ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

«Το δημοκρατικό κράτος δεν μπορεί να βάλει κάποιον με το ζόρι να εμβολιαστεί», λέγανε μέχρι χθες!

· Κατοχικά Νέα

Κουρελόχαρτο έχουν κάνει τους νόμους και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Μήπως ξαφνικά από χθες σταματήσαμε να έχουμε δημοκρατία και επίσμα στη χώρα;;;

Αυτό θα αναρωτηθεί κανείς ακούγοντας δηλώσεις κορυφαίων Υπουργών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που μέχρι πριν λίγες ημέρες απέρριπταν κάθε έννοια υποχρεωτικότητας πέραν αυτής των υγειονομικών.

Έτσι λοιπόν μετά τις δηλώσεις του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη περί αντισυνταγματικότητας (Δείτε ΕΔΩ), σας παραθέτουμε τα λεγόμενα του Υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, σε πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το δημοκρατικό κράτος δεν μπορεί να βάλει κάποιον με το ζόρι να εμβολιαστεί», είχε πει επί λέξει.

Για…μπόνους σας έχουμε και τις περσινές δηλώσεις ενός άλλου κορυφαίου Υπουργού, του Βασίλη Κικίλια, ο οποίος χτυπιόταν σε τηλεοπτικό πάνελ ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός ΔΕΝ προβλέπεται από το ελληνικό Σύνταγμα και άρα είναι παράνομος.

Τι έχουν να πουν λοιπόν σήμερα στον χαμηλοσυνταξιούχο των 300 ευρώ που το κράτος θα του επιβάλλει ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ πρόστιμο ίσο με το 1/3 του εισοδήματός του;;;;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν τον εξαναγκάζει το κράτος με το ζόρι, αφού απειλείται η επιβίωσή του, να εμβολιαστεί;;;

el.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Κέντρα δεδομένων και υποδομές τεχνητής νοημοσύνηςTech

Δυτική Μακεδονία: Έρχεται νέος υπερυπολογιστής AI και κόμβος υδρογόνου – Επένδυση για την επόμενη μέρα μετά τον λιγνίτη

Πλοίο στο Αιγαίο - φωτογραφία αρχείουΕΛΛΑΔΑ

Βυθίστηκε επιβατηγό-οχηματαγωγό ανοιχτά της Σίφνου ενώ ρυμουλκούνταν – Σώοι οι δύο επιβαίνοντες

Αιγαίο Πέλαγος - φωτογραφία αρχείουΕΛΛΑΔΑ

Νέα τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο: Διπλωματική νότα στην Αθήνα και προειδοποίηση ότι «δεν θα επιτραπεί αλλαγή του status quo»

7 απαντήσεις στο “«Το δημοκρατικό κράτος δεν μπορεί να βάλει κάποιον με το ζόρι να εμβολιαστεί», λέγανε μέχρι χθες!”

  1. Αν πάνε σαν τα πρόβατα να εμβολιαστούν οι παππούδες μετά από αυτό το μέτρο, τότε το μέτρο των 100€ θα εφαρμοστεί για όλους κι όλες τις ηλικίες συν τα παιδάκια. Ο Μητσοτάκης είναι τόσο διεφθαρμένος και μισέλληνας που δεν σταματάει πουθενά. Ο αντιελληνισμός τους δε θα περάσει.

  2. Εμπρός λοιπόν να το κάνουμε πράξη και όχι μόνο λόγια. Ας δούμε πόσοι είναι οι ανεμβολίαστοι που δεν θέλουν να εμβολιαστούν και δεν μπορούν να πληρώσουν το πρόστιμο και να πληρώσουμε εμείς οι υπόλοιποι του πληκτρολογίου το κατοστάρικο.

  3. Κι όμως παιδιά με κάποιους που μίλησα σήμερα άνω των 60 που ήταν θερμοί αντιεμβολιαστές, λύγισαν και είναι έτοιμοι να το κάνουν…Ρινόκερος στο τέλος θα μείνω μόνη και όποιος κατάλαβε κατάλαβε…Ραγιάδες καλά μας κάνουν!!!

  4. στο πρώτο βιντεο του Κώστα.. άρα
    χρειάζονται 34 άτομα να “εργάζονται” για να ζήσει ένας ΑΥΤΩΝ ΣΥΝΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑς ΑΝΩ 60.
    1 προς 34.
    Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά