10:27 - 10/07/2021

Τοις λέγουσιν Ελλήνων δεν θα λάβουν εμβόλιον ανάθεμα τρις

Όχι δεν προβλέπουμε το μέλλον, έχουμε μόνο μάθει τη νοοτροπία του ιερατείου. Όταν το ιερατείο έχει αφορίσει μέχρι και το Κολοκοτρώνη, όταν έχει σταυρώσει το Χριστό τι νομίζεις θα κάνει σε σένα αρνητή των εμβολίων;

Οι αμαρτωλοί και αιρετικοί αρνητές των εμβολίων αφορίστηκαν σε κάποια σύνοδο, θα μαθαίνουν στο μέλλον.

Κάποιος κανόνας άγνωστο σε τι αριθμό θα έχουν φτάσει θα λέει υποταγή του πιστού στην επιστήμη, συνοδευόμενος από ωραία λόγια.

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (10)

 1. Ταραχοποιος 07/10/2021 @ 10:43 ΠΜ

  Αμαρτωλό είναι της μάνας τους το μ*#νί που πέταγε τέτοια κοπρόσκυλ@ “ιεράρχες” .

 2. Αναρωτιέμαι Ποιος ορίζει το ζωή ή θάνατος;
  To be or not to be.. dobedobedoooo..

 3. ΠάνοςΓέριμου 07/10/2021 @ 11:15 ΠΜ

  Πρώτον, ψάξετε τήν γενεά αυτού τού τύπου μέ τά ράσα που ατιμάζει τά ράσα… τί φυλή είναι; δεύτερον τά μάτια τού είναι στήν φωτό δαιμονισμένα θά έλεγα. τρίτον, αυτά είναι αναμενώμενα καί προλεγχθέντα ότι θά συμβούν τέταρτον, ό Άγιος Κοσμάς ό Αιτωλός ιερωμένος γάρ είπε ότι θά έρθει καιρός που οί ιερείς θά είναι οί χείριστοι εξού καί τό σχετικόν άρθρον που θά παραθέσω πάρακατω. Υπάρχουν εντούτοις ιερείς που κάνουν θραύσεις Φιλοκαλίας καί πήραν τόν δρόμον τής Αγιότητος όπως καί λαϊκοί.

 4. ΠάνοςΓέριμου 07/10/2021 @ 11:16 ΠΜ

  Είναι γνωστόν ότι η δοκιμασία ξεχωρίζει τήν ήρα από τό σιτάρι είτε η κάθε μία φοράει κληρικά είτε λαϊκά ενδύματα…

 5. γνωστο κοπροσκυλο στης ΝΤΠ (ολα σκυλια γαυγιζουν για αυτους που τους ταιζουν)εχει ωφειλες και αυτος και τις εξαργυρωνει τωρα

 6. Δεν το θυμοσαστε θυμοσαστε αυτό το σουργελο ήταν από από τους πολεμιους του Χριστοδούλου.. Το ανάθεμα σε σένα και τους ομοιους σου… Φτου σου.

 7. Δεν το θυμοσαστε αυτό το σουργελο ήταν από τους πολεμιους του Χριστοδούλου.. Το ανάθεμα σε σένα και τους ομοιους σου… Φτου σου.

 8. Δημήτριος Χατζηνικολάου 07/10/2021 @ 4:34 ΜΜ

  Ἐσύ, κ. Σαββᾶτε, εἶσαι Οἰκουμενιστής, τοὐτέστιν σταυρωτής τῆς Ἀληθείας (=Χριστοῦ), ἄρα ὁ λόγος σου οὐδεμίαν ἀξίαν θά ἔπρεπε νά ἔχῃ διά τούς Ὀρθοδόξους Χριστιανούς.

 9. Δημήτριος Δημητρίου 07/10/2021 @ 7:56 ΜΜ

  Παιδιά , γράφω για αυτόν τον μητροπολίτη Μεσσηνία που ήταν κάποτε ήταν συμφοιτητής μου δυστυχώς . Κυριολεκτώντας σας γράφω ότι όπως βλέπετε την σατανική του μορφή ,έτσι είναι και το εσωτερικό του .Καμία σχέση δεν έχει με την ιδιότητά του ως αρχιερέας. Η ανατομία έχασε την αξία της σε αυτό το άτομο.

 10. Δημήτριος Δημητρίου 07/10/2021 @ 7:58 ΜΜ

  Παιδιά , γράφω για αυτόν τον μητροπολίτη Μεσσηνία που ήταν κάποτε συμφοιτητής μου δυστυχώς . Κυριολεκτώντας σας γράφω ότι όπως βλέπετε την σατανική του μορφή ,έτσι είναι και το εσωτερικό του .Καμία σχέση δεν έχει με την ιδιότητά του ως αρχιερέας. Η ανατομία έχασε την αξία της σε αυτό το άτομο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh