ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Τό συγκλονιστικόν γράμμα ενός ερημίτη φίλο τών Αγράφων… που βλέπει απ’ εκεί ψηλά ΕΜΑΣ

· ΠάνοςΓέριμου

Τό συγκλονιστικόν γράμμα από ένα ερημίτη φίλο τών Αγράφων… που βλέπει απ’ εκεί ψηλά ΕΜΑΣ

Τό συγκλονιστικόν γράμμα ενός ερημίτη φίλου καί ευσυναγωνιστή τών Αγράφων, γραμμένο μέσα από τά συναισθήματα τής καταιγίδας που ακόμη προπονείται καί τής καταιγίδας που καθαρίζεις καί δέν τήν βλέπουμε στό κρύψο τού ψηλού βουνού μέσα σέ μία καλύβα!:::

Το λοιπον αποδεχομαστε την προσκληση

Μισητοι, υποδουλοι της αεναης αβυσσου. Εδω και μερικους μηνες παρατηρω την αγωνια σας, στην μεταλλαξη του ανθρωπινου γενους. Σε γνωσιακο, ηθικο, νοητικο, υπαρξιακο, εθνικο, ατομικο ….επιπεδο.Θα ηθελα να σας ενημερωσω για κατι, αφου γνωριζω πως θα το διαβασετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πατε στην εξοχη μια βολτα και μετρηστε το χωμα σε μορια, κοιταξτε ενα συννεφο που ερχεται για εσας, και μετρηστε τις σταγονες της βροχης που θα ριξει. Ο αριθμος που θα βρειτε αντιστοιχει σε ελευθερες ψυχες. Πως το γνωριζω; Ειμαι ο Α.Ε.Τ.Ο.Σ.  απο τα Αγραφα.

Απο κει σας παρατηρω. Φανταζομαι εχετε γνωση του πως επιτιθεται ο αετος, αστραπιαια και παντα ευστοχα. Ξεκινησατε εναν πολεμο προς ολους και ολα. Οι ψυχες λοιπον ειναι υπο την προστασια μου, εμου και καθε αετου απ’ακρη σ’ακρη αυτου του πλανητη.

Οπως ολοι εχουν δικαιωμα σε μια δευτερη ευκαιρια, ετσι δωθηκε και σε εσας, δε την αρπαξατε, δε φταιω γι’αυτο. Μα πως να μην απαντησω σε καλεσμα πολεμου; ειναι θεμα συνειδησης, αλλα δε ξερετε εσεις απο αυτα.Απλα, οταν χτυπατε απο δω και περα την ψυχολογια σε εναν, να ξερετε πως αλλοι 2 θα ανακαμπτουν αυτοστιγμης.

Οταν, θα πεθαινει ενας, αλλοι 3 θα γεννιουντε.Οταν, θα πειναει ενας, 4 απο εσας δε θα ξανακοιμηθουν για το υπολοιπο της ζωης τους.Οταν θα λετε ενα ψεμμα, η αληθεια θα φωτιζει ολοκληρα χωρια.Οταν θα προκαλειτε πεινα σε εναν, το ψωμακι σας θα μυριζει 《βουνια》.Οταν φερετε τα εμβολια, θα πρεπει να τα κανετε, οσα μεινουν, πανω σας διοτι, εδω παιξατε και χασατε, πριν καν αρχισετε.Οταν θα χρησιμοποιειτε τη βια, η μερα μας θα μικραινει (αυτο ειναι για λιγους που θα το πιασουν το νοημα).Οταν θα νομισετε οτι επιβληθηκατε σε μια μεριδα ανθρωπων, η προνοια του θεου θα σκεπασει ολους τους υπολοιπους.

Και τελος, οταν θα βιομεταλλασετε τα σωματα ορισμενων αφελων, ο θεος θα σας χτισει μια μονιμη καρεκλα στο βαθος της αβυσσου που τοσο θερμα λατρευετε, ωστε να μη σας λειψει ποτε.Λεει μια παροιμια, οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια, ο θεος γελαει. Μεταξυ μας, με εσας, ξεκαρδιστικε. Καλη αρχη στον αγωνα της  ψυχοπνευματικης, και διαβιωτικης εις αει υπαρξεως”.

Μού παράγγειλε νά βάλω τό πάρακατω τραγούδι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΕΛΛΑΔΑ

PISA 2025: Σχεδόν οι μισοί 15χρονοι στην Ελλάδα κάτω από τη βασική επάρκεια στα Μαθηματικά

Στρατιώτες σε ευρωπαϊκή στρατιωτική τελετή - εικόνα αρχείουΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες: Έφυγε από τη ζωή η 39χρονη πυροτεχνουργός Μαρία Κολτσακλή – Μητέρα τριών παιδιών

ΕΛΛΑΔΑ

Οριοθετήθηκε η φωτιά στο Κανδήλι Μεγάρων – Επιχείρησαν 115 πυροσβέστες και 8 εναέρια μέσα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά