12:40 - 20/07/2021

ΤΟ ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ (;) ΟΔΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΤΟΥ…

Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ…

Γράφει ο Γεωκών

Αυτή είναι η ατζέντα των πολιτικών της Νέας Παγκόσμιας Τάξης για το 2021… ο στόχος είναι να αλλάξουν ριζικά τα πάντα.

1. Υπό αυστηρό έλεγχο ολόκληρος ο πληθυσμός, (αν χρειαστεί, με την επέμβαση του στρατού ) αν υπακούσουμε και δεν επαναστατήσουμε, θα συνεχίσουν γρήγορα με τα πιο ακραία μέτρα τους.

A. Όλοι οι πόροι θα κατασχεθούν ή / και θα ελέγχονται, θα επιβάλουν έλεγχο στη διανομή της τροφοδοσίας τροφίμων, νερού, βενζίνης και ηλεκτρικής ενέργειας θα αναγκάσουν τους περισσότερους ανθρώπους να συμμορφωθούν…και να έχουν εξάρτηση από την κυβέρνηση.]
Η καλλιέργεια τροφίμων θα είναι παράνομη, θα υπόκειται σε δήμευση.

Β. Θα επιβάλουν χειρουργικά εμφυτευμένο βιομετρικό τσιπ ταυτότητας, παρακολουθώντας τον πληθυσμό, με αυτόν τον τρόπο θα γίνει πιο δύσκολο να εξεγερθούν ή να ξεφύγουν.

Γ. Όλες οι μορφές χρημάτων θα ρυθμίζονται αυστηρά και θα ελέγχονται. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί και τα συνταξιοδοτικά ταμεία θα χαθούν, θα κλαπούν

Ο χρυσός θα κατασχεθεί, θα επιτρέπονται μόνο εγκεκριμένες από το κράτος χρηματοοικονομικές συναλλαγές. Οτιδήποτε γίνει κάτω από το τραπέζι θα τιμωρείται σκληρά με αυστηρές κυρώσεις.

Δ. Η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί ως σωτήρας της χώρας από οποιαδήποτε κατασκευασμένη κρίση που έχουν δημιουργήσει.

Σχεδόν όλα όσα λένε θα είναι ένα υπολογιζόμενο ψέμα που έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει ελπίδα και υποταγή, έως ότου η αντίσταση σας δεν θα είναι πλέον δυνατή.

Θα αναγκάσουν τους ανθρώπους να κλείσουν το στόμα τους με την εσφαλμένη πεποίθηση ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. ΔΕΝ θα γίνουν όμως καλύτερα.

– Ριζικός έλεγχος όλων των επικοινωνιών. Το ραδιόφωνο, η τηλεόραση, το Διαδίκτυο και ο Τύπος θα υπόκεινται σε έντονη λογοκρισία ή θα κλείσουν εντελώς. Θα επιτρέπονται μόνο φιλικά προς την κυβέρνηση μέσα προπαγάνδας.

Τα κινητά τηλέφωνα θα ρυθμιστούν να σταματούν εάν χρησιμοποιούνται κατά της πολιτείας. Ένα μη ενημερωμένο κοινό που δεν μπορεί να επικοινωνήσει αποτελεσματικά θα έχει μεγάλη δυσκολία να προκαλέσει εξέγερση.

– Έλεγχος όλων των μεταφορών. Κάθε μορφή μεταφοράς θα αναλαμβάνεται και θα ελέγχεται από το κράτος. Η ελεύθερη κυκλοφορία θα μειωθεί δραματικά.

– Θέσπιση απαγόρευσης κυκλοφορίας. Ο περιορισμός των χρόνων και των χώρων κίνησης θα κάνει την αντίσταση και τη διαφυγή πολύ πιο δύσκολη και τον έλεγχο πολύ πιο εύκολο για την κυβέρνηση.

-Σκληρές ποινές θα επιβάλλονται επιτόπου, οι τοπικοί αξιωματούχοι θα εξουσιοδοτηθούν να επιβάλουν ποινικές αποφάσεις, συλλήψεις και ακόμα και συνοπτικές εκτελέσεις χωρίς κατηγορίες ή αποδεικτικά στοιχεία βάσει της παραμικρής υποψίας.

– Τρομοκρατικά γεγονότα θα ξεκινήσουν για να προκαλέσουν φόβο. Η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να κάνει τον εαυτό του να μοιάζει με τον σωτήρα μας

-Αφοπλισμός του πληθυσμού, αυτό είναι όμως το μεγαλύτερο εμπόδιο που αντιμετωπίζουν διότι οποιαδήποτε προσπάθεια αφοπλισμού του πληθυσμού θα οδηγήσει πιθανώς σε εμφύλιο πόλεμο.

– Η ιδιωτική ιδιοκτησία θα κατασχεθεί, η ιδιοκτησία οποιουδήποτε είδους θα ανήκει στο κράτος (εκτός από τους ελίτ πλούσιους ηγέτες).

Δεν θα επιτρέπεται ανεξαρτησία. οι άνθρωποι θα πρέπει να εξαρτώνται πλήρως από την κυβέρνηση, δεν θα υπάρχει ιδιοκτησία κατοικιών η στέγαση θα είναι στη διακριτική ευχέρεια της κυβέρνησης. Η ιδιωτική ιδιοκτησία θα τερματιστεί.

– Ανεξάρτητες επιχειρήσεις θα εξαφανιστούν Σχεδόν όλες η θα εθνικοποιηθούν ή θα διευθύνονται από τεράστιες πολυεθνικές εταιρείες.

Σχεδόν όλα τα τρόφιμα θα δημιουργούνται σε μεγάλα εργοστάσια χρησιμοποιώντας γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες, ζώα με ένεση ορμονών, όλα γεμάτα με δηλητήρια αργής δράσης και φάρμακα που ελέγχουν τη συμπεριφορά.

Αυτός ο τύπος παραγωγής τροφίμων παίρνει λιγότερο χώρο και είναι πολύ πιο αποτελεσματικός, αλλά είναι θανατηφόρος για τους καταναλωτές.

– Όλοι οι τρόποι ζωής θα αλλάξουν δραματικά . Η μεταφορά, η επικοινωνία και οι επιλογές θα μειωθούν σημαντικά. Όλοι οι εργαζόμενοι θα εμβολιαστούν…

Το προσδόκιμο ζωής θα είναι χαμηλό.

Αν όλα αυτά που διαβάσατε σας φαίνονται φανταστικά τότε διαβάστε την ΑΤΖΕΝΤΑ 21 των Ηνωμένων Εθνών, ώστε να καταλάβετε καλύτερα.

Η παγκόσμια τάση της Ατζέντας 21 του ΟΗΕ βρίσκεται πίσω από την υπερθέρμανση του πλανήτη, την περιφερειοποίηση, τη ζώνη, τον έλεγχο της χρήσης γης και νερού, την αναδιανομή του πλούτου, την αποδυνάμωση και την ενδεχόμενη αντικατάσταση του δολαρίου ως παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα, υπερθέρμανση του πλανήτη, ανώτατο όριο και εμπόριο, Smart Grid, Smart Meters, φόροι άνθρακα, υψηλές τιμές βενζίνης, παγκόσμιοι πολίτες, IB World Schools, εθνικά πρότυπα εκπαίδευσης Common Core, βιοκαύσιμα, μαρξιστική πρόοδος σε όλο τον κόσμο, έλεγχος τροφίμων, έλεγχος πρόσβασης στο νερό μέσω του νόμου της Συνθήκης για τη Θάλασσα (LOST), έλεγχος όπλων, υγείας, την Αραβική Άνοιξη / Χειμώνας, την ανεξέλεγκτη παράνομη μετανάστευση και είναι ασταμάτητες ».

Είναι ώρα να ξυπνήσουμε όλοι και να αρχίσουμε να ζούμε ως ελεύθεροι άνθρωποι και να σταματήσουμε να αφήνουμε στους άλλους οποιαδήποτε εξουσία

Οι Πρόεδροι και οι πρωθυπουργοί ενεργούν ήδη σαν δικτάτορες, παραβιάζουν το Σύνταγμα, σταματήστε τους…

oimos-athina.blogspot.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. ελεγχος νου με ακτινοβολιες:ΔΕΝ ειναι επιστημονικη φαντασια οι τεχνολογιες υπαρχουν ΤΩΡΑ

  https://www.muckrock.com/news/archives/2018/apr/18/fusion-center-em/

  https://www.theguardian.com/science/neurophilosophy/2016/mar/24/magneto-remotely-controls-brain-and-behaviour?fbclid=IwAR0m8_758-uW_adT1i3DGofgw2gRzU8_XDboI4aJz8foypyhSblOsgaR3pQ

  κατεβαστε και το
  https://cdn.muckrock.com/foia_files/2018/01/17/EM_effects_on_human_body.zip

  ειναι διαβαθμισμενο που διερευσε κατα λαθος μεσα απο τα εργαστηρι

 2. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ 07/20/2021 @ 3:27 ΜΜ

  Αν η μεταπολίτευση επιχειρήσει την χρήση του Στρατεύματος γι’αυτό το θέμα, έχει τελειώσει.
  Θα γίνει εμφύλλιος!
  Όχι μεταξύ εμάς και της κυβέρνησης αλλά μεταξύ μέρους τους Στρατού και μέρους του Στρατού!
  Οι υπόλοιποι απλά θα επιλέξουμε στρατόπεδο.

 3. Έλληνας 07/20/2021 @ 4:51 ΜΜ

  Πριν από μία ώρα κοριτσάκι οκτώμιση ετών πήρε τηλέφωνο τον Δαμιανίδη…

 4. απεργεια διαρκειας μεχρι να πεσουν ολοι, μετα στυριξη μονο σε οσους δεν περασαν ποτε απτην βουλη και δεν στηριξαν αυτα τα καθαρματα

 5. βελοπουλος 07/20/2021 @ 6:24 ΜΜ

  καρατζαφερης , ντορα , βελοπουλος , κιναλ και ολοι οσοι εχουν περασει απο εκει – σατανιστες

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*