20:43 - 17/01/2020

Τούρκοι χάκερ χτύπησαν μέχρι και τη σελίδα της ΕΥΠ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Αυτό που συνέβη δεν έχει προηγούμενο τις τελευταίες δεκαετίες.

Ελληνικές ιστοσελίδες οι οποίες σχετίζονται άμεσα με την εθνική μας ασφάλεια, όπως αυτή της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών αλλά και του ελληνικού κοινοβουλίου, έπεσαν και είναι ακόμα κάτω, μετά από επίθεση τούρκων χάκερς.

Μάλιστα κάποια στιγμή είχε πέσει και η ιστοσελίδα του υπουργείου εξωτερικών, η οποία όμως ανέβηκε άμεσα. Αυτή τη στιγμή τόσο σελίδα της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών αλλά και του ελληνικού κοινοβουλίου είναι εκτός λειτουργίας.

Πρόκειται για μία ντροπιαστική, μία εξευτελιστική εξέλιξη για την οποία πρέπει να αναζητηθούν άμεσα ευθύνες. Κυβερνητικές ευθύνες.

Olympia

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ..ποσο ψωροκωσταινα ειμαστ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΓΕΡΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΤΕ!!!!

  2. ΟΣΟΥΣ ΛΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΡΕΜΟΥΛΙΑΡΑ ΣΤΕΙΡΟΚΟΤΑ
    ΤΟ Χ [ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΙΟ Χ] ΤΕΜΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΣΠΟΡΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΑΛΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ [ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ] ΝΑ ΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΓΑΛΙΚΟ ΠΟΥΑΤΙΕ…ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ Η ΜΕΣΟΓΕΟΣ..ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*