ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Ο Καραμανλής είναι στο …Σύστημα…

Στην Ελεύθερη Ώρα έχω αναφερθεί εκτενέστατα στο σχέδιο δολοφονίας του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, που διερευνά η δικαιοσύνη, στο ονομαζόμενο σχέδιο “Πυθία”!

Έχω λάβει πολλά e-mail γι΄ αυτό το ζήτημα από πάρα πολλούς φίλους!

Ωστόσο, θα μου επιτρέψετε να ξεχωρίσω ένα, από έναν πολύ καλό μου φίλο, με τον οποίο συμπορευτήκαμε για αρκετά χρόνια στον ΛΑ.Ο.Σ και του οποίου την άποψη, την σέβομαι ιδιαίτερα και την εκτιμώ!

Μου έγραψε λοιπόν, ο καλός μου φίλος από την Μακεδονία μας:

«1) Δεν πιστεύω ότι οι Αμερικανοί ήθελαν να δολοφονήσουν τον Καραμανλή. Για να τον ελέγξουν δεν χρειαζόταν να τον δολοφονήσουν. Μπορούσαν να βγάλουν στην δημοσιότητα στοιχεία για την προσωπική του ζωή, και να τον εξοντώσουν πολιτικά και κοινωνικά. Γιατί να τον σκοτώσουν; Μπορούσαν να τον εκβιάσουν. Όλα τα περί δολοφονίας του μάλλον αποσκοπούν ώστε να διασφαλίσουν ένα άλλοθι του Καραμανλή, δημιουργημένο σε συνεργασία με τους Αμερικανούς, ώστε να μπορέσουν να τον επαναφέρουν αν τον χρειαζόντουσαν.

2) Ο Καραμανλής ούτε ήθελε ούτε μπορούσε να “παίξει παιγνίδι” με τους Ρώσους σε βάρος των Αμερικανών. Ο Καραμανλής ήταν διάτρητος από σκάνδαλα, δεν ήλεγχε ούτε ένα μικρό μέρος του κόμματός του, τον κρατούσαν από παντού. Τα ήξερε αυτά ο Καραμανλής, άρα και αν ήθελε να “παίξει” με τους Ρώσους δεν θα το αποτολμούσε.

3) Ο Καραμανλής δεν έχει την απήχηση που είχε. Το καραμανλικό στρατόπεδο έχει συρρικνωθεί. Ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής ψηφίστηκε (όταν εκλέχτηκε) και από δυσαρεστημένους μη νεοδημοκράτες. Δεν επιβεβαίωσε τις προσδοκίες τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, τη μείωση και την απήχηση του καραμανλισμού.

4) Ο Καραμανλής δεν αποτελεί λύση για την Ελλάδα. Αποτελεί όμως λύση, για τα κυκλώματα που από το παρασκήνιο ελέγχουν την ΝΔ. Και αποτελεί λύση γι’ αυτούς, διότι απλώς έχουν στερέψει από στελέχη που έχουν την καλήν έξωθεν μαρτυρία (πολύ δε περισσότερο από ικανά στελέχη!!!).

Οπότε, κατά την ταπεινή μου άποψη, όλη η κουβέντα για τον Καραμανλή γίνεται διότι δεν μπορούν να βρουν κανέναν να κάνει τη “δουλειά”! Αναμενόμενο άλλωστε, διότι δεν μπορεί να θέλουν ανθρώπους που είναι και υποχείρια και ικανοί!

Υπάρχει μια αντίφαση εδώ….»!!

Βράζει το καζάνι της οργής για την …”Μακεδονία”…

Για το ζήτημα της οριστικής λύσεως του ονόματος στην γειτονική χώρα των Σκοπίων, έλαβα ένα e-mail από τον καλό φίλο Οδυσσέα Τηλιγάδα και το οποίο, δημοσιεύω:

«Eμείς οι εντεταγμένοι στην Πατριωτική Ένωση Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωσι (ΕΛ.ΛΑ.Σ) δεν συζητούμε, δεν διεκδικούμε, δεν ψηφίζουμε για κανένα όνομα και τέλος δεν δεχόμεθα ουδεμία μεταπολιτευτική συμμορία, που ισχυρίζεται ότι αντιπροσωπεύει ως κυβέρνηση τον Ελληνικό Λαό, να διαπραγματεύεται για θέματα τα οποία δεν χρήζουν αποδείξεως, είναι όπως λέμε στα μαθηματικά, αξιώματα! Δεν επικαλούμεθα την UNESCO, τις χιλιάδες υπογραφές και επιστολές των κορυφαίων ιστορικών παλαιών και συγχρόνων, προς τους Προέδρους των ΗΠΑ κλπ. για την Μακεδονία και τον Μέγα Αλέξανδρο!

Αδιαφορούμε αν κάποιοι “έμποροι των Εθνών”, επείγονται να ολοκληρώσουν τα άρρωστα σχέδια τους με τα οποία χρησιμοποιώντας τις Αμερικανικές Βάσεις στα Βαλκάνια και εφαρμόζοντας την αρχή διαίρει και βασίλευε, θέλουν να επιτύχουν τον διαμελισμό της Ελλάδος, τη συνέχιση του Ανατολικού ζητήματος, τον έλεγχο της νέας οδού του “μεταξιού”, τον έλεγχο των αγωγών πετρελαίου, τον έλεγχο του Β. Αιγαίου, την εκμετάλλευση του υπεδάφους της Μακεδονίας και τον αφελληνισμό της περιοχής. Soros, Νίμιτς, Τσίπρας, Ζάεφ, Κοτζιάς, Μπουτάρης, Βερέμης κι άλλα ελληνικά και ξένα σαπρόφυτα, είναι η false flag, οι άνθρωποι που κάνουν τη βρομοδουλειά για τον “μεγάλο αδελφό”.

Διπλάσιοι πράκτορες από αυτούς που έφτιαξαν τον Μάιο του 68, χιλιάδες χαζοχαρούμενοι  και μισθοφορικοί στρατοί, τύπου “ΠΑΜΕ” θα ενεργοποιηθούν για να επιτευχθεί ο στόχος.

Η έλλειψη μίας καθαρής, αρραγούς “Εθνικής Ασπίδας” πνευματικών ταγών πέραν και πάνω από κόμματα είναι το ζητούμενο»!!

Τριγμοί της ΝΔ στο Χαλάνδρι…

Έπινα καφέ χτες σε ένα καφενέ στο Χαλάνδρι, μαζί με πρώην δικαστικούς, στρατιωτικούς και άλλους “δεξιούς” οι οποίοι βράζουν κατά της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αλλά και κατά της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως, του κόμματος της ΝΔ! Του κόμματός τους, όπως λένε, που τώρα δεν τους πολυεκφράζει…

Πέραν του ονοματολογικού των Σκοπίων, της οικονομίας, κι άλλων ζητημάτων, εκφράζονταν με περίσσια οργή και για τον Δήμο τους! Το Χαλάνδρι!

Το οποίο θεωρούν, πως η ΝΔ παρέδωσε στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΣΥΡΙΖΑ! Στον άφαντο νυν Δήμαρχο Σίμο Ρούσσο, ουσιαστικά και τυπικά, αφού δεν τον βλέπει κανένας στα στέκια του Δήμου και δεν είναι λίγοι αυτοί που ζητούν τη φωτογραφία του για να δουν πως ακριβώς είναι!

Θεωρούν όλοι αυτοί οι φίλοι, ότι η ΝΔ διεκδίκησε το Δήμο στις προηγούμενες εκλογές με τον ολίγιστο – όπως τον χαρακτηρίζουν – Γιώργο Κουράση!

Κι η οργή τους μεγαλώνει ιδιαίτερα, από τη δέσμευση του Γιώργου Κουράση, ότι ο ίδιος και η παράταξή του θα προσπαθούσαν να παραμείνουν χρήσιμοι για το καλό της πόλης, αντιπολιτευόμενοι σθεναρά τον Σίμο Ρούσσο!

Αφού, το τοπίο στο Δημοτικό Συμβούλιο του Χαλανδρίου ήταν εντελώς διαφορετικό, από τη στιγμή που η διοίκηση του Δήμου είχε απολέσει την πλειοψηφία, λόγω της μη στήριξης Λαφαζανικών συμβούλων και έτσι, θα μπορούσε η παράταξη Κουράση να καταψηφίσει το τεχνικό πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό του 2018!

Ωστόσο, μετά από τρεις θυελλώδεις συνεδριάσεις ο Γιώργος Κουράσης και η παράταξή του, έδωσαν τη “λύτρωση” στη δημοτική Αρχή του Μπολσεβίκου – σταλινιστή Σίμου Ρούσσου!

Τρομάζουν λοιπόν, όλοι οι Χαλανδραίοι φίλοι, στη σκέψη πως μπορεί η ΝΔ να στηρίξει εκ νέου τον Γιώργο Κουράση!

Βέβαια, εξ όσων γνωρίζω η ΝΔ δεν έχει αποφασίσει ακόμη για τον υποψήφιο που θα στηρίξει σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστα προάστια στα Βόρεια της Αθήνας!

Αλλά, οι φίλοι στην παρέα του καφενέ, μου είπαν: Γράψε, εάν είναι πάλι υποψήφιος ο Κουράσης και λάβει τη στήριξη της ΝΔ, θα εκλεγεί πάλι ο Σίμος Ρούσος! Γράψε το, να το διαβάσουν!!

Μπερτομέου, Πουτζδεμόν …και Παναθηναϊκός…

Μου έστειλαν επίσης, ένα e-mail σχετικό με τα ρεπορτάζ που έχω κάνει για την πώληση της ΠΑΕ ΠΑΟ!

«Ο Καταλανός Κάρλες Πουτζδεμόν χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς και τους Αμερικανούς ως “Δούρειος Ίππος” προκειμένου να διασπάσει την Ισπανία. Την οποία κατακλύζει με λαθρομετανάστες ο Ρ. Τ. Ερντογάν, τους οποίους στέλνει εκεί κατά κύματα, όπως άλλωστε και στην Ελλάδα!

Έτσι, ο επίσης Καταλανός Τζόρντι Μπερτομέου, χρησιμοποιείται από τον ισλαμοφασίστα Ρ. Τ. Ερντογάν προκειμένου να δημιουργήσει προβλήματα στην ΚΑΕ ΠΑΟ, κάνοντας την Euro League ένα κλαμπ που θα εξυπηρετεί τα τουρκικά συμφέροντα! Και όσο δεν αντιδρούν οι υπόλοιπες μεγάλες ομάδες με τα “κλειστά” συμβόλαια, τόσο περισσότερο θα εξυπηρετούνται τα σχέδια της Τουρκίας στον εξισλαμισμό της Ευρώπης»!!

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *