13:32 - 16/07/2016

Τουρκία…Ουκρανία – DEJA VU

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

erdogan-ww3-kostasxan[1] 

«Η Τουρκία θα διαλυθεί και, μάλιστα, θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι» Μάρτιος 1994, σελ. 412 από το βιβλίο του Επισμηναγού ε.α. Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994»

Όλοι λίγο πολύ ξέρουμε τις προφητείες περί του διαμελισμού της Τουρκίας…κανείς δεν έχει δώσει όμως προσοχή στην πιο πάνω προφητεία του Α.Παϊσίου…

Μα θα πουν όλοι…ο Γέροντας δεν είπε ότι θα πάρουν την Πόλη οι Ρώσοι?

Μα φυσικά και το είπε…

Για θυμηθείτε λίγο τα γεγονότα στην Ουκρανία…

Προτού επέμβει η Ρωσία…οι δυτικοί με πραξικόπημα έριξαν την φιλορωσική κυβέρνηση και προκάλεσαν εμφύλιο πόλεμο…και μετά επενέβη η Ρωσία και προσάρτησε το λιμάνι της Κριμαίας.

Το ίδιο προσπάθησαν να κάνουν και με την Τουρκία.

Όσο ο Ερντογάν ήταν στα μαχαίρια με τον Πούτιν…οι δυτικοί τον στήριζαν…και με το που τα βρήκε με τον Ρώσο πρόεδρο και ήταν έτοιμος να του προσφέρει ακόμα και το αεροδρόμιο του Ιντσιρλίκ…έστησαν πραξικόπημα για να τον ρίξουν…δεν τα κατάφεραν…αλλά θα έχουμε και συνέχεια με απανωτά γεγονότα…μέχρι να ρίξουν τον Τούρκο πρόεδρο…και τότε…τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα για όλους μας…

Όλο αυτό…που ανέλυσα πιο πάνω, δεν είναι σκέψεις που έκανα μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία…
Το βίντεο αυτό είναι από την εκπομπή  Κώδικας Μυστηρίων στο Astra TV στις 2 Ιουλίου…είναι μια μικρή ανάλυση μου πάνω στο θέμα.

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*