Το έχουν δει αυτό σε ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ; Έχουν «Τούρκους» βουλευτές στο δυναμικό τους;

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Freepen.gr – «Τρεις υποψήφιοι μέλη της Τουρκικής Μειονότητας στη Βουλή Ο Ιλχάν Αχμέτ, ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και ο Μπουρχάν Μπαράν εξελέγησαν στις πρόωρες γενικές εκλογές που διεξήχθησαν χτες στην Ελλάδα», γράφει το τουρκικό TRT στην ελληνική έκδοση. Το δημοσίευμα αναφέρει:

Τρεις υποψήφιοι μέλη της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης απόκτησαν το δικαίωμα να μπουν στη βουλή στις πρόωρες γενικές εκλογές που διεξήχθησαν χτες στην Ελλάδα.

Στις εκλογές στις οποίες συνεχίζεται η καταμέτρηση των ψήφων, εξελέγησαν βουλευτές ο Ιλχάν Αχμέτ από το Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) στον Νομό Ροδόπης, ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ από τη ΣΥΡΙΖΑ και ο Μπουρχάν Μπαράν από το ΚΙΝΑΛ στον Νομό Ξάνθης.
Ο Μπαράν εκλέγεται για πρώτη φορά βουλευτής στην ελληνική βουλή ενώ ο Αχμέτ και ο Ζεϊμπέκ είχαν εκλεχτεί και στις εκλογές του 2015.

Στις δηλώσεις που προέβη μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων ο Ιλχάν Αχμέτ ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που επιδείχθηκε στο πρόσωπο του και δήλωσε πως θα συνεχίσει να υπερασπίζεται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας στη βουλή.

Ο Αχμέτ επισήμανε πως έχει μια σειρά σχέδια για την αποκατάσταση των δικαιωμάτων της μειονότητας και την ευημερία της και δήλωσε πως θα καταβάλλει προσπάθεια για να τα υλοποιήσει.

Υπάρχει τουρκική μειονότητα στην Ελλάδα και κατά συνέπεια Τούρκοι βουλευτές, και δεν το γνωρίζαμε;

Για ποιας τουρκικής μειονότητας τα δικαιώματα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Ιλχάν Αχμέτ;

Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ έχουν…Τούρκους βουλευτές στο δυναμικό τους; Πιστεύουν ότι στη Θράκη υπάρχει τουρκική και όχι μουσουλμανική μειονότητα όπως ορίζει η Συνθήκη της Λωζάνης;

thesecretrealtruth

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *