Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:52 - 09/10/2023

Το Πολυάνδριον του Ιεζεκιήλ είναι οι ρομποκόψ, andro-ID, ανθρωποειδές; Μήπως μας έχουν κάνει Τεχνητή Νοημοσύνη οι Τεχνοκράτες;…..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το Πολυάνδριον του Ιεζεκιήλ είναι οι ρομποκόψ, androID, ανθρωποειδές; Μήπως μας έχουν κάνει Τεχνητή Νοημοσύνη οι Τεχνοκράτες;…..

Κάποιοι προφύτες είναι υπερβολικά & ανυπόφορα «υπερσκληροί», ατίθασου πνεύματος γεμάμου εφόρμηση και θάρρος άνευ προηγουμένου, που απορείς από πού προέρχεται το κουράγιον και η πεποίθηση τους, βεβαίως από την Εφαρμοσμένη επάνω τους Πίστη. Δικατέχονται από μία στρυχνή ωμότητα αλήθειας, δικαίου, ή και βεβαιότητας που κάνουν και τα πλέον γενναία πνεύματα να δειλιάζουν ή έστω να εκπλήττονται…. Τέτοιοι μεταξύ άλλων είναι οι Ιεζεκιήλ & Ησαΐας. Μην νομίζετε ότι τους τίμησαν οι συμπατριώτες τους, άλλωστε αυτοί Πατριωτισμόν θεωρούν Τον Πατέρα Θεόν και το Πνεύμα ουχί την σάρκα και το σώμα, κάτι το οποίον επιβεβαιοί Ο Χριστός…. Ουσιαστικά τίθεται το ερώτημα: «είμαι αυτό που είμαι η σάρκα που είμαι ή είμαι αυτό που είμαι το πνεύμα που είμαι;».

Κατ’ αρχάς, είσαι αυτά τα δύο ανάμεικτα. Ύστερα αναβιβαζόμενος με το Πνεύμα πάντοτε, αντιλαμβάνεσαι, ότι όταν είσαι αμύητος, ουσιαστικά είσαι πολλά σε σάρκα και πνεύμα. Μετά διά των επιλογών σου παραμένειες ως έχεις, ή επιλέγεις να γίνεις περισσότερον κάποια ή κάποιον από αυτά και ολιγότερον έως καθόλου εις τα άλλα! Διαλέγεις & σκαρτάρεις συνεχώς. Εάν επιλέξεις Πατριωτισμόν Θεόν τότε σκαρτάρεις όλα τα άλλα. Εάν επιλέλεξεις πατριωτισμόν σατανά τότε αντίστοιχα ουσιαστικά σκαρτάρεις όλον τον Πατριωτισμόν Του Θεού. Εάν επιλέξεις σαρκικόν πατριωτισμόν δεν σημαίνει ότι ο σύνσαρκος σου ήτοι της ίδιας φυλής ή εθνότητας φέρει μέσα του τες ίδιες αγαθές ή κακές ή ουδέτερες ή ανάμεικτες πεποιθήσεις, αλλά μπορεί να είναι και εντελώς αντίθετες. Ασπούμε εσύ μπορεί να τον αγαπάς & να δίνεις και την ζωή σου εις την μάχην ή την καθημερινότητα διά χάριν του & εκείνος να χαίρεται που είσαι το χαϊβάνι του και σε εκμεταλλεύεται ασυνστόλως. Αυτόν ισχύει σε όλες τες φυλές έκτοτε, σε άλλες περισσότερον & σε άλλες ολιγότερον και τούτο εξαρτάται από το πολίτευμα, το πωλείτευμα, την εποχή, την μόρφωση και τον Προσωπικόν Αυτοσαρκοπατριωτισμόν του καθενός.

Ο Ιεζεκιήλ αναφέρεται σε κάθοδον βόρρειων φυλών προς το Ισραήλ, που Ο Θεός θα παλαίψει μαζύν τους και θα τους καταβάλει, εξ’ όσων φαίνεται σπείρωντας εις τες σκέψεις των δικαιολογημένον εμφύλιον ανά μεταξύ τους πόλεμον. Τους καλεί Πολυάνδριον, τέτοια λέξη δεν υπάρχει εις τα εβραϊκά & το πώς αναφέρεται εκεί ίσως είναι έναν περαιτέρω κλειδί. Προσέξετε ότι δεν τους αναφέρει Πολύανδρον αλλά Πολυάνδριον. Αυτό μπορεί να μην έχει καμμία διαφορετική σημασία, αλλά μπορεί & να έχει. Πριν από μεγάλα επιτεύγματα και νίκες εθνών, φυλών, λαών, ανθρώπων που ευρίσκονται σε δυσμενή θέση, πάντοτε προστρέχει & προτρέχει υψηλή φιλοσοφία, που στους πλείστους ανθρώπους των λαών αυτών δεν γίνεται ποτέ αντιληπτή πόσον μάλλον κατανοητή. Αυτόν το άρθρον δεν είναι δι’ όλους ακόμη και διά πολλούς που νομίζουν ότι είναι προχωρημένοι, αλλά έχουν ουσιαστικά σταλώσει και ελώσει σε έναν πεδίον σκέψης μετουσίωσης της ύλης σε πνευματικό πεδίο ή το αντίστροφο μετουσίωσης του πνεύματος σε ένα υλικό πεδίο. Τέτοιοι, είναι και αρχηγοί της ούτω καλούμενης προπαγάνδας και εξυποχειριασμού υποσυναίσθητων και υποσυνείδητων….

