Οι Τούρκοι χρησιμοποιούν τα Ίμια για εντυπώσεις και κάνουν “επίθεση” στη Ζουράφα!

Τις τελευταίες εβδομάδες η Τουρκία μέσω συγκεκριμένων ΜΜΕ επιχειρεί να δημιουργήσει μια εικόνα “πολέμου” γύρω από τις βραχονησίδες Ίμια.Δημοσιεύματα περί “θερμών επεισοδίων” και “έντασης” εμφανίζονται κάθε τόσο στον τουρκικό Τύπο. Η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση μ΄ όσα γίνονται στα Ίμια.Αντιθέτως πραγματική ένταση στο Αιγαίο, υπάρχει σ΄ένα άλλο σημείο του: στην Ζουράφα!

Η Ζουράφα  ή Λαδόξερα έχει  επιφάνεια 9 στρέμματα και μήκος ακτής 465 μέτρα σύμφωνα με  μετρήσεις της Υδρογραφικής Υπηρεσία του Π.Ν.  Απέχει 22 ν.μ περίπου από το φάρο της Αλεξανδρουπόλεως , είναι υπόλειμμα ηφαιστειογενούς νήσου και έχει παρατηρηθεί αξιόλογο θαλάσσιο ρεύμα ανατολικής διευθύνσεως κοντά της. Η ευρύτερη περιοχής της είναι πλούσιος ψαρότοπος , αλλά φυσικά το πιο σημαντικό είναι ότι αυτή η “κουκίδα γης” στο βορειοανατολικό Αιγαίο , “αυξάνει” τα ελληνικά χωρικά ύδατα μ΄ ότι αυτό συνεπάγεται. Γι΄ αυτό και η Τουρκία κατά τη προσφιλή της μέθοδο αμφισβητεί ακόμη και την ύπαρξή της.

Όσο τα τουρκικά ΜΜΕ εμφανίζουν τα Ίμια ως “πεδίο ναυμαχιών” στην περιοχή της Ζουράφας Τούρκοι ψαράδες κάνουν κάθε μέρα ότι μπορούν για να προκαλέσουν επεισόδιο.Σε καθημερινή βάση τουλάχιστον 10 αλιευτικά παραβιάζουν τα χωρικά μας ύδατα και πλησιάζουν σε απόσταση μέχρι και 0,2 ν.μ. από την  βραχονησίδα.

Έλληνες αλιείς αναφέρουν ότι οι κυβερνήτες των τουρκικών αλιευτικών έχουν στην κυριολεξία καταλάβει την περιοχή, ενώ πολλές φορές τα τουρκικά αλιευτικά “συνοδεύονται” από σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής το οποίο παίζει τον ρόλο του “μπράβου”, ενθαρρύνοντας τους Τούρκους ψαράδες να παραβιάζουν τα χωρικά μας ύδατα.

Χαρακτηριστικό του θράσους των Τούρκων ψαράδων είναι το γεγονός ότι αρνούνται να φύγουν από την περιοχή όταν φτάνει στην περιοχή πλωτό του Λιμενικού, αγνοώντας επιδεικτικά τις κλήσεις μέσω ασυρμάτου και άλλων μέσων.

Οι Τούρκοι χρησιμοποιούν τα Ίμια για εντυπώσεις και κάνουν “επίθεση” στη Ζουράφα! - Εικόνα0


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

militaire.gr/

Loading...

One thought on “Οι Τούρκοι χρησιμοποιούν τα Ίμια για εντυπώσεις και κάνουν “επίθεση” στη Ζουράφα!

  1. Μανιάτη Βηρσαβέε says:

    Εκεί στη Σαμοθράκη υπάρχει μεγάλο κοίτασμα πετρελαίου και πολύ φυσικό αέριο. Όμως πολύ περισσότερο τους ενδιαφέρει η Θάσος, διότι από εκεί περνά ο 25ος μεσημβρινός και σκοπεύουν αν μας επιτεθούν να δημιουργήσουν ένα μέτωπο σε όλο τον 25ο μεσημβρινό. Αυτό μας το έδειξε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ της Θάσου, με τη φωτιά που έκαψε στο νησί από κεραυνό. Τον κεραυνό του Αρχαγγέλου, σημείο ότι όλοι πρέπει να μετανοήσουμε. Τα σχέδια των σιωνιστών προβλέπουν το άνοιγμα ενός νέου μετώπου στα Βαλκάνια για δυο λόγους: 1) σαν αντιπερισπασμό για την ανακήρυξη της Ιερουσαλήμ ως επίσης Πρωτεύουσας του κράτους του Ισραήλ και στη συνέχεια γκρέμισμα του τεμένους Ομάρ και ανοικοδόμηση του Γ΄ Ναού και β) ίδρυση κουρδικού κράτους και διαμελισμός της Τουρκίας. Για το λόγο αυτό είναι επικίνδυνα τα Βαλκάνια περισσότερο από ποτέ και για αυτό το λόγο κινδυνεύει η Ελλάδα περισσότερο από ποτέ. Μόνο που δεν το έχουμε καταλάβει. Ένα πράγμα μας λέει η Υπεραγία Θεοτόκος και ο Αρχάγγελος Μιχαήλ. Ένα πράγμα μας παραγγέλλει το Άγιο Όρος ΜΕΤΆΝΟΙΑ. Αυτός που έλεγε και ο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος και Βαπτιστής του Ιησού Χριστού. Μετάνοια για να δείξει σε εμάς ο Θεός το έλεός του και να μας προστατεύσει, διότι τα πάντα βρίσκονται στα χέρια του. Οι ΗΠΑ και η ΕΕ θα εξωθήσουν τα πράγματα στο πόλεμο και οι Ρώσοι θα κινηθούν, σύμφωνα με τα συμφέροντά τους και δεν ξέρουμε αν τα συμφέροντά τους επιβάλλουν την άμεση υποστήριξή μας. Οι προφητείες λένε ότι θα μας βοηθήσει το ξανθό γένος. Ωστόσο αυτό μπορεί να μη γίνει άμεσα. Να αφήσουν δηλαδή να εξελιχθούν τα γεγονότα. Όπως και να έχει ένας πόλεμος, όσο λίγο και αν διαρκέσει, με ανύπαρκτη κυβέρνηση και έναν λαό που βρίσκεται σε ημιληθαργική κατάσταση δεν είναι και ότι το καλύτερο. Για αυτό την ελπίδα μας μόνο στο Θεό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *