11:08 - 13/04/2021

Το αποκάλυψε ο Μητσοτάκης – Έρχεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Το αποκάλυψε ο Μητσοτάκης – Έρχεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Τι και αν υπάρχουν ενστάσεις από μαθητές και καθηγητές; Το «υγειονομικό διαβατήριο» φαίνεται πως σιγά-σιγά καθιερώνεται όπως αποκάλυψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Loading...
Σχετικά με IOANNIS KATSIREAS
Μετά από 30 χρόνια περιπλανήσεις σε όλες τις θάλασσες του πλανήτη και μετά από πολύ κούνημα του μυαλού μου αποφάσισα να ρίξω άγκυρα ξανά στην πόλη όπου μεγάλωσα. Από μικρός μου άρεσε η έρευνα το διάβασμα, ονειρευόμουνα έναν κόσμο καλύτερο όπου η τεχνολογία θα μας έκανε πιο εύκολη τη ζωή τελικά αυτό που συνειδητοποίησα μετά από πολλά χρόνια ήταν ότι όλα αυτά είναι η καταστροφή του ανθρώπου και της ελευθερίας του μέσω της τεχνολογίας. Αγαπώ τη ζωή γιατί είμαι ελεύθερος και μέσα από τα ταξίδια μου ένιωθα πραγματικά ελεύθερος και Παραμένω να νιώθω το ίδιο ελεύθερος όπως και παλιότερα. Ένα πράγμα μόνο με τρομάζει η απώλεια της ψυχής μου όλα τα υπόλοιπα δεν με τρομάζουν.

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ 04/13/2021 @ 1:21 ΜΜ

    Παίρνεις το τεστ και δηλώνεις (χωρίς να το κάνεις) ότι βγήκε αρνητικό! Πολύ απλά τα πράγματα. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά (εκτός και αν είναι τόσο ανόητοι και ηλίθιοι). αλλά όλα τα κάνουν πρώτα για την μίζα και μετά για να μας πουν ότι πέρασε ο κοροϊδοϊός και τελείωσαν τα μέτρα. Έτσι θα γλυτώσουν και το ξύλο για την καταστροφή που προκάλεσαν. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑ

  2. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ 04/13/2021 @ 1:23 ΜΜ

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    Εδώ η Ισπανική γρίπη με 50 εκατομμύρια θύματα ΑΠΟ την γρίπη και εξαφανίστηκε μετά από 2 χρόνια και τώρα ο Κοροϊδοϊός μετά από 1,5 χρόνο συνεχώς δυναμώνει και μεταλλάσσετε έχοντας 2 εκατομμύρια θανάτους ΜΕ (και όχι ΑΠΟ) τον ιό που δεν έχει απομονωθεί μέχρι σήμερα εργαστηριακά αλλά μόνο μέσα στους υπολογιστές!!!! Ποιόν δουλεύουν ή καλύτερα ξυπνάτε Έλληνες!!!!!
    Πολύ εύκολα κοροϊδεύεις και εξαπατάς κάποιον, ενώ για να τον πείσεις ότι τον δούλεψαν και τον εξαπάτησαν είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh