in ,

ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Θα μπω αμέσως στο θέμα χωρίς πρόλογο. Λοιπόν, έχουμε και λέμε…

Καταρχήν στην συγκέντρωση της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου θα πρέπει να μαζευτούμε πάνω από 2 εκατομμύρια Έλληνες στο Σύνταγμα. Θα πρέπει να βροντοφωνάξουμε, να φωνάξουμε τόσο δυνατά για το δίκαιό μας που να μείνει στην ιστορία αυτή η συγκέντρωση ως «το συλλαλητήριο του τρόμου» για όσους τολμούν να προδίδουν τα ιερά και όσια των Ελλήνων. Πρέπει να δώσουμε σε όλους αυτούς που παίζουν εις βάρος μας να καταλάβουν ότι δεν αστειευόμαστε, και δεν ανεχόμαστε πια αυτόν τον συνεχή εξευτελισμό. Θα πρέπει να τρέμουν όλοι αυτοί όταν τολμούν να ξεφτιλίζουν την παιδεία μας, τα δίκαιά μας, την ιστορία μας, τις θυσίες των προγόνων μας.

Αλλά… φτάνει να μαζευτούν 2 εκατομμύρια Ελλήνων σε μια συγκέντρωση; Μεγάλος αριθμός ναι, αλλά φτάνει; Φτάνει να κάνουμε 2 ή 3 πολυπληθείς συγκεντρώσεις για να περάσουμε το μήνυμα; Όχι, δεν φτάνει! Θα πρέπει κάθε βδομάδα, για να μην πω κάθε μέρα να μαζευόμαστε όλοι σε όλες τις πόλεις ταυτόχρονα μέχρι να σεβαστούν το θέλημα του ελληνικού λαού. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά και παγκοσμίως, όπου ζουν Έλληνες να διαδηλώνουν καθημερινά έξω από τις πρεσβείες μας.

Όλοι οι Έλληνες μαζί απαιτούμε όχι μόνο να μην δοθεί οποιοδήποτε όνομα στα Σκόπια που να εμπεριέχει την λέξη «Μακεδονία», αλλά και το ήδη υπάρχον όνομά τους να αλλάξει και να βγει από αυτό η λέξη «Μακεδονία». Γιατί τότε το έβαλαν ως προσωρινό· μα εδώ που τα λέμε «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού»… και τα χρόνια πέρασαν από τότε και να που σήμερα το θεωρούν και ως δικαίωμά τους. Και μόνο η ύπαρξη της ονομασίας «Μακεδονικό» δηλώνει εχθρικές και αλυτρωτικές διαθέσεις. Ακόμα κι αν αλλάξουν το Σύνταγμά τους, δεν φτάνει. Πρέπει να μην έχουν το όνομα «Μακεδονία» στην ονομασία τους ως κράτος.

Μας λένε ότι 140 κράτη αναγνώρισαν τα Σκόπια ως «Μακεδονία». Και τι έγινε; Τότε γιατί πιέζουν εμάς; Άλλο θέλω να πω όμως εδώ. Αυτά τα κράτη προφανώς ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ την ιστορία μας και αναγνώρισαν τους γείτονες με εκείνο το προσωρινό όνομα. Διαβάστε πάλι τι είπα: ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ. Μήπως θα έπρεπε, λέω εγώ τώρα, να διαδηλώσουμε έξω από τις πρεσβείες αυτών των κρατών για τη ασέβειά τους αυτή; Μήπως θα πρέπει επιτέλους να σέβονται όλοι την Ιστορία μας; Μήπως να τους κάνουμε να καταλάβουν αυτή την ασέβειά τους, πάντα με ειρηνικό τρόπο; Δηλαδή, μισό λεπτό· κάποιο κράτος αναγνωρίζει τα Σκόπια ως «Μακεδονία» και αυτό ΔΕΝ θεωρείται εχθρική πράξη; Αν όχι, τότε πώς μπορεί να χαρακτηρισθεί; Προκαλώ τον όποιον σοβαρό, λογικό και Έλληνα διπλωμάτη να μου απαντήσει.

Τα παιχνιδάκια που παίζουν τώρα οι συγκυβερνώντες ΑΝΕΛ, ότι αν έρθει το θέμα στη Βουλή δεν θα ψηφίσουν, αν, αν, αν και τα διάφορα γνωστά πια κόλπα τους μπας και μπερδέψουν και εξαπατήσουν και πάλι τον λαό ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ περάσει. Όλα τα κόμματα, αυτοί που με απόλυτα ναζιστικό τρόπο τολμούν να ονομάσουν τους Έλληνες ως φασίστες, επειδή αγαπάμε την πατρίδα μας και θέλουμε να υπερασπιστούμε την χώρα μας από τους κατακτητές, ανήκουν στην προδοτική φάρα των ελληνόφωνων που παρανόμως και με εξαιρετική κακοήθεια μετέτρεψαν το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος του ελληνικού λαού σε ΝΑΙ σε όλα. Ξεχάσαμε μήπως την προπαγάνδα ολωνών τους για το ΝΑΙ; Ακόμα και η στρατιωτική ηγεσία δήλωσε ΝΑΙ στο τότε δημοψήφισμα. Ακόμα και η Εκκλησία δήλωσε τότε το ΝΑΙ. Δηλαδή, όλοι τότε ήταν εναντίον του ελληνικού λαού. Νομίζετε πως τώρα έχουν αλλάξει; Έχουμε τέτοια δείγματα; Μάλλον όχι. Άρα, όσοι τώρα παίρνουν ξαφνικά το μέρος του ελληνικού λαού, που πριν από το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης τόλμησαν να σκεφτούν να διαπραγματευτούν με τους ψεύτες, κλέφτες και καπιταλευτές της Ιστορίας μας, μήπως κάτι άλλο ετοιμάζουν; Τα γύρισαν ξαφνικά γιατί; Αισθάνθηκαν Έλληνες ξαφνικά; Ποιοι, αυτοί που δεν είναι; Για σκεφτείτε το.

Θέλω να εστιάσω λίγο στον κατακαημένο ΚΑΜΜΕΝΟ και την παρέα του. Αυτός ο δήθεν στρατόκ@υλος που βγάζει λόγους τύπου «ας τολμήσουν να έρθουν οι οχτροί» και μας κοροϊδεύει στα μούτρα, την ίδια ώρα που εξαφανίστηκε όταν ήρθε ο Ερντογάν στην Ελλάδα, την ώρα που δεν τον άφησαν οι Τούρκοι να πλησιάσει τα Ίμια για το στεφάνι. Δηλαδή, ζητά ο Ερντογάν να μην δει τον Καμμένο όταν έρθει και εδώ η κότα η λυράτη εξαφανίζεται! Αν είναι δυνατόν! Ποιος Έλλην θα άκουγε τέτοια απαίτηση και δεν θα διαολόστελνε αυτόν που την έκανε; Σε προτεκτοράτο των Τούρκων θα ερχόταν ο Ερντογάν; Κι όμως ο θρασύδειλος πολιτικός την έκανε με ελαφριά πηδηματάκια. Πρόσφατα πάει στην περιοχή των Ιμίων για να καταθέσει στεφάνι… Ας αφήσουμε λίγο το πρόσωπο, κι ας δούμε τον θεσμό: πάει ο υπουργός εθνικής αμύνης στο νησί να καταθέσει στεφάνι και οι Τούρκοι δεν τον αφήνουν να πλησιάσει, λέγοντας πως είναι τουρκικά χωρικά ύδατα! Κι αντί να φερθεί ως Έλλην, ο υπουργός κάνει πίσω, ουσιαστικά αναγνωρίζοντας τα λεγόμενα των Τούρκων!!! Και να μην ακούω μαλακίες του τύπου «επετειακό» το συμβάν από τους Τούρκους, και «η καλή γειτονία» από τα παπαγαλάκια του συστήματος δημοσιογράφους, αναλυτές κι όποια άλλη συμμορία που υποστηρίζει την ανομία και την ανθελληνική καφρίλα. Και για να μην το ξεχάσω… 50 αλιευτικά τούρκικα ψάρευαν σήμερα στην Θάσο κι ανενόχλητα από το δικό μας λιμενικό… Σήμερα μόνα τους, αύριο με τουρκικές ακταιωρούς και μετά πάει και η Θάσος. Αυτοί που υπερασπίζονται τα σύνορά μας είναι Έλληνες; Αναρωτηθείτε!!!

Πάμε τώρα στον Ιερώνυμο. ΝΑΙ για την Ευρώπη, όχι στα συλλαλητήρια… και ξαφνικά το γύρισε. Ποιος; Αυτός που δέχτηκε στα σχολεία μας των παιδιών μας να διδάσκονται το ισλάμ; Αυτός που δέχεται ως «άγιο» το Κοράνι; Αυτός και η παρέα του που έδωσαν άδεια αλλοίωσης των βιβλίων των θρησκευτικών από ομολογιακό σε ότι νάναι; Αυτός και η παρέα του που επέτρεψαν να διδάσκονται τα παιδιά μας το τρίτο φύλο; Αν είναι αυτός Ορθόδοξος Χριστιανός και Έλληνας, εγώ τώρα σας γράφω από άλλο πλανητικό σύστημα.

Είχε δηλώσει ο Θες/νικης Άνθιμος κατά του συλλαλητηρίου στην πόλη του. Μπήκαν μέσα στην Εκκλησία που λειτουργούσε οι Κρητικοί, διέκοψαν την Θεία Λειτουργία και ουσιαστικά ανάγκασαν τον Άνθιμο να παραστεί στο συλλαλητήριο. Τολμούσε εκείνη την ώρα ο Άνθιμος να πει κάτι αντίθετο; Αυτός που τόλμησε και βγήκε στο ιερό βήμα και ζήτησε να σώσουμε την εθνική τράπεζα που κινδυνεύει; Αυτός ο ΑΝΤΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ; Και τώρα ο Ιερώνυμος πώς και το γύρισε το τροπάρι και μας κάνει τον καλό; Με ποιο άραγε σκεπτικό το κάνει, όταν η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι Βασιλεύουσα και ανώτερο βασίλειο από τους πολιτικούς, και το κρύβει από τον λαό;  Γιατί δεν λέει τα δικαιώματα των Ελλήνων Ορθοδόξων, βάση των οποίων μπορούμε να γλυτώσουμε από τους αντίχριστους μια κι έξω; Πώς μας το παίζει τώρα καλός, την ίδια ώρα που έχει επιτρέψει την άθλια παιδεία και την κατάργηση της Ορθοδοξίας με τις συμπροσευχές και τα συλλείτουργα με διαφόρους αλλόθρησκους της πανθρησκείας και με ένα σωρό άλλα αντίθεα κηρύγματα, όπως π.χ. τα μάγια και ο κακός σατανάς, λες κι ο Χριστός δεν νίκησε ποτέ; Μήπως κάτι άλλο ετοιμάζουν όλα αυτά τα καλόπαιδα; Μήπως η ευλογία που έδωσε τώρα ο Ιερώνυμος είναι κάποιου είδους σύνθημα για αυτούς που εντός των πυλών θέλουν να μας ρημάξουν; Μήπως; Γι αυτό ας έχουν γνώση οι φύλακες…

Διέλυσαν τον στρατό, διέλυσαν την αστυνομία. Αυτό δεν το λέω εγώ, αλλά είναι μαρτυρίες ενστόλων. Εδώ κλείνουν τα κέντρα εκπαίδευσης! Και όλοι αυτοί που μας κυβερνούν θέλουν το καλό μας μετά απ’ όλα αυτά που χωρίς την συναίνεσή μας έκαναν; ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ; ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΑΛΙ να μας φτύνουν στα μούτρα και να λέμε «ψιχαλίζει»; Θα επιτρέψουμε πάλι στους διχαστές και διαιρετές του ελληνικού λαού να αλωνίσουν;

ΑΠ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ… λέει ο Εθνικός μας Ύμνος… «τα ιερά»· Έλληνες! Ελληνίδες!  Αν εμείς δεν υπερασπιστούμε τα Ιερά μας, τις Παραδόσεις μας, τις Αξίες μας, τις παρακαταθήκες των Ηρώων μας, των Αγίων μας, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ποιος θα το κάνει; Αυτοί;

Είμαστε μόνοι μας, μας πρόδωσαν οι κυβερνώντες. Υπάρχουμε όμως ακόμα, κι ήρθε η ώρα να βάλουμε ένα τέλος σε όλους αυτούς τους ανόσιους εγκληματίες κατά του ελληνικού έθνους! Υπάρχουμε και οφείλουμε να σηκώσουμε κεφάλι ενάντια σε όσους ξεφτίλισαν κάθετι ελληνικό, να υπερασπιστούμε το δίκαιό μας, να επαναφέρουμε την παιδεία των παιδιών μας που γεννά Ήρωες και Ανθρώπους κι όχι δούλους και ερμαφρόδιτα, να φωνάξουμε και η φωνή μας να ακουστεί στα πέρατα του κόσμου, ότι ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΡΑΤΑΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΦΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΩΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ΩΣ ΕΝΑ ΣΩΜΑ, ΜΙΑ ΨΥΧΗ, ΜΙΑ ΠΝΟΗ!

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ!

 

 

SOCRATESNIOS

 

Report

What do you think?

Written by Socratesnios

Comments

Leave a Reply
 1. Ελληνες ολοι μαζι με μια καρδια …μια φωνη….μια γροθια ….ενωμενοι σαν ατσαλι…..ας τους δειξουμε οτι δεν μπορουν να μας διχασουν….γιατι ειμαστε ….ΕΝΑ…..ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ……ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ….ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΩΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ……

 2. Γράφεις “Μας λένε ότι 140 κράτη αναγνώρισαν τα Σκόπια ως «Μακεδονία». Και τι έγινε; Τότε γιατί πιέζουν εμάς;”, θα το εξηγήσω:
  Η Ελλάδα έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα της λέξης Μακεδονία. Ποτέ δεν πρόκειται το κρατίδιο αυτό να ονομαστεί έτσι, εφόσον δεν το αναγνωρίσουμε εμείς. Όλοι οι υπόλοιποι ας το ονομάζουν όπως θέλουν. Το μόνο που μπορούν να καταφέρουν είναι να εισπράξουν μια αγωγή από κάποια πατριωτική ελληνική κυβέρνηση. Και δεν υπάρχει περίπτωση να μη δικαιωθούμε…
  Τέλος, σίγουρα όλοι “ξεχνάνε” ότι υπάρχει και ένα ιστορικό προηγούμενο. Όταν η Αγγλία θέλησε να μπει στην ΕΕ με το όνομα “Μεγάλη Βρετανία”, η Γαλλία αντέδρασε επειδή υπάρχει ένα τμήμα στα βόρεια της Γαλλίας με το όνομα “Βρετάνια”. Και η Αγγλία αναγκάστηκε, για να εισέλθει στην ΕΕ, να χρησιμοποιήσει το όνομα “Ηνωμένο Βασίλειο”.

 3. Ακριβως ΕΤΣΙ!!! Στο συλλαλητηριο ΔΕΝ θα παμε να ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ατχα , απο ομηλιες …μπλα ,μπλα, μπλα….κλπ !!!
  ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΡΑΝΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ ΨΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ !!….ΑΠ’ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΝΔΡΙΩΜΕΝΗ…ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !!
  ………..ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ,αλλα και τα λαμογια της ΝΤΠ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ , ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟΙ , ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ….ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ !!!!!!!
  ………………θα παμε ταχα ,να διαδηλωσουμε και να ‘κουβεντιασουμε’ …ΤΙ; ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ; Και με ποιους; και γιατι;….Το οτι ΔΕΝ ειμαστε γαιδαροι; …..Ρε αντε γαμηθητε λαμογια ψευτοευγενικοΔΗΘΕΝ…ψευτοκουλτουραριδες !!!
  ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ , ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΕΘΝΙΚΟ ‘Η ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ‘ΓΗ , ‘Η ΛΑΒΑΡΟ ΜΑΣ !!!!!
  ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΑ ΣΛΑΒΟΠΙΘΗΚΙΑ , ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΙΑ , ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ Γ@ΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ………ΕΜΕΙΣ…Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.., ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ , ΚΑΜΙΑ ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ !!!!! .- —-ΤΕΛΟΣ—–
  Υ.Γ…….Θα δειτε σλαβοι ,τουρκαλαβανοι ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ …….ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ταχα ΕΙΣΑΙ !!!!
  ΤΟΛΜΗΣΤΕ !!!
  Σλαβιπιθηκια…ειπε ο ΜΕΓΑΣ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ……ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΚΟΒΕΤΑΙ !!!!!!!!
  Τραβαται λοιπον κι αλλο το σχοινι….και μετα….οοοοοο,τι σας βρει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Ο λαος ξύπνησε. Μας έθιξαν την εθνική υπερηφανεια Κ θα το πληρώσουν. Τώρα στα ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΟ θα τους στείλουμε δεύτερο μήνυμα. Αν Κ αυτό το παρακουσουν θα τους φερθούμε ανάλογα. Ο λαος της Ελλάδας δεν θα ανεχθεί θρασιμια που τολμούν να δώσουν σε γύφτος την ιστορία μας. Θα γίνει μακελειό να το ξέρουν.

 5. Το συλλαλητήριο μπορει να τους τρομάξει, αλλα οχι τοσο Οςο θα επρεπε. Αλλο πράγμα θα τους τρόμαζε, αλλα δεν ειμαστε ικανοί για κατι τετοιο.

  • Ηλέκτρα στο μυαλό μου είσαι! Το ρολόι από τις παρά δέκα δεν μπορεί να πάει κατευθείαν ακριβώς, θα περάσει πρώτα από το παρά πέντε και μετά. Μετά να δεις που θα χτυπήσει το ξυπνητήρι, ακριβώς.

 6. το ΣΥΣΤΗΜΑ μας βλεπει σαν ΦΟΥΦΟΥΤΟΥΣ τα ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ θελουν να ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ/ΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ”ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΑ” ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ”ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ”

 7. Δύο οι αιτήσεις που κατατέθηκαν στο Δήμο Αθηναίων για το συλλαλητήριο…
  Δεν τα βρήκαν για να πάρουν άδεια από κοινού…
  Παίζει κλήρωση…
  Η μία πλευρά όμως έχει κλείσει και τον Μίκη Θεοδωράκη ως ομιλητή…
  Στη Θεσσαλονίκη είχε συζητηθεί απ τον απλο κόσμο, ποιος, πού, πότε, αλλά δεν περίμενε καμμία σπιθα…
  Κατέβηκε ενωμένος , δεν έπεσε σε παγιδα.
  Γιατί η Μακεδονία είναι Ελληνική!!!

 8. μπλα μπλα μπλα θα πατε την κυριακη και κατι εγινε , τιποτα δεν θα γινει οτι και να κανετε ενας ειναι ο τροπος αλλα θελει αρχιδεια ΚΩΛΟΚΟΤΡΟΝΗ ΛΕΩΝΙΔΑ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ μην πληρωνετε μην αγοραζεται απο τα super market πεταξτε τα κινιτα σας γραψτε τους στα αρχιδια σας παρτε τα οπλα και και τα σπαθια και παμε να τουε πεταξουμε στ θαλασσα αλβανουε μαυρους πακιστανους να πανε να γαμηθουν ολοι τους και τα καιφαλια των προδοτον και της περιουσιες τους. καταλαβατατε πως γινονται τα πραγματα αλιως τραβατε την κυριακη να νιωσετε λιγο ελληνες ΕΛΛΗΝΑΣ ειναι αυτος που δεν πληρωνη φορο σε προδοτες και βλεπει τηλεωραση καθε βραδυ τα πουσταρια και τησ βιζητες καταλαβατε ψευτομαγες ψευτοελληνες σας ειπα ποιος ειναι ο τροπος αλιως την δευτερα παλι δουλη θα εισται και ραγιαδες δεν εχετε αρχιδια ρε αν ειχατε δεν θα ειμασταν ετσι

  • Κατι παρόμοιο έγραψα πιο πάνω κι εγω. Συμφωνω λοιπον μαζι σου. Πρεπει μα καταλαβουμε πως εχουμε πολεμο και οταν εχεις πολεμο δεν κατεβαίνεις σε διαμαρτυρίες. Αλλα πραγματα χρειάζονται. Δηλαδη αν μπουν οι Τούρκοι στην Ελλαδα, τι θα κανουμε;;; Θα κατέβουμε σε διαμαρτυρία;;; Και μη πει κανένας πως δεν ειναι το ιδιο, γιατι το ιδιο ακριβως ειναι. Μονο που αντι για τους Τούρκους, μπαίνουν αλλοι, ο πόλεμος ομως ειναι ιδιος. Ας το καταλαβουμε. Οςο το αναβάλουμε, τοσο το χειρότερο για μας. Τελικα δεν θα γλυτωσουμε το …πανηγύρι…Απλως το αναβάλουμε κι αυτο ειναι εναντιον μας.

 9. Απο νωρις σημερα το πρωι, εχουν λυσαξει ολα τα καναλια,πως επισημος ομιλητης στο συλλαλητηριο θα ειναι ο Μικης Θεοδωρακης.ε,οχι λοιπον δεν το δεχομαι να καπελωσει τον εθνικο μας αγωνα αυτος ο υποκριτης,που στηριξε στο παρελθον κομματα και σαπιους πολιτικους.δεν ειναι εκφραστης του λαου.απο που και ως που θα βγει να μιλησει;ειναι ηλιου φαεινοτερο πως ειναι βαλτος απο το συστημα.καπου υπαρχει σχεδιο.καπου βρωμαει η υποθεση!!!!!!!!!

 10. Να ξυπνησει η ΨΥΧΗ του ελληνα
  ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ….!!!!
  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ
  ΞΥΠΝΗΣΤΕ…. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΤΩΝ
  ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΣ

 11. Αρκετά δυνατό το άρθρο μπράβο.Ολα αυτά που συμβαίνουν στα Σκόπια γίνονται εδώ και χρόνια.Την ενδιάμεση συμφωνία την έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια.Δεν σεβάστηκαν τίποτα.Τι είναι αυτό που θα τούς κάνει να σεβαστούν τώρα την όποια λύση με διπλή ονομασία που θα έχει και το όνομα Μακεδονία.Τώρα θα γίνουν χειρότεροι γιατί θα έχουν και την ευλογία μας και το χειρότερο είναι να θέλουν έδαφος, πράγματα που είναι στα επόμενα σχέδια τους.Και οι δικοί μας όλο αυτό το ονομάζουν παράθυρο ευκαιρίας.Χα ΧΑ.Φυσικα τους έβαλαν σε δυλημμα.Το όνομα ή διάλυση των Σκοπίων και μεγάλη Αλβανία; Διάλεξε και πάρε.Είτε το ένα είτε το άλλο τα σχέδια περιλαμβάνουν αλλαγή συνόρων.Οι δικοί μας διάλεξαν το όνομα γιατί το θεωρούν ποιο ήπιο, τρομάρα τους.Ειναι μικροί και φοβισμένοι.Με το συλλαλητήριο θα τους στείλουμε ένα τρανταχτό μύνημα.ΜΗΝ ΤΟΛΜΉΣΕΤΕ.

 12. ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΕΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΕ Η ΣΥΧΑΜΕΡΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΑΙΜΟΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ..ΕΧΕΙ ΑΛΩΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΘ,ΟΛΟΚΛΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΙΚΟ ..ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΘΗ ΕΘΙΜΑ ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA OI ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ..ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ!!ΜΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΠΟΛΛΗ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ 40..ΣΤΗΣΑΝΕ ΤΟ ΕΧΘΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΙΣΕ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΛΓΗΤΗΣ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΥΤΑ!ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΛΕΟΝ Η ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Η ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΒΕΒΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΔΕΛΦΙΑ!!ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΞΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΓΗ !!!ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ! ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΜΑΣ!ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ!!ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!

 13. Συν Ελληνες μην μας αφησετε μονους τους Μακεδονες
  Δωστε την παρουσια σας να δυναμωσει η φωνη μας !
  Δεν εχουμε αλλη ευκαιρια να ενωθουμε ως Εθνος
  Διαμελιζουν την χωρα μας!

  • ΝΙΚΟ !!!…..Τι ειναι αυτα που λες;
   Τι θα πει ρε αδερφε ‘εμας τους Μακεδονες’;…..
   ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ….ΕΝΑ….ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ !!!!…..ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ -ΚΡΗΤΗ – ΘΕΣΣΑΛΙΑ – ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΣ – ΑΙΓΑΙΟ – ΙΟΝΙΟ – ΘΡΑΚΗ – ΗΠΕΙΡΟΣ !!!!!!…..ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ !!!
   Οποιος χτυπα ενα απο αυτα,ΠΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞ ΙΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΑΡΑ φιλε μου;…….ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτο που ειπες…δηλ το μονοι !!!!!

 14. Εγώ θα μιλήσω για το δημοκρατικό τόξο, όσο για το συλλαλητήριο όποιος έχει λίγη τσίπα πρέπει να είναι εκεί. Να δούμε τώρα τι προσέφερε το δημοκρατικό τόξο στο λαό. Δεν φτώχυναν οι Έλληνες; Δεν απειλούμαςτε από παντού; Δεν διάλυσαν το κράτος; Δεν είμαστε το κλωτσκοσκούφι όλων των λαών; Νοιώθετε ασφαλείς; Δεν Βλέπετε ότι φροντίζουν μόνο για την τσέπη τους; Δεν βλέπετε, ότι προδίδουν τον Ελληνικό λαό; Μπορώ να μνημονεύσω πολλές άλλες περιπτώσεις, όμως δεν θέλω να σας κουράσω, γιατί είμαι βέβαιος ότι τα γνωρίζετε. Αυτοί κατά την άποψη σας είναι δημοκράτες και αυτούς θα ψηφίσουμε; Είμαστε τόσο σαδιστές;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Χιόνισε στη Σαουδική Αραβία – Πρωτόγνωρες οι εικόνες για τους ντόπιους

Φονικός ιός χτυπάει την Τουρκία και προκαλεί τον απόλυτο φόβο – Κόκκινος συναργεμός σε δεκάδες πόλεις – Κινδυνεύει η Ελλάδα;