ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΟΥ AXEL CIPRA ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ‘’ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ’’ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟΥΝ…

Όπως είχα αναφέρει σε παλαιότερο άρθρο μου (‘’ Ο σιωνιστής Τράμπ θα διαλύσει την Ευρώπη και θα οδηγήσει σε Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο’’) , ο Τράμπ θα είναι η μοιραία πολιτική καρικατούρα που θα οδηγήσει στην επίσημη έναρξη του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου. Εκείνη την εποχή πολύ με λοιδορούσαν…. Ζούσαν το μύθο της νέας παραμύθας της μασονίας περί ‘’επαναστάτη’’ και ‘’πατριώτη’’ πολιτικού! Πόσο ηλίθιος πια να είναι κανείς! Και δυστυχώς είναι προφανές ότι πολύ σύντομα θα επαληθευτώ πλήρως…. Ο ‘’επαναστάτης’’ όμως συνεχίζει την ίδια πολιτική κρυφά σε πολλά μέτωπα (λαθρομετανάστευση, απάτη της κλιματικής αλλαγής, πολεμική ρητορική και μέτρα εναντίων της Ρωσίας, πολεμική προετοιμασία σε όλα τα σύνορα της Ρωσίας κλπ) και σε άλλα τόσα φανερά ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ που τα ζούμε τώρα, τα βαλκάνια γενικότερα αλλά και την μεσόγειο.

Ο Τράμπ δήθεν για ‘’πατριωτικούς’’ λόγους ξεκίνησε τον οικονομικό και θρησκευτικό πόλεμο που θα οδηγήσει και στον ένοπλο… Παίρνει συνέχεια θέση κατά των λαθρομεταναστών και παρουσιάζεται σαν υπερπατριώτης στοχεύοντας να δημιουργήσει ένταση ενάντια σε όλους αυτούς που οι εργοδότες του έφεραν παράνομα στη χώρα με το έτσι θέλω. Αφού γέμισαν την Ευρώπη και την Αμερική με μουσουλμάνους και κάθε είδους αλλόθρησκους τώρα φορτίζουν τα δίπολα ‘’γηγενείς εναντίων ξένων’’ και ‘’χριστιανοί εναντίων μουσουλμάνων’’. Ο στόχος είναι βέβαια προφανής…. Να δημιουργήσουν εμφυλίους πολέμους και καταστροφές κρατών για να παρουσιαστούν οι ίδιοι μετά σαν ‘’σωτήρες’’ και προσφέροντας την Παγκόσμια Διακυβέρνηση σαν λύση!

Θα ακούσατε φυσικά για τον υποχρεωτικό σταυρό σε δημόσια κτίρια στη Γερμανία… σε μια Γερμανία που με δικά της καράβια ‘’χέρι χέρι’’ με τα αμερικανικά του Τράμπ, φορτώνουν λαθρομετανάστες και τους φέρνουν σε όλη την Ευρώπη. Εξακολουθούν δηλαδή την καλή συνεργασία που είχαν γερμανοί-αμερικνο ί επί Ομπάμα και με τον ‘’πατριώτη’’ και ‘’επαναστάτη’’ Τράμπ! Σε μια Γερμανία που και αυτή ψηφίζει συνέχεια νόμους υπέρ των λαθρομεταναστών και που κάνει τα ‘’στραβά’’ μάτια σε όλα τα εγκλήματα τους! Σε μια Γερμανία που πιέζει όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες να δηχθούν περισσότερους λαθρομετανάστες. Σε μια Γερμανία που χτίζονται συνέχεια τζαμιά…. Μα δεν είναι προφανές; Μάτι βγάζει!!!

Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τα διάφορα δήθεν ‘’πατριωτικά κόμματα που ξεφύτρωσαν στην Ευρώπη για να κάνουν λέει αντίσταση και να επαναφέρουν την ‘’εθνική’’ αξιοπρέπεια!!!! Τώρα το θυμήθηκαν! Μετα από τόσες δεκαετίες αλλοίωσης του πληθυσμού και του πολιτισμού τους ! Ακόμη και ο Ούγγρος πρωθυπουργός Ορμπάν με τις πλάτες τις μασονίας μπορεί και το ‘’παίζει’’ σκληρός και πατριώτης. Παίζει το ρόλο που του ανέθεσε η μασονία. Για την διάλυση της ευρωπαϊκής ένωσης δουλεύει. Η οποία ναι μεν μπορεί να μας ικανοποιεί και να μας γεμίζει χαρά αλλά δυστυχώς οι σιωνιστές το κάνουν για άλλο λόγο ο οποίος θα μας γεμίσει λύπη και δυστυχία…. . Και σας ρωτώ … πως είναι δυνατόν να αναρριχηθούν πολιτικοί στην εξουσία χωρίς την έγκριση των σιωνιστών όταν αυτοι ελέγχουν το χρήμα, τα ΜΜΕ, τον στρατό, την αστυνομία, τη δικαιοσύνη, αλλά και το ‘’χρέος’’ της κάθε χώρας…. Χμ… το ‘’χρέος’’… Σας θυμίζει κάτι αυτό; Μέσα σε αυτό το πλαίσιο εντάσσετε και η παραμύθα του BREXIT για την όποια έχω αναφερθεί στο άρθρο ‘’Brexit …. Η μεγάλη απάτη του σιωνισμού …..’’ το οποίο και αυτό στις μέρες μας επαληθεύεται σε συνδυασμό με την επικείμενη ‘’κόντρα’’ Αμερικής – Ευρώπης. Να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι μια χώρα που δεν έχει δική της πλήρη και κορυφαία αμυντική βιομηχανία , διατροφική αυτάρκεια, ενέργεια και νόμισμα ΔΕΝ μπορεί να ασκεί ‘’πατριωτική’’ πολιτική! Ποιες χώρες στην Ευρώπη , και όχι μόνο, τα έχουν αυτά;

Και φυσικά θα παρακολουθείτε και το άλλο ωραίο…. Τον δημόσιο τσακωμό Αμερικής – Γερμανίας και Τραμ εναντίων Μέρκελ !!! Παραμύθια για μικρά παιδιά! Αφού η Γερμανία και η Μέρκελ χρησιμοποιήθηκαν για ένα και μόνο σκοπό από τους ίδιους τους αμερικανούς και τους μασόνους εργοδότες τους… Να δημιουργήσουν μέσω του ευρώ τεράστια χρέη στις ευρωπαϊκές χώρες και επιπλέον να τις γεμίσουν με μουσουλμάνους ( ΠΑΝΤΑ) λαθραίους…. Κατόπιν, να πυροδοτηθεί μια τεχνητή κρίση μεταξύ Ευρώπης και Αμερικής η οποία ‘’τυχαία’’ θα δημιουργήσει τη διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ένα παγκόσμιο οικονομικό χάος που θα ‘’ξελασπώσει’’ την χρεωμένη Αμερική η όποια και πάλι, όπως το 1945, θα βγει πιο δυνατή! Και φυσικά θα διεκδικήσει την παγκόσμια εξουσία!Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Ένα ακόμη δείγμα του ύπουλου σχεδίου τους είναι και ο δημόσιος διασυρμός του μόνιμα μεθυσμένου Γιούνκερ από τα κανάλια των μασόνων εργοδοτών του!!!! Τόσα χρόνια κυκλοφορεί ολημερίς μεθυσμένος γιατί δεν μας τον είχαν δείξει και γιατί τελικά τον προώθησαν σε τέτοια αξιώματα αφού ήταν γνωστή η εξάρτηση του; Μα φυσικά για να έρθει μια στιγμή σαν αυτή που ζούμε όπου θέλουν σκόπιμα να διαλύσουν την Ευρώπη και να δείξουν και το μέγεθος της παρακμής της με κάτι γελοίους τύπους σαν αυτόν σε κορυφαία αξιώματα της! Αν ήθελαν να τον προστατέψουν, όπως έκαναν τόσα χρόνια, δεν θα βλέπαμε ΠΟΤΕ το χάλι του στα κανάλια ΤΟΥΣ…..

Μέσα σε όλο αυτό το σχέδιο δόθηκε ρόλος και στον μικρό ανόητο τουρκοεβραίο Αλ6 (και στους προηγούμενους του..)…. Και νομίζει ότι προδίδοντας έναν ολόκληρο λαό, και μάλιστα τον αρχαιότερο, κομματιάζοντας την πιο ιστορική χώρα και προωθώντας την αμερικανική (σιωνιστική) ατζέντα στα βαλκάνια και την μεσόγειο όπου αποτελούν ζωτικές περιοχές για την επιβίωση της Ρωσίας θα βγει αλώβητος…. Μα ποσό κουτοί είναι μερικοί ‘’άνθρωποι’’…. Σας το λέω καθαρά και να δείτε ότι και πάλι θα επαληθευτώ…. ο τουρκοεβραίος Αλ6ς αλλά και ολόκληρος ο μασονικός πολιτικός κόσμος της χώρας μας έκαναν το τεράστιο λάθος να στραφούν φανερά πια εχθρικά απέναντι στη Ρωσία… Απέναντι σε μια υπερδύναμη που είναι μια ανάσα από τα σύνορα της και η οποία απειλείται φανερά από τις ενέργειες τους…. Έκαναν το θανάσιμο λάθος να προωθήσουν αλλαγές συνόρων χωρίς πόλεμο που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των αμερικανων… και ετοιμάζονται να κάνουν ακόμα μεγαλύτερα λάθη ….Από εδώ και εμπρός θα δείτε πόσα προβλήματα θα βγαίνουν συνεχώς μπροστά τους από το πουθενά αλλά και πόσος λίγος χρόνος τους μένει ακόμη στην εξουσία , και ειδικά με τον τρόπο και το θράσος που την ασκούσαν…. Έχουν τελειώσει…. Το ίδιο και τα Σκόπια που θα διαλυθούν! Από αυτό το ‘’λάθος’’ θα δείτε ότι με ρωσικές παρασκηνιακές ενέργειες θα οδηγηθούμε στην γνωστή και αναμενόμενη ‘’πολιτειακή ανωμαλία’’ και στις παρενέργειες της… Πρώτα θα πέσει ο τουρκοεβραίος και μετά, με την οικουμενική κυβέρνηση που σχεδιάζουν να φτιάξουν, θα γίνει ο κακός χαμός! (Διαβάστε επίσης ‘’ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ….’’ )

Το έχω πει πολλές φορές και θα το πω άλλες τόσες για να το καταλάβετε όλοι όσοι ακόμη αμφιβάλετε…. Αν χαθεί η Ελλάδα, θα χαθεί και η Ρωσία…. Γιατί όλα γίνονται για τον έλεγχο της ενέργειας. Και η χωρα μας είτε το πιστεύετε είτε όχι είναι αυτή τη στιγμη η πιο σημαντική για τον έλεγχο της ενέργειας στην περιοχή και όχι μόνο. Γι’ αυτό άλλωστε δέχτηκε πονηρά και με λύσσα όλο αυτόν τον οικονομικό και πολιτιστικό-πολιτισμικό , αλλά και θρησκευτικό, πόλεμο. Αν συνεχιστεί το παιχνίδι των αγωγών έτσι όπως το σχεδιάζουν οι αμερικανοί ( οι εβραίοι ‘’πισινοί’’ τους δηλαδή…) στα Βαλκάνια και στη μεσόγειο (αγωγός East Med) τότε η οικονομική και γεωπολιτική αξία της Ρωσίας θα καταστραφεί. Η οικονομία της στηρίζεται στις πωλήσεις φυσικού αερίου και πετρελαίου και αποτελεί τον βασικότερο προμηθευτή ενέργειας της Ευρώπης. Αν λοιπόν την πετάξουν έξω από αυτή την πίτα θα καταστραφεί…. Και μια υπερδύναμη σαν την Ρωσία ΔΕΝ πρόκειται φυσικά να το επιτρέψει…. Είδατε πως αντέδρασε στη Συρία και στους σχεδιαζόμενους αγωγούς από το Κατάρ. Στο σημείο αυτό, και για να κατανοήσετε τη σημαντικότητα της Ελλάδας για τη Ρωσία, σας προτείνω να διαβάσετε το άρθρο ‘’Γιατί κατεβαίνει τώρα η Ρωσία στην Μεσόγειο; ‘’ όπου εκεί θα σας λυθεί κάθε αμφιβολία για τα λεγόμενα μου καθώς τονίζει ακόμη περισσότερο τη σπουδαιότητα της χώρας μας για την Ρωσία. Και εδώ ακριβώς εντάσσετε και ο ρόλος της Τουρκίας η οποία και αυτή δεν μπορεί να ξεφύγει από το πεπρωμένο της. ‘Η θα είναι για πάντα η παραδουλεύτρα της Ρωσίας η αν κάνει την πονηριά και πουλήσει τη Ρωσία και επιστρέψει στην αγκαλιά της Αμερικής με δέλεαρ μερίδιο από το ελληνικό αιγαίο τότε η Ρωσία θα την αφανίσει για όλους τους παραπάνω λόγους αλλά και έναν ακόμη…. Τη συνθήκη του Μοντρέ που διέπει τα στενά του Βοσπόρου και την οποία η Ρωσία δεν θα ανέχεται για πολύ καιρό ακόμη να είναι σε ισχύ σαν μια κορυφαία υπερδύναμη που είναι . Πολύ περισσότερο αν η Τουρκία θελήσει να χρησιμοποιήσει τη συνθήκη αυτή προς όφελος του ΝΑΤΟ. Νομίζω είμαι σαφής…..

Με λίγα λόγια…. πολιτικές δουλάρες της μασονίας στην Ελλάδα σας έχω νέα…. από εδώ και εμπρός … ‘’μαύρες θα είναι οι νύχτες σας στα βουνά μαύρες και στα λαγκάδια’’….

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

8 thoughts on “ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΟΥ AXEL CIPRA ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ‘’ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ’’ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟΥΝ…

 1. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Ο Τραμπ ειναι σε κατα μετωπο συγκρουση με την Μερκελ και τα Γερμανικα συμφεροντα οπως και οι Βρετανοι και εχει προκαλεσει εναν πανικο στην Ευρωπη.

  Ο Πουτιν ηταν σε κατα μετωπο συγκρουση με τα Ευρωπαικα συμφεροντα και συνεπως και με τα Γερμανικα (και δηλαδη κυριως τα Γερμανικα) πριν απο τον Τραμπ ομως σε τελικη αναλυση ολοι βλεπουν τα συμφεροντα τους.

 2. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Η Τουρκια δεν ειναι “παραδουλευτρα” κανενος καθως επισης συνεχιζει να παιζει διπλο παιχνιδι και οι Ρωσοι ασφαλως θελουν να προχωρισει αυτη η συμμαχια και χεστηκαν απο ολες τις αποψεις περα απο την θρησκευτικη πλυση εγκεφαλου που μοναδικο στοχο εχει να πλανησει τα αιωνια τους θυματα και για αυτο η Ελλαδα δεν εχει αλλη επιλογη.

  Η Ρωσια ποτε σε κανενα σημειο του χρονου δεν υποστηριξε την Ελλαδα περα απο τα κουφια λογια που μοναδικο στοχο εχουν το θρησκευτικο συναισθημα και τις χασισοπροφυτειες για το ξανθο γενος.

  Σε οτι αφορα τα συμφεροντα της Ελλαδα δεν πρεπει να επιτραπει με κανενα τροπο στην Ρωσια να παρει τον ελεγχο στα Σκοπια και να κανει δηλαδη κανενα πραξικοπημα με τον Ιβανοφ για να ενισχυσει τον ΣΛΑΒΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ κατι που θα εχει σοβαρες επιπτωσεις και συνεπειες για την Ελλαδα που ειναι ουτως η αλλως εγκλωβισμενη στα συμφεροντα της ΔΥΣΗΣ και του ΝΑΤΟ και αυτο θα γινει ακομα χειροτερο.

 3. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Επισης σε οτι αφορα του Ρωσους και μαλιστα τα σκιστα ματακια του Πουτιν απλα να πω οτι ειναι ΣΛΑΒΟΜΟΓΓΟΛΟΙ (και δηλαδη βασικα ειναι συγγενεις των ΧΑΖΑΡΩΝ) και περα απο την θρησκεια δεν εχουμε μαζι τους κανενα κοινο σαν λαος καθως αυτοι ειναι ψυχροι και λειτουργουν σαν μηχανες και περισσοτερα ασφαλως κοινα εχουν με τους Γερμανους παρα με τους Μεσογειακους λαους.

  Οι διαφορες μας με τους Σλαβομογγολους ειναι τοσο μεγαλες που θα μπορουσε καποιος ουφολογος (πχ ΟΕΑ) να πει οτι προερχομαστε απο διαφορετικους αστερισμους η ακομα και απο διαφορετικους γαλαξιες.

  Εγω δεν πιστευω στην συγκρουση ανατολης και δυσης και ουτε στην συγκρουση του Ελληνισμου με τους Βυζαντινους και για αυτο δεν υποστηριζω τον Ιβανοφ και την πολιτικη των Ρωσων στα Βαλκανια που πρβλεπει επι της ουσιας την πολιτισμικη συγκρουση για το οφελος του Σλαβικου εθνικισμου. Μερικες φορες για να αποφυγεις τους πολεμους και τα χειροτερα πρεπει να συγκρουστεις πριν να ερθει το μεγαλυτερο κακο.

 4. ORION says:

  ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΣΕΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
  ΜΕΓΑΛΕ ΑΝΑΛΥΤΗ………ΧΑΧΑ
  ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ,ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
  ΚΑΙ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ,ΣΤΡΑΒΑΔΙ…..

 5. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Τι να διαβασω ρε για τις χασισοπροφυτειες που σας επεισαν οτι θα ερθει να σας σωσει το ξανθο γενος που μαλιστα θα παρει το μερος σας εναντιον του Σλαβικου εθνικισμου? Χρειαζεστε επιγοντως το γιατρο σας.

 6. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

  Ο κώδικας Περσέας είναι βαλτος για να προκάλεση συγχιση και σαφως λόγω του νεαρού της ηλικίας του,είναι και ανιστορητος ,οποτε τον παρακαμπτετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *