01:13 - 06/07/2020

“ΤΟ ΜΑΣΩΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” – Η ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΩΝ 100 ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΑΛΜΑ ΕΞΩΣΗΣ

Παρακάτω δημοσιεύουμε την ανακοίνωση από τον Πατριωτικό Ελληνικό Σύνδεσμο (Π.Ε.Σ.) – «Ελληνοκρατείν»

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ, ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ

ΓΝΗΣΙΑ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ!

Λάρισα, 5 Ιουλίου 2020

Η σατανοκίνητη κυβέρνηση του Κούλη συνεχίζει ακάθεκτη το ανόσιο έργο της.  Πληροφορούμεθα εξ εγκύρων πηγών ότι ήδη από τις 22-23 Ιουνίου 2020 επεδόθη στους Μοναχούς της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου εν Αγίω Όρει ένταλμα εκκενώσεως/εξώσεως από την Μονή της μετανοίας των, επ’ απειλή βιαίας εισβολής και φυλακίσεως υπό των «αρχών».

Το «έγκλημα» των 100 περίπου πατέρων της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου είναι ότι δεν μνημονεύουν τον επιχώριο επίσκοπο, πράττοντας ακριβώς αυτό που επιβάλλουν οι Ιεροί Κανόνες της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας.  Για την μοναστική πολιτεία του Άθω, δυστυχώς επίσκοπος είναι ο εκάστοτε Οικουμενικός Πατριάρχης.  Επειδή λοιπόν οι Ορθόδοξοι ιερομόναχοι και μοναχοί δεν μνημονεύουν στην Θεία Λειτουργία και τις λοιπές ακολουθίες των τον ανάξιο, προδότη της Πίστεως, αιρετικό, προ πολλού καθαιρετέο, αντίχριστο Βαρθολομαίο Αρχοντώνη, αντιμετωπίζονται από το  -φευ!- μασωνοκρατούμενο ελληνικό( ; ) κράτος και την γκαβή με το καντάρι ως… καταληψίες! Απεναντίας, οι οικουμενιστές κολαούζοι του Βαρθολομαίου έχουν συστήσει από το 2005 μία παρέα 4-5 ασχέτων με το Άγιον Όρος μοιχεπιβατών, που παριστάνουν τους Εσφιγμενίτες.

Είναι οι γνωστοί κατσουλιέρηδες – γαζέτηδες (τους αποκαλούμε έτσι από τα επώνυμα των πρωτεργατών τους σφετεριστών· ο πρώτος, γόνος Ενετών – Φραγκολεβαντίνων, απέθανεν αιφινιδίως το 2013 αμετανόητος), οι οποίοι μάλιστα διεκδικούν δικαστικώς θρασύτατα και διαφυγόντα… κέρδη, από τα κονδύλια της εβραιοπαϊκής ενώσεως, τα οποία αρνείται από την πρώτη στιγμή να επαιτεί και να ενθυλακώνει η Αδελφότης της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, διότι γνωρίζει καλώς ότι όποιος πληρώνει διατάσσει και όποιος πληρώνεται είναι μίσθιος ( = υπάλληλος) του αμείβοντος αυτόν.

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος – «Ελληνοκρατείν» στηρίζει ολοθύμως τους πολλάκις διωχθέντες και νυν σκληρά δοκιμαζομένους Πατέρες της γνησίας Ιεράς Μονής Εσφιγμένου υπό την αξία ηγουμενία του επίσης πολλάκις δια Χριστόν διωχθέντος και διωκομένου κανονικού Ηγουμένου της Μονής Γέροντος Μεθοδίου.  Επικαλούμαστε γονυπετώς τις πρεσβείες της Θεομήτορος και Εφόρου του Αγίου Όρους Παναγίας μας, του Αγίου Αθανασίου του εν Άθω, του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, των Οσίων Ιβηριτών Πατέρων των επί λατινόφρονος πατριάρχου Ιωάννου Βέκκου μαρτυρησάντων, του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου και όλων των κολλυβάδων Αγίων.  Ελπίζουμε και καρτερούμε ότι, παρά την αναξιότητά μας, η Υπεραγία Θεοτόκος και οι Άγιοι για άλλη μία φορά θα ματαιώσουν τα σχέδια των αντιχρίστων οικουμενιστών και των οργάνων τους.

Καλούμε όλους τους Χριστιανούς Ορθοδόξους και όσους αγαπούν το Άγιον Όρος να προσευχηθούν με πίστη υπέρ λυτρώσεως από αυτόν τον πειρασμό και να συμπαρασταθούν ως δύνανται στους Αγωνιζομένους Ορθοδόξους αδελφούς δια προσευχής, παρακλήσεως, ηθικώς, υλικώς και δια φυσικής παρουσίας.  Αν ο μέγας Απόστολος των Εθνών, ο μέχρι τρίτου ουρανού αρπαγείς Παύλος «ἔλαβε θάρσος» (Πράξ. κη΄ 15) όταν τον προϋπήντησαν Χριστιανοί έξω από την Ρώμη καθώς βάδιζε προς το μαρτύριο, πόσο μάλλον ανάγκη έχουμε ο ένας του άλλου την παρουσία και την ενθάρρυνση;

Μακάρι να μετανοήσουν και να συνέλθουν και όλοι όσοι στρέφονται εναντίον της Ορθοδόξου Ιεράς Μονής – οάσεως στις ημέρες πνευματικής ανυδρίας και αποστασίας που ζούμε.

Βαρθολομαίε, δήλωσες σε συνέντευξη ότι θαυμάζεις τον Ιωάννη ΙΑ΄ Βέκκο. Θα βάψεις κι εσύ τα χέρια σου με αίμα όπως εκείνος ο άθλιος Ενωτικός;

Ιερά Επιστασία και λοιποί ηγούμενοι και μοναχοί του Αγίου Όρους, γιατί σιωπάτε και συντάσσεστε με τους εχθρούς της αμώμου ημών Πίστεως; Δεν σας ελέγχει η συνείδησή σας που δεν παύσατε ακόμη το μνημόσυνο του «μεγαλύτερου αιρεσιάρχη όλων των αιώνων Βαρθολομαίου» κατά τον αοίδιμο θεολόγο Νικόλαο Σωτηρόπουλο; Άλλοτε το Άγιον Όρος ετοίμαζε Ομολογητάς και Νεομάρτυρας.  Πώς κατήντησε έτσι επί των ημερών σας; Νομίζετε ότι θα σας σώσει η υπακοή σε αιρετικούς ποιμένες και διδασκάλους; Τέτοια δαιμονήλατος υπακοή θα σας κολάσει! Ή νομίζετε πως οφείλετε υποταγή στην σατανοκίνητη κυβέρνηση; Λησμονήσατε το «πειθαρχεῖν δεῖ Θεῷ μᾶλλον ἢ ἀνθρώποις» (Πράξ. ε΄ 29); Θαρρείτε πως αν – ο μη γένοιτο – εξώσετε τους ζηλωτάς πατέρας της Ι. Μ. Εσφιγμένου θα εξακολουθήσει να σας ανέχεται στο Περιβόλαιόν Της η Κυρία Θεοτόκος;

Πολιτικέ Διοικητά του Αγίου Όρους, εφοπλιστά Αθανάσιε Μαρτίνε, πρόσεχε καλά μην έχεις μερίδα μετά του νίψαντος τας χείρας Ποντίου Πιλάτου, αλλ’ ουκ απονιψαμένου την αμαρτίαν της παραδόσεως του Αθώου και Αναμαρτήτου Ιησού Χριστού! Αλλοίμονό σου τότε, διότι εν Ημέρα Κρίσεως δεν θα σε σώσουν ούτε τα λεφτά σου ούτε τα οφφίκια του Βαρθολομαίου.  Φυλάξου και μην βάλλεις κατά της γνησίας Μονής Εσφιγμένου, διότι τότε θα έχεις να απαιτεί την ψυχή σου κανένας δυσειδής ψευδο-Phylax, σαν τον δαίμονα που ομοίωμά του είχες δωρίσει στο Φάληρο!

Σεσημασμένοι εκκλησιομάχοι Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Λευτέρη Οικονόμου*, εσείς που διατάξατε να ρίξουν χειροβομβίδες κρότου – λάμψεως εντός του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος εν ώρα Εσπερινού το 2011, εσείς που μαζί με τον ανεκδιήγητο αφωρισμένο Χαρδαλιά κυνηγούσατε τους Πιστούς για να μην εκκλησιάζονται και να μην μεταλαμβάνουν με πρόσχημα τον κοροϊδοϊό, ΜΗ συνεχίσετε την χριστιανοφοβική κατρακύλα!  Δεινόν υμίν προς κέντρα λακτίζειν!

* Θρηνεί για την πτώση σου ο μακαριστός Κονίτσης Σεβαστιανός, που σ’ εβάπτισε Χριστιανό!

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ, ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ! ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΤΗΣ, ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΔΕΣ!

ΟΥΚ ΑΡΝΗΣΟΜΕΘΑ ΣΟΥ, ΦΙΛΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΟΥ ΨΕΥΣΟΜΕΘΑ ΣΟΥ, ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΟΝ ΣΕΒΑΣ!

ΘΑΡΡΟΣ, ΑΓΙΟΙ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΑΙ ΠΑΤΕΡΕΣ! Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΝΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ! ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΑΣ!

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!

 

Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.) – «Ελληνοκρατείν»

               ellinokratein.blogspot.gr

          facebook.com/ellinokratein2

Οι μοναχοί με την σειρά τους αρνούμενοι να παραδώσουν την μονή,απειλούν ότι θα ανατινάξουν το μοναστήρι…

Την ίδια στιγμή οι μοναχοί απευθύνουν έκκληση στους  ορθόδοξοι πατριώτες που βρίσκονται ειδικά στην βόρεια Ελλάδα όπως συσπειρωθούν και αντιδράσουν ενάντια στον διωγμό των μοναχών.

 

makeleio.gr

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΠάνοςΓέριμου 07/06/2020 @ 10:17 ΜΜ

    Αίσχος! Κτυπάνε τήν καρδιά τής έν Ελλάδι Ορθοδοξίας!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*