Το Πρωτοδικείο Αθηνών δικαίωσε τον Ε.Φαλτσιανί που έγραψε ότι «Η Μ.Παπανδρέου έβγαλε 500 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό»

Το Πρωτοδικείο Αθηνών, απέρριψε την αγωγή του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου κατά του πρώην υπαλλήλου της HSBC, Ερβέ Φαλτσιανί και στην ουσία δέχθηκε την θέση του Φαλτσιανί ότι «ο Γιώργος Παπανδρέου έφερε την τρόικα στην Ελλάδα εκβιαζόμενος, ώστε να μην αποκαλυφθεί ότι η μητέρα του είχε βγάλει παράνομα 500 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό»!

Η απόφαση-σοκ για την οικογένεια Παπανδρέου που επιχειρεί να «ξεπλυθεί» από την καταστροφή που προκάλεσε στην χώρα το 2010, ουσιαστικά αποδέχθηκε ότι η Μαργαρίτα Παπανδρέου διατηρούσε λογαριασμό 500 εκατ. ευρώ στην HSBC!

Το δικαστήριο απέρριψε την αγωγή του πρώην πρωθυπουργού εις βάρος του πρώην υπαλλήλου της HSBC, Ερβέ Φαλτσιανί, όπου ζητούσε να του εκδικαστούν 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη, εξαιτίας των αναφορών που γίνονται στο πρόσωπό του στο βιβλίο του Φαλτσιανί.

Ο Ερβέ Φαλσιανί σε βιβλίο του που κυκλοφόρησε το 2015 αποκάλυψε ότι η λίστα των χρυσών καταθετών της τράπεζας χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να πιεστείο Γ.Παπανδρέου και να αποδεχθεί να παραιτηθεί για να έρθει μια κυβέρνηση (Παπαδήμου) που θα περνούσε το νομοθετικό έργο των Μνημονίων.

«Το 2011 η καθοδήγηση των διαπραγματεύσεων με την τρόικα για τη διάσωση της Ελλάδας είχε ανατεθεί στον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί ο οποίος είχε αυτή τη λίστα και, γνωρίζοντας τα ονόματα, μπορούσε να ασκήσει πίεση στον Παπανδρέου», γράφει ο Φαλσιανί.


Προτάσεις προϊόντων χρήσιμων για το άμεσο μέλλον σου

Teds Woodworking

Άμεση πρόσβαση σε περισσότερα από 16.000 σχέδια επεξεργασίας ξύλου Plus βήμα-βήμα βίντεο

Ενα φανταστικο προιον για ολους οσους θελουν να δημιουργουν καθημερινα , ειτε καποιος ειναι χομπιστας ειτε επαγγελματιας αυτο το προιον θα σας γλυτωσει χιλιαδες ευρω η θα σας δωσει κερδη αν θελησετε να το κανετε και σαν επαγγελμα !

ΤΙΜΗ 67$ Ηλεκτρονικο προιον για κατεβασμα
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στο βιβλίο του, με τίτλο «La cassaforte degli evasore» («Το χρηματοκιβώτιο των φοροφυγάδων»), το οποίο συνέγραψε μαζί με τον δημοσιογράφο της ιταλικής οικονομικής εφημερίδας «Sole 24 Ore» Άντζελο Μινκούτσι, αναφέρει ένα ακόμη όνομα από το «μέτωπο του Νότου»: «Ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Ισπανία, ο Εμίλιο Μποτίν από το Banco Santander, ήταν ένας από τους πελάτες της HSBC στη Γενεύη».

Ο 44χρονος Γαλλοϊταλός Φαλσιανί, που καταζητείται από τις ελβετικές αρχές, μεγάλωσε στο Μονακό και προσελήφθη ως αναλυτής συστημάτων υπολογιστών σε εκεί υποκατάστημα της HSBC το 2000. Έξι χρόνια αργότερα μετατέθηκε στην HSBC Γενεύης όπου την διετία 2006-7 συγκέντρωσε οικονομικά στοιχεία για περισσότερους από 106.000 πελάτες της τράπεζας από τουλάχιστον 200 χώρες που διατηρούσαν 300.000 και πλέον ιδιωτικούς λογαριασμούς.

Όταν τον Δεκέμβριο του 2008 οι ελβετικές αρχές τον κάλεσαν για να τον ανακρίνουν, ο Φαλσιανί κατέφυγε με την σύζυγο και τα δυο παιδιά τους στη Γαλλία. Εκεί κατέβασε εμπιστευτικές πληροφορίες από τους λογαριασμούς της HSBC σε πέντε δισκέτες τις οποίες παρέδωσε στις γαλλικές αρχές _ που δεν μπορούν να τον εκδώσουν στην Ελβετία διότι ο νόμος απαγορεύει την έκδοση γάλλων πολιτών.

Η γαλλική κυβέρνηση, μέσω της τότε υπουργού Οικονομικών Κριστίν Λαγκάρντ (και νυν επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου), μοιράστηκε τις πληροφορίες με άλλες κυβερνήσεις μεταξύ των οποίων η ελληνική εξ ου και η μετονομασία της «λίστας Φαλτσιανί» σε «λίστα Λαγκάρντ».

Το γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου απάντησε στις αποκαλύψεις που έκανε το πρώην στέλεχος της HSBC Ερβέ Φαλτσιανί σε βιβλίο του για τον πρώην πρωθυπουργό και τη λίστα Λαγκάρντ.

Από το γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου, μόλις έγινε γνωστό το περιεχόμενο του βιβλίου Φαλτσιανί που ισχυρίζεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός έφερε την Τρόικα στην Ελλάδα για να μην του βγάλουν στη φόρα τα 500.000.000 ευρώ της μητέρας του Μαργαρίτας, ανακοινώθηκε ότι «προς το παρόν δεν πρόκειται να δώσουμε καμία δημόσια απάντηση στο θέμα», αφού το θεωρούν λήξαν, αλλά μόνο αυτό δεν συνέβη. Εκαναν αγωγή στον Φαλτσιανί και την… πάτησαν!

Η ανακοίνωση του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ αναφέρει τα εξής:

«Γνωρίζαμε εξ’ αρχής, ότι η μάχη κατά του παρακρατικού συστήματος στο οποίο συμμετείχε ο Ερβέ Φαλτσιανί, που σκοπό είχε να δυσφημίσει τον Γιώργο Α. Παπανδρέου και να διαμορφώσει μια ψευδή εικόνα για τον βίο και την πολιτεία του, δεν θα είναι εύκολη.

Και το γνωρίζαμε παρά το ότι, η Δικαιοσύνη, για την ίδια υπόθεση, έχει ήδη κρίνει και έχει καταδικάσει για συκοφαντική δυσφήμιση της Μαργαρίτας Παπανδρέου, τους διακινητές των ψευδών, στα οποία αναφέρεται με το βιβλίο του και ο Ερβέ Φαλτσιανί.

Ανεξάρτητα λοιπόν, από την όποια πρωτόδικη απόφαση της Δικαιοσύνης, η μάχη θα συνεχιστεί στον επόμενο βαθμό.

Μέχρι να αποκατασταθεί η αλήθεια».

Εν πάση περιπτώσει από την στιγμή που δικαιώθηκε ο Ερβέ Φαλτσιανί, δημιουργείται τεράστιο πολιτικό θέμα. Και για τους Παπανδρέου και για αυτούς που τους εναγκαλίζονται και τους σφίγγουν το χέρι…

pronews.gr

Loading...

4 thoughts on “Το Πρωτοδικείο Αθηνών δικαίωσε τον Ε.Φαλτσιανί που έγραψε ότι «Η Μ.Παπανδρέου έβγαλε 500 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό»

 1. Πέτρος Μ. says:

  Τώρα για …500 εκατομμυριάκια κάνετε έτσι;
  Το ερώτημα είναι, πού βρήκε η Μαργαρίτα αυτά τα χρήματα;
  Και μόνο ο ΓΑΠ είχε μαύρα κάτι …ευρουλάκια;
  Ο Jörg Michael Kutschenreuter (αυτός που κρατούσε αυτά τα μαύρα ταμεία της Siemens) κατέθεσε το 2005 στην εισαγγελία του Μονάχου, ότι η Siemens Ελλάς έδινε μίζες στα τρία μεγαλύτερα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα.
  Το 25% του ετήσιου τζίρου της, με την αναλογία 3/2/1. Τα 3/6 το μισό δηλαδή του 25%, το παίρνει η κυβέρνηση, τα 2/6 το ένα τρίτο του 25%, το παίρνει η αξιωματική αντιπολίτευση και το 1/6 του 25%,το τρίτο κοινοβουλευτικό κόμμα.
  Η Siemens Ελλάς δεν έχει εισαγωγέα (…αποκλειστικό αντιπρόσωπο) στην Ελλάδα, αλλά μόνο ελληνικό υποκατάστημα και δίνει αυτό το 25% μόνο στα πολιτικά κόμματα.
  Σε αντίθεση με όλες τις άλλες γερμανικές εταιρίες, που δίνουν και στα πολιτικά κόμματα και στους εισαγωγείς.
  Και μη νομίζει κανείς ότι η Siemens χαρίζει το 25% του τζίρου της, απλώς πωλεί στην Ελλάδα πολύ πιο ακριβά…

  Όπως λοιπόν κάνουν όλες οι γερμανικές εταιρίες. Πουλάνε στην Ελλάδα κατά 25% πιο ακριβά από ότι πουλάνε σε άλλες …πολιτισμένες χώρες.
  Και αυτό το 25% υπάρχει η …φήμη ότι το καταθέτουν σε διεθνείς τραπεζικούς λογαριασμούς των ελληνικών πολιτικών κομμάτων αλλά και των εισαγωγέων (για να μη μιλήσουν).
  Άρα αυτές τις μίζες (αν υπάρχουν) τις πληρώνουμε εμείς. Αφού ο εισαγωγέας το αγοράζει πιο ακριβά, το δίνει στα σούπερ μάρκετ πιο ακριβά και το αγοράζουμε εμείς πιο ακριβά…

  Τις κατηγορίες μου μπορεί να τις ελέγξει εύκολα όποιος δεν έχει στη διάθεσή του τα τιμολόγια αγοράς, εάν συγκρίνει τις τιμές πώλησης στα σούπερ μάρκετ της Γαλλίας, της Αγγλίας, της Ολλανδίας, της Ισπανίας, της Γερμανίας με τις τιμές πώλησης στην Ελλάδα.
  Όταν ένα Gel ξυρίσματος NIVEA πωλείται στη Γερμανία 1,80Ευρώ, στο Βέλγιο και στην Ολλανδία 2,00Ευρώ, στη Γαλλία 2,20Ευρώ, στην Ισπανία και στην Ιταλία 2,50 Ευρώ, δεν μπορεί στην Ελλάδα να πωλείται 3,50Ευρώ. Δεν γίνεται, δεν είναι δυνατόν.
  Ας ελέγξουν αυτοί που μπορούν, τουλάχιστον τις τιμές στις οποίες αγοράζει ο Έλληνας εισαγωγέας το προϊόν αυτό. Γιατί αυτές που αναγράφουν στα τιμολόγια είναι τόσο διαφορετικές από τις τιμές που αγοράζουν όλοι οι άλλοι λαοί;

  Αυτό που περιγράφω (η πολύ πιο ακριβή …αγορά) είχε μια …λογική κάποτε. Όταν υπήρχε ο νόμος πως ο Έλληνας εισαγωγέας πρέπει να βγάζει μόνο μέχρι 12% κέρδος από τις εισαγωγές που κάνει.
  Είχε μια λογική για τους Έλληνες εισαγωγείς, για να δείχνουν μεγαλύτερο ζήλο στην προώθηση γερμανικών προϊόντων και για τους Γερμανούς κατασκευαστές, για να πουλάνε περισσότερο.
  Όχι όμως τώρα. Τώρα παρέμεινε ως μια πρακτική της Γερμανίας για να έχει στο χέρι το πολιτικό μας σύστημα.

  Και γίνεται με όλα τα γερμανικά εμπορεύματα. Κάθε χρόνο, εδώ και χρόνια, εισάγουμε από Γερμανία προϊόντα μερικών δις το χρόνο.
  Μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε σε τι ποσό αναφέρομαι, όταν μιλάω για το 25%.
  Άρα, ολόκληρο το πολιτικό μας σύστημα είναι διεφθαρμένο. Με αυτό τον τρόπο οι Γερμανοί ίσως κρατάνε όλους τους πολιτικούς μας. Και αυτοί ακολουθούν τις εντολές της Μέρκελ και δήθεν φοβούνται ότι οι Γερμανοί θα …μας βγάλουν από το Ευρώ…

  Θα αναφέρω και κάτι που δεν μπορώ να το αποδείξω, αλλά από μόνο του αποτελεί απόδειξη:
  Εργαζόμουν για σχεδόν 17 χρόνια σε εισαγωγική εταιρία (προϊόντα εκ Γερμανίας).
  Το 2012 ο διευθυντής πωλήσεων μιας γερμανικής εταιρίας, μας έστειλε τιμοκατάλογο με όλα τα εμπορεύματα κατά 25% πιο φτηνά. Σε ερώτηση τι ακριβώς γίνεται, πρόκειται περί λάθους ή μήπως φτήνηναν όλα τα προϊόντα, αντί να μας πει ότι πραγματικά έγινε λάθος, ότι είναι κατάλογος Netto και δεν συμπεριέλαβε το κέρδος τους ή οτιδήποτε άλλο, μας είπε ότι έστειλε τον τιμοκατάλογο που προορίζεται για τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες και όχι για την Ελλάδα…
  Στην επόμενη ερώτηση γιατί σε εμάς πουλάνε τόσο ακριβά, είπε ότι αυτές τις εντολές έχουν από την …κυβέρνησή τους!
  Επίσης, το αφεντικό της εταιρείας μας, ο Έλληνας επιχειρηματίας, πηγαίνει για πολλά χρόνια κάθε Ιανουάριο ταξιδάκι στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Για να κάνει τα …ψώνια του.
  Και βέβαια, θα ήταν …κακία μου να αναφέρω ότι ίσως πηγαίνει στις ελβετικές τράπεζες για να ελέγξει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς, για το μέρος από αυτό το …25%.

  Τέλος, ξέρω πως όταν κάποιος θέλει να εισαγάγει ένα εμπόρευμα από Γερμανία, ο Γερμανός δεν το δίνει αν δεν ξέρει για ποια χώρα προορίζεται, σε ποιον θα κόψει το τιμολόγιο.
  Στη συνέχεια, όταν μαθαίνει για Ελλάδα, αρνείται την πώληση λέγοντας ότι στην Ελλάδα υπάρχει …αποκλειστικός αντιπρόσωπος για το συγκεκριμένο.
  Και βέβαια, όλοι πλέον γνωρίζουν πως ο θεσμός του «αποκλειστικού αντιπροσώπου» έχει πλέον εκλείψει από όλες τις υπόλοιπες χώρες…

 2. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. says:

  ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;
  ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ;
  ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ.
  ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ 44 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ.
  ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ Σ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΨΥΞΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΛΟΥΤΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ 1ον, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΞΑΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ 2ον, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
  ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ.
  ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΟ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ;
  ΚΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜMΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ THN ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ; ΕΝΩ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ;
  ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.
  ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟΥΔΑΚΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΟΧΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ.
  ΟΜΩΣ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΗ, ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΒΟΛΕΨΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ.
  ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΒΡΩΜΟΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
  ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΡΩΜΟΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ, ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
  ΤΣΙΠΡΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,
  ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΟΤΕ, ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΚΤΑ, ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ISIS, NA ΘΩΡΑΚΙΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΧΕΡΣΑΙΑ ΘΑΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΕΡΙΑ, ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΝΑ ΔΟΣΕΙΣ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΙΝ ΣΥΝ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΔΡΑΧΜΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΥΡΩ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΔΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ.
  ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΑ ΑΝΩΘΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.
  ΘΑ ΣΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΚΙ ΑΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΙΤΑΣ.

 3. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

  Δούλευε η μαργκαρω, πως δεν δούλευε…στις πλάτες μας ! Ο Τζέφρυ έφερε την τρόικα ,εκβιαζομενος για τα φράγκα της μπανταλω μάνας του ;όχι βέβαια ! Ηταν σχεδιασμενο χρόνια απο την Καμπάλα,ίσως ,εαν έφερνε κάποια αντίρρηση,απο φόβο,να του κάρφωναν τα 500 εκ.,για απειλή,Γιάννης κέρνα,Γιάννης πίνει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *