Το Τουρκικό Προξενείο στη Θράκη «στρατολογεί» μουσουλμάνους μαθητές ως «σπιούνους»

Η εφημερίδα «Δημοκρατία» δημοσίευσε την Πέμπτη καταγγελία γονιού Έλληνα πολίτη από χωριό Πομάκων Ελλήνων μουσουλμάνων στην Κομοτηνή.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, γράφει η «Δημοκρατία», τους τελευταίους μήνες το Τουρκικό Προξενείο [που δραστηριοποιείται στη Θράκη] έχει ζητήσει μυστικά από τους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους στα σχολεία όλων των βαθμίδων να παρακολουθούν όσα λέγονται κατά της Τουρκίας και να ενημερώνουν σχετικά.

«Οι διάφοροι άνθρωποι του προξενείου ουσιαστικά ζητούν σπιούνους και καταδότες μέσα από την τοπική κοινωνία. Πρόκειται για το επακόλουθο όλων των οικονομικών και όχι μόνο ανταλλαγμάτων που προσφέρουν τα τελευταία χρόνια στους μουσουλμάνους της Θράκης, προκειμένου να αλλοιώσουν την εθνική μας ταυτότητα» ανέφερε ο γονέας στη «Δημοκρατία».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η προσέγγιση των υποψήφιων σπιούνων έγινε μέσω των ίδιων τους των παιδιών, πίσω από κλειστές κουρτίνες και σε υποτιθέμενες πολιτιστικές συγκεντρώσεις φιλότουρκων συλλόγων.

«Με προσέγγισαν κατά τη διάρκεια μουσουλμανικού εθίμου σε Πομακοχώρι, όπου είχα πάει με την οικογένειά μου, καθώς αποτελεί τον τόπο καταγωγής μου. Έπειτα από μια επίθεση φιλίας από συγκεκριμένο πρόσωπο, με προσέγγισε παρατρεχάμενος του προξενείου και μου είπε με χαμόγελο να τον ενημερώνω αν το παιδί ακούει κάτι για την Τουρκία στο σχολείο. Στην αρχή δεν κατάλαβα, ωστόσο, ύστερα από λίγα δευτερόλεπτα συνειδητοποίησα τις προθέσεις του και αποχώρησα» περιγράφει στη «Δημοκρατία».

Η αποκάλυψη για την ανεξέλεγκτη δράση των πρακτόρων της Τουρκίας στη χώρα μας έρχεται λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του Συνδικάτου Παιδείας και Επιστήμης στη Γερμανία (GEW).


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στελέχη του υποστήριξαν ότι προξενεία της Τουρκίας στη Γερμανία ζητούν από δασκάλους και γονείς να παρακολουθούν την κριτική που ασκείται στα γερμανικά σχολεία κατά της τουρκικής κυβέρνησης και να τους ενημερώνουν σχετικά, καταλήγει το δημοσίευμα της «Δημοκρατίας».

tribune.gr

Loading...

3 thoughts on “Το Τουρκικό Προξενείο στη Θράκη «στρατολογεί» μουσουλμάνους μαθητές ως «σπιούνους»

  1. Ανώνυμος says:

    Το 2009 υπηρετουσα σε μια μονάδα στην Κομοτηνή..υπήρχε ένας Τούρκος δοκιμος.. Συγνώμη Ελληνας μουσουλμανος.. Χαχαχα… Λοιπόν το παλικάρι αυτό μια ημέρα τον βλέπω με πολλά χαρτιά στο χέρι και ετοιμάζετε να βγει από το στρατόπεδο.. Τον ρωτάω που πηγαίνει και μου λέει ότι έχει διαταγή από τον διοικητή να ελέγξει εάν έχουν τα όπλα τους και της σφαίρες που πρέπει να έχουν πολίτες που τους χρεώσε ο στρατός.. Ελληνες πολίτες.. Και την λίστα την έχει Τούρκος με όλους στον νόμο Ροδόπης… Οπότε τι να στρατολογισει το προξενειο ??? Για ψάξτε για την τουρκική αγροτική τράπεζα στην Κομοτηνή όπου δίνει δάνεια στους Τούρκους αγρότες δεν τα πληρώνουν επίτηδες αυτοί και μετά η τράπεζα τους περνει την γη!!! Δυστυχώς 9/10 φορές από μέσα από εμάς γίνετε η προδοσία..

    • Στέλιος Κομοτηνή says:

      Κάποτε οι μουσουλμάνοι έκαναν την θητεία τους στην Πελοπόννησο και στην Ήπειρο και με τίποτα στην Θράκη και στην Μακεδονία.Τώρα ποιος μαλάκας το άλλαξε αυτό δεν γνωρίζω.Μέχρι πρίν 2 χρόνια περίπου είχαμε στο Τάγμα Εθνοφυλακής μουσουλμάνους 1-2,αυτοί που κανονίζουν τις μεταθέσεις πρέπει να είναι βαλτοί.Υπάρχουν επίσης μουσουλμάνοι σε Τάγματα μάχιμα στην Κομοτηνή και δεν τολμάει να τους πειράξει κανείς γιατί το προξενείο θα παρεξηγηθεί,γενικά όσοι μουσουλμάνοι είναι εδώ φαντάροι είναι μεγάλα βύσματα και κάνουν ότι γουστάρουν μέσα στο στρατόπεδο,μέχρι εκεί φτάνει η μαλακία του Έλληνα,μέσα στον ίδιο μας τον Στρατό τους γλύφουμε σαν πουστράκια,δυστυχώς αγαπητοί κατοχικοί αυτά συμβαίνουν στον ΕΣ εν έτη 2017 και γι αυτό ξαναλέω ότι όλοι οι τοπικοί άρχοντες είναι πουλημένα τομάρια της καρέκλας,του μισθού και του προξενείου(και λίγα είπα)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *