ΤΩΡΑ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΙΣ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Στις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών στρέφουν τώρα τα πυρά τους οι Τούρκοι για το επεισόδιο στις 3 Ιουλίου ανοιχτά της Ρόδου, όταν πλοία της ελληνικής ακτοφυλακής άνοιξαν πυρ σε τουρκικό φορτηγό που δεν υπάκουσε στην εντολή να σταματήσει για να το ερευνήσουν.

ΤΩΡΑ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΙΣ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ - Εικόνα1

Türkiye ile Yunanistan arasında kriz çıkaran isthibaratın kaynağı = Αποκαλύφτηκε η πηγή πληροφοριών που προκάλεσε την ελληνοτουρκική κρίση.

Όπως αναφέρει σήμερα ο τουρκικός τύπος, το αμερικανό Τμήμα Καταπολέμηση του Λαθρεμπόρου Ναρκωτικών, γνωστό ως DEA, ήταν αυτό που είχε δώσει την πληροφορία στις ελληνικές αρχές για επέμβαση στο τουρκικό πλοίο που έρχονταν από την Αλεξανδρέττα με προορισμό την Σμύρνη, γιατί μετάφερε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Οι Τούρκοι βέβαια στην υποτιθέμενη έρευνα που έκαναν στο πλοίο στη συνέχεια δηλώσαν ότι δεν βρέθηκε τίποτα, άρα… αθώος ο κατηγορούμενος!


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πάντως το γεγονός προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Άγκυρας που χαρακτήρισε την ελληνική ακτοφυλακή σαν πειρατική συμμορία και ότι δεν θα ανεχτεί παρόμοιες ενέργειες από την Ελλάδα.

Τώρα…. με τους Αμερικανούς τι θα κάνει ;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος www.nikosxeiladakis.gr

Loading...

One thought on “ΤΩΡΑ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΙΣ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

  1. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

    Ήλιου φαεινωτερον!το’παμε:κόβονται οι δρόμοι χρηματοδότησης της καμπάλ,απο τα ναρκωτικα,εμείς καταλαβαίνουμε μπροστά απο την κουρτινα, άλλα πραγματα.(4 πλοια του ομπαμια με ναρκωτικα, κατέσχεσαν οι αμερικανοί(όχι οι καμπαλο-σιωνιστες).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *