in ,

ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΩΝ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Σας είπε: ελάτε στην αγκαλιά μου… και του σταυρώσατε τα χέρια.
Σας είπε : αδέλφια μου από εδώ η οδός … και του καρφώσατε τα πόδια.
Σας είπε σας αγαπώ …και τον μίσησαν γιατί δεν είναι γκέι…
Σας είπε δωρεάν σας έδωσα, δωρεάν δώστε… και εσείς λέτε πρώτα από το παγκάρι και μετά από την κολυμπήθρα.
Σας είπε : ο έχων το φως το κρατάει ψηλά να βλέπουν όλοι… και έτρεξαν οι ιερείς να το κρύψουν μέσα στα ντουβάρια και τα άβατα.
Σας είπε μην φοβάστε τον σατανά…ενίκησα αυτόν… και εσείς μαύρες μαγείες διδάσκετε, πλανώντας τον κόσμο με αυτόν.
Σας είπε σας χαρίζω το Εγώ μου εις κάθε Εαυτόν …μα όταν το σώμα και το αίμα λαμβάνετε…στο ένα πνεύμα Του…ο Χριστός είναι Κάποιος άλλος από το εγώ του βαπτισμένου και ενδεδυμένου …Αυτόν.

https://www.youtube.com/watch?v=7a9bS9wQDxk

 

SOCRATESNIOS

Report

What do you think?

Written by Socratesnios

Comments

Leave a Reply
 1. Η ιστορία είναι αποτέλεσμα ανθρώπινης δραστηριότητας πραγματικών γεγονότων και όχι εγκεφαλική δραστηριότητα που παράγει μυθικά και σκόπιμα επινοήματα.

  Από το πλαίσιο των καταγραφών επιβεβαιώνεται περίτρανα ότι οι ανώνυμοι* συγγραφείς των ευαγγελίων ήταν Αγύρτες με το (Α) κεφαλαίο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι προφητείες του Χριστού δεν εκπληρώθηκαν. (Ματθαίος 24:34)

  * Οι τίτλοι, Κατά Ματθαίον κτλ δεν οφείλονται στους ίδιους τους συγγραφείς, αλλά εκφράζουν την πίστη της εκκλησίας από τον 2ο αιώνα μ.Χ. ότι τα ευαγγέλια γράφτηκαν από αυτούς.

  Αυτοί οι Αγύρτες δεν έγραψαν καμιά αλήθεια για τον Χριστό. Εκπλήρωσαν τεχνηέντως τις μεσσιανικές προφητείες της Π Δ στο πρόσωπο του, για να («ίνα») εκπληρωθεί η προφητεία. Παράδειγμα: (Ωσηέ, 11: 1-2 Κατά Ματθαίον, 2: 15). Έντυσαν την θεότητα του με μύθους του ειδωλολατρικού Πάνθεον (βλ Μαρντούκ). Χρησιμοποίησαν την τακτική της «εγγύτητας» ώστε να έχουν το ποίμνιο σε εγρήγορση, και όταν ο χρόνος παρήλθε και οι προφητείες του Χριστού για την δευτέρα έλευση εντός της Γενιάς τους (Ματθαίος 24:34) απέτυχαν, κατέφυγαν στην πλαστογραφία με στόχο να δώσουν πνοή στο σάπιο οικοδόμημα που δημιούργησαν και να εξαπατήσουν για άλλη μια φορά τα πρόβατα. «Το δε γεγονός, ότι ο Κύριος αναβάλλει να έλθη ένεκα της μεγάλης αυτού μακροθυμίας..» (Πλαστή Β Πέτρου επιστολή 3,15 Μετάφ Κολιτσάρα.)

  Σύμφωνα με τον ερευνητή της Καινής Διαθήκης EP Sanders , οι αφηγηματικές γνώσεις του Ματθαίου και του Λουκά είναι οι πιο ξεκάθαρες περιπτώσεις θρύλων στα Συνοπτικά Ευαγγέλια. (Sanders, E. P. (1993), The Historical Figure of Jesus, pp. 85–88.)

  Ο Rudolf Bultmann στηρίχθηκε στην απομυθοποίηση, μια προσέγγιση που ερμηνεύει τα μυθολογικά στοιχεία στην Καινή Διαθήκη.
  (Bultmann 1991 «Jesus and the Eschatological Kingdom» pp. 91–102)

  «Ο πάσχων Μεσσίας, η θεότητα του Ιησού και η Τριάδα ήταν μεταγενέστερες εφευρέσεις» Bart Denton Ehrman.

  • Αθανάσιε, ο Χριστός υποσχέθηκε στους μαθητές του ότι ΟΛΑ όσα προφήτεψε (και η δευτέρα έλευση) θα λάμβαναν χώρα στην Γενιά τους.

   «Αληθώς σας λέγω, δεν θέλει παρέλθει η γενεά αύτη, εωσού γείνωσι πάντα ταύτα. (η Δευτέρα Παρουσία)» Ματθαίος 24:34.

   Στην Καινή Διαθήκη η λέξη “γενεά” προσδιορίζει τους “συγχρόνους” κάποιου. Είναι σαφές ότι ο Ιησούς με τη φράση “γενεά αύτη” αναφερόταν στους συγχρόνους του, και ΟΧΙ σε μια μελλοντική Γενιά. (Λουκάς 7:31 Μάρκος 8:38 Ματθαίος 23:36)

   Τα λόγια του ίδιου του Ιησού αποδείχθηκαν ασυνεπή. Υποσχέθηκε, ότι θα επέστρεφε στην γενιά των μαθητών του και δεν το έπραξε.

   Έκανε θαύματα ο Χριστός; Αυτός που απέτυχε να εκπληρώσει τις υποσχέσεις του προς τους μαθητές του; Και που το είδες γραμμένο αυτό; Μήπως στις αλκοολικές φαντασιώσεις των ανώνυμων συγγραφέων των ευαγγελίων που εκπλήρωσαν τεχνηέντως πάνω του τις προφητείες της Παλαιάς Διαθήκης; Παράδειγμα: (Ωσηέ, 11: 1-2 Κατά Ματθαίον, 2: 15).

   Ένας αποτυχημένος προφήτης δεν κάνει θαύματα!

   Η ιστορικότητα ενός συμβάντος εξαρτάται από κάποια κριτήρια. Και σε αυτά δεν συγκαταλέγεται η Πίστη. Το θέμα της ιστορικότητας δεν έχει τεθεί στην πραγματική του βάση, με την έννοια ότι ο προσηλυτισμός και η χριστιανική προπαγάνδα, μας φόρτωσε με ένα σωρό μυθεύματα ως αλήθειες που κανείς δεν είχε λόγο να αμφισβητήσει, όντας μέχρι πριν λίγα ακόμα χρόνια σε ένα περιβάλλον θρησκευτικού φασισμού, που οτιδήποτε άλλο εθεωρείτο αιρετικό και απόβλητο.

   Όταν το κάλπικο και το εικονικό εμφανίζονται ως γνήσιο και πραγματικό, τότε το σκοτάδι γίνεται το θαμπό φως της αγίας άγνοιας, τη θεία φώτιση που τυφλώνει.

  • Αφού ο θεράπων Ιατρός σας είναι ο Χριστός, γιατί τρέχετε στους γιατρούς του Διαβόλου; Την επόμενη φορά που θα αρρωστήσεις πήγαινε στην εκκλησία, και αν χρειαστείς εγχείρηση θα στην κάνει ο Παπαφώτης της ενορίας σου. (πάνω από τα ρούχα)

   Αν ο Θεός σας ήθελε όλους καλά, τότε εμείς οι Γιατροί θα ήμασταν άνεργοι. Δοκιμάζει την πίστη σας, αφήνοντας τον Διάολο να σας αρρωσταίνει κάνοντας μας πλούσιους. Δεν θυμάσαι τον καημένο τον Ιώβ; Πάντως εγώ αν ήμουν κοντά του δεν θα του έλεγα να βλαστημήσει τον Θεό όπως οι φίλοι του, αλλά θα του έλεγα να προσεύχεται ακόμα πιο πολύ και θα του πούλαγα κούτες τα μπεταντίν και τα οξυζενέ.

 2. ΠΑΤΕΡ ΙΩΑΝΝΗ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ (ΠΑΠΑΔΕΣ) ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ.Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ…ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ..ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦ ΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΕΛ-ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕ ΝΑ ΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ…ΙΧΝ

  • «Ὁ Θεός τῆς Παλαιᾶς Διαθήκης, πού ἀναφέρεται σχεδόν σέ κάθε ἐδάφιο αὐτῆς, εἶναι τό δεύτερο πρόσωπο τῆς Ἁγίας Τριάδος, δηλαδή ὁ Υἱός καί Λόγος τοῦ Πατρός.»

   Ορθοδοξία http://www.orthodoxos.com.gr/phpBB3/viewtopic.php?t=167
   «Ο Ιησούς Γιαχβέ» (Νικόλαος Σωτηρόπουλος.) Ένα από τα γνησιότερα πνευματικά τέκνα του Μητροπολίτου Αυγουστίνου Καντιώτου προς κατήχηση του πληρώματος της Εκκλησίας και καταπολέμηση των αιρέσεων.

   • ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΚΑΤΙ….
    ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ….
    ΕΞΟΔΟΣ 20.5 ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ(ΑΛΛΟΥΣ ΘΕΟΥΣ)ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΨΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ..ΘΕΟΣ ΖΗΛΙΑΡΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΕΑΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΜΙΣΟΥΝ…
    ΕΝΩ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ “ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ”….
    ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟ28.12…ΘΑ ΕΥΛΟΓΗΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΧΕΙΡΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙΣ ΣΕ ΕΘΝΗ ΠΟΛΛΑ ΕΝΩ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΑΝΕΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΓΕΙΣΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ ΕΝΩ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ….
    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ…”ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ”….ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ…ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑΧΒΕ….ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.

    • ΜΙΚΕ δεν διαφωνείς μαζί μου αλλά με την ορθόδοξη πίστη και την Αγία Γραφή.

     Ο ΓΙΑΧΒΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ
     http://www.orthodoxos.com.gr/phpBB3/viewtopic.php?t=167

     Ο Ψαλμωδός προσεύχεται στο Γιαχβέ και λέγει: «Κατ’ αρχάς εσύ Κύριε την γη εθεμελίωσες και έργα των χειρών σου είναι οι ουρανοί…. και πρόκειται να αλλαχθούν (οι ουρανοί). Εσύ όμως είσαι ο ίδιος πάντοτε και τα έτη σου δεν πρόκειται να εκλείψουν» (Ψλμ. 102,25-27). ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ, δείχνοντας ότι ο ψαλμωδός τα έλεγε στον Χριστό: «ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΕΡΕΩΣΕΣ ΤΗ ΓΗ και έργο δικό σου είναι οι ουρανοί. Αυτοί θα εξαφανιστούν, ΕΝΩ ΕΣΥ ΑΙΩΝΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ» (προς Εβραίους 1,10).

     Ο απ. Παύλος γράφοντας στους Κορινθίους τούς υπενθυμίζει τη διαγωγή του Ισραήλ στην έρημο: «Να μην εκπειράζουμε τον Χριστόν, καθώς και ορισμένοι απ’ αυτούς (τους Εβραίους ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ) τον επείρασαν, και πέθαναν από δάγκωμα φιδιών» (Α΄ Κορ. 10,9). Όταν όμως διαβάζουμε σχετικές περικοπές στην Π.Δ. εκεί βλέπουμε ότι ο Ισραήλ επείρασε τον Κύριο – Γιαχβέ: «Και είπε προς αυτούς ο Μωυσής: ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ;» (Εξόδου: 17,2-7).

    • Χρυσόστομος:
     “Τους ερωτούμε λοιπόν: Ακούσατε για τον κατακλυσμό, για την πανωλεθρία εκείνη; Μήπως και αυτό είχε ειπωθή για απειλή; Δεν έγινε, δεν πραγματοποιήθηκε; Και ενώ επί εκατό έτη κατασκευαζόταν η κιβωτός, και ο δίκαιος Νώε εφώναζε, κανείς δεν επίστευε. Και επειδή δεν επίστευσαν στην απειλή των λόγων, υπέστησαν ξαφνικά την ΤΙΜΩΡΙΑ των πραγμάτων. Εκείνος λοιπόν που ΕΠΕΦΕΡΕ σ’ αυτούς τόσο μεγάλη ΤΙΜΩΡΙΑ, δεν θα μας ΤΙΜΩΡΗΣΗ εμάς πολύ περισσότερο; Διότι βέβαια τα κακά που γίνονται τώρα δεν είναι μικρότερα από τα κακά που εγίνονταν τότε. Τώρα δεν υπάρχει είδος αμαρτίας που να μη διαπράττεται.»

     Ο Άγιος Χρυσόστομος εδώ δεν διαχωρίζει τον Γιαχβέ από τον Χριστό. Μιλάει για τον Θεό που τιμώρησε τους ανθρώπους στον κατακλυσμό και που θα τιμωρήσει στο μέλλον όσους δεν υπακούν στο θέλημα του.

     Β Θεσ. 1:8 «Θα φανερωθή δε με φλόγα πυρός και θα αποδώση την δικαίαν ΤΙΜΩΡΙΑΝ εις εκείνους, που δεν θέλουν να γνωρίζουν τον Θεόν και να υπακούουν στο Ευαγγέλιον του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.»

   • ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ (ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ)ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΜΩΣΑΙΚΟ ΝΟΜΟ(ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ-ΠΕΝΤΑΤΕΥΧΟΣ)ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΛΕΕΙ…”ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ Ο ΜΩΣΑΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ -ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΛΠ”…ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΜΑ ΑΣΜΑΤΩΝ ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙ ΟΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ -ΜΙΛΑΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..ΞΙΔΙ!

    • Ο Χριστός είπε: “Μην νομίζετε ότι ήρθα, για να καταργήσω τους νόμους ή τους προφήτες. Δεν ήρθα να καταργήσω, αλλά να εκπληρώσω.” (Ματθαίος 5: 17)

     Ενώ υποστηρίζεις ότι είσαι χριστιανός, απορρίπτεις την Παλαιά Διαθήκη μετά βδελυγμίας, χαρακτηρίζοντας την καταραμένη.

     Στην αρχή της διακονίας του ο Ιησούς και ενώ βρίσκεται στην Ναζαρέτ, αποκαλύπτει στους ανθρώπους ότι αυτός είναι ο Μεσσίας που είχε προφητευθεί από παλιά! Τι αποδείξεις παρουσιάζει; Μέσα από το βιβλίο του Ησαΐα (Ησαΐας 61:1-3) βρήκε την περικοπή με την μεσσιανική προφητεία και αφού την διάβασε έκλεισε τον λόγο του λέγοντας: «σήμερον επληρώθη η γραφή αύτη εις τα ώτα υμών.» (Λουκάς 4:16-19.)

     Πως λοιπόν χαρακτηρίζεις αυτή την γραφή καταραμένη; Πέραν αυτού η συγκεκριμένη περικοπή υποστηρίζεται αμφίδρομα. Ησαΐας 61:1-3.​— Λουκάς 4:16-19.

     Ως χριστιανός δεν έχεις κανένα λόγο να απορρίψεις την Γραφή την οποία κατέστησε ο Χριστός Ιερή.

     Τα βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης αποτέλεσαν τις μοναδικές Ιερές Γραφές που χρησιμοποιήθηκαν από τον Ιησού Χριστό, τους αποστόλους και την πρωτοχριστιανική κοινότητα.

     Για σένα ο Ιησούς είπε: «Εκείνος που πιστεύει εις εμέ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΓΡΑΦΗ, θα γίνει αστείρευτος πνευματική πηγή και από την καρδίαν του θα αναβλύζουν και θα τρέχουν ποταμοί από ολόδροσο τρεχούμενο νερό» (Ιωάννης 7:38) Έχε υπόψιν σου ότι αυτή η Γραφή που αναφέρει ο Ιησούς εδώ είναι η Παλαιά Διαθήκη και συγκεκριμένα το βιβλίο του Ησαΐα. Πάμε να δούμε και το εδάφιο από τον Ησαΐα. «Και εν ευφροσύνη θέλετε αντλήσει ύδωρ εκ των πηγών της σωτηρίας.» (Ησαΐας 12:3)

     Και ενώ ο ίδιος ο Χριστός μιλούσε μέσα από τις Εβραϊκές Γραφές εσύ αποστρέφεσαι τον λόγο του και τα Ιερά κείμενα τα οποία κατέστησε ο ίδιος Ιερά και οι Απόστολοι.

     Ο Απόστολος Παύλος είπε σχετικά. « Όλη η ΓΡΑΦΗ είναι θεόπνευστος και ωφέλιμος προς διδασκαλίαν, προς έλεγχον, προς επανόρθωσιν, προς εκπαίδευσιν την μετά της δικαιοσύνης» (Β Τιμ 3:16) Αυτή η Γραφή που λέει εδώ ο Απ Παύλος δεν είναι άλλη από την Παλαιά Διαθήκη.

  • Την ιεροσύνη φίλε μου, ο ίδιος ο Χριστός την έδωσε στους αποστόλους. Και οι ίδιοι οι Απόστολοι έχρισαν τους πρώτους ιερείς. Οπότε, θέλουμε δεν θέλουμε, από μόνοι μας δεν σωζόμαστε. Μόνο ως Εκκλησία του Χριστού.

  • Από την Θεία λειτουργία:
   «Στώμεν καλώς στώμεν μετά φόβου»

   και στη συνέχεια

   «ἅγιος ἅγιος ἅγιος κύριος σαβαώθ» ΣΑΒΑΩΘ

   Αρχή του τρισάγιου ύμνου είναι το όραμα του προφήτου Ησαΐου πού είδε τους αγγέλους γύρω στο θρόνο του θεού (Γιαχβέ) να ψάλλουν «άγιος, άγιος, άγιος, Κύριος Σαββαώθ» (Ήσ. 6,13).

   Παπάδες says: «Αυτόν, ψάλλουμε και εμείς σε κάθε μας θεία Λειτουργία»

   Σαβαώθ, μία από τις πολλές προσωνυμίες του Θεού των Εβραίων Γιαχβέ που αναφέρεται στην Παλαιά Διαθήκη.

   «Adonai eloim adonai Ιεχωβά adonai eloim adonai Ιεχωβά adonai ΣΑΒΑΩΘ.. για δυο ώρες.» (Τμήμα Επίκλησης Νεκρομαντείας)

   «Adonai elohim adonai Ιεχωβά ΣΑΒΑΩΘ adonai adonai nathon metatron.» (Επίκληση Eliphas levi)

   «Φωτιά με τετραγράμματο tzabaoth (ΣΑΒΑΩΘ) και επαναληπτικό κάλεσμα του ονόματος IHVH Γιαχβέ. Εγω ο υπηρέτης του υψίστου ικετεύω τον Θεό με τα τρία μεγάλα και ισχυρά ονόματα του, Adonai Aglaon tetragrammaton, για να με βοηθήσει στις υποθέσεις μου.» (O.T.O. Samhain τελετουργία.)

 3. ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ

  Ανησυχείτε;; Αν ΟΧΙ, απλά διαβάστε μαρτυρία φίλου:

  ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΕΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.
  ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:

  ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΕΡΙΞ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΙΩΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΔΕΧΕΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ.

  ΤΟ ΝΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ…ΟΙ ΑΝΑΡΧΕΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΣΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Η ΛΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ..ΕΝΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΤΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ…ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ… ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΔΑΡΕΙ ΑΝΗΛΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ…ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΕ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ…

  …ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΩΝ ΝΑΡΚΩΝ ΤΥΠΟΥ ΓΚΛΕΙΜΟΡ(ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΩΣ ΓΕΜΙΣΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΚΑΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΩΝ. ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΙΛΑ ΤΕΤΟΙΩΝ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΛΑΘΡΟ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΙΑ. ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ.

  ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΥΡΕΤΩΔΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ;
  ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ?ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ;
  ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΦΟΝΙΚΟΣ;
  ΚΟΥΜΠΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΚΑΜΕΝΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΛΟΧΙΑΣ ΣΟΝΤΕΡΣ.ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ.ΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΣΧΕΔΟΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ; ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ.

  ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, ΑΠΛΑ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛ.ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΩΣΤΕ ΟΛΗ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΙΔΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΥΜΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΕΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.
  ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΛΥΒΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ.

  ΛΥΣΕΙΣ;ΠΟΛΛΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ….

  ΠΗΓΗ: Επιστολή Αναγνώστη

  • Ρε φίλε τώρα αυτό ισχύει πραγματικα και πως το ξέρεις? Είναι μεγάλη πάντως η πιθανότητα να συμβαίνει κατι τέτοιο. Δε μου κάνει εντύπωση. Ισως δε θέλω απλά να το πιστέψω.

   • Κοίτα, η UCK έχει πει ότι μέχρι τον Μάρτη του 2019 σκοπεύει να είναι σε θέση να διεξάγει γενικό ανταρτοπόλεμο στην Ελλάδα.
    Εννοεί ανορθόδοξο πόλεμο, ασύμμετρης απειλής, proxy, προπαγανδιστικό πόλεμο και κυρίως ηθικό και ψυχολογικό.
    Τις ομάδες για να το κάνει τις έχει.
    Το υλικό, δεν θέλει και ιδιαίτερα μέσα εξ άλλου, το έχει.
    Την μούρλα τους και το μίσος τους το έχουν.
    Η Τουρκία τους στηρίζει και εξοπλίζει.
    Και η κυβέρνηση έχει ως στόχο να διαλυθεί η Ελλάδα, οπότε ελέγχοντας στρατό και αστυνομία, αφήνει να συμβεί ότι θέλει και το στήνει κι όπως θέλει, παρουσιάζοντάς μας τα γεγονότα όπως θέλει.

    Δεν νομίζω ότι τους εμποδίζει κάτι λοιπόν…

 4. ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς ΑΞΙΟς

  • «Ένας περίεργος τύπος που αυτοαποκαλείται “Γέροντας Ιωάννης Μελχισεδέκ ξυπόλητος, των φτωχών” (!!!) κάνει απίστευτη αιρετική προπαγάνδα παρασύροντας πολλές ψυχές στην αιρετική και αντιχριστιανική Σέκτα που έχει δημιουργήσει!»

   https://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2014/01/blog-post_9576.html

   • ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΩ ΦΩΣ ΓΙΑΤΡΕ ΤΡΕΧΕΙΣ ΝΑ ΛΑΣΠΩΣΕΙΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΑ… ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ – ΣΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ… Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ, ΑΛΛΑ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΣΑΣ…. ΟΛΩΝΩΝ ΣΑΣ.

    • https://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2014/01/blog-post_9576.html

     Προσοχή μεγάλη στους Πιστούς !!!!!!!!

     Όπου τον Δείτε να κυκλοφορεί Καλέστε την Ασφάλεια !!!!!!!

     Υπάρχει ένταλμα σύλληψης για προσηλυτισμό και σύσταση Παραθρησκευτικής Οργάνωσης “σέχτας”, κακοποίηση ανηλίκων, εξαπάτηση και απειλή !!!!

     Δεν γνωρίζουμε ποιοι και πόσοι κρύβονται από πίσω του και τον υποκινούν να το παίζει προφήτης.

     Με αυτά θα ασχοληθεί η Ασφάλεια και η Αρχιεπισκοπή!!!

     Είναι επικίνδυνος! Βλάσφημος, Ψυχοπαθής και Ανώμαλος!!!

     Να διαδοθεί παντού και αυτό το βίντεο, να βλέπει όλος ο κόσμος πόσο άρρωστος και απατεώνας είναι:

     https://www.youtube.com/watch?v=x8-LLsBOxDc
     Μια ιεραποστολική προσπάθεια του ΙΔ παρεκκλησίου Αγίου Θεράποντος επισκόπου Κύπρου στις Ερυθρές Αττικής προς δόξαν Θεού.

 5. Θα
  Ήταν
  Άτοπο
  Τό
  Παράδειγμα
  Τής
  Μύγας.
  Τής
  Σφήκας
  Ίσος,
  Αν
  Η
  Τροφή
  Είναι
  Πνευματική.
  Η
  Αλήθεια
  Είναι
  Ότι
  Το
  Φώς
  Μέσα
  Στο
  Σκοτάδι
  Μαγνητίζει
  Τα
  Ζιζάνια
  Από
  Μεγάλη
  Απόσταση.
  Χρήσιμα
  Και
  Τα
  Ζιζάνια,
  Χρηστικά.
  Η
  Φυσική
  Ισορροπία
  Θα
  Διασαλευοταν
  Εδώ
  Κάτω

  • Η Ρώμη έχοντας ως όραμα την διασφάλιση της εσωτερικής ειρήνης, (pax romana) είδε στον πυρήνα του χριστιανισμού τα απαραίτητα συστατικά για την επίτευξη του σκοπού της.

   «Κάθε ανθρώπινη ψυχή να υποτάσσεται στις εξουσίες που υπερέχουν. Γιατί δεν υπάρχει εξουσία που να μην προέρχεται από τον Θεό. Οι δε εξουσίες υπό του Θεού ταγμένες είναι.»
   (Ρωμαίους 13:1)

   «Ώστε εκείνος που απειθεί εις την εξουσίαν, εναντιώνεται εις την διαταγήν του Θεού. Όσοι δε εναντιώνονται, θα λάβουν εις τον εαυτό τους την πρέπουσα τιμωρίαν». (Ρωμαίους 13:2)

   Ιδού λοιπόν ο Ρωμαίος πολίτης Παύλος, ο μέγας απόστολος των εθνών, σε ρόλο θεμελιωτή της ρωμαϊκής θεοκρατίας!

   Τέρμα οι Σπάρτακοι! Έγιναν όλοι δούλοι του Γιαχβέ Ιησού και της εξουσίας.

 6. Λέει στην φωτογραφία παραπάνω του άρθρου, ότι ο Χριστός έκανε την γυναίκα ίση με τον άντρα. Απ`ότι φαίνεται όμως ο Απ Παύλος είχε διαφορετική άποψη.

  Μισογύνικες αντιλήψεις στις Προς Εφεσίους και Κορινθίους Επιστολές. Η γυναίκα δε ως το εξαιρετικότερον από τα άλλα κτίσματα, (εκτος του Ανδρα) που έχει υπό την εξουσίαν ο άνδρας, είναι δόξα του ανδρός. Πράγματι δε ο άνδρας είναι υπεροχότερος από την γυναίκα, διότι δεν έγινε ο άνδρας από την γυναίκα, αλλ’ η γυναίκα έγινεν από τον άνδρα. Και επί πλέον δεν εκτίσθη ο άνδρας διά να βοηθή την γυναίκα, αλλ’ η γυναίκα επλάσθη προς χάριν και βοήθειαν του ανδρός.

  Α Κορινθ 11.3,7 «3 Θέλω δε να εξεύρητε, ότι η κεφαλή παντός ανδρός είναι ο Χριστός, κεφαλή δε της γυναικός ο ανήρ, κεφαλή δε του Χριστού ο Θεός. 7 Διότι ο μεν ανήρ δεν χρεωστεί να καλύπτη την κεφαλήν αυτού, επειδή είναι εικών και δόξα του Θεού· η δε γυνή είναι δόξα του ανδρός.»

  Α Τιμ 2.11-15 « Η γυνή ας μανθάνη εν ησυχία μετά πάσης υποταγής· εις γυναίκα όμως δεν συγχωρώ να διδάσκη, μηδέ να αυθεντεύη επί του ανδρός, αλλά να ησυχάζη. Διότι ο Αδάμ πρώτος επλάσθη, έπειτα η Εύα· και ο Αδάμ δεν ηπατήθη, αλλ’ η γυνή απατηθείσα έγεινε παραβάτις· θέλει όμως σωθή διά της τεκνογονίας, εάν μείνωσιν εις την πίστιν και αγάπην και αγιασμόν μετά σωφροσύνης.»

  Η γυναίκα λοιπόν γίνεται απλώς μια καταραμένη βρεφομηχανή και αυτό μόνο εξ’ ανάγκης. Άραγε, όσες γυναίκες για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν θα ριφθούν στο πυρ το εξώτερο;

  «ο Αδάμ δεν ηπατήθη, αλλ’ η γυνή απατηθείσα έγεινε παραβάτις» Α Τιμ 2.14.

  Ο Αυγουστίνος επίσκοπος Ιππώνος δηλώνει σαφώς την κατανόησή του για την κατωτερότητα της Εύας: «όλα αυτά έγιναν επειδή η γυναικα δεν ήταν σε θέση να καταλάβει τα ψεύδη του ερπετού και χρησιμοποιήθηκε από τον όφι εξαιτίας της περιορισμένης κατανόησής της.»

  Η Εύα συμβολίζει την αδυναμία, τον αισθησιασμό, τον πειρασμό και την ατίμωση. Δεύτερη στην τάξη της δημιουργίας, ο σκοπός της ήταν να υπηρετεί τον Αδάμ. Ελλείψει σοφίας και φρόνησης οι ενέργειές της στον Κήπο οδήγησαν στην πτώση όλης της ανθρωπότητας. Η Εύα κατάστρεψε την ελπίδα της ανθρωπότητας για τον παράδεισο επί της γης και, χωρίς την εμφάνιση του Χριστού, την ελπίδα της αιώνιας ζωής.

  Apostle Paul vs Jesus Christ

 7. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ ΣΤΩΜΕΝ ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΣΑΒΑΩΘ ΔΛΔ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ! ΖΗΤΩ Ο ΑΣΙΑΤΙΣΜΟΣ!

  • Και βέβαια φοβούνται τα πρόβατα. Διότι αν δεν κάνουν το θέλημα του Σαβαώθ θα τα τιμωρήσει στην κόλαση.

   Χρυσόστομος: «Στην μελλοντική ζωή και οι αμαρτωλοί θα γίνουν άφθαρ­τοι, όχι για τιμή, αλλά για να τιμωρούνται συνεχώς. Αυτό το πράγμα πόσο είναι φοβερό, δεν μπορεί να το παρουσίαση ο λό­γος, αλλά από μερικά παραδείγματα είναι δυνατόν να πάρουμε κάποια μικρή ιδέα.

   Εάν καμμία φορά μπήκες μέσα σε λουτρό που έτυχε να καίη περισσότερο από ό,τι έπρεπε, σκέψου τι θα είναι η φωτιά της κολάσεως. Και εάν κάποτε αρρώστησες και είχες πολύ υψηλό πυρετό, φαντάσου τι θα είναι η φλόγα εκείνη της κολάσεως. Εάν το καυτό λουτρό και ο υψηλός πυρετός μας ταλαίπωρη και μας αναστατώνη, πως θα αντιμετωπίσουμε τον ποταμό της φω­τιάς, όταν πέσουμε μέσα του;

   Εκεί δεν υπάρχει συγχώρησις, αλλά κάθε κατάδικος ψή­νεται και έχει τόσο πόνο που δεν είναι δυνατόν να τον εκφράση. Εάν εδώ δεν μπορή κανείς λόγος να παραστήση τους δριμείς πόνους, πολύ περισσότερο εκεί. Διότι εδώ σε λίγες στιγμές γί­νεται ό,τι έχει να γίνη, ενώ εκεί καίεται το σώμα, χωρίς να φθεί­ρεται και να λυώνη.

   Είναι ελεεινή η κατάστασις στην κόλασι. Θα θρηνούμε και κανένας δεν θα μας ακούη, θα στενάζουμε και θα βογγούμε από τον πόνο, και κανένας δεν θα μας προσέχη. Θα κοιτάζουμε γύρω μας, και πουθενά παρηγοριά. Τότε πώς να θεωρήσουμε όσους ευρίσκονται σ’ αυτή την κατάστασι; Τι πιο άθλιο από αυτές τις ψυχές; Τι πιο ελεεινό;

   Αλλ’ όταν θα οδηγηθούμε δεμένοι στα βασανιστήρια της κολάσεως, ποια θα είναι η θέσις μας; Τι θα κάνουμε τότε; Διότι τα δεσμά εκείνα δεν είναι φτιαγμένα από σίδερο, αλλά από φω­τιά. Από φωτιά άσβεστη. Κι’ εκείνοι που θα μας επιτηρούν δεν θα είναι άνθρωποι όμοιοι μ’ εμάς, που ίσως καμμιά φορά μαλα­κώνουν, αλλά σκληροί και φοβεροί άγγελοι, τους οποίους ούτε να κοιτάξη μπορεί κανείς. Άγγελοι γεμάτοι οργή για όσα εξυ­βρίσαμε τον Δεσπότη.»

   Λύκοι (σαν τον Χρυσόστομο) θα υπάρχουν όσο υπάρχουν πρόβατα.

 8. ΠΗΔΑΛΙΟΝ, ΚΑΝΩΝ ΙΑ, Σ’ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ
  Μηδείς εν τω ιερατικώ καταλεγομένων τάγματι, ή λαϊκός, τα παρά των Ιουδαίων άζυμα εσθιέτω, ή τούτους προσοικειούσθω, ή εν νόσοις προσκαλείσθω, και ιατρείας παρ΄αυτών λαμβανέτω, ει εν βαλανείοις τούτοις παντελώς συλλουέσθω. Ει δε τις τούτο πράξαι επιχειροίη, ει μεν Κληρικός είη, καθαιρείσθω, ει δε λαϊκός αφοριζέσθω.

  ΠΗΔΑΛΙΟΝ, ΚΑΝΩΝ Η, Ζ’ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ
  Επειδή πλανώμενοί τινες εκ της των Εβραίων θρησκείας μυκτηρίζειν έδοξαν Χριστόν και Θεόν ημών, προσποιούμενοι μεν χριστιανίζειν, αυτόν δε αρνούμενοι κρύβδειν και λαθραίως σαββατίζοντες, και έτερα ιουδαϊκά ποιούντες, ορίζομεν, τούτους μήτε εις κοινωνίαν, μήτε εις ευχήν, μήτε εις Εκκλησίαν δέχεσθαι, αλλά φανερώς είναι κατά την εαυτών θρησκείαν Εβραίους, και μήτε τους παίδας αυτών βαπτίζειν, μήτε δούλον ονείσθαι ή κτάσθαι• ειδέ εξ ειλικρινούς πίστεως επιστρέψει τις αυτών, και ομολογήσοι εξ όλης καρδίας, θριαμβεύων (κατηγορώντας φανερά) τα κατ΄ αυτούς έθη και πράγματα, προς το και άλλους ελεχθήναι και διορθώσασθαι, τούτον προσδέχεσθαι και βαπτίζειν τους παίδας αυτού, και ασφαλίζεσθαι αυτούς αποστήναι των εβραϊκών επιτηδευμάτων• ει δε μη ούτως έχοιεν, μηδαμώς αυτούς προσδέχεσθαι.

 9. Κοίτα, η UCK έχει πει ότι μέχρι τον Μάρτη του 2019 σκοπεύει να είναι σε θέση να διεξάγει γενικό ανταρτοπόλεμο στην Ελλάδα.
  Εννοεί ανορθόδοξο πόλεμο, ασύμμετρης απειλής, proxy, προπαγανδιστικό πόλεμο και κυρίως ηθικό και ψυχολογικό.
  Τις ομάδες για να το κάνει τις έχει.
  Το υλικό, δεν θέλει και ιδιαίτερα μέσα εξ άλλου, το έχει.
  Την μούρλα τους και το μίσος τους το έχουν.
  Η Τουρκία τους στηρίζει και εξοπλίζει.
  Και η κυβέρνηση έχει ως στόχο να διαλυθεί η Ελλάδα, οπότε ελέγχοντας στρατό και αστυνομία, αφήνει να συμβεί ότι θέλει και το στήνει κι όπως θέλει, παρουσιάζοντάς μας τα γεγονότα όπως θέλει.

  Δεν νομίζω ότι τους εμποδίζει κάτι λοιπόν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Λέσβος: Κατολίσθηση βράχων πάνω σε χωριό -Διέλυσαν σπίτια, καταπλάκωσαν στάνες

Πρωτοφανείς στιγμές ζει η χώρα: Εκατοντάδες μαθητές τραγουδούν για Μακεδονία και ΕΔ – Συγκλονίζουν τα Eλληνόπουλα