ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ «ΑΜΑΖΟΝΕΣ».

Ελληνίδες και Έλληνες.

Αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα μας σήμερα, είναι πρωτόγνωρα για κάθε σοβαρό και λογικό άνθρωπο. Αλλά όπως θα έχετε καταλάβει, τίποτα από αυτά που συμβαίνουν δεν ακολουθεί την οδό της λογικής και της σοβαρότητας. Όπως και τίποτα δεν γίνεται προς το συμφέρον των Ελλήνων και της Ελλάδος. Και εννοώ με τα έργα, διότι με τα λόγια, όλοι για το «καλό» μας ενδιαφέρονται.

Εκτός όμως από τις μεγάλες επιχειρούμενες προδοσίες, μας πολεμούν σε πάρα πολλά και διαφορετικά μέτωπα.

Σήμερα θα αποκαλύψουμε ένα ακόμα κύκλωμα που δρά ύπουλα μέσα στην πατρίδα μας και δεν είναι ευρέως γνωστό. Και το «έργο» αυτού του κυκλώματος είναι να αρπάζει παιδιά μέσα από τις οικογένειές τους και να τα δίνει για «υιοθεσία» στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα, που το γνωρίζουν μόνο οι παθόντες και είναι και πάρα πολλοί. Μας έγιναν λοιπόν καταγγελίες και μετά από αυτό το ψάξαμε το θέμα. Και αυτά που ανακαλύψαμε θα σας αφήσουν άφωνους.


Προτάσεις προϊόντων χρήσιμων για το άμεσο μέλλον σου

Combat Fighter

Μάθε πώς να αμύνεσαι σε καταστάσεις ωμής βίας στο δρόμο

Πολλοί πιστεύουν ότι επειδή είναι γυμνασμένοι η επειδή έχουν κάποια μυική δύναμη ότι μπορεί να αντιμετωπίσουν μία ξαφνική επίθεση η οποία δεν θα έχει κανόνες και θα είναι βάναυση όσο ποτέ. Η εμπλοκή σε μάχη του δρόμου είναι το πιο δύσκολο πράγμα και δεν έχει να κάνει τίποτα με οποιεσδήποτε τέχνες μπορεί να νομίζουμε ότι γνωρίζουμε. Η ωμή βία είναι τελείως διαφορετική από μία κατάσταση κινήσεων σε μία προπόνηση. Μπορεί σύντομα να χρειαστεί να αμυνθούμε για τη ζωή μας, μπορεί σύντομα να βρεθούμε σε περιβάλλον όπου Η ωμή βία θα είναι ικανή να σοκάρει και τον πιο εκπαιδευμένο. Μάθε σήμερα πως μπορείς να αμυνθείς σε όλες τις συνθήκες, με ανορθόδοξους τρόπους, σε μία μάχη άνευ κανόνων που ο μόνος στόχος ειναι η νίκη και η επιβίωσή σου..

ΤΙΜΗ 32€ Ηλεκτρονικο προιον για κατεβασμα
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η αρπαγή των παιδιών από τις οικογένειές τους, στα «πολιτισμένα» κράτη των κτηνοβατών και των παιδεραστών του βορρά, είναι πολύ διαδεδομένο.

Και γίνεται με ταχύτατες και συνοπτικές διαδικασίες χωρίς να ερωτάται καθόλου η οικογένεια. Και αυτό έχουν ξεκινήσει σιγά σιγά και το φέρνουν και στην Ελλάδα.

Στον τίτλο του άρθρου χρησιμοποίησα εν γνώση μου, δύο πολύ «ειδικές» λέξεις από το παρελθόν. Την λέξη «παιδομάζωμα» και την λέξη «αμαζόνες».

Το «παιδομάζωμα», ήταν η αρπαγή των παιδιών από τις οικογένειές τους, που το ζήσαμε επί Τουρκοκρατίας και οι «αμαζόνες» ήταν επίσης υπαρκτές γυναίκες της αρχαιότητας, που μισούσαν τους άνδρες και την ανδροκρατεία και ήθελαν να παρουσιάζονται ίσες και ανώτερες.

Τώρα να δούμε πως συνδέονται αυτά με το σήμερα.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε, είναι το εξής δεδομένο: Η ανθρωπότητα διαχρονικά, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, αντιμετωπίζει τον ίδιο μισάνθρωπο εχθρό.

Αυτός είναι ο διάβολος και οι οπαδοί του.

Ο ίδιος ήταν και στην αρχαιότητα και στον Μεσαίωνα και στην Οθωμανική αυτοκρατορία όπως και σήμερα.

Και να ξέρετε πως οι μέθοδοι που ακολουθεί ο διάβολος ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. Τα μέσα, ο χρόνος, οι άνθρωποι και η τεχνολογία αλλάζουν, αλλά οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί ο διάβολος παραμένουν ίδιες.

Αυτό που επιδιώκει διαχρονικά ο διάβολος με την βοήθεια των οπαδών του, είναι να επικρατήσει επί όλων των ανθρώπων.

Ξέρει όμως πως για να μπορέσει να το πετύχει αυτό, πρέπει η εξουσία, δηλαδή η διακυβέρνηση των ανθρώπων, να φύγει από τους άνδρες και να περιέλθει στις γυναίκες.

Και αυτό για έναν απλό λόγο. Διότι την γυναίκα ο διάβολος την ελέγχει και την «παίζει» όπως θέλει.

Τον ΑΝΔΡΑ όμως δεν τον ελέγχει και από τους ακέραιους άνδρες ο διάβολος χάνει.

Γι’ αυτό και όταν πήγε ο διάβολος να κοροϊδέψει τους πρωτόπλαστους, δεν πήγε να κοροϊδέψει τον Αδάμ, γιατί ήξερε πως από τον άνδρα θα χάσει. Πήγε στην Εύα και αφού κορόϊδεψε την Εύα, έβαλε την γυναίκα να κοροϊδέψει τον άνδρα.

Έτσι λοιπόν, ο διάβολος προσπαθεί να δώσει την εξουσία και το διατάζειν ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ενώ τους άνδρες τους αντικαθιστά με θηλυπρεπείς-ομοφυλοφιλους και αυτό θα βλέπετε ότι γίνεται σε όλο τον κόσμο, όπως και σε όλο τον κρατικό μηχανισμό της Ελλάδος.

Ομοφυλόφιλοι και γυναίκες προωθούνται σε όλο τον κρατικό μηχανισμό.

Αυτό που προσπαθεί λοιπόν ο διάβολος, είναι να δημιουργήσει μία κοινωνία «οίκο ανοχής».

Και αυτό φαίνεται άλλωστε.

Και γίνεται επειδή ακριβώς περνάνε σιγά σιγά τις εξουσίες σε γυναίκες και σε ομοφυλόφιλους.

Γιατί είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει αυτό στις σημερινές «αμαζόνες», η αλήθεια είναι μία.

Η γυναίκα από την φύση της, δύο πράγματα μπορεί να κάνει με επιτυχία.

Ή να κάνει μία επιτυχημένη και θαυμάσια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και να μεγαλώσει έναν «μέγα Αλέξανδρο», ή να κάνει έναν επιτυχημένο οίκο ανοχής.

Αυτά, ο διάβολος τα γνωρίζει πολύ καλά. Γι’ αυτό σιγά σιγά και μεθοδευμένα, απαξίωσε την γυναίκα και την έβγαλε από τον υπέροχο και φυσικό ρόλο της ΜΑΝΑΣ και την λάνσαρε στην κοινωνία με δύο διαφορετικές, αλλά το ίδιο απαξιωμένες όψεις.

Πρώτα την έδεσε με την «μόδα» και την έντυσε ως πόρνη. Αυτό ξεκίνησε την δεκαετία του 60 με τα «μίνι» και τα «σέικ», μετατρέποντας σιγά σιγά την Ελληνίδα, από μοναδική ΜΑΝΑ,

σε ένα «σκεύος» ικανοποίησης του άντρα, που το βλέπουμε να έχει φθάσει χωρίς καμία ντροπή, μέχρι τα παιδιά και τις μαθητικές παρελάσεις.

Και από την άλλη την έκανε και «επαγγελματία καριερίστα» και της έδωσε και εξουσίες.

Το αποτέλεσμα το βλέπουμε όλοι μας.

Η κοινωνία σήμερα, υπό την εικόνα της γυναίκας πόρνης και υπό την διοίκηση των γυναικών, έγινε ένας καλός «οίκος ανοχής» και οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στα νέα ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ.

Αυτό προσπαθούσε να κάνει ο διάβολος με τις «αμαζόνες» στην αρχαιότητα, αλλά χωρίς επιτυχία.

Σήμερα, οι «αμαζόνες» έχουν το όνομα «φεμινίστριες» και έχουν αποκτήσει τεράστια δύναμη παγκοσμίως, δείχνοντας πως το σχέδιο του διαβόλου έχει επιτυχία σήμερα.

Ένα κύκλωμα από φεμινίστριες «αμαζόνες» λοιπόν, χτυπάει ύπουλα και με δόλο την ελληνική οικογένεια, αρπάζοντας τα παιδιά από την επιμέλεια των γονέων.

Το αναφέρουμε ως «κύκλωμα», διότι για να καταστεί δυνατή η αρπαγή των παιδιών, συνεργάζονται διάφορες υπηρεσίες.

Αυτές οι υπηρεσίες των «φεμινιστριών»- «αμαζόνων» είναι οι εξής:

Οι λεγόμενες Κοινωνικές Υπηρεσίες με τους Κοινωνικούς Λειτουργούς,

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ,

τα νοσοκομεία ΠΑΙΔΩΝ «Αγία Σοφία» και «Αγλαΐα Κυριακού»

και τέλος το «κερασάκι στην τούρτα», έρχεται να βάλει το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

Ο αριθμός των ατόμων που ασχολούνται με την αρπαγή των παιδιών σε όλες αυτές τις υπηρεσίες, τόσο στην Αττική όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, είναι χιλιάδες, και είναι μόνο ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

Οι Κοινωνικές λειτουργοί εισηγούνται για το «καλό» του παιδιού, η Εισαγγελία ανηλίκων βγάζει διαταγή να πάρουν το παιδί από την επιμέλεια των γονέων, τα νοσοκομεία Παίδων στο Γουδή, γίνονται τα προσωρινά κρατητήρια των παιδιών, που μπορεί να είναι και για μήνες,(εμείς είδαμε και παιδί που ήταν ένα χρόνο) ενώ το «Χαμόγελο του Παιδιού» περιμένει σαν αρπακτικό την λεία του, βάζοντας καθημερινά συντροφιά στα υπό αρπαγή παιδιά, με ειδικές «εθελόντριες», που προσπαθούν με δώρα και καραμέλες, να «ψήσουν» τα παιδιά να πάνε στο «Χαμόγελο» γιατί εκεί θα περάσουν ….«ωραία»..!!!

Το αστείο βέβαια που φανερώνει και την όλη υποκρισία, είναι ότι αυτές οι υπηρεσίες, υποτίθεται πως πρέπει να ενεργούν υπέρ της διαφύλαξης της οικογένειας και όχι προς την διάλυσή της. Άλλά όπως είπαμε, άλλο κάνουν με τα λόγια και άλλο με τα έργα.

Το άλλοθι που παρουσιάζουν αυτές οι υπηρεσίες για να αιτιολογήσουν την αρπαγή των παιδιών, είναι πως τα παιδιά είναι κακοποιημένα, -κατά την κρίση τους πάντα- και έτσι να τα δίνουν στο «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», αλλά όχι στην «ΚΙΒΩΤΟ»…!!! (έχει σημασία που το αναφέρω, διότι στην «ΚΙΒΩΤΟ» τα παιδιά μεγαλώνουν Ελληνορθόδοξα καθότι ο ιδρυτής είναι Ορθόδοξος Ιερέας. Αλλά η «ΚΙΒΩΤΟΣ» δεν βάζει «εθελοντές» για να κάνουν στα παιδιά «ψηστήρι»)

Το άλλοθι λοιπόν είναι ότι όλα γίνονται «για το καλό των παιδιών»….!!!!

Εδώ χρειάζεται μία απαραίτητη διευκρίνηση για να μην αρχίσουν τα τσιράκια να λένε τα δικά τους, γιατί τα άρθρα μου, να ξέρετε, είναι μαχαιριές στα πλευρά του συστήματος και το κάνουν να ματώνει.

Έτσι τρελένονται τα τσιράκια και αρχίζουν να λένε τα δικά τους.

Κανείς δεν αντιλέγει ότι μπορεί πράγματι να υπάρχουν παιδιά που διαβιώνουν κάτω από δύσκολες οικογενειακές συνθήκες και να πρέπει να επέμβουν οι κοινωνικές υπηρεσίες για να τα προστατέψουν.

Βέβαια η καλύτερη προστασία, δεν είναι να αρπάξουν τα παιδιά από την οικογένεια, αλλά να βοηθήσουν την οικογένεια να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα έχει. Η διαίρεση της οικογένειας με την αρπαγή των παιδιών, πρέπει να είναι η ΕΣΧΑΤΗ λυση και όχι η ΠΡΩΤΗ.

Αυτό όμως που κάνουν σήμερα οι «αμαζόνες» της ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ, είναι να εκδίδουν διαταγές αρπαγής παιδιών από τις οικογένειές τους, χωρίς να κάνουν κανέναν έλεγχο, χωρίς καμία διάκριση και χωρίς καμία εξαίρεση.

Δεν νομιμοποιούναι όμως σε καμία περίπτωση να κάνουν ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ και να ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΟΥΝ όλες τις περιπτώσεις των παιδιών χωρίς καμία διάκριση. Δεν είναι προστασία, να παίρνουν τα παιδιά από τις οικογένειές τους και να τα «ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ» για μήνες στο νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ, ειδικά, όταν μετά την πρώτη εβδομάδα το παιδί αρχίζει να δυσανασχετεί με το περιβάλλον και θέλει να φύγει από εκεί μέσα και να γυρίσει στο σπίτι του.

Σήμερα, οι ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ που είναι και εκεί όλες ΓΥΝΑΙΚΕΣ, βγάζουν αδιακρίτως διαταγές αρπαγής παιδιών καθημερινά, χωρίς να έχουν καμία γνώση για την οικογένεια και χωρίς να έχουν και κανέναν έλεγχο από κανέναν.

Έτσι ανεξέλεγκτα, οι σημερινές «αμαζόνες», έχουν επιδοθεί με ιδιαίτερο ζήλο στο σημερινό ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ.

Και έχουν κάνει το ΜΙΣΟ νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ, να χρησιμοποιείται ουσιαστικά για φυλακισμένα παιδιά από εισαγγελικές εντολές και το κυριότερο, παρά την θέλησή τους.

Όπως και κάθε μέρα, ατέλειωτες ουρές γονέων σχηματίζονται στην εισαγγελία ανηλίκων στην Ευελπίδων, για να ζητήσουν από τις «αμαζόνες» πίσω τα παιδιά τους.

Αλλά το πιο αισχρό που κάνει η εισαγγελία ανηλίκων, είναι ότι αναγκάζουν τους γονείς, να πάνε σε δικηγόρους και τους βάζουν σε πολυέξοδες και χρονοβόρες διαδικασίες, διαλύοντας την οικογένεια, όχι μόνο ψυχικά, αλλά και οικονομικά.

Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, το κύκλωμα του διαβόλου, δια των σημερινών «αμαζόνων», χτυπάει και τον τρίτο ΠΥΛΩΝΑ της ελληνικής κοινωνίας που είναι η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Τους άλλους δύο πυλώνες που είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ και η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, τους χτυπούν άλλα κυκλώματα και τα βλέπετε.

Σήμερα, αποκαλύψαμε το κύκλωμα της αρπαγής των παιδιών, που γίνεται από τις σημερινές «αμαζόνες». Όσο βέβαια θα βλέπετε ΓΥΝΑΙΚΕΣ να βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας, ειδικά των Εισαγγελέων, μην περιμένετε να διορθωθεί τίποτα.

Και το αποτέλεσμα το βλέπουμε όλοι, ακόμα και με τις «αμαζόνες» του Αρείου Πάγου.

Σήμερα, αν ψάξετε και ερευνήσετε όλες τις εισαγγελίες της χώρας από τον Άρειο Πάγο μέχρι την τελευταία πόλη, θα δείτε πως το 95% των εισαγγελέων είναι ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ενώ όπου βλέπετε άνδρα, δεν είναι σίγουρο ότι είναι άνδρας.

Αυτό το επισημαίνω, για όσους δεν ξέρουν τι συμβαίνει και αναρωτιούνται για την σημερινή κατάντια της ελληνικής κοινωνίας.

Ένα έχω να υπενθυμίσω σε αυτές τις ανέραστες γυναίκες που το παίζουν «αμαζόνες» και τους έχει δώσει ο σατανισμός τις εξουσίες σήμερα στα χέρια τους.

ΟΙ «αμαζόνες» στην αρχαιότητα, «κυρίες» μου,

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ και χάθηκαν,

την ώρα που συνάντησαν τον …. ΘΗΣΕΑ…!!!

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος

giannis_lampropoulos@yahoo.com

https://web.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2069464089740467&id=979084458778441&__tn__=K-R

Υ.Γ. Θέλω να ευχαριστήσω τις κάτωθι «αμαζόνες» για τις πολύ σημαντικές πληροφορίες που μου διαβίβασαν. Την Κοινωνική λειτουργό του Δήμου Κρωπίας κ. Καλλιόπη Κοντζιά, την Εισαγγελέα ανηλίκων κ. Μαρία-Ελένη Νικολού, την παιδοψυχίατρο του νοσ. Παίδων Αγλαΐα Κυριακού κ. Κυριακίδου και την Κοινωνική λειτουργό του ίδου νοσ. κ. Κουτσουπιά. Σας ευχαριστώ. Είσαστε όλες…. ΥΠΕΡΟΧΕΣ…!!!!

Υ.Γ.2 Όσοι Έλληνες αντιμετωπίσουν αυτές τις ανέραστες και προβληματικές γυναίκες, που το παίζουν «αμαζόνες» και αποφασίζουν και διατάζουν για τα παιδιά του κόσμου, τσουβαλιάζοντας ξερά και χλωρά όλα μαζί, χωρίς διάκριση, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο email KAI ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Loading...

23 thoughts on “ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ «ΑΜΑΖΟΝΕΣ».

 1. ΕΙΡΗΝΗ says:

  ΠΑΤΡΙΣ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ -ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ…Προσέξτε το μέτρο…Το μέτρον άριστον,,,,Αν χαθει, γινόμαστε Τύραννοι και Δούλοι ….Προβληματίστηκα ως γυναίκα απο το άρθρο,,,,Ο γυιος μου δεν είναι ο Μέγας Αλέξανδρος και αναρωτιέμαι αν τελικά έχω οίκο ανοχής, κατά τα γραφόμενα …Προσέξτε τα μηνύματα που περνάτε…..έχουν αρωμα μπούργκας, μεσαίωνος και εβραιίλας!!!!
  ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ -ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ – ΓΝΩΘΙ ΣἉΥΤΟΝ…για όλους, αγόρια και κορίτσια, γυναίκες και άντρες, πατεράδες και μανάδες. Παιδεία χρειαζόμαστε όχι κατήχηση.
  Οσον αφορά στις απαγωγές των παιδιών,,, το πρόγραμμα είναι ρομποτοποίηση και μετάνθρωπος, πάση θυσία. Τον έλεγχο των μυαλών θέλουν, δεν τους ενδιαφέρει απο ποιές πατρίδες, θρησκείες και οικογένειες προέρχονται!!!! Μην εστιάζετε λοιπόν σε λάθος σημεία,,,,

 2. Ανωνυμ says:

  Νομιζω οτι εχεις ετοιμη και τη λυση του προβληματος. ΠΥΡΑ… οπως στο μεσαιωνα, φαντοζομαι μιαw και καιγαν τις γυναικες και υπηρχαν μονο αντρες στην εξουσια θα ειναι ο πολιτισμικος παραδεισος για σενα. Εχω εναν καλο ψυχιατρο ΑΝΤΡΑ καρατσεκαρισμενο. Τι αρρωστο μυαλο θεε μου ειναι αυτο, τι σκατοψυχια αβυσσαλεα, μου σηκωθηκε η τριχα

  • Λένια says:

   Συνήθως δεν ασχολούμε καν διότι γνωρίζω οτι σπαταλάω τον χρόνο μου, αλλά δε πάει στα κομμάτια, ξύπνησα ορεξάτη σήμερα.
   Είτε αδυνατείς να καταλάβεις το νόημα του άρθρου πράγμα που συμαίνει οτι υπάρχει διανοητικό πρόβλημα, είτε το αντιλαμβάνεσαι μια χαρά και σε ενοχλεί.
   Αν ισχύει το πρώτο τότε εντάξει, όπως έλεγε και ο συνχωρεμένος ο παππούς μου «τόσα καταλαβαίνει το παιδί τόσα λέει και κάνει», δεν σε κατηγορώ διότι ο παππούς είχε δίκαιο.
   Στην περίπτωση που ισχύει το δεύτερο τότε μπορούμε εύκολα να μαντέψουμε τους λόγους για τους οποίους σε ενόχλησε το άρθρο.

   1) Θα μπορούσες να ανήκεις σε κάποια απο τις αναφερόμενες οργανώσεις. Λίγο απίθανο για διάφορους λόγους.

   2) Οι σεξουαλικές σου δραστηριότητες δεν συμβαδίζουν με το «ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑ». Πολύ πιθανό.

   3) Έχεις βρει δουλειά σε αυτό που σπούδασες και νομίζεις είναι το πιο συμαντικό πράγμα που κάνεις και μάλιστα βάζεις την δουλειά σου και τον εαυτό σου πάνω απο την οικογένεια που πολύ αμφιβάλω αν έχεις. Αρκετά πιθανό.

   4) Ήσουν το παιδί απο το χωριό και ξαφνικά βρέθηκες στην μεγαλούπολη και στο μυαλό σου είναι σαν να ανακάλυψες την Αμερική. Αρκετά πιθανό.

   Όπως βλέπεις έχω το μυαλό για να μεγαλώσω τη λίστα με τις εικασίες και κάποια στιγμή θα πέσω μέσα, εαν δεν το έχω κάνει ήδη.
   Δυστυχως το άρθρο λέει αληθειες όσο και να σε πειράζει και σε πειράζει διότι είσαι μέρος του προβλήματος.
   Όπως και να χει μυαλό δεν πρόκειτε να βάλεις. Θα μπορούσα να γράψω αρκετά ακόμα αλλά πριν λίγο ξύπνησε το παιδί μου και όπως καταλαβαίνεις θέλω να περάσω την ημέρα μαζί του.

   • ανδρεας says:

    αφου λεει αληθειες το πανηλιθιο αυτο αρθρο γιατι δεν πας στον εισαγγελεα με αποδειξεις? αλλα οπου σου σφυρανε τρεχεις οποτε αστο παραμυθου-καποιες σαν εσενα κατεστρεψαν την ελλαδα

    • ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ says:

     Και ποιος εισαγγελέας θα ενδιαφερθεί για αυτό όταν ένα μεγάλο ποσοστό από δικαστικούς και εισαγγελείς είναι νεοταξιτες αυτά τα ξεχάσατε https://youtu.be/Mc_Hz9ztvrY

  • ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ says:

   μην κοιτάτε το δέντρο και χάνετε το δάσος μπορεί μερικά από αυτά που λέει είναι λίγο τραβηγμένα αλλά τις επώνυμες καταγγελίες για το παιδομαζωμα που γίνετε δεν λέτε τίποτα αφήστε στην άκρη το φεμινιστικό ιδεολογιμα και δέστε την αλήθεια ή νέα τάξη σήμερα χρησιμοποιει την γυναίκα για να κάνει το σχέδιο της πράξη

 3. ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ says:

  YOUTYBE – ΤΟ «ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ» ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ & ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ
  https://www.youtube.com/watch?v=sLs3ejN0xS8&list=PLeK0Hak8eld655CPuTI3nnO69qObs59cJ&ab_channel=

  ΠΑΣΥΑ – ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ – 12
  https://youtu.be/eFAicZTTWhY

  ΠΑΣΥΑ – ΤΟ «ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ» ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ & ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ – 11
  https://youtu.be/KRtp2zwlry4

 4. feanor says:

  Μεγάλε φιλικά πάντα, δεν πρέπει να είσαι πολύ καλά….Τώρα τι τραυματική εμπειρία από γυναίκα είχες μικρός και σου βγήκε μετά έτσι δεν ξέρω αλλά καλό είναι να το ψάξεις για να μην υποφέρεις και εσύ ο ίδιος..

 5. ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ says:

  ΠΑΣΥΑ – ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ – 12
  https://youtu.be/eFAicZTTWhY

  ΠΑΣΥΑ – ΤΟ «ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ» ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ & ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ – 04
  https://youtu.be/sLs3ejN0xS8

  ΠΑΣΥΑ – ΤΟ «ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ» ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ & ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ – 11
  https://youtu.be/KRtp2zwlry4

 6. ανδρεας says:

  καλα βριζει ο αρθρογραφος τις γυναικες και υπαρχουν πολλες που του κανουν και like στο αρθρο? τι διαολο που καταντησε αυτη η χωρα,δεν υπαρχει πατος? οσο για το χαμογελο ειμαι περηφανος που το στηριζουμε ολοι οι εχεφρωνες και ας σκουζουν κατι λαλημενοι στυλ Λαμπροπουλου που ελεγε για το τελος του κοσμου και χριστιανοεβραικες αηδιες

  • ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ says:

   Κύριε Ανδρέα ο αρθρογράφος δεν βριζει όλες τις γυναίκες αλλά τις γυναικες που συμπεριφερονται σαν αντρογυναικα όλες οι οργανωσεις από την UNICEF την actionaid χαμόγελο του παιδιού και πολλές άλλες τα διοικητικά συμβούλια είναι μασωνοι και το μόνο που κοιτάνε είναι η τσέπη τους και ρίχνουν λίγα ψίχουλα στα παιδιά για τα μάτια του κόσμου

  • Minie says:

   Ελα ντε, θα ειναι τιποτα θεουσες που θεωρουν τη φυση τους αμαρτωλη και συντασσονται με τον αχαρακτηριστο αρθρογραφο.

 7. Minie says:

  Ρε ανθρωπε εισαι σοβαρος τωρα; Θελεις να λεγεσαι και χριστιανος με τις ανοησιες που λες; Για εξηγησε μας τοτε την υπαρξη της Παναγιας και των γυναικων αγιων; Αυτες δεν τις εκανε ο,τι ηθελε ο διαβολος; Αφηστε κατα μερος αυτες τις θεολογικες αηδιες κ πεστε ξεκαθαρα οτι ειστε μισογυνηδες. Εξαιτιας σας δημιουργηθηκε το κινημα του φεμινισμου, κανενας διαβολος δεν φταει. Αντε πισω στην σπηλια σου.

  • ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ says:

   Ρε τούβλο τι μισογυνηδες λες; εσένα σου δείχνουν το φεγγάρι και εσύ κοιτάς το δάχτυλο τι σχέσει έχει ο Χριστός και η Παναγία με την νέα τάξη και την εκμετάλλευση που κάνει στις γυναίκες για να καταστρέψει την οικογένεια γιατί η οικογένεια είναι το αρχικό κύτταρο της κοινωνίας και αυτό οι νεοταξιτες θέλουν να το διαλύσουν μήπως τελικά είσαι τρολακι βαλτω γιατί δεν σας αρέσει η αλήθεια

 8. αgela says:

  Οταν μια μανα παραταει το παιδι της σ αυτα τα ιδρυματα ,τοτε ηταν αναξια να γινει μανα και την στιγμη που παιρνει αυτη την αποφαση σαν γυναικα και οχι σαν μανα τοτε πραγματι την εχει κυριευσει ο μαυροψυχης.Η λεξη μανα ειναι ιερη ,μια μανα θα κανει τα παντα για το παιδι της να το εχει υπο την προστασια της,δεν υπαρχει καμια δικαιολογια να το αρνηθει και να το αναθεσει σε αλλους.Απο την στιγμη που αποδεικνυεται οτι η ιερη σχεση μητερας -παιδιου διαλυεται τοτε θα συμφωνησω οτι ο μαυροψυχης την εχει εξουσιασει , διοτι η γυναικα δελεαζεται και εξαπατατε πιο ευκολα απο εναν ανδρα.Σας αρεσει δεν σας αρεσει αυτο βλεπουμε καθημερινα ,αυτο φαινεται και δεν μιλαω γενικα για ολες τις γυναικες αλλα για καποιες,γιατι καποιες αλλες κανουν θυσιες για τα παιδια τους και την οικογενεια τους,γινοντε κουρελι για να μπορεσει να σταθει και σαν σωστη γυναικα και σαν σωστη μανα απεναντι στο συζηγο και τα παιδια της.

 9. Αργυρώ says:

  Είναι γνωστό ότι η νέα τάξη δεν γουστάρει οικογένεια και είναι γνωστό ότι η καταστροφή της ξεκίνησε με δόλωμα εμάς τις ίδιες τις γυναίκες που μας πέταξε βίαια στο δρόμο για να μην μένουμε στο σπίτι και διαπαιδαγωγούμε οι ίδιες τα παιδιά μας. Συνεπώς, όποιος αγράμματος και ανεγκέφαλος δεν καταλαβαίνει, όταν όλα είναι γνωστά και υπάρχουν εκατοντάδες σοβαρότατα άρθρα στο διαδίκτυο που τα εξηγούν όλα αυτά με το νι και με το σίγμα, ή βαλτός είναι ή του έχουν βάλει τόσο βαθιά μέσα τις πεποιθησεις τους που ποτέ δεν θα δει το δάσος αλλά πάντα θα κοιτάει το θάμνο…

 10. Μαρία says:

  Τι μπούρδες δημοσιεύεται ρε Παιδιά;; πόσο μισογυνης παίζει να είσαι;;; πόσο;;; την μάνα σου δεν μας είπες σε ποια κατηγορία την κατατάσσεις;;

 11. ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ says:

  «ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ»
  ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Νο [ 00037 ] [ 2010.09.14 13:00 ]
  ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ (ΑΡΡΕΝΩΝ ΚΑΙ ΘΗΛΕΩΝ) ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΔΟΛΙΩΣ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο. ΩΣ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΙΣΑΝΔΡΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ
  http://anakoinwths.pa-sy-a.gr/2010/09/14/13-00/pa-sy-a_anakoinwths_2010-09-14_13-00.htm#plohgos_03

 12. Νικος says:

  Αρθρογραφε… στην μεση ανατολη καινε ζωντανες τις γυναικες για ψυλλου πηδημα , εκει να πας να ευρανθει η ψυχη σου . Βλημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *