11:50 - 18/06/2019

Το σχολείο της ειρήνης στη Λέσβο έλυσε το μεσανατολικό

Ένα άρθρο από μια ισραηλινή σελίδα λέει πράγματα τα οποία τα “ελληνικά” MME για κάποιο λόγο τα κρύβουν.

Το σχολείο που ιδρύθηκε στη Λέσβο από μια εβραϊκή ΜKO όπως οι ίδιοι μας ενημερώνουν είναι το μέρος όπου οι μουσουλμάνοι και οι εβραίοι έλυσαν τις διαφορές τους. Βέβαια το εν λόγω σχολείο το έχουν δείξει τα δικά μας MMΕ χωρίς να αναφέρουν την ιθαγένεια των ιδρυτών αλλά και του προσωπικού.

Ο διευθυντής του σχολείου είναι ο ραβίνος Μπένζι Λεβί και στο τέλος του άρθρου αναφέρει πως το 72% των νεαρών εβραίων συμμετέχουν στον εθελοντισμό αλλά μόνο το 18% το κάνουν δείχνοντας φανερά την εβραϊκή τους καταγωγή.

Το αποκαλυπτικό άρθρο της ισραηλινής Ynetnews εδώ

Μιας και στο video αναφερθήκαμε στη θρησκευτική πλευρά της αλληλεγγύης προς τους μετανάστες. Εδώ θα βρείτε και έναν άλλο ραβίνο να παραδέχεται πως η μεταναστευτική κρίση είναι απλά ότι προφητεύει το ταλμούδ. Και αν βοηθάς να γίνει πράξη η προφητεία δεν πειράζει, έτσι και αλλιώς ανεξιθρησκεία έχουμε. Τα συμπεράσματα δικά σας.

renegadetribune.com

Loading...
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh