01:20 - 25/02/2020

Τώρα:Καμπάνες χτυπούν σε Μανταμάδο, Κάπη, Κλειώ, Πελόπη, Αγία Παρασκευή και Καλλονή.

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Απίστευτο σχέδιο από την Κυβέρνηση. Την ώρα που ο κόσμος είναι συγκεντρωμένος σε όλα τα λιμάνια του νησιού και περιμένει το πλοίο με τα ΜΑΤ … οι δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονται μόνιμα στο νησί μας μεταβαίνουν στην Καράβα.

Συναγερμός στα γύρω χωριά.
alithinesgynaikes.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. Πεταξτε τους στην θαλασσα αν θελετε το νησι σας.αλλιως τα χασατε ολα.

 2. ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ ΣΕ ΝΕΑ ΣΑΡΚΑ 02/25/2020 @ 25 Φεβρουαρίου, 2020 7:49 πμ

  ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ.
  ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ 11 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΚΑΨΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΠΟΛΥΒΟΛΕΙΟ ΣΕ ΠΟΛΥΒΟΛΕΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΤ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΚΟ.
  ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΔΡΕΙΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΑΤΑΦΙΑ.

 3. υπάρχει και άλλος τρόπος, πάντα υπάρχει 02/25/2020 @ 25 Φεβρουαρίου, 2020 2:23 μμ

  Ωραία…. αφήστε τους να τα στήσουν λοιπόν τα κωλόπαραπήγματα τους και όταν τελειώσουν ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΟΡΘΙΟ ΚΟΛΥΠΜΗΘΡΟΞΥΛΟ!! Εμείς δεν τα πληρώσαμε; εμείς τα καίμε κιόλας. Κάντε το αυτό 2 φορές να σου πω εγώ αν ξαναπατήσουν. Και μη φοβάστε για τα τρωκτικά που θα εγκαταστήσουν, θα πεταχτούν αμέσω έξω, εύκολο είναι εκεί, δνε είναι πολυκατοικίες

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*