Τους ενοχλούν τα Χριστούγεννα: Δείτε τι συνέβη στα Ιωάννινα – Οργισμένοι οι κάτοικοι

Ήδη οι….γνωστοί-άγνωστοι έπιασαν δουλειά από νωρίς φέτος, ξεσπώντας την μανία τους κατά των Χριστουγέννων στην πόλη των Ιωαννίνων.

Διαβάζουμε συγκεκριμένα στο τοπικό epiruspost:

Μία εικόνα που αποτελεί ένδειξη της περιφρόνησης προς την πόλη που ζούμε, έλλειμμα αγάπης και φροντίδας και συνάμα μανία καταστροφής, είναι αυτή που αντίκρισαν στο ιστορικό κέντρο των Ιωαννίνων, στην οδό Καλάρη….

Με φροντίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου και των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, τα καταστήματα αλλά και οι κοινόχρηστοι χώροι στολίστηκαν με εντυπωσιακό τρόπο. Οι εικόνες τις βραδινές και νυχτερινές ώρες είναι εντυπωσιακές και από τις πιο όμορφες στα Γιάννινα! Μέρος της εορταστικής ατμόσφαιρας ήταν και το δέντρο που είχε τοποθετηθεί και είχε στολιστεί! Μία ακόμη αισθητική πινελιά, απαραίτητη τις ημέρες των Χριστουγέννων!

Το πρωί του Σαββάτου έκπληκτοι είδαν ότι το στολισμένο δέντρο βρίσκονταν πεσμένο στον πεζόδρομο.


Προτάσεις προϊόντων χρήσιμων για το άμεσο μέλλον σου

Combat Fighter

Μάθε πώς να αμύνεσαι σε καταστάσεις ωμής βίας στο δρόμο

Πολλοί πιστεύουν ότι επειδή είναι γυμνασμένοι η επειδή έχουν κάποια μυική δύναμη ότι μπορεί να αντιμετωπίσουν μία ξαφνική επίθεση η οποία δεν θα έχει κανόνες και θα είναι βάναυση όσο ποτέ. Η εμπλοκή σε μάχη του δρόμου είναι το πιο δύσκολο πράγμα και δεν έχει να κάνει τίποτα με οποιεσδήποτε τέχνες μπορεί να νομίζουμε ότι γνωρίζουμε. Η ωμή βία είναι τελείως διαφορετική από μία κατάσταση κινήσεων σε μία προπόνηση. Μπορεί σύντομα να χρειαστεί να αμυνθούμε για τη ζωή μας, μπορεί σύντομα να βρεθούμε σε περιβάλλον όπου Η ωμή βία θα είναι ικανή να σοκάρει και τον πιο εκπαιδευμένο. Μάθε σήμερα πως μπορείς να αμυνθείς σε όλες τις συνθήκες, με ανορθόδοξους τρόπους, σε μία μάχη άνευ κανόνων που ο μόνος στόχος ειναι η νίκη και η επιβίωσή σου..

ΤΙΜΗ 32€ Ηλεκτρονικο προιον για κατεβασμα
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Και φυσικά δεν έπεσε μόνο του, ότι το έριξε κάποιος δυνατός αέρας!

Ήταν πολύ καλά στερεωμένο και δεμένο με σύρματα στη σχάρα του πλακόστρωτου.

Κάποιοι στην διάρκεια της νύχτας, άγνωστο για ποιους λόγους ξέσπασαν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο..

Το ξήλωσαν και το άφησαν πεταμένο στον πεζόδρομο!

el.gr

Loading...

5 thoughts on “Τους ενοχλούν τα Χριστούγεννα: Δείτε τι συνέβη στα Ιωάννινα – Οργισμένοι οι κάτοικοι

  1. ολίγον καιρόν έχει says:

    Αποκάλυψη 12:12 Διά τούτο ευφραίνεσθε οι ουρανοί και οι κατοικούντες εν αυτοίς· ουαί εις τους κατοικούντας την γην και την θάλασσαν, διότι κατέβη ο διάβολος εις εσάς έχων θυμόν μέγαν, επειδή γνωρίζει ότι ολίγον καιρόν έχει.

  2. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

    Ρε τι ιδέα είναι αυτή ! Θα μασκαρευτω χριστουγεννιάτικο δέντρο ,μπας και κάνη κανεις να με ρίξη, θα τον στοιχειωσω με την πρωτη .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...