Κάποιοι μου λένε με απορία και με προδιάθεση παρεξήγησης πολλές φορές: «Μα εκδικείται Ο Θεός; Μα τι Θεός είναι αυτός;». Αυτοί οι άνθρωποι όσον καλοί και όσον ευφυείς και εάν είναι έχουν κολλήσει σε κατώτερα ή ασπούμε και μεσαία επίπεδα αντίληψης, επειδή κυρίως δεν μελετάνε και δεν έχουν προσπαθήσει με κόπους βεβαίως, ειδικά στην αρχή, να τελειοποιήσουν την παρατηρητικότα, συγκριτικότητα και την έννοια Πνεύμα. Θα σας αναφέρω έναν περιστατικό. Ένας μαθητής είπε στον διδάσκαλο του με τρία νταν εάν μπορούν κάποια λαβή ή επιθυμία εν πράξει πάλης και με τον τάδε τρόπο. Ο διδάσκαλος το απόρριψε. Ο μαθητής αποσβωλήθηκε αλλά μέσα του δεν πίστευσε, προσωπικά δεν είπα λέξη, αλλά ήξερα ότι ο διδάσκαλος έσφαλλε, αλλά πως θα έλεγα σε έναν διδάσκαλο ότι σφάλλει;  Ήρθε η ώρα ο μαθητής να πάρει την πρώτη μαύρη ζώνη και ο ελεγκτής ήταν ο διδάσκαλος του διδασκάλου ο οποίος αφίχθηκε από το εξωτερικό. Είχε όρεξη αλλά ήταν και σ’ ένταση, απ’ ό,τι έμαθα εκ των υστέρων ενόσω ήταν εκτός χώρας, ο υιός του αγνοείτο για δύο ημέρες, εν τέλει η αγωνία του είχε αίσιον τέλος. Ο διδάσκαλος με τα 14 ντάν δίδαξε στους πρωτομαυροζωνίτες όσα ο διδάσκαλος με τα 5 νταν δεν τους δίδαξε πέραν της δεκαετίας! Σε αυτά συμπεριλαμβανόταν η απορία που είχε ο μαθητής και ουσιαστικά ο διδάσκαλος των 14 νταν αναιρούσε και επανέφερε όλα τα δεδομένα πάλης σε έναν σεμινάριον άνευ προηγουμένου [σας είπα είχε όρεξη και ήταν σε ένταση, για να μην θυμάται ότι ο υιός του αγνοείτο, δεν έλεγε να τελειώσει το μάθημα πριν δώσει τες μαύρες ζώνες και παράτεινε την διδαχή, ως να ήθελε να δώσει ό,τι ήξερε καθότι εάν ο υιός του που αγνοείτο πάθαινε κάτι κακό, θα κατάρρεε και δεν θα ήθελε να ξανά διδάξει, αυτό κατανόησα εκ των υστέρων, αφού ως να μας έλεγε είναι η τελευταία μου φορά, γενικά] & ο διδάσκαλος των 5 νταν συνεχώς υπενθύμιζε ότι έπρεπε να τελειώσει το μάθημα για να τιμήσει τους μαθητές με την πρώτη μαύρη ζώνη. Κυριολεκτικά εάν δίδασκε μία εβδομάδα, δεν θα έφευγα, θα έτρωγα & κοιμώμουν επί τόπου & θα συνέχιζα την παρακολούθηση του, που ήταν ανάμεικτη με ψυχολογία, φιλοσοφία, επιθετική αύρα επιβολής, ηρεμία, γνώση, μπλόφα, τα οποία δεν αρνήθηκε αλλά υπερθεμάτισε με πολλαπλότητα…. Δυστυχώς άργησα να πάω & δεν τον παρακολούθησα εκσαρωτικώς εξ’ αρχής.

Το να μ’ ερωτά κάποιος εάν Ο Θεός εκδικείται, είναι η πιο αγανακτιστική ερώτηση που μπορεί να μου κάνει. Είναι ωσάν κάποιος να είναι διδάκτωρ αστροφυσικής και να κάνει ερωτήσεις νηπειαγωγείου! Ε ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ Ο ΘΕΟΣ!!!!!!!!

Όλες οι θρησκείες το λένε, εκτός από τις δηλωμένες και μη κεκρυμμένες ακραιφνώς σατανιστικές θρησκείες & απ’ αυτές όχι όλες. Η Νέα Σατανική Αταξία Πραγμάτων διαφημίζει τον δικαιωματισμόν εις την ασέλγεια, το έγκλημα, την ανωμαλία, βλασφημώντας τον Νόμον Θεού & κρύβει ότι Ο Θεός θα σε εκδικηθεί, μάλιστα οι διαφημιστές εξουσιαστές ως επί τω πλείστον νομίζουν ότι δεν θα τους εκδικηθεί ενώ άλλοι γνωρίζουν ότι θα τους εκδικηθεί αλλά δεν τους εγνοιάζει, Τον μισούν και Τον βλασφημούν χαιρέκακα, πρόκειται για τα πιο γνήσια τέκνα του σατανά πνευματικώς! Αυτό το επισήμανε & Ο Χριστός όταν τους είπε εσείς τον πατέρα σας τον σατανά υπηρετείτε….

Τι σημαίνει καθαρά εκδίκηση; Ότι λαμβάνω το αίμα μου οπίσω, ότι δικάζω, αλλά εννοείται εν δικαίω! Μόνον ο δίκαιος έχει δικαίωμα να εκδικηθεί και δίκαιος απειροδοδίκαιος μόνον ο αναμάρτητος & αναμάρτητος ει Ο Άκτιστος. Ασπούμε ότι κάποιος σου δίδει ψωμί και δίδει και σε άλλους και σου λέγει: «σου δίδω το ψωμί [που δεν μπορεί να δώσει άλλος ή δεν υπάρχει από αλλού παροχή] με τον όρον να μην πάρεις το ψωμί άλλου ούτε καν αν εκείνος σου το πάρει, ούτε να πάρεις καν αυτό που σου πήρε». Αυτός είναι ο όρος του και συνεχίζει με επιβεβαίωση: «εγώ θα δικάσω όποιον σου κλέψει το καρβέλι σου, όπως θέλω & όποτε θέλω & άμα θέλω θα τον αφήσω δίχως ψωμί όταν θα το χρειάζεται περισσότερον και συνεχίζει, αν παραβείς τον όρον και πάρεις ψωμί από τα χέρια άλλου, θα πάρω και το ψωμί που σου έδωσα από τα χέρια σου». Ασπούμε ότι το ψωμί αυτό είναι & ζωή & ψυχή & δίκαιο & χαρά & ευτυχία εν σακρί και μετασαρκείν….. Ο Νόμος αυτός και η κάθε επιταγή του Ψωμά είναι εκδίκηση, αλλά δίκαιη εκδίκηση, δωρεάν σου έδωκε το ψωμί άρα το δικαιούται και θα εκδικηθεί όποιον εντός χρονοδιαγράμματος δεν μετανοήσει, απλά πραγματούδια του Δημοτικού Σχολείου ουσιαστικά.

Όταν σου λέγει μετανόησε που έκλεψες το ψωμί ή που εκδικήθηκες στην θέση μου, ουσιαστικά σου παρέχει έναν χρονοδιάγραμμα, μετά από αυτόν θα σε εκδικηθεί = εκ+δίκης ηθικής!!!!! Η εκδίκηση ουσιαστικά σημαίνει η ώρα της εκδίκασης και οι λέξεις αυτές δεν έχουν καμμία διαφορά.

Τώρα πάμε να ιδούμε τι είπαν οι άλλοι θεοί. Σε όλη την λογοτεχνία της Αρχαίας Ελλάδας υπάρχει τιμωρρία εκ θεών, δηλαδή εκδίκαση ή και εκδίκηση, ομοίως και στους θεούς άλλων εθνών, τόπων και λαών ανεξαρτήτου χρονολογικής εποχής….. Στον Τρωϊκό Πόλεμο όπως και σε άλλους πολέμους και διαμάχες, οι θεοί διχάζονταν σε υπέρ και κατά τινών ανθρώπων, που σημαίνει δεν είχαν την ίδια ηθική ή ενέμπαιζαν τους ανθρώπους για να γελάνε.

Τώρα πρέπει να κατανοήσεις, ότι Ο Χριστός δεν υποσχέθηκε έλλειψη εκδίκησης, αλλά είπε γρηγορείτε ότι έφτασε η βασιλεία των ουρανών και τόνισε με πολλαπλότητα ότι υπάρχει χρονοδιάγραμμα μετάνοιας, που αυτό λήγει με την λήξη της ύπαρξης του καθενός εντός Χρόνου [ή Κρόνου αν θέλετε] ήτοι με το τέλος της ενσάρκιας ζωής που λήγει άμα τον θάνατον της σαρκός. Όχι μόνον δεν είπε ότι δεν θα υπάρχει εκδίκηση ή και εκδίκαση, αλλά είπε ότι θα λοιώσει, κάψει, καταστρέψει όσους,  με την λήξη των χρονοδιαγραμμάτων δεν διορθωθούν υπό των Εντολών Του! «Μέχρι να λήξει το χρονοδιάγραμμα συμπεριλαμβανομένης της παράτασης ενός αγώνα ποδοσφαίρου, ο ηττημένος δεν είναι ηττημένος και ο νικητής δεν είναι νικητής, ούτε οποιαδήποτε ισοπαλία είναι παγιωμένη τελεσφορικώς».

Άρα όταν ο Ιζεκιήλ λέγει ότι Ο Θεός θα εκδικηθεί τον Γωγ, τον Μαγώγ αλλού, τον Θουβέλ, τον Μοσώχ και άλλους ασπούμε & μ’ ερωτάτε μα τι Θεός είναι αυτός αγανακτώ, ε είναι ΘΕΟΣ ΑΚΤΙΣΤΟΘΕΟΣ! Για να θέλει να τους σταματήσει έχει τους Λόγους Του & όταν λέγει ότι κάποιοι δεν πρέπει να προχωρήσουν σε κάποια σημεία έχει τους Λόγους Του & όταν λέγει ότι γυναίκα σε Ιερόν ένεκα εμμηνόροιας δεν πρέπει να εισέρχεται έχει τους Λόγους Του & για να λέγει η δε γυνή να φοβείται τον άνδραν της έχει τους Λόγους Του, είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει, είτε μας συμφέρει είτε δεν μας συμφέρει! Τέτοιες ή και παρόμοιες εντολές υπάρχουν σε όλες τες θρησκείες.

Ενώ κάποιοι υποτάσσονται σε ψευδοϊεραρχίες & ψευδοϊερατεία από φόβο ή διαστροφή ή παράνοια ή αμοιβή ή ψευδαισθήσεις, τα βάζουν & αντιστέκονται εις την Άχραντη Ιεραρχεία και Ιερατείον Θεού Ζώντος Τριαδικού, επειδή νομίζουν ότι δεν είναι Παρών ή Ζωντανός ή Εκδικητής! Πέστε μου έναν λόγον γιατί να υπάρχει Νόμος εάν δεν υπάρχει τιμωρρία, & τιμωρρία σημαίνει εκδίκηση & εκδίκαση! Για να ρεζιλεύεται;

Τι είπε Ο Χριστός; Ότι δεν είσαι εσύ που θα δικάσεις, Εγώ θα δικάσω. Και θα δικάσω Εγώ επειδή είμαι Θεός & Αναμάρτητος, επειδή ενσαρκωμένος Θεός απόφυγα κάθε προσωπικόν μάταιον συμφέρον έστω & εάν με Σταύρωσαν, άρα τε, ούτε Άσαρκος Άκτιστος ούτε Ένσαρκος Εγώ ο Άσαρκος απότυχα! «Πώς είναι δυνατόν να δικάσει & πως είναι δυνατόν να είναι δίκαιον να δικάσει & πώς είναι δυνατόν να δικαιούται να δικάσει κάποιος που πρέπει να δικαστεί;» Για να δικάσεις, για να είναι δίκαιον να δικάσεις, για να δικαιούσαι δικαιωματικώς να δικάσεις πρέπει πρωτίστως να έχεις δικαστεί, να έχεις ζητήσει να δικαστεί και να έχεις επιτύχει στην δίκη την αθωότητα σου. Μόνον ο αθώος μπορεί να δικάσει. Μόνον ο αθώος ενώπιον Άκτιστου Θεού και ενώπιον Δίκαιου δικαίου όχι του ο,τιδήποτε καλείται δίκαιον.

Να διατί Ο Χριστός είπε στους Ιουδαίους ο Μωϋσής θα σας δικάσει που επικαλείστε προπάτωρ σας και οποίος με παρακαλεί καθημερινώς να σας δικάσω και του είπα ότι θα πάω να τους μιλήσω. Να διατί στην Αποκάλυψη Ο Χριστός αποκαλύπτει ότι οι Μάρτυρες Του θα δικάσουν τους θύτες τους! Αφού τα θύματα Μάρτυρες δικάστηκαν και αθωώθηκαν, τότε πλέον δικαιούνται να δικάσουν παν άδικον αλλά συγκεκριμένως θα δικάσουν τους θύτες τους.

Τι θα γινόταν εάν δεν υπήρχει εκδίκηση ήτοι δίκαιη εκδίκηση; Θα επικρατούσε εις τον αιώναν τον άπανταν Αδικοκρατία ή εκδίκηση και δικαιοποίηση της Αδικίας!

Λοιπόν, Ο Θεός, αντί να σου ειπεί: «Έκανες αδικία ολόϊσια δικάζεσαι και καταδικάζεσαι σε, σου προσφέρει χρονοδιάγραμμα Μετάνοιας, που αυτό για να έχει κυριολεκτικό νόημα & σημασία πρέπει να συνοδεύεται με άφεση αδικίας άμα τη Μετανοία». Το χρονοδιάγραμμα δεν μπορεί να είναι αιώνιον όπως δεν μπορεί να είναι αιώνιος ένας αγώνας ποδοσφαίρου και η παράταση του, ή δε μη ακόμη θα διεξάγετο ο πρώτος αγώνας ποδοσφαίρου…..

Επειδή είσαι από θέσης αδύναμου & παγαπότης [μην το παίρνεις προσωπικά, όλοι είμαστε, ουδείς αναμάρτητος, αλλά πρόσεξε τι λέμε ή και τι κάνουμε κάποιοι, να η διαφορά!] λες μα τι Θεός είναι αυτός που εκδικείται ή μου απαγορεύει το τάδε ή τινά και συνεχίζεις έτσι μ’ αρέσει, δεν είναι κακό και ούτω καθεξής….

Καλά ρε, υπάρχουν τόσες γνώμες όσες οι άνθρωποι που προορίζεται να γεννηθούν, τι Νόμον θα έχει Ό Θεός άμα συμφωνεί με όλες; Μήπως οι τρισεκατομμύρια γνώμες συμφωνούν μεταξύ τους; Μήπως είναι όλες δίκαιες ή άδικες [και κατ’ επέκτασιν Νόμου Τετραπιθανότητας ούδέτερες & ανάμεικτες]; Ούτε οι ίδιοι δεν έχουμε την ίδια γνώμη για την ίδια λεπτομέρεια την ίδια γνώμη κάθε στιγμή, πόσον καθημερινώς ή κάθε εβδομάδα και ούτω καθεξής. Η γνώμη μας συνήθως αλλάζει ένεκα του συμφέροντος μας ή της μύησης μας στην Ηθική. Ουσιαστικά στην Ηθική Μύηση αντιλαμβανόμαστε το Υπερσυμφέρον μας το οποίον ευθυγραμίζεται με το Θέλημα Του Ζώντος Θεού & όχι με το σαρκίον μας ή την προσωπική σαρκική & ψυχική μας επιτυχία….

Ασπούμε ότι βαστάμε έναν κομμάτι ψωμί στο χέρι σε μία εποχή κρίσιμη για την επιβίωση και λέμε ότι είναι δικό μας χωρίς να ξέρουμε εάν όντως είναι το δικό μας ή άλλο. Μόλις ανακαλύψουμε ότι όντως δεν είναι δικό μας, βάσει Θεονομίας πρέπει να το επιστρέψουμε συγκεκριμένως και μόνον σ’ εκείνον που του ανήκει. Ο παγαπότης δεν θα το κάνει εάν μπορεί και θα προφασιστεί δικηγορική, νομική, λογιστική και άλλες αδικοσπουδαγμένες ευφυΐες για να το κρατήσει. Ο δίκαιος, εξ’ αρχής επειδή δεν γνωρίζει εάν τω όντι είναι το δικό του ή δικό του θα το αποποιηθεί και θα πει τα άδικα δεν ευλογούνται ή μάλλον δεν θα το κάνει από φόβο κατάρας αλλά από επιταγή δικαίου. Και ο ο φιλόκαλος εξ΄ αρχής θα αδιαφορήσει ή και αφού όλοι λένε ότι του ανήκει θα το χαρίσει με σοφία όπου χρειάζεται, μάλιστα θα έχει και τύψεις ότι κάποιους αδίκησε & θα ζητήσει συγχώρεση εκ Θεού. Αυτοί οι τέσσερεις [Μία Τετραπιθανότητα] θα δικαστούν μετά την λήξη του χρονοδιαγράμματος και θα αμοιφθούν με τιμωρρία ή το αντίστροφον ήτοι Ουρανομισθόν.

Αυτοί οι τέσσερεις θα πάρουν ανάλογη τιμωρρία ή μισθόν που τους αναλογεί. Εάν όλοι τους μετανοήσουν, τότε ο παγαπότης λαμβάνει μισθόν και οι άλλοι τρεις ανάλογη τιμωρρία! Το αντιλήφθηκες! Στην Ιστορία κατηγορούμε πολλά πρόσωπα και επευφημούμε άλλα, πολλές φορές επειδή δεν ξέρουμε ότι άλλα φαίνονται και άλλα έπραξαν ή έπραξαν και ανάμεικτα. Εντούτοις, πολλοί που ήσαν αξιοκατάκριοι Μετανόησαν & ο κόσμος δεν το ξέρει ή και αδιαφορεί και άλλοι που ήσαν αξιέπαινοι μετανόησαν για τα αγαθά δίκαια τους και έγιναν αξιοκατάκριτοι από μόνοι τους. Όταν θα έρθη η ημέρα της Κρίσης πριν ιδούμε τα αποδεικτικά στοιχεία θα απορούμε: «Μα πώς είναι δυνατόν ο τάδε να ευρίσκεται εξ’ ευωνύμων προς την Κόλλαση & ο τάδε εκ δεξιών προς την Βασιλεία των Ουρανών; Κύριε Ελέησον, δεν μας τα λές καλά!». Αμέσως μετά όλοι θα ιδούμε κάθε λεπτομέρεια της Ιστορίας του καθενός και θα είμαστε Μάρτυρες που θα ιδούν όλοι την προσωπική μας Ιστορία με τά απλυτα στην φόραν και σε πλήρην Συνείδηση Συναίσθηση Όνειδου, όχι όπως τώρα που δεν μας εγνοιάζει. Μπορεί να μην το πιστεύεις, δικαίωμα σου και κρίση σου, αλλά αυτόν το Θέαμα το είδα όταν ήμουν τεσσάρων ετών παρουσία ανθρώπων που γνωρίζω και εντρεπώμουν που θα έρθη η σειρά μου. Αντιλαμβάνεσαι ότι σε αυτήν την ηλικία δεν ήμουν κατηχημένος σε θρησκεία συνειδητά με το μυαλόν, ουσιαστικώς ήμουν βεβαπτισμένος [και μάλιστα εντός νοσοκομείου Αμμοχώστου σε κολυμβήθρα, ένεκα σοβαρής ασθένειας] & όμως είδα Τον Χριστόν Αιθερικόν στην Νοτιανατολική Κατεύθυνση. Το δέος της αισχύνης που ένοιωσα & αντιλαμβανώμουν ότι ένοιωθαν και οι άλλοι σε πλήρην ανοικτή Συνείδηση δεν περιγράφεται. Αυτό το είδα σε μία ηλικία που ασπούμε είχα αμαρτίες αλλά όχι σωρούς όπως στην ενηλικίωση & όπως ισχύει για τον καθένα μας. Εκείνο που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι κάποιοι γνώριζαν για τι θα καταδικαστούν και θρηνούσαν, ενώ άλλοι εξεπλάγησαν όταν Ο Χριστούς τους αποκάλυψε υποκρισίες & αμέλειες σοβαρές που αδικούσαν άλλους ανθρώπους ή ενώ τα έλεγαν δεν τα έπραξαν.

Επιστρέφουμε στον Ιζεκιήλ. Κάποιος ερευνητής ισχυρίζεται ότι οι φυλές Γωγ, Θουβέλ & Μοσώχ ή Μοσχώ αναγραμματιστί, δεν είναι μακρυά αλλά πλησίον της Παλαιστίνης και ότι οι Θουβέλ και Μοσώχ ζούσαν στον Πόντο. Υποστηρίζει ότι δεν έγινε σωστή μετάφραση από τα εβραϊκά για την λέξη Γωγ [που και εκεί νομίζω είναι έναν μυστήριον], δεν θα το προχωρήσω, ίσως το παρουσιάσουμε άλλη φορά. Ουσιαστικά ισχυρίζεται ότι ενσφαλμένα συνδέονται με τους Ρώσσους, θα έλεγα και με τους Σχιστομμάτηδες.

Από την άλλη η λέξη Θουβέλ θυμίζει την Θούλη του Βόρρειου Πόλου. Εάν αφαιρέσουμε το βήτα και το θεωρήσουμε ως πρόσθετον βάσει συνήθειας συγκεκριμένης γλώσσας ή διαλέκτου όπως ισχύει σε πολλές περιπτώσεις με χιλιάδες λέξεις, έχουμε την λέξη Θουλέ. Το γράμμα έψιλον λέγεται ότι τουλάχιστον σε κάποιες περιοχές πόλεων της Αρχαίας Ελλάδος προφέρετο ως ήχος «ι» όπως και αγγλιστί το «e». Αντίστοιχα ότι το γράμμα ήτα προφέρετο ως ήχος «ε». Αυτά είτε αληθεύουν είτε όχι, το Θούλη από το Θουλέ δεν απέχουν πολύ! Η πριγκίπισσα της Σουηδίας δήλωσε ότι οι Γωγ & Μαγώγ είναι από την Σκανδυναυΐα και προέρχονται από το έδαφος γηγενείς απ’ ό,τι θυμάμαι, προχωρώντας σε λεπτομερή ανάλυση. Δεν ξέρω πού τα βρήκε αυτά & αν ισχύουν ή επηρεάστηκε από την Αποκάλυψη & την Παλαιά Διαθήκη.

Οι Μοσόχ ή Μοσώχ πολλοί πιστεύουν ότι είναι αναγραμματισμός του Μόσχου ήτοι Μόσχας, ενώ αλλού αναφέρεται ότι ιδρυτής της Μόσχας ήταν ο Έλλην Μόσχος. Η λέξη μόσχος σημαίνει μοσχάρι και εκεί υψηλά στα βόρρεια χάθηκαν διάφορα προϊστορικά μοσχοειδή ή και μοσχάρια που τώρα ανευρίσκουν εντός πάγων, συμπεριλαμβανομένων των μαμούθ εξ’ όσων ισχυρίζονται και δεν αποκλείεται η Μόσχα ή ο Μόσχος να έχει κάποια σχέση με αυτά τα βοοειδή που μπορεί να ονομάτιζαν τότες συγκεκριμένα ως μόσχους και μετά την εξάλειψη τους παρέμεινε το όνομα για τα υπόλοιπα παρόμοια βοοειδή. Όλα αυτά υποθετικώς…. Η λέξη επίσης θυμίζει τα μούσια, τα μουσούδια, που έχουν κάποια βοοειδή όπως και φυλές αιγών.

Οι λέξεις Γωγ & Μαγώγ φαντάζουν μεταξύ άλλων πάντοτε, με εξελληνισμένες κινέζικες ή φυλών γλωσσών Σχιστομμάτηδων λέξεις. Το γκω ή το κω κάλλιστα μπορεί να έγινε γω. Από τον Μαγώγ αφαιρώντας το έσχατον γάμμα έχουμε την λέξη Μαγώ = Μάγος, αλλά και το Μαίαγος και Αιγός, μην λησμονούμε ότι ο Μπαφομέθ είναι τράγος [ή και τραγοπρόσωπος] της Ινδίας, αντίστοιχος έστω τινός βαθμού με τον Παν ή Πανά που γυναίκα σε θαύμα είδε να εξέρχεται ως γίγας από το σπίτι της, ίσος με ουρανοξύστη, μετά από επίκληση εις Τον Άγιον Εφραίμ της Νέας Μάκρης. Ασπούμε Γκώγκ & Μαγκώγκ ή Κώγ ή Κώγκ & Μαγκώ ή Μαγκώκ. Τώρα εάν έχει κάποια ο Μαγκώ με την αρχική λέξη του μάγγα ήτοι της μάγγωση = ακινητοποίηση και την μέγγενη το αφήνω στην ευφυΐα σας. Κάλλιστα ακούεται και Μαξγκώ ή Μαξγώ ή Μαξκώ, με το μαξ [όπως το Μέχικο έγινε Μέξικο] να σημαίνει μέγας, μεγαλύτερον, ευρείας εκτάσεως & επήρρειας ή και εδάφους χώρες ή χώρα! Το παν οι Λατίνοι το έκαμαν παξ/pax = όπως pax romana, τότε εάν αντικαστήσουμε την κατάληξη «ν» με «ξ» τότε το μαξ μπορεί να ήταν μία γνωστή ή χαμένη παλαιά ή και υπεραρχαία ελληνική λέξη τύπου μαν που μπορεί να πήρε και την θέση του ανδρός για τα κατορθώματα του, συνάμα η λέξη μάνα και μάνα εξ’ ουρανού. Το μάξιμούμ είναι λογικό για όποιον γνωρίζει τους τρόπους εξέλιξης των Γλωσσών διά της Γλωσσολογίας από το μάχιμουμ ήτοι την μάχη ήτοι το μέγιστον αποτέλεσμα της μάχης και του ανδρός/μαν συνάμα, ενώ βλέπουμε & μία σχέση του μάξιμουμ με το μέγιστον ή μεγάλον, ήτοι η σχέση των αρχικών γραμμάτων «μα» & «με» & το πώς αλλάζουν τα φωνήνετα στις Ελληνικές και Μετελληνικές Λατινικές Διαλέκτους είναι γνωστόν. Θυμηθείτε λέξεις με το μαν, όπως μανδραγόρας, που είναι φυτόν μαστούρας για μαγεία και μαντεία, εξού και εμπεριέχει το αγορεύειν. Και τους στίχους στις τελετές γιόγκα τα μάνδρας, αλλά και τον άνδρα = αν+δρα. Συνάμα βλέπουμε την ρίζα «μα» σε μα+ντεία, μα+γεία, μα+νδραγόρα ή και μα+άνδρας+αγορεύειν, μά+να,  μα+νου+φάξιαριν, μα+γώγ,  μαία ή μά+ια & η ρίζα ιά διά λέξεις περί Ιερού όπως ια+τρός, Ιαχά, ίαση, Ιάσων κ.α., μαν+δαρίνος ήτοι αυλικός [πωλειτικός] & μάγος πωλειτικής άλλωστε τότε χρησιμοποιούσαν και φίλτρα επήρρειας και ομοιάζει με το μανδραγόρας συνάμα οπού αφαιρώντας το δεύτερον άλφα = μανδρίνος, μα+στούρα [θα έλεγα & μάζας+τουρ/tour που από κάποιους ερμηνεύεται εξ’ ελληνικής λέξεως αλλά δεν θα εμβαθύνουμε] και άλλα μπορούμε να προσθέσουμε.

Το Πολυάνδριον και μάλιστα με κεφαλαίον το «π» είναι μία «ύποπτη» λέξη που δεν αποκλείει κάποιον κωδικόν. Δεν μας το λέγει Πολύανδρον ή πολύανδρον ή πολλοί άνδρες ή μυριάδες μυριάδων στρατού αλλά μας το αναφέρει Πολυάνδριον ως να είναι έναν σύσσωμον σώμαν! Γνωρίζουμε ότι στην Κίνα ιδιαίτερα από τις χώρες των Σχιστομμάτηδων γίνεται μία τερατώδης προσπάθεια για μεταλλαγμένους ή και ημιμεταλλαγμένους ανθρώπους. Γνωρίζουμε για την προφυτεία περί ημιμεταλλαγμένων από την εποχήν του ροκ συγκροτήματος Μotor Head [& Heat!] & τις αμερικάνικες ταινείες. Η λέξη μότωρ ουσιαστικά σημαίνει μηχανή ασχέτως αν για να σε δελεάζουν με μοδάτες γοητείες σου την άλλαξαν σε ρομπότι και τώρα τεχνητή νοημοσύνη που είναι ηλεκτρονική μηχανή & ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ θεός….. = ό,τι προφυτεύεται για τον Αντίχριστον στην Αποκάλυψη, όλα συνάδουν.

Έναν Πολυάνδριον μεταλλαγμένων ή ημιμεταλλαγμένων, ελεγχόμενων με μοτόρα τεχνητής ανοημοσύνης/νοημοσύνης, φαντάζει ο πιο αδύστακτος και τέλειος στρατός από πολλούς αναλυτές & ερευνητές, τους λένε και ρομπότια αστυνομικούς ή και ρομποκόπ. Αντιλαμβάνεστε ότι έναν αστυνομικό τμήμα με Robocop ή robot coparation θα φέρει ομόνοια, σύμπνοια επακριβή & δεν θα διαφωνούν σε τίποτε & ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής ήτοι τεχνητή νοημοσύνη θα καθορίζει πάσα κίνηση και «ιεραρχία» τους, δηλαδή θα είναι έναν σύσσωμον Πολυάνδριον ή και έναν Πολυάνδριον με κοινόν νουν, όπως λέμε κοινή νοημοσύνη, κοινοκτημοσύνη, κομμουνισμός! Η Κίνα και επί Μάο και εξ’ αρχής και τώρα είναι η προσωποποίηση του Κομμουνισμού και με τις Πρωτοαντιχριστιανικές νομοθεσίες της, ουσιαστικά έκανε τους ανθρώπους σε τεράστιον βαθμόν ομοιόμυαλους, αφού παρακολουθούνται και δρουν υπερπειθαρχοστρατιωτικά και μάλιστα επιβραβεύεται ο καταδότης άλλου Κινέζου ανθρώπου. Αυτό ομοιάζει με εν πράξει εφαρμοσμένη τεχνητή νοημοσύνη δίχως επιπρόσθετη ηλεκτρονικομηχανική πρόσθεση τεχνητής νοημοσύνης που και αυτόν θα το φέρουν & προωθούν!

Συνάμα οι Κινέζοι εκτρέφουν τεράστιες ποσότητες ίππων, εξ’ όσων λέγονται, ώστε να περνούν τους βαθείς ποταμούς ανενόχλητοι σε εφορμήσεις, και στις προφυτείες του Αρμαγεδδών εξ’ Ανατολών ή Βορρείων, αναλόγως από πού λέγεται ως περιοχή η προφυτεία θα συναντήσουν προς τους Αγίους Τόπους ποταμούς όπως ο Ευφράτης και άλλοι! Ο Ιζεκιήλ αναφέρεται σε αντίστοιχο έστω περίπου αριθμόν θυμάτων ίππων & ιππέων, να που βγαίνει κάποιον φως! Τώρα αν το καλέσεις τον Κινέζος και Γκινέζον ή Γκωνέζο ή Γκωγέζο, τι να σου πω, δικαίωμα σου!!!!!

Ο Ιεζεκιήλ γράφει ότι Ο Θεός Ο Ίδιος θα ταπενώσει τους εκστρατεύσαντες του Πολυάνδριου. Θα τους κάνει να σφάζονται ανά μεταξύ τους ήτοι εμφύλιος πόλεμος μεταλλαγμένων ή ημιμεταλλαγμένων από μία ή περισσότερες χώρες. Θα πέσει το τόξευμα και το βέλος από τα χέρια τους συνάμα.

Αυτό μπορούμε υποθετικά να το ερμηνεύσουμε, σε σύγκριση πότε εγγράφηκε και σε ποία εποχή αναφέρεται, με την τότε λακωνική γλώσσα, λέξεις και τρόπον νοήματος όταν θα γίνει για κάθ’ εποχή που πέρασε, ότι ένας τεράστιος μεταλλαγμένος ή ημιμεταλλαγμένος στρατός θα χακκαριστεί = σπαζοκωδικιστεί & θα διαχωρίσει τους στρατιώτες σε πολλαπλά στρατόπεδα αλληλοκαταδίωξης! Αυτό το είδαμε σε ταινείες, τηλεπαίγνια και σε παίχτες ανθρώπους που παίζουν τηλεπαίγνια οπού ανά πάσα στιγμή συνστρατεύονται ή αποδεσμεύονται από συνεργασία, όπως κάναμε παίζοντας το Red Allert.

Πώς θα χακκαριστούν; Ασπούμε ότι το κάνουν Ιουδαίοι ή άλλοι ή πράκτορες των Ιουδαίων στην Κίνα & αλλού, υπάρχουν πολλοί & μάλιστα από παιδιά μυημένοι στον σατανικό σιωνισμό και Ιουδαϊσμό άλλοι. Ή μπορεί να το κάνει Ο Ίδιος Ο Θεός άμεσα με Θαυματουργείαν ή και επειδή τυχαία ή «τυχαία» πήγε κάτι στραβά με το σύνστημα τεχνητής νοημοσύνης!

Δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε ότι οι τεχνητές νοημοσύνες μπορεί να αναπτύξουν εχθρική στάση ανά μεταξύ τους ή έναν μέρος τινής τεχνητής νοημοσύνης να αναπτύξει εξεχωριστή «συνείδηση» ή υποχθόνια πρακτορική στάση υπόσκαψης και καταπολέμησης της μάνας τεχνητής νοημοσύνης & αυτόν μπορεί να γίνει μέσα στο ίδιον κάθε μόριο του ηλεκτρονικού υπολογιστή…..

Τότε το Πολυάνδριον θα στραφεί εναντίον του Πολυάνδριου! Φανταστείτε έναν υπερσμήνος από μη επανδρωμένα ελικόπτερα καθ’ οδόν προς έναν βομβαρδισμόν από χακκάρισμα να αρχίσουν να αλληλοκαταρρίπτονται και ενώ το κέντρον ελέγχου να έχει χάσει από χακκάρισμα τον έλεγχον, κάτι τέτοιον πως θα το έλεγες πριν 150 έτη; Και πως θα το έλεγε ο Ιεζεκιήλ; Ούτε πριν 50 με 70 έτη δεν μπορούσες να το ειπείς ικανοποιητικώς για να κατανοήσει μεγάλη μάζα ανθρώπων.

Επειδή θα είναι μεταλλαγμένοι ή ημιμεταλλαγμένοι, θα ταφούν ως ζόμπυς σε συγκεκριμένον φάραγγα, όπως μας λέγει ο Ιεζεκιήλ, καθότι θα είναι μεμολυσμένοι & κάτι ως άψυχοι ή και επειδή είναι εχθροί και συμμάχοι εκστατεύσαντες ή πρώην συμμάχοι αλλά εχθροί των εχθρών τους.

Για να γελάσουμε ολίγον, Αρμαγεδδών, εμπεριέχει την λέξη άρμα ευφανέστατα. Την γην επίσης ως γε έστω υποθετικώς, το δδεν, είναι δύσκολον. Ως εδδών μας θυμίζει τον Eddie ή Eddy από το Eddon, τώρα γιατί το διάβολο τους στα εξώφυλλα τους οι Iron Maiden [& Mai Den] τον λένε Eddie = Ed + Die που για διάφορα περιστατικά & στοιχεία έχω αναφερθεί σε άλλα άρθα και κατατύχης σημαίνει εδώ πεθαίνεις, δεν γνωρίζω! Μπορεί να γνωρίζεις εσύ!…..

ED = Erectile dysfunction, English Edit. Etymology 1 Edit. Noun Edit. ED (countable and uncountable, plural EDs), The Directorate of Enforcement (ED) is a domestic law enforcement agency and economic intelligence agency responsible for enforcing economic laws and …, https://www.merriam-webster.com/dictionary/ed & από παλαιά εγγλέζικα από το od, αναγραμματιστί ως κατάληξη ed = Ed Die = Dieed Died & Deed….. Έχουμε την λέξη deed = πράξη, τίτλος, ed = από τότε και έκδοση = ed it = edit &  αναγραμματιστί tide = παλίρροια , Eddie = ed die αλλά προφέρεται με «νι» ήτοι Έντυ = εντdie = and die & end die. Όλα αυτά έχουν σχέση με το Live Life Claim που είναι το  αναγραμματιστικό μυστικό στο υποσυνείδητο Evil File Clima = Κλιματική Αλλαγή στο μυαλό, την καρδιά, του ανθρώπου που διδάσκεται να είναι τεχνητή νοημοσύνη = τεχνητή ανοημοσύνη από τους Παγκόσμιους Τεχνοκράτες και που στους μασονικούς συμβολισμούς Ναυτικού Δικαίου Αδικίας, ο άνθρωπος έρχεται από την παλίρροιας του οχετού της μήτρας στα χέρια του ντοκ+τωρ = doctor = docktor = του ανθρώπου αποβάθρας/προκυμαίας & κύνα-κέρβερου, εξού και η λέξη document είναι τα στοιχεία, αποδείξεις, κόπιες, διαπιστευτήρια, έγγραφα του ναυτικού δικαίου εισαγωγής προϊόντων & μας συμπεριφέρονται με αυτά ως προϊόντα γέννησης [πιστοποιητικόν γεννήσεως το λένε για να κοιμάσαι] δηλώνοντας μας ως ιδιοκτησίες εμπορεύματα τους. Εξού & δεν σε δίδουν στην μάνα σου πριν σε εγγράψουν ιδικό τους ή και τους κράτους τους [λιμένα] που εξεράσθης εκ της παλίρροιας.

Μας λέγει λοιπόν, ότι το Πολυάνδριον θα είναι έναν ντόκιουμεντ & μία πράξη στην προκυμαία που θα εξεβαστεί από την παλίρροια και είναι καταδικασμένο να αποθάνει και να είναι το τέλος του, «τυχαία» αυτά….. Για τους αμύητους τι θα είναι; Τρέλλα αλλά είναι «τρέλλα»…….

Πάμε & σε κάτι άλλον γελοίον. Ότι θα είναι άρματα ήτοι μηχανές αρματωμένες μεταλλαγμένων ή και ημιμεταλλαγμένων, μας το λέγει με την λέξη Αρμα+γεδδών ή Αρμα+geddon & γωγ δων = Άρμα Γωγ Δων…. Αλλά το περίεργον ως Αρμακεδών & Αρμακεδνών = άρμα+κεδνών [αναγραμματιστί κενδών]. Τώρα τι σχέση μπορεί να έχει με την Μακεδονία, το μακεδονήσι [μαϊτανό, που επιταχύνει τα αντανακλαστικά όταν το τρως] ή την Αρμαμακεδονία ή Αρμαμακεδδονία ή είναι σύμπτωση, ποίος ξέρει; Θα έχει ασπούμε την σφοδρότητα της εκστρατείας Μεγάλου Αλεξάνδρου; Θα κατέβει ο στρατός από Μακεδονία, αφού συνάδει και ως Αρ+μαγεδδών = αρ+μαγεδνών = αρ+μαγε+δων ή και Άρη+ μαγεία [ηλεκτρονική] γην+δων [δδ+ων]….. Army Geddon….. Εμείς απλά τα επισημαίνουμε….. Δεν είμαστε μακρυά….. Άρμαγος ή Άρης Μάγος Γη Δάν….. = Αρμαγεδάν…… όπως και άρμα γη δαναών…. Ο δων/δον σημαίνει & κύριος…. Είναι από το δεσπότης, δέσποινα, δεσποινίς, δεσπόζει….. Το ΠολυadroID = PolyadroID = όταν όλοι θα είναι μία ID = ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ – [ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ] ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ [END DI & AND DI = ID AND END = ENDIE ANDDIE ENDDIE, ασχέτως ότι το «νι» δεν το προφέρουν]…… Ό,τι μας λένε δηλαδή για την Κάρτα του Πωλείτη ή Πολύτη και το Χάραγμα Μικροψήγμα και Σωμοκύκλωμα…… Δεν είμαστε μακρυά!

Αν Eddie = Endie προφορά = Έντυ, τότε δδων = ndon = Αρμα+γε+νδών…. & e.id.en….. & Αρμα γεδ νων όπως Έχιδνα = Έχιdna = exIdna = exIDna & αντίστροφα αντδιξε = αντιξε = αντεξέ…. Τυχαία λογοΠαίγνια…..

Το σημαντικότερον είναι όμως, μας έχουν κάνει ήδη τεχνητές νοημοσύνες της ναυτικής [χρόνου ρουν] αδικίας τους, αφυπνειστείτε, με την συνεχή πρακτική στην επιβίωση & τα στημένα προσφερόμενα «πνευματικά» τους μας αποκοιμίζουν &  ψυχή τε και σώματι ιχώρ & αίμα μας αποστραγγίζουν……

Γιατί να έρθει τόσες μυριάδες στράτου προς Μέση Ανατολή και το κομματάκι γης που καλείται «Ισραήλ» θα είναι τόσον αήττητον;

Θεός φυλάξοι τους ελπίζοντας εις Αυτόν…..

Παναγιώτης ΔίαςΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Κυνηγός Πιθήκων 10/09/2023 @ 5:09 ΜΜ

    “Φοβερὸν τὸ ἐμπεσεῖν εἰς χεῖρας Θεοῦ ζῶντος”

  2. ΠάνοςΓέριμου 10/09/2023 @ 9:32 ΜΜ

    ΚΥΝΗΓΟΣ ΠΙΘΗΚΩΝ, Ο Θεός να μας λυπηθεί…..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*