ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑ

Ποιος είπε ότι η Σκύλλα και η Χάρυβδη είναι μυθολογία; Είναι η ουτοπία της εκκλησίας, τουτέστιν “τούτο ποιείται”.
Η Σκύλλα και η Χάρυβδη είναι οι δύο βράχοι του νέου και παλιού που συνθλίβουν την κάθε ψυχή, που το λευκό περιστέρι της φύσης του ακολουθεί, ώστε ο άνθρωπος να μη βρει ποτέ την χαμένη του Ιθάκη· νέο ημερολόγιο και παλιό σταυρώνουν αδελφωμένοι τον Χριστό… σταυρώνουν και την Παναγιά. Σκοτώνουν την ψυχή των Υιών του Θεού ανθρώπων. Οι κολοσσαείς κολαστές του Ελληνισμού, οι κτίστες των Ναών στο μυαλό του ναού του ανθρώπου +ψυχής +πνεύμα….;;;;;;;;

Από βρέφος δολοφονούν της Ανθρωπιάς της ψυχής το νερό και τυφλώνουν της καρδιάς το Εγώ· να μην γνωρίζει η Αγάπη την οδό της θέοσης της φύσης της.

Αγάπη προς την εξουσία να χλευάζει ο αδελφός τον αδελφό, αγάπη προς την ελευθερία να σοδομίζεται ως ζώο, αγάπη προς την σκλαβιά… την δυστυχία, τον πόνο και τον εξευτελισμό των Ιερών και των Οσίων Πατέρων μας Θεό· αγάπη προς τον φόβο, το χρήμα και των διχασμό.

Και όλοι έξυπνοι περιφρονούν την Σοφία του Θεού και τον Ιησού Χριστό.
Κύριε ελέησον με τον αμαρτωλό-η….ομολογούν ως Αγία προσευχή προς τον Θεό και για να σώσουν την ψυχή τους… και ποτέ κανείς δεν ελέησε τον Χριστό Λόγο τον Ορθό.
Κύριε ελέησον λένε… λες και ποτέ δεν ελέησε… έναν γιό …και Αυτόν τον Θυσίασε για Χάρη της Αγάπης που Αγάπησε ο Θεός τον Άνθρωπο. Χάρισε το αίμα Του και ότι ήταν να πει το είπε. Και οι άνθρωποι τυφλωμένοι κάθονται και ρωτούν :

“Θεέ μου Θεέ μου γιατί με εγκατελειψες”.Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Αυτό είναι να βλέπεις την εικόνα Του Σταυρού Του Χριστού στο τότε και να μην βλέπεις πως η ουσία της εικόνας στο τώρα είναι η Ελληνίδα ψυχή σου η Χρηστή.

 

 

SOCRATESNIOS

14 thoughts on “ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑ

 1. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. says:

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ .
  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΑΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΠΡΑΞΕ.
  ΟΤΑΝ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙΣ, ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ΕΠΙ ΔΕΚΑ. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΠΡΑΞΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ, Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΚΡΑΤΑΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ, Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΤΗ.
  ΦΙΛΙΚΑ ΗΛΙΑΣ.

 2. ΚΙΜΩΝ says:

  Aυτη η αρχιτεκτονικη η ”’καλυβιωτικη”’ των στεππων η ρουμανοβλαχη των καζακστανων , σαχων , τουρκμενιων και τοσοι αλλοι, πρεπει να γκρεμιστει που δειχνουν εκκλησια …..αρε πουστηδες απο ποτε οι ασιατες μπουκαραν και διελυσαν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΩΝ , εδω και ποσους αιωνες …..ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΣΙΑ…..ΟΧΙ.

  • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

   ΚΙΜΩΝ…….NAI….E…..KAI EΓΩ ΤΟ ΛΕΩ….

   Ερωτειδείς, επτάφωτη εβραϊκή λυχνία,
   διονυσιακά (σταφύλια) και απολλώνια (κύκνοι) σύμβολα
   από την αρχαία Ρώμη… Τι συμβαίνει;

   Μεθοδολογία. Στόχοι. Περίγραμμα.

   Ακούμε για τη δόξα των αρχαίων Ελλήνων, αλλά λίγοι συνειδητοποιούν πόσο επίπονη ήταν η άνοδός τους από την αφάνεια. Η προϊστορία της χώρας (η μυθολογική εποχή) σημαδεύτηκε από ξένες επιδρομές και κατακτήσεις. Οι περισσότερες ήταν θαλάσσιες. Οι επιδρομείς μετέφεραν τεχνολογία, γνώσεις, προϊόντα, καλλιέργειες, και νέες θρησκευτικές αντιλήψεις. Σε πολλά μέρη οι Έλληνες έβλεπαν για πρώτη φορά πλοίο! Ήταν δύσκολο να αντισταθούν, τόσο από στρατηγική άποψη, αλλά και γιατί θαύμαζαν τους επιδρομείς. «…πάσης σχεδόν τέχνης ευρεταί βάρβαροι…»[1]

   Όσα έγιναν τότε, ισχύουν και τώρα… Πολλοί προσπαθούν να αποδείξουν πως όλα ήταν Ελληνικά, θεωρώντας Εθνικό Καθήκον να χαϊδεύουν τα αυτιά του κοινού. Πολλοί αρχαίοι μυθογράφοι προσπάθησαν, επίσης, να διαγράψουν την παρουσία ξένων. Ήταν όμως αδύνατο, γιατί αντίβαινε στην κοινή γνώμη.[2]

   Όσοι θέλουν να δουν το παρελθόν χωρίς ωραιοποίηση, ώστε να μπορέσουν να σχεδιάσουν το μέλλον, θα βρουν εδώ -κυριολεκτικά- την αρχή των ανησυχιών τους.

   Τροία, Θράκη, Θήβες, Σπάρτη, Αθήνα, Σαντορίνη, Ρόδος, Θάσος, Δήλος, Δωδώνη, Δελφοί… Η επιρροή των Φοινίκων έφτασε μέχρι την Αιθιοπία και την Ινδία. Ήταν εμπορικοί αντιπρόσωποι των Αιγυπτίων και των Μεσοποτάμιων, των οποίων μετέφεραν και πολιτιστικά στοιχεία. Ο αποικισμός και το θαλάσσιο εμπόριό τους ενοποίησαν την Μεσόγειο. Στους Μύθους των λαών της κυριαρχεί η περιπλανώμενη Ιώ (=Σιών, Ίσις) που διέτρεξε τις ανατολικές ακτές της. Πρόγονοί της, κατά τους Έλληνες, οι Αργίτες, κατά τους Τρώες, οι Φοίνικες. Απόγονοί της, οι Αιγύπτιοι, Χαλδαίοι, Εβραίοι Δαν, Δαναοί, Τρώες, Ασκάνιοι, Φρύγες, Φοίνικες, Κίλικες, Κιττείμ (=Ρωμαίοι) κλπ.

   Η έρευνα βασίστηκε στις αρχαίες πηγές, συνδυασμένες με την Βίβλο και τους Βυζαντινούς ιστορικούς, αποφεύγοντας όσο γίνεται, μεταγενέστερες αναλύσεις και σκοπιμότητες. Οι Βυζαντινοί χρονογράφοι είναι πολύτιμη πηγή, γιατί μνημονεύουν αρχαία κείμενα που σήμερα έχουν χαθεί. Όπου είναι δυνατή η αντιπαράθεση με τις αρχαίες πηγές τους, αποδείχνονται αξιόπιστοι και μάλιστα λέξη προς λέξη. Άλλη απόδειξη αξιοπιστίας τους είναι ότι τα έργα τους είναι σχεδόν όμοια. Δεν θα περιλάβω αρχαιολογικά συμπεράσματα. Θα πω όμως πως συμφωνούν.

   Μειονέκτημα της μελέτης είναι η ελλιπής αναφορά στις παραλλαγές των Μύθων. Είναι αδύνατο, άλλωστε, να βγει οποιοδήποτε συμπέρασμα αν δεν επιλεγεί κάποια από τις αντικρουόμενες παραλλαγές και απορριφθούν -ως ένα βαθμό- οι άλλες. Κριτήριο, η λογική τους σειρά, μάλιστα όταν προέρχονται από διαφορετικές πηγές, φανερώνοντας την γνησιότητά τους.

   Παρά τις επιδρομές και τις κατακτήσεις, (που ήρθαν κυρίως από τη θάλασσα, την ευχή και την κατάρα της Ελλάδας) οι Έλληνες κατόρθωσαν να μεταμορφώσουν τις ξένες επιρροές, ώστε να θεωρούνται πλέον Ελληνικές, να βγουν στο προσκήνιο της Ιστορίας. και να δημιουργήσουν μεγάλο πολιτισμό, που είχε όμως δύσκολη αρχή, και άδοξο τέλος- ακριβώς γιατί οι ξένες επιρροές δεν αποτινάχτηκαν πλήρως.
   Αυτή την αρχή θα σκιαγραφήσουμε εδώ.
   Ένας φοίνικας, το ιερό φυτό-έμβλημα του Απόλλωνα
   Δεν είναι γηγενές φυτό της Ελλάδας, και
   αποκαλύπτει την προέλευση των ολύμπιων θεών
   από την Αίγυπτο και την Μέση Ανατολή

   • ΕΠΩΝΥΜΟΣ says:

    Ρε συ Χριστο [χ] σκηνητης τη καταγωγη , δηλαδη Σινα”ι”της? Μην προσπαθησεις αλλη φορα να βιασης την Ιστορια την ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΜΗΝ ΒΑΡΒΑΡΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ.

    • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

     ΕΠΩΝΥΜΟΣ…… Τοῦ λέγω «Ἡ ἀλήθεια εἶναι πικρὴ καὶ θὰ μὲ πάρης πίσου εἰς τὴν ὀργή σου. Ὅμως διὰ πάντα νὰ εἶμαι εἰς τὴν ὀργή σου, τὴν ἀλήθεια θὰ σοῦ λέγω, ὅτ᾿ εἶναι τοῦ Θεοῦ· τὸ ψέμα τοῦ διαβόλου. Καὶ δὲν εἶναι καιρὸς νὰ κρύβεται ἡ ἀλήθεια.(ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ Στρατηγοῦ Μακρυγιάννη)

     Χρηστος και οχι Χριστο ……..Το κύριο όνομα του Θεού μας είναι η αγάπη. Αγία Τριάς είναι, Πατήρ, Υιός και Άγιον Πνεύμα, μία φύσις, μία δόξα, μία βασιλεία, ένας Θεός……Του δίνει λοιπόν το μέτρο αυτός ο νόμος. Έτσι θα καταλάβουμε τη συγγραφή στα υψηλά νοήματα της Αποκαλύψεως κι όχι στις λεπτομέρειες τις ιστορικές. Η Παλαιά Διαθήκη μας δίνει υπερφυσικές αλήθειες: να μου αποκαλύψει τον Θεό, τον ένα, τον ζώντα, τον Αληθινό, μας αποκαλύπτει πώς ήρθαμε στον κόσμο και γιατί ήρθαμε στον κόσμο, μας αποκαλύπτει ποιος είναι ο αίτιος του κόσμου, της υπάρξεώς μας κ.λ.π.

   • ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. says:

    ΓΡΑΦΕΙΣ:
    Ακούμε για τη δόξα των αρχαίων Ελλήνων, αλλά λίγοι συνειδητοποιούν πόσο επίπονη ήταν η άνοδός τους από την αφάνεια. ΓΙΑ ΠΙΑ ΑΦΑΝΕΙΑ ΜΙΛΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.
    ΓΡΑΦΕΙΣ: Οι επιδρομείς μετέφεραν τεχνολογία, γνώσεις, προϊόντα, καλλιέργειες, και νέες θρησκευτικές αντιλήψεις. Σε πολλά μέρη οι Έλληνες έβλεπαν για πρώτη φορά πλοίο! Ήταν δύσκολο να αντισταθούν, τόσο από στρατηγική άποψη, αλλά και γιατί θαύμαζαν τους επιδρομείς. «…πάσης σχεδόν τέχνης ευρεταί βάρβαροι…»[1]
    ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΙΛΑΣ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ; Η ΤΗΝ ΓΙΔΟΒΟΣΚΙΑ; ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΙΛΑΣ; MAΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ; ΑΛΓΕΒΡΑ; ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ; ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ; ΓΛΥΠΤΙΚΗ; ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ; ΝΑΥΣΙΠΛΟIA; IATΡΙΚΗ; ΘΕAΤΡΟ; ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ; ΠΟΙΗΣΗ; ΜΟΥΣΙΚΗ; MANTIKH;
    ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΜΙΛΑΣ; ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ; ΤΟΥΣ ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ; ΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ; ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΤΟΥΣ; KAI ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΕΡΗ ΕΒΛΕΠΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΟΙΑ; OTAN Η ΑΡΓΩ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΙΚΑ ΤΑΞΕΙΔΙΑ;
    ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΑΝ ΑΠΟ ΚΕΔΡΟ ΔΙΗΡΕΙΣ ΤΡΙΗΡΕΙΣ ΠΕΝΤΗΡΕΙΣ;
    ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΝΕΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΜΙΛΑΣ; ΤΩΝ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ; – ΙΟΥΔΑΙΩΝ; Η ΤΩΝ ΒΗΣΙΓΟΤΘΩΝ; Η ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΩΝ; Η ΤΩΝ ΜΙΣΟΓΥΝΙΔΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΩΝ KAI ΛΑΤΡΕΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΜΑΣ; ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΝΕΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΜΙΛΑΣ; ΓΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ; ΕΚΑΨΑΝ ΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΜΑΣ, KΟΜΜΑΤΙΑΣΑΝ ΜΕ ΟΣΤΡΑΚΑ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑΣ ΜΑΣ; ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ; ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΣ ΕΔΑΦΟΣ ΦΕΡΕΙΝ ΠΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ; ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΝΑΟΥΣ, ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΘΕAΤΡΑ, ΕΠΙΤΥΜΒΙΕΣ ΣΤΗΛΕΣ, ΚΡΗΝΕΣ, ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΑ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ;
    ΛΙΓΟ ΛΑΣΠΗ ΛΙΓΟ ΑΧΥΡΟ ΛΙΓΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΣΒΕΣΤΗ, ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥΒΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΕΒΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΟΣΜΟΥΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ. ΓΡΑΦΕΙΣ: Ένας φοίνικας, το ιερό φυτό-έμβλημα του Απόλλωνα
    Δεν είναι γηγενές φυτό της Ελλάδας, και
    αποκαλύπτει την προέλευση των ολύμπιων θεών
    από την Αίγυπτο και την Μέση Ανατολή
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΕΙXE ΙΕΡΟ ΦΥΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ; KAI ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ; ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΟΙΝΙΚΑ; ΘΕΕ ΜΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΜΙΑ ΚΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ; ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΥΜΩΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.

    • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

     newmail.gr/%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BB%CE%B7-%CE%B3%CE%B7-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9/

    • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

     ΓΡΑΦΕΙΣ: ΤΙ ΝΑ ΠΩ…………

     ergdhmerg.wordpress.com/2009/12/06/%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CF%85%CE%BF-%CE%B5%CF%89%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%BF/

 3. ΦΦ. says:

  Socrratesnie καλημέρα. Θα ήθελα να μου απαντήσεις σε κάτι…φέρε σαν εικόνα την είσοδο Του Ιησού Χριστού στην πόλη της Ιερουσαλήμ, έτρεχε ο κόσμος να τον υποδεχτεί, έστρωναν στο δρόμο βάϊα, οι γυναίκες τα καλύτερα τους κεντήματα για να περάσει Ο Κύριος….τελικά όλα αυτά, ποιός τα πάτησε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *