους όπως ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ, μαζί και οι στενοί συνεργάτες τους ζουν ήσυχοι, χωρίς κανένα άγχος. Για αυτό και τα χαμόγελα της σιγουριάς τους και οι ειρωνείες και προσβολές σε βάρος των Ελλήνων της τσιφτεντελούς των Τούρκων Νίκο Κοτζιά.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όλη αυτή η σιγουριά απορρέει από το γεγονός ότι τους έχουν παραχωρήσει για την προστασία τους επίλεκτους Στρατιώτες ΞΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ αποτελούμενο από Αλβανούς, Τούρκους και Σκοπιανούς στρατιώτες, τους οποίες στεγάζουν σε Ελληνικό Στρατόπεδο στην ΛΑΡΙΣΑ.

Η στρατιωτική μονάδα ονομάζεται ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΉ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΝΟΤΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

Η διοίκηση τους είναι στον ίδιο χώρο όπου στεγάζεται το διοικητήριο της 1ης Στρατιάς του Στρατού μας, και τους φιλοξενούν στα Σ.Ο.Α της 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ συγκεκριμένα στο ΕΧΕΚΡΑΤΙΔΟΣ ΚΤΙΡΙΟ στην ΛΑΡΙΣΑ.

Η αλλοδαπή-ξένη δύναμη του στρατιωτικού Σώματος είναι πανέτοιμη για να επέμβει, να αποτρέψει και να καταστείλει με κάθε μέσο, κάθε μορφής εξέγερση των Ελλήνων.

Αυτός είναι ο ΣΚΟΠΟΣ των ξένων στρατιωτικών δυνάμεων με έδρα την Λάρισα, για αυτό βρίσκονται στην ΕΛΛΑΔΑ, για να λάβουν άμεση δράση κατά των Ελλήνων.

Η συμφωνία της ίδρυσης αυτού του Σώματος καταστολής εξεγέρσεων με έδρα την Λάρισα αποτελούμενο από Αλβανούς Τούρκους, και Σκοπιανούς στρατιώτες έγινε στα Σκόπια, και είναι γνωστό σε πολλούς, άπαντες Στρατηγούς ΓΕΣ και των κυβερνητών- προδοτών της χώρας.

[ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ – ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΚΟΠΟΥ]

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Β. «Πρόληψη Συγκρούσεων» νοούνται οι δραστηριότητες που διεξάγονται κανονικά στο πλαίσιο του κεφαλαίου VI του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών. Αυτές κυμαίνονται από διπλωματικές πρωτοβουλίες έως προληπτικές ενέργειες δυνάμεων που αποβλέπουν στην αποτροπή διαφορών από την περαιτέρω κλιμάκωση σε ένοπλες συγκρούσεις ή από την εξάπλωση. Η πρόληψη των συγκρούσεων μπορεί επίσης να περιλαμβάνει αποστολές έρευνας, διαβουλεύσεις, προειδοποιήσεις, επιθεωρήσεις και παρακολούθηση.

Κατά τις πληροφορίες

Το επίλεκτο σώμα των Αλβανών, Τούρκων, Σκοπιανών στρατιωτών βρίσκονταν από το βράδυ του Σαββάτου σε υψηλή ετοιμότητα, σε διασπορά, και ως οπισθοφυλακή έτοιμοι να επέμβουν την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 και να δράσουν στο Πισοδέρι της Φλώρινας, στην ευρύτερη περιοχή των Πρεσπών σε περίπτωση κλιμάκωσης της αντίδρασης των μαχόμενων για την ελευθερία Ελλήνων πατριωτών για να την καταστείλει.

[Οργανογράμματα Διοίκησης και αρμοδιοτήτων της ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΉΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΝΟΤΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ]

Loading...

12 thoughts on “Τους Προδότες Τσίπρα, Καμμένο και Κοτζιά προστατεύουν Αλβανοί, Τούρκοι και Σκοπιανοί στρατιώτες

 1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΖΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΔΗΛΩΤΕΣ ΑΠΟ ΛΟΦΟ ‘Η’ ΘΑ ΧΤΥΠΟΥΣΑΙ ΜΕ Ο ΓΚΛΟΠ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !!!!!!!!! ΟΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ !!!!!!!!!!!!!!

 2. Οθεσσαλος says:

  Gνωρισες τον ΑΥΔΗ Μ ΑΓΑ τον πρωην σκαταρχη του Ε.Σ. ? ΑΤΟΦΙΟΣ σκυθοπουσταρας απο το Αγρινιο …περιπου σαραντα οικογενειες καταστρεψε και αλλα πολλα ο πουστοβαγωας ασιατης….ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΑΥΔΗ Μ ΑΓΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΒΑΖΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΛΙΤΣΑΡΙΖΑΝ ΤΟΥΡΑΧΑΝΙΣΤΙΚΑ _ΤΡΙΚΑΛΙΝΑ_ Η»»» ΡΟΥΣΤΑΝΙΖΕ ΥΠΟΥΛΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΖΕ- Η»’ ΝΤΟΥΠΙΖΕ ΣΑΝ ΓΑΛΑΤΟ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ. »’ΕΦΑΓΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΤΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ,ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΜΑΤΙΑ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ….ΑΚΟΜΗ ΔΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ »’ΔΟΥΛΕΥΕΙ»’ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΕΥΠ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟ ….ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ Ο ΧΑΚΙΣΤΟΛΟΣ ….ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΣ , ΒΑΓΩΑΣ ΣΚΕΤΟΣ αλλα που θα παει ….θα καταπιει …τα κωλομερια του γιατι αρχιδακια δεν εχει ο γυναικωτος….

 3. Αgela says:

  Ο στρατος μας κανει οτι δεν βλεπει δεν ακουει ,οταν θα τους σφαξουνε στον υπνο θα ειναι αργα και για αυτους.Προδοτεεεεεεεεεες.

  • Δημήτριος says:

   Ο στρατός και βλέπει, και ακούει, και αντιλαμβάνεται, και καταλαβαίνει, να είσαι απόλυτα σίγουρη για αυτό. Απόδειξη αυτού ότι δεν έβγαλαν στρατό απέναντι από τους αγανακτισμένους το 2012, δεν έβγαλαν στρατό στις Πρέσπες, και το χειρότερο… απαγόρευσαν και έξοδο στρατού από στρατόπεδα. Ξέρουν με ποιανού το μέρος είναι ο στρατός, και για αυτό και φυλάγονται. Στον ύπνο δε πρόκειται και δεν μπορούν να τον πιάσουν, γιατί όλοι γνωρίζουν (αυτή τη φορά) ότι το παιχνίδι είναι πουλημένο, και έχουν πάρει τα μέτρα τους. 12.000 χρόνια, ο στρατός δεν άφησε ποτέ εκτεθειμένους τους πολίτες σε αυτή τη χώρα, μηδέ στράφηκε ποτέ εναντίων τους. Η ιστορία επαναλαμβάνεται, η παράδοση δε θα σπάσει. Έχε πίστη και εμπιστοσύνη. Ο στρατός στην Ελλάδα πάντα συμμεριζόταν τις απόψεις των πολιτών, και πάντοτε έπαιρνε το μέρος αυτών και τασσόταν στο πλευρό τους.

 4. Βρυκόλακας says:

  Οι Ελληνικης καταγωγης υπηρεσιακοι προδοτες του κρατους, της αστυνομιας, του στρατου και του κληρου εχουν γλυκαθει απο το χρημα, την εικονικη εξουσια και τις απολαυσεις των παθων τους και εχουν ξεχασει τι τους περιμενει, οταν τα αφεντικα τους δεν θα εχουν πλεον χρηση για αυτους.
  Να σας θυμισω λοιπον, πως ειτε θα ερθει «απελευθερωτης» και θα σας δωσει βορα στα θηρια και ειναι και αυτο μεσα στο σχεδιο τους να μετατραπει ο Ελληνας σε βαρβαρο για να ειναι πιο συμβατος με την εποχη του Αντιχριστου, ειτε προδοτες μου θα φερουν νεο σωτηρα, αφου πρωτιστως θα σας εχουν βγαλει απο την μεση (καποιους κρυφα και καποιους φανερα).
  Με οσο φρικτο θανατο και να σας τερματισουν και οσο και να εκλιπαρειτε για την αθλια ζωη σας στα αφεντικα, τον προδοτη ενος εθνους κανεις δεν τον εμπιστευεται ζωντανο και κανεις δεν τον λυπαται.

 5. Γιωργος says:

  ο ελληνας διαδηλωνει και ειναι σαν να τραβαει μαζι μαλακια. Εαν συμμετεχεις πιο δυναμικα ολοι θα σου πουν, ηρεμα φιλε οχι ετσι ειπαμε ειρηνικα.. Εαν δεν κοψετε τις μαλακιες με τα συνθηματα σαν γυναικουλες, τα ταμπουρλα, και τα πανω κανεις δεν σας παιρνει σοβαρα ουτε καν τους χαλατε τη χωνεψη. Ενω σας γ@μανε προστυχα εσεις απαντατε με λογια και τραγουδια και αυτοι σας απαντουν με βια και μετα κλαιτε γιατι οι κακη κυβερνηση με τους κακους αστυνομικους σας δερνουν..

 6. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

  Μανώλη,μόνοι μας δεν είμεθα,το ξερασε στην χαζαροβουλη της Ευρώπης και ο μπεκρουλιακας,είναι όλα θέμα timing.Είναι ζήτημα αποκαλύψεως τους,στα ματια όλων. Έχετε φόβο μέσα σας χαζάρια ,φόβο.Αυτοι σας φυλάνε ;χαχαχαχα !παλι νισαφι θα κραξουν, πάτε ενα στοίχημα ;έχετε ανοησία ,όντως στην κεφαλή σας χαζαρια,τα αίματα των απογόνων των πολεμιστών της Ελλάδος,είναι εδώ,δεν έφυγαν….what a pitty ,χαχαχαχα !ώρε !Ετοιμάστε τις καμπούρες σας !οι άλλοι… τις κουμπουρες σας,αντε στο διαολο,σας σιχαθηκε ο Γανυμήδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *