18:42 - 28/11/2018

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Διαφημίσεις

Αναστασίου …το ανάγνωσμα…

Επειδή το ζήτημα της Σαηεντολογίας (σ.σ. την επονομαζόμενη θρησκευτική φυλακή των εκβιασμών), που κατ΄ αποκλειστικότητα έχουμε φέρει στη δημοσιότητα, σε σχέση και με την Ορθόδοξη Εκκλησία, έχει δημιουργήσει πολύ θόρυβο και προκειμένου να ενημερωθεί το χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ορθοδοξίας, ρωτήσαμε ευθέως τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο: «Αρχιεπίσκοπε απεταξάμην τη Σαηεντολογία, ως παραθρησκευτικό δόγμα, ως αίρεση, ως σατανική οργάνωση, που παλεύει προκειμένου να εξαφανίσει από προσώπου γης την Ορθοδοξία;»! Το ίδιο ακριβώς ερώτημα θα θέλαμε να θέσουμε και στον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων και Πάσης Αλβανίας Αναστάσιο!

Μας το ζητούν από την μειονότητά μας, της Βορείου Ηπείρου! Να θέσω δηλαδή αυτό το ερώτημα από την παρούσα στήλη μου στην Ελεύθερη Ώρα, καθώς και τα παρακάτω:

Υπάρχει σημαίνων πρόσωπο περί των κόλπων της Αρχιεπισκοπής Τιράνων που έπαιξε τω καιρώ εκείνω, στο χρηματιστήριο των Αθηνών υπέρ της ΕΤΕΒΑ, κερδίζοντας ένα πολύ σημαντικό ποσό;

Ποιος χρηματοδοτεί την αναπαλαίωση των Τζαμιών στην Αλβανία και το Κοσσυφοπέδιο;

Υπεύθυνος περί των οικονομικών της Αρχιεπισκοπής σας είναι κάποιος που παινεύεται πως είναι Τσάμης;

Θέτουμε αυτά τα ερωτήματα, με ταπεινότητα και σεβασμό και εάν υπάρχει απάντηση με μεγάλη μας ευχαρίστηση να τη δημοσιεύσουμε προς ενημέρωση των αναγνωστών της εφημερίδας μας!!

“Σεβασμιότατε, καλά …κρασιά”…

Κατακλυζόμαστε στην κυριολεξία από email με πολλά ερωτήματα αναγνωστών μας! Ένα εξ αυτών μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και το παραθέτω παρακάτω:

Υπάρχει Μητροπολίτης που παραθέτει συνέχεια γεύματα σε Αμερικανούς, λόγω των πολύ φιλικών σχέσεων που έχει με τις ΗΠΑ; Ο οποίος εξυπακούεται πως έχει πολύ καλές σχέσεις και με την εδώ Αμερικανική Πρεσβεία!

Είναι τυχαίο, ότι στο ζήτημα της συμφωνίας Τσίπρα – Ιερώνυμου τήρησε και εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος;

Και μου σημείωσε ο αναγνώστης μας, με το: “Σεβασμιότατε, καλά …κρασιά”!!

Η τριανδρία που υπέσκαπτε τον Χριστόδουλο των Ορθοδόξων Ελλήνων…

Θυμόσαστε ποιοι Μητροπολίτες αντιπολιτεύονταν σφόδρα τον μακαριστό Χριστόδουλο; Τον Ιεράρχη της Ορθοδοξίας και του Έθνους!

Ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας Ιερώνυμος (σημερινός Αρχιεπίσκοπος), ο Μητροπολίτης Ζακύνθου και Στροφάδων Χρυσόστομος (σήμερα Μητροπολίτης Δωδώνης, ο οποίος σε ταξίδι του στην Κίνα το 2013, εκπροσωπώντας την Εκκλησία της Ελλάδος φόρεσε πολιτικά – φαίνεται πως όλοι οι “προοδευτικοί” Μητροπολίτες αρέσκονται στην πολιτική περιβολή) και ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Θεόκλητος!

Ο οποίος αποδημήσας έδωσε το “δαχτυλίδι” στον Μάξιμο Παπαγιάννη!

Έτσι, θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον σημερινό Μητροπολίτη Ιωαννίνων, εάν αποδεχόταν τότε, αλλά και τώρα τον Εθνικό και Ορθόδοξο λόγο του μακαριστού Χριστοδούλου! Συμφωνούσε με την επιθετική πολιτική, που πολλές φορές άγγιζε την αισχρότητα, του προκατόχου του; Επίσης, μιας και ήταν εκ δεξιών του Θεόκλητου, μήπως γνωρίζει αν ο προκάτοχός του ήταν εχθρός της Σαηεντολογίας;

Άλλωστε είναι τυχαίο γεγονός, πως και ο Μητροπολίτης Δωδώνης και ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων συμπλέουν απόλυτα με τη συμφωνία Ιερώνυμου – Τσίπρα, την οποία ήδη αποκήρυξαν οι περισσότεροι Ιεράρχες και σύσσωμος ο κλήρος;;

Η επανάσταση του κλήρου…

Η προσχεδιασμένη κρίση στους κόλπους της Εκκλησίας από τον Αλέξη Τσίπρα, με σκοπό να διασπείρει ζιζάνια και να διασπάσει το αρραγές μέτωπο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, με σύμμαχό του τον Αρχιεπίσκοπο – που κλήρος και λαός τον έχουν ήδη καθαιρέσει, αφού υπάρχουν Ιερείς στις Ενορίες τους που δεν τον μνημονεύουν κατά τη Θεία Λειτουργία, παρ΄ ότι σύμφωνα με το Κανονικό Δίκαιο της Εκκλησίας μας, πρέπει να μνημονεύεται – δεν περπάτησε και αυτοί που “έσπασαν τα μούτρα” τους, τελικά είναι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας…Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